Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ισχυροί Sub , αδύναμοι dom

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 1 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Με βασανίζει η εξής απορία . Τι γίνεται αν σε μια σχέση Bdsm ο/η sub είναι πολύ πιο ισχυρή προσωπικότητα από τον/την Master/Mistress; Όχι όταν εγωιστικά ο υποτακτικός/η βάζει τον εαυτό μπροστά . Αλλά όταν μη μπορώντας να γίνει διαφορετικά ή μην μπορώντας ο/η Master/Mistress να ελέγξει μια κατάσταση που προκύπτει αναλαμβάνει ο υποτακτικός τα ηνία . Και αν αυτό γίνεται συχνά ; Υποσκελίζεται η ιδιότητα του Κυρίαρχου ;
     
  2. MsAliki

    MsAliki Regular Member

    Δε νομίζω να μπορεί να κυριαρχήσει σε μία D /s σχέση άτομο με αδύναμο χαρακτήρα.Είναι πολλές οι ευθύνες και απαιτείται δυνατός χαρακτήρας.
    Ξέρω μόνο τι γίνεται όταν είναι και οι δύο το ίδιο ισχυρές προσωπικότητες.
    Με μία λέξη γίνεται ΣΚΟΤΩΜΟΣ!
     
  3. potty65

    potty65 Regular Member

    Προσυπογράφω απολύτως, αλλά και με πόνο καρδίας τα γραφόμενα της Ms Aliki, είναι η προσωπική μου περίπτωση δυστυχώς. Εγωισμός, περηφάνεια, ισχυρογνωμοσύνη και στο τέλος αποξένωση.
     
  4. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δεν είμαι βέβαιη αν κατάλαβα καλά την ερώτηση.
    Πιστεύω όμως πως η ισχυρή προσωπικότητα δεν είναι προνόμιο των Κυρίαρχων, και μάλλον όσες σκλάβες έχω γνωρίσει έχουν εξίσου ισχυρή προσωπικότητα με Τους Αφεντάδες τους.
    Πολλές είναι οι διαφορές μεταξύ Του Κυρίαρχου και της σκλάβας αλλά σίγουρα για μένα δεν μπορεί να είναι θέμα ισχυρής ή όχι προσωπικότητας.

    Στο θέμα των διαφόρων καθημερινών καταστάσεων που καλούμαστε να αντεπεξέλθουμε, πιστεύω πως είναι κάποιες απ΄ αυτές στις οποίες Ο Κυρίαρχος να μην Θέλει ή να μην Έχει την εξειδίκευση που να Του επιτρέπει να Αντεπεξέλθει, ενώ η σκλάβα να μπορεί.
    Δεν Είναι ούτε Θεός Ο Κυρίαρχος, ούτε παντογνώστης, ούτε ειδήμονας επί των πάντων. Τι σχέση έχει όμως αυτό με την ιδιότητα Του?

    Μπορεί να μην είναι Ικανός να δέσει τα κορδόνια Του, αλλά πάντα υπάρχει η σκλάβα που με την ικανότητα Του να Εξουσιάζει να Ελέγχει και να Επιβάλλεται, θα τα δέσει γι΄ Αυτόν.   
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Συμφωνώ απολύτως με τη lara[E-p].

    Η ισχυρή προσωπικότητα του υποτακτικού στοιχείου - χωρίς αυτήν, αναρωτιέμαι, πώς θα τα έβγαζε πέρα το υποτακτικό στοιχείο; - δεν είναι λόγος για να "αναλαμβάνει τα ηνία" ακόμα και αν ο Κυρίαρχος "δεν Μπορεί ούτε τα κορδόνια Του να Δέσει".

    Τα ηνία θα τα αναλάβει, πιστεύω, το υποτακτικό στοιχείο, εφόσον πάρει εντολή από τον Κυρίαρχο και θα είναι υπόλογο στον Κυρίαρχο.

    Όσο και αν υποθέτουμε το αντίθετο, δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη ή απίθανη συνθήκη, να εξουσιάζει κάποιος "πιό αδύναμος" κάποιον "πιό ισχυρό".

    Αποδεικνύεται μαθηματικά (δομές, δακτύλιοι, σύνολα), αποδεικνύεται στατιστικά (stochastic dominance), αποδεικνύεται στη φύση (είναι ο άνθρωπος από κάθε άποψη ισχυρότερος από το άλογο; ), υπάρχει στο εταιρικό δίκαιο (holding companies που ελέγχουν εταιρείες με πολύ περισσότερα κεφάλαια από τα δικά τους και μάλιστα αυξημένα δικαιώματα μειοψηφίας).
     
    Last edited by a moderator: 1 Ιανουαρίου 2007
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Νομιζω οτι ολο αυτο το thread περνει τισ απαντησεισ του στο : Topping from the bottom η απαντηση μου ειναι η ιδια :

     
  7. gaby

    gaby Guest

    Και συνεχίζω να έχω την ίδια ακριβώς γνώμη με τότε... Γράφει επίσης η Εύα κάποια πολύ ορθά και λογικά.
     
  8. Fidelio_Nasos

    Fidelio_Nasos Regular Member

    Στις σκέψεις μου οι υποτακτικοί/ές και πόσο μάλλον οι σκλάβοι/ες και μόνο που κατορθώνουν να υπερνικήσουν την έμφυτη ιδιότητα και επιθυμία του
    ανθρώπου να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη,είναι νικητές και βέβαια δυνατοί χαρακτήρες...
    Δεν ξέρω αν πρέπει ή μάλλον αν είναι δυνατό να ζυγίζεται το ειδικό βάρος των συμμετεχόντων σε μια σχέση αλλά,στο δικό μου φτωχό μυαλό οι ισορροπίες
    είναι αυτές που θα καθορίσουν το μέλλον της...Κάθε τι άλλο, είναι ματαιόδοξη επιθυμία...