Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΣΤΡΟ (πραγματικοτητα vs φαντασια )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Pain-Inducer, στις 20 Σεπτεμβρίου 2016.

  1. Pain-Inducer

    Pain-Inducer Premium Member

    1. ερχομος

    Στην ωρα της ακριβως η πτηση. αναμονη μεχρι να φανει . και νατη. απλα σηκωμα το χερι να δει και προς την εξοδο .
    καλησπερα σας και χαμογελο. καλως ηρθες . κοιταγμα απο την κορφη ως τα νυχια , το ντυσιμο οπως επρεπε απλο λιτο να φαινονται απλα λιγο τα πλουσια στηθια και το μικρο τατου που ειχε . δεν ηταν μανεκες οπως σε πολλων τις ιστοριες ενα μπουμπουκι 25 με τα πιασιματα του . οπως επρεπε . στο αμαξι ουτε κουβεντα . δεν χρειαζοταν ετσι κιαλιως . ξξερε την θεση της ηξερε τι ηταν ηξερε τι την περιμενει . .μικρη βοηθεια μονο να ανεβουν οι δυο βαλιτσες σπιτι και μια κουβεντα . ξερεις τι πρεπει να κανεις και ξεκουραση 2 ωρες . οταν τελειωσω θα γυρισω . κοιτα να αρχισουμε καλα . παλι πισω στην δουλεια και η ωρα περασε . αντε να δω τι γινεται σπιτι . στο ανοιγμα οπως επρεπε περιμενε . μια χαρα κοιταγμα στην κουζινα ολα στην θεση τους . στην κρεβατοκαμαρα μια αλλαγη μονο διπλα απο την μερια μου στρωμενο στο πατωμα ενα στρωματακι γυμναστικης με σεντονι και δυο κουβερτες . χαμογελασα μαρεσε γιατι ολα αυτα τα ειχαμε πει μερες πριν .
    κυλησαν οι μερες με αρκετα λαθη με τις τιμωριες (μαστιγωματα ακινοιτοποιηση για ωρες ,τηλ για να ερθει στο μαγαζι για να ικανοποιησει εμενα , και πολλα αλλα που και να τα πω ισως ειναι τυπικα για πολλους απο εδω μεσα .
    σε μια βραδυνη εξοδο εξεφρασε το παραπονο . ποτε το παραμυθι θα το κανουμε πραγματικοτητα?το ξερεται οτι το θελω πλεον παρα πολυ . ξερεις ομως οτι μετα υπαρχει περιπτωση να γυρισεις πισω . το ξερω κυριε ....
    απο την επομενη μερα αρχισαν τα τηλεφωνα σε γνωστους .
    ποτε θα ειναι ο φυλακας ο δικος σου εκει ? και τι θελει να βλεπει η να παρει λεφτα ?οχι δεν ειμαι τρελος Σ.....ο απλα θα γινει και δεν σου κανω πλακα πες το ποτε . και τον φυλακα θα τον ικανοποιησουμε με ολους τους τροπους αρκει να μην ανοιξει μετα το στομα του και λεει . απλα να βαλει και τα καγκελα να μην πλησιαζουν οι επισκεπτες κοντα εκει .
    μετα απο δυο μερες το τηλεφωνο κτυπησε. ο κυριος ......... ? ναι ? ολα ειναι ετοιμα οπως μου τα ζητησε ο κυριος ...... σε ευχαριστω . αλλα .. τι αλλα?
    ξερετε δεν θα ειμαι μονος . και ? λεφτα ? .... ξερετε .. οκ ξερω αλλα προσεχεται τα στοματα σας . ... σαββατο πρωι
    αντε αλλες δυο μερες που κυλισανε κανονικα χωρις τιποτα το ιδιαιτερο . το σωματα της ειχε γινει πινακας ζωγραφικης .
    ξημερωματα σαββατο ωρα 4,30 .
    ξυπνημα αποτομο αγριο . σηκω τωρα . μα? το χαστουκι στο μα της ηταν χαδι μπροστα σε αυτα που θα γινοντουσαν .
    σηκω και ντυσου . πηγε να ντυθει απο την ντουλαπα . τραβηγμα απο τα μαλλια και στον διαδρομο . ενα τσουβαλι με μια τρυπα για να περασει το κεφαλι της . και πιο κατω οι αλυσιδες . κουνισου ζωο . κρυωνω κυριε . να μην ζηταγες τοτε . ενα ζευγαρι σανδαλια μονο και το τσουβαλι . στα χερια αλυσιδα με δεστρες οπως καποιες ξεχασμενες εποχες . το ιδιο και στα ποδια και στο λαιμο . τα χερια δεσιμο στον λαιμο . προσεχε μην ακουστεις τωρα που θα κατεβαινεις τις σκαλες και ξυπνησεις κανεναν αλλον .
    στον δρομο ψυχη μονο μερικα αδεσποτα σκυλια και οι γατες του κηπου που κοιταζαν .
    ανοιγμα το πορτ μπαγαζ και σπρωξιμο μεσα κλεισιμο και παμε . ολα τα πραγματα στο πισω καθισμα . τηλ .. Γ..... φευγω πιστευω να μην εχεις ξεχασει τιποτα . και τα καρβουνα και τις λαβιδες .οκ στην εξοδο για την Α......ο περιμενε.
    μονη σκεψη να μην με σταματησουν στο δρομο για ελεγχο . τα χιλιομετρα φυγαν γρηγορα και ο Γ ..... οταν συναντηθηκαμε κοιταζε περιεργα που δεν την ειδε . του εδειξα προς τα πισω και ανοιξε το στομα σαν χανος.
    ο καιρος ιδανικος βροχερος . αρα λιγοτεροι επισκεπτες .
    στο δευτερο κορναρισμα ανοιξε η πυλη . νυσταγμενος ο φυλακας και ο φιλος του .
    φορτωθηκαν τα πραγματα που ειχα στο αμαξι του Γ.. και απλα πηγε με τον αλλον στο μερος .
    σε λιγο ειδα τον αλλον και γυρισε . πισω στο πλατωμα παρκαρισμα και ανοιγμα το πορτ μπαγαζ . κοιτουσαν σαν χαζοι οταν την ειδαν να την τραβαω απο μεσα . πιασμενη δεν μπορουσε να περπατησει καν . επεσε μια δυο φορες .
    προχωρα ζωο τωρα εισαι εκει που ελεγε το παραμυθι κοιτα γυρω σου . ειπα θα γινεις αυτο που ονειρευοσουν .
    οι δυο τους κοιταζαν σαν χαζοι . λεγε θες να γαμισεις ? την βλεπεις ? λεγε να γαμισεις μονο η θα την αγορασετε?
    της ανοιξα το στομα . κοιταχτε δοντια ολα εδω κοιτα γλωσα . σηκωσα το τσουβαλι κοιτα κωλο αφρατο μουνι μια χαρα και με τα πιασιματα της . κοιτα την κολοτρυπιδα της αγαμητη δυο μερες εχει κλεισει σχεδον και μπουμπουκι .
    καλα τι παθατε οι δυο σας κομπλαρατε δεν σας εχουν φερει καμμια σκλαβα στο καστρο εδω?
    λεγε θα γαμισεις η να την παρω να φυγω? μετα δεν θα γινεται .
    γονατισε και καβλωσετον ζωο . αβολα με το γονατισμα πετρες μπηκαν στα γονατα . εκλαψε . καντο ζωο που θες και το παραμυθι απο εδω και περα ειναι πραγματικοτητα . δεν θελω κυριε δεν θελω κρυωνω . η πρωτη καμτσικια εσκισε το τσουβαλι η δευτερη την εκανε να πεσει κατω αβολο με τα χερια στο λαιμο .την τραβηξα απο ττο κολαρο στο λαιμο .ικανοποιησε τους φυλακες τωρα . εκλαιγε . αλλα αρχισε να τους περνεις στο στομα της και να τους γλυφει .
    καντους να χυσουν συντομα . οσο αργεις τοσο θα βρεχεσαι και θα κρυωνεις . δεν ηθελε και πολυ μεσα σε μερικα λεπτα ο πρωτος βογγαγε και εχυνε πανω στο τσουβαλι και σε 10 λεπτα εχυσε και ο δευτερος . εκπληκτοι και οι δυο με κατι που ισως δεν θα ξαναζουσαν .
    μετα απο 5 λεπτα περπατημα σε μια γωνια των τοιχων υπηρχε ενα υπογειο στα χρονια των ιπποτων ηταν δεξαμενη .
    με ενα δυο δωματια που ηταν αποθηκευτικοι χωροι .
    η φωτια ειχε αναψει . κρικοι στους τοιχους .
    αυτο θα ειναι το σπιτι σου προσεξε καλα . πλεον δεν εισαι τιποτα εισαι αυτη που αρπαξα λεηλατωντας και σκοτωνοντας .
    ο γ ηξερε και ειχε ετοιμες τις αλυσιδες . την εδεσα στον τοιχο .
    τωρα βαλε καφε να πιουμε γ..
    καθησαμε και πιναμε τον καφε μας . στο ελεγα οτι θα το κανω και ουτε εσυ με πιστευες βρουτε . τι νομιζες μονο στο σπιτι ? το ηθελε αυτο εδω .
    βρε καλα ολα αλλα και μαρκαρισμα ? αυτο δεν θελει ? τι ειναι ενα ζωο ειναι μια αγελαδα . τα εχεις δει τα μασταρια της τα εχεις πιασει . την εχεις γαμισει ενα καλο παιχνιδι ειναι και τιποτε αλλο . πρεπει πλεον να ειναι και μαρκαρισμενο .
    οχι κυριε σας παρακαλω οτι θελεται αλλα οχι αυτο . εκανα λαθος που το ζητηγα τοσο επιμονα σας παρακαλω .
    χωρις λογια την ελυσα την εφερα κοντα στην φωτια . ετρεμε απο το κρυο . γ δεστην με τα χερια ψηλα και βγαλε το τσουβαλι .αρχισε με την πλατη πρωτα και ασε σε μενα τα υπολοιπα. κρατησε πανω απο 1 ωρα το σωμα της πλεον πουθενα δεν ειχε ενα σημειο χωρις σημαδι . οι κραυγες της πρεπει να ακουγοντουσαν παντου . μας ικανοποιησε και τους δυο . οχι μια φορα μονο .
    η ωρα ειχε περασει πλεον
    γ δεστην με τουρλομενο κωλο . καθαρισετον τελειως και βαλε την λαβιδα στην φωτια .
    το κλαμα της εντονο τα παρακαλια της πολλα .
    μαστιγωσε την μεχρι να σταματησει να κλαιει . το παραμυθι ζηταγε και το ζηταγε επιμονα . δεν πιστευε και τωρα ηρθε η ωρα .
    οχι σας παρακαλω παρα πολυ καντεμε οτι θελεται οχι αυτο νομιζα οτι το λεγατε ετσι σας παρακαλω παρα πολυ καντεμε την χειροτερη πουτανα θα γινω οτι θελεται οχι μην με μαρκαρετε σας παρακαλω
    γ σου ειπα καντην να μην μιλα .
    αχρηστες και εσυ γ... με τα πολλα το τσουβαλι εκλεισε το στομα της .
    πηγα πισω της και εβγαλα την λαβιδα απο την φωτια
    κατακοκκινη πυρωμενη την πλησιασα ..........


    γ... πηγαινετην σπιτι στο συρταρι εχει τα λεφτα θα γυρισω σε δυο μερες κοιτα να ειναι ολα οπως πριν .



    μετα απο ενα μηνα ηρθε ενα μυνημα , συγνωμη που δεν σας πιστεψα και ευχαριστω παρα πολυ .