Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κάνει καλό σέξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος subwhat, στις 17 Ιανουαρίου 2017.

  1. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Μετά τίποτα  
    Πάτε για μπύρες και αραζετε.  

    Προσωπικά μου έχει συμβεί μια φορά με ένα άνθρωπο μόνο (γτ δεν το μπορω αυτο συνηθως δεν μου σηκώνεται) αλλά ξέρω ότι συμβαίνει γενικότερα.
     
  2. tithon

    tithon Contributor

    δεν είναι λίγο αυτό.  
     
  3. newentry

    newentry απλά ρώτα

    Λοιπόοονννν....
    όλα είναι σχετικά δε νομίζεις;

    τι θέλει ο καθένας/καθεμιά...σε τι φάση της ζωής του/της είναι...τι ζόρια τραβάει εκείνο τον καιρό...πώς θα γίνει η γκωριμία...αν είναι εγκεφαλικός/ή...αν είναι σε φάση που θέλει σχέση/κάτι μόνιμο ή απλά να περνάει καλά και να κάνει ζωάρα...τι κοιτάει/ζητάει από τον/την άλλο/η...αν είναι ήσυχος/η ή καυλιάρης/α....κι όλα αυτά τα αν κι οι υποθέσεις δεν έχουν σταματημό...

    οπότε...ένα απλό παράδειγμα...που πιθανών πολλοί/ες από εδώ θα έχουν ζήσει....
    η γνωριμία γίνεται διαδικτυακά..μιλάς είτε πολύ καιρό είτε μισή μέρα...αλλάζεις φωτογραφίες..βλέπεις από κάμερα...και αποφασίζεις ότι γουστάρεις να κάνεις σεξ...οπότε πας σπίτι απευθείας και στο 5λεπτο πηδιέσαι μαζί του/της...το σεξ είναι τέλειο...αλλά ανακαλύπτεις ότι η χημεία από κοντά δεν έχει καμία σχέση με τη διαδικτυακή...ή μπορεί απλά να θελες να κάνεις σεξ μαζί του/της γιατί κάτι σου έκανε κλικ...αλλά να μη σε τραβάει για κάτι παραπάνω! σίγουρα αν επαναληφθεί το καλό σεξ αρκετές φορές, μαθαίνεις τον άλλο/η αλλά αν το χεις σκεφτεί ότι μέχρι εκεί είναι η φάση...άνετα μπορείς να πεις ότι δε σου αρέσει για οτιδήποτε βλακεία ή μη μπορείς να σκεφτείς...το σεξ όμως δεν παύει να είναι καλό. Και συνήθως η φάση χαλάει όταν κάποιος από τους δύο αρχίσει και δένεται αλλά ο άλλος/η δε θέλει παραπάνω από σεξ και είτε μαλώνεις είτε απλά απομακρύνεσαι!

    Και για να απαντήσω προσωπικά...μου αρέσει το σώμα της, αλλά στο πρόσωπο δε μου αρέσει, ή το αντίσροφο...και μου κόλλησε ότι θέλω να τη γαμήσω γιατί κάτι με καυλώνει...γίνεται το σεξ λοιπόν με τα πολλά κι είναι τέλειο...αλλά δε μου αρέσει σα γυναίκα ουσιαστικά!
    Ή ανάλογα με χαρακτήρα...μου αρέσει γενικά...και σώμα και χαρακτήρα...τέλειο σεξ...αλλά ενώ είναι τέλειο τυπάκι, δε βγάζει θηλυκότητα για διάφορους λόγους (ντύσιμο, κοινωνική συμπεριφορά με άλλους, προσωπική περιποίηση, κ.α.). Ε ουσιαστικά πάλι δε μου αρέσει σα γυναίκα.
     
  4. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    Όλα είναι σχετικά Είναι θέμα προτεραιοτήτων του καθενός και πώς το αντιλαμβάνεται. Αν θέλει κάποιος-α να περάσει 1, 2 , 3 ώρες καλά και μετά να ξαναγυρίσει στην ολοένα και πιο μεγάλη μοναξιά και κενό , νιώθει όμορφα και δεν τον/ην ενδιαφέρει η όποια επικοινωνία έτσι όλα καλά. Είναι θέμα επιλογής του καθενός. Φυσικά υπάρχουν περίοδοι της ζωής μας που μπορεί να λειτουργήσαμε η να λειτουργούμε έτσι, αλλα πιστεύω ότι είναι κάποιες αναλαμπές και μόνο. Δύσκολο να γίνει τρόπος ζωής όλο αυτό
     
  5. newentry

    newentry απλά ρώτα

    Σίγουρα...δε μίλησα για τρόπο ζωής όμως...ούτε κι η νηματοθέτρια νομίζω.

    Όταν μου αρέσει το σεξ μαζί της αλλά δε μου αρέσει σα γυναίκα, θα είναι με τη συγκεκριμένη, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή...
     
  6. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Το καλό το πράγμα κάνει μπαμ!  

    δλδ γτ να είναι για εμενα αυτή η απορία και οχι και για αυτους που θα κανανε σεξ με κάποιον που δεν ταιριάζουν? εκει δλδ πως τον επιλεγεις αφου όπως σωστα είπες, δεν ξέρεις εκ των προτέρων αν κανει καλό σεξ! σωστα?
    να σε δω μαρη σουμπα πραμα να του δειχνεις την εξώπορτα και να τον διώχνεις! τς τς τς..... που καταντήσαμε    

    Τελειώσανεεεεεεεεε!!!!!!! Ελα να φτιάχνουμε καινούρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Το έχω πάθει...για αυτό κατέληξα οτι προτιμώ να έχω κατι κοινο με τον αλλον και οχι μονο στο σεξ
     
  7. στο μυαλό μου είναι πολύ απλό:
    κάνει καλό σεξ = καυλώνει, το δείχνει και διεκδικεί τον οργασμό της.
    επίσης, σε καυλώνει, και διεκδικεί και τον δικό σου οργασμό.

    απαραίτητη συνθήκη σε όλες τις περιπτώσεις, η τρυφερότητα.
    εγώ έτσι μένω αξέχαστη  
     
  8. aenaosss

    aenaosss Regular Member

    και όχι μόνο η τρυφερότητα .... 
     
  9. mad_hatter

    mad_hatter You can always take more than nothing

    @subwhat δεν θες να ξερεις τι εχω κανει χαχαχαχαχαχα σουμπα με αποψη καρδια μου λολ το χειροτερο ειδος
     
  10. Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου....υπαρχουν γυναικες που τις σιχαινομαι τοσο πολυ, σε βαθμο να θελω να τις σκισω...ομολογουμενως σε ενα τετοιο ενδεχομενο κανενας να μην γουσταρει κανεναν, αλλα τουλαχιστον απο την πλευρα μου, γουσταρω την προστυχιά του πραγματος.
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Α μετά κι άλλο σεξ  
    ΥΓ Επίσης λέμε το δεσπότη Παναγιώτη μόνον εκ του αποτελέσματος, δεν είναι αποκλητέος άμα τη εμφανίσει (ο δεσπότης Παναγιώτης εννοώ  )
     
  12. lotus

    lotus Silence

    Πως σκέφτονται και πράττουν κάποιοι άνδρες δοχείο να αδειάσω? η σκεύος ηδονής (εντελώς σεξιστικά δυστυχώς και καθόλου τιμητικά για οποιαδήποτε γυναίκα και ακόμη πιο λυπηρό για όποια έχει φτάσει τόσο χαμηλά που να το δέχεται - ασχέτου bdsm γιατί αυτό είναι άλλο νόμισμα)
    Κάπως έτσι έχουν εκφυλιστεί και πολλές γυναίκες ... αφού το κάνουν οι άντρες γιατί όχι κι οι γυναίκες άλλωστε υπάρχει τόση ελευθεριότητα πια στη σήμερον ημέρα!!!
    Το αντίστοιχο λοιπόν του σαβουρογάμη στη θηλυκή version είναι το: μαζί με το λουκάνικο πήγαινε και το γουρούνι
    Άλλωστε στα κρεβάτια πάντα υπάρχουν τα μαξιλάρια, το μπρούμητα και πολλές φαντασιώσεις που παίζουν πολλοί στον εγκέφαλο τους που ποτέ ο παρτενέρ του δεν θα μάθει ....
    Το σεξουαλικό θεματάκι αγγίζει πολλές φορές πλέον σε πολλά κρεβάτια το virtual reality
    Νομίζω ότι μεγάλο ποσοστό σήμερα εφαρμόζει το: άλλα θέλω, άλλα κάνω κι άλλα εννοώ....
     
    Last edited: 19 Ιανουαρίου 2017