Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΤΟΠΤΡΟΝΟΦΙΛΙΑ.Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη!

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος Artemis, στις 8 Ιανουαρίου 2009.

  1. Artemis

    Artemis Ανήκω σε Μένα

    Πολλά βράδια, όταν ξυπνάω από ένα καυτό όνειρο, πετάω τα σκεπάσματα και κοιτάζω το γυμνό κορμί μου στον τεράστιο καθρέφτη που βρίσκεται παράλληλα και κατά μήκος του κρεβατιού μου. Πείτε με νάρκισσο, αλλά το θέαμα με φτιάχνει τόσο πολύ που απογειώνομαι σε χρόνο dt.

    Η αγάπη για τους καθρέφτες ονομάζεται katoptronophilia και είναι αρκετά διαδεδομένη. Το να βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη την ώρα που κάνει σεξ, ξυπνάει τον/ την πορνοστάρ μέσα σου, σε μεταμορφώνει σε ένα ζώο που όσο βλέπει το είδωλό του, τόσο πιο πολύ αγριεύει.

    Είναι κάποιες στάσεις που δεν σε αφήνουν να παρακολουθήσεις την δράση. Ναι, το να βρίσκεσαι μπρούμυτα με τον άλλον καρφωμένο πάνω σου, είναι απίστευτα τέλειο, έρχονται, όμως, στιγμές που δεν αντέχεις να βλέπεις μόνο το μαξιλάρι σου ή το κεφαλάρι. Θέλεις να δεις τι ακριβώς σου κάνει και σε φτάνει στα ουράνια! Ποιος μπορεί να σε βοηθήσει τότε; Ο καθρέφτης!

    Έχοντας μια σαφή εικόνα του τι γίνεται πάνω στο κρεβάτι σου (ή στο τραπέζι σου ή στο πάτωμά σου κτλ.), μπορείς να «σκηνοθετήσεις» καλύτερα και την πλοκή του σεξ σου. Αλήθεια σου λέω, το σεξ μπροστά σε καθρέφτες, μπορεί να αγγίξει την τελειότητα! Να προταθεί για Oscar!

    Βέβαια, το να την βρεις μπροστά στους καθρέφτες, προϋποθέτει το να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Διότι, αν είναι να ανησυχείς για την φουσκωμένη κοιλιά σου ή την κυτταρίτιδά σου, μπούφαλα τα τσούκαλα. Αν, δε, είσαι από εκείνους που πηδιούνται κάτω από το πάπλωμα, τότε δεν υπάρχει σωτηρία. Για τους διστακτικούς πάντως, προτείνω την αγορά ενός λαμπατέρ με ήπιο φωτισμό. Καμουφλάρει κάπως τις ατέλειες και στην ουσία αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη είναι μια σκιά. Ε, αφού αυτή η σκιά είσαι εσύ, κάτι γίνεται...

    Οι πιο τολμηροί φετιχιστές τοποθετούν καθρέφτες πάνω στο ταβάνι, κάτι που ονειρεύομαι να κάνω στο μέλλον. Φοβάμαι, βέβαια, μήπως μου έρθει, κάποια στιγμή ο καθρέφτης σφοντύλι, αλλά από την άλλη, ποιος μου λέει ότι το ίδιο δεν μπορεί να πάθει και το φωτιστικό που κρέμεται πάνω από το κεφάλι μου; Οπότε, θα το τολμήσω. Έτσι θα βλέπω ακόμα και τα νύχια μου να γαντζώνονται στην πλάτη του εραστή μου. Σούπερ!

    Και για να ολοκληρώνουμε, από τις δικές μου αγαπημένες στάσεις είναι το όρθιο σεξ κόντρα σε έναν καθρέφτη. Τι και αν μετά πρέπει να πέσει καθάρισμα (λόγω των δαχτυλιών, κραγιόν, ανασών πάνω στο γυαλί), υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορούν να συγκριθούν με το να βλέπεις τις αντιδράσεις του προσώπου σου και του σώματός σου, την στιγμή που έρχεσαι σε οργασμό.

    Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη! Μπορείς!
     
  2. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: ΚΑΤΟΠΤΡΟΝΟΦΙΛΙΑ.Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη!

    Πολύ πολύ πολύ ωραίο θέμα!!!!Θα επανέλθω  
     
  3. ...... Έχει σημασία ποια; Όχι. Γιατί εγώ δεν υπάρχω' υπάρχουν
    μονο οι χιλιάδες καθρέφτες που με αντανακλούν. Με κάθε γνωριμία
    που κάνω, ο πληθυσμός των φαντασμάτων που μου μοιάζουν, αυξάνεται.
    Κάπου ζουν, κάπου πολλαπλασιάζονται.
    Εγώ, μονάχα εγώ, δεν υπάρχω....

    Β. ΝΑΜΠΟΚΟΦ
     
  4. Kaveiros

    Kaveiros Regular Member

    Απάντηση: ΚΑΤΟΠΤΡΟΝΟΦΙΛΙΑ.Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη!

    νομιζω οτι ειναι περιττο αφου...
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΚΑΤΟΠΤΡΟΝΟΦΙΛΙΑ.Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη!

    Φρίκη...
     
  6. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Θεωρητικά ναι. Στην πράξη όμως πόσοι το αντέχουν; Είναι σαν να κάνουν έρωτα όχι με το σύντροφό τους αλλά πρωτίστως με τον ίδιο τους τον εαυτό. Άσχετα από την εξωτερική σου εμφάνιση, απαιτεί να είσαι συμφιλιωμένος απόλυτα με το σώμα σου, ίσως και με τη γενικότερη εικόνα του εαυτού σου. Ίσως να απαιτεί και ψήγματα ναρκισσισμού.
    Επομένως, πόσοι είναι σε θέση να το κάνουν; Υποθέτω πως ελάχιστοι, αν λάβω υπόψη πως πολλοί (μεταξύ αυτών και εγώ) αποφεύγουν να αντιμετωπίσουν το είδωλό τους σε πολύ πιο αδιάφορες στιγμές...
     
  7. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Μου αρέσει (πάρα) πολύ, όταν πηδιέμαι, να χαζεύω στον καθρέφτη το είδωλό μου..αλλά μόνο το δικό μου.
    Τον άλλον, δεν μπορώ να τον κοιτάω... με ή χωρίς καθρέφτη.

    Ήθελα να βάλω έναν στο δωμάτιό μου, στο τοίχο πίσω από τον καναπέ, αλλά η μαμά μου μου το επέτρεπε μόνο αν θα τον έβαζα στο ταβάνι, πάνω από το κρεβάτι μου.Εγώ δεν ήθελα και έτσι τζίφος.

    Ας είναι καλά τα hotels   
     
  8. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Re: ΚΑΤΟΠΤΡΟΝΟΦΙΛΙΑ.Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη!

    Το θέμα δεν είναι να καμαρώνεις το σώμα σου όμως μόνο,αλλά να εισπράτεις περαιτέρω ηδονή βλέποντας αυτό να λειτουργεί ερωτικά από άλλη οπτική γωνία.Επίσης αν ο/η σύντροφος αρέσκεται επίσης μπορεί να δώσει ιδιαίτερη έμφαση σε κάποια παιχνίδια απολαμβάνοντας το είδωλο του/της..Γενικά η χρήση καθρέπτη είναι κάτι εξαιρετικά ερωτικό και μπορεί να συμβάλει στην ερωτική εφευρετικότητα...

    Ναρκισσιστικό κομμάτι:δεν είναι κακό να απολαμβάνεις το κορμί σου(που δε σημαίνει πως πρέπει να είναι αρμονικό η άψογο).Κακό είναι να το εντάξεις στο κλισέ της μετριοφροσύνης καθιστώντας το έμμεσα μέτριο.Αφού ο/η σύντροφος επιθυμεί το κορμί αυτό ,τότε βρίσκω περιττές τις όποιες ανασφάλειες και μάλιστα είναι μία από τις καλύτερες αφορμές να αντισταθμίσεις παραμέτρους.Επίσης μπορεί να γίνει η αφορμή να εκτιμάς αυτό που έχεις γιατί έτσι πρέπει.Το κορμί μας
    μέχρι να γίνουμε πνευματικές οντότητες D) είναι κομμάτι του εαυτού μας θέλοντας και μη.Πάσης φύσεως αρνητές στην ουσία επικαλύπτουν άλλες (όπως "λογικά" αυτοί θεωρούν) ελλείψεις.Πρέπει λοιπόν να συμφιλιωνόμαστε με το κορμί μας γιατί κατ'επέκτασιν συμφιλιωνόμαστε και με τον εαυτό μας.Η αλληλένδετη σχέση αυτή οδηγεί σε μια ισορροπία.Όταν αυτή διακόπτεται και η δεύτερη διαταράσσεται..

    Απολαύστε ,λοιπόν,αυτό που έχετε και οικειοποιηθείτε το..Δικό σας είναι..  
     
    Last edited: 9 Ιανουαρίου 2009
  9. Kits

    Kits Contributor

    Απάντηση: ΚΑΤΟΠΤΡΟΝΟΦΙΛΙΑ.Βάλε και εσύ έναν καθρέφτη!

    Θελει ''αρχιδια'' να δεις τον εαυτο σου στον καθρέφτη!

    Οι περισσοτεροι οταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη βλεπουμε αυτο που ''νομιζουμε''...
     
    Last edited: 13 Ιανουαρίου 2009
  10. female

    female Contributor



    "... εικόνα σου είμαι, κοινωνία, και σου μοιάζω!"

     

     

     

     

     


     

     


     


     


     


    (Γλυπτά και εγκαταστάσεις της Anish Kapoor)

     
  11. blindfold

    blindfold Contributor

     

     

     

     

     

     

     

     

     
     
    Last edited: 13 Ιανουαρίου 2009
  12. imagine

    imagine Regular Member

    Κατι ξερουν ολοι αυτοι με τα πονηρα hotel που τα γεμιζουν καθρεφτες. Παρεπιπτωντος το Mirrors το ειδες? Ειναι ενα καλουτσικο ψιλοbloody θριλερακι με καθρεφτες