Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 14 Ιανουαρίου 2012.

  1. Iagos

    Iagos Contributor

    Η σκλαβομαρία ανήκει στην ιδιοκτησία του Αφεντηγιωργή εδώ και δύο ολόκληρα χρόνια σε 24/7 αυστηρό πλαίσιο.
    Η σκλαβομαρία κάθε πρωί στις 05:49:25 ξυπνά, λύνεται από τα δεσμά του κρεβατιού της, ανοίγει τον υπολογιστή της και καλημερίζει τον Αφεντηγιωργή ταπεινά και γλυκά.

    Στην συνέχεια αφού φάει μια φρυγανιά, ένα ωμό αβγό, και 26gr κίτρινο τυρί και πιει 225ml κατσικίσιο γάλα κατά τις εντολές του Αφέντηγιωργή και βγάλει την σφήνα από τον κώλο της που της είχε ζητήσει να χώσει εχθές το βράδυ ο Αφέντηςγιωργης απολαμβάνει το πρωινό της χέσιμο.

    Η σκλαβομαρία και ο Αφέντηςγιωργης ζουν σε 24/7 αυστηρό πλαίσιο αλλά δεν ζουν μαζί.Ο Αφέντηςγιωργης στην ιδιοκτησία του εκτός από την σκλαβομαρία έχει και 5000 γουρούνια Ιαπωνικής ράτσας σε φάρμα που έφτιαξε με ΕΣΠΑ, αφού κανόνισε και την απαραίτητη υπερτιμολόγηση και το ύψος της μίζας με τον πρασινοδεξιό υπάλληλο του υπουργείου ανάπτυξης.

    Η φάρμα του Αφέντηγιωργη ήταν στην Αγριοαχλαδιά Μεσσηνίας, μια απείρου κάλους περιοχή που την ανέπτυξε ο πρασινόδεξιος βουλευτής του νομού βοηθώντας τους φίλους του να φυτέψουν ανεμογεννήτριες, τζάμια φωτοβολταϊκά, κι ομπρέλες στην παραλία της Αγριοαχλαδιάς.

    Ο Αφέντηςγιωργης λοιπόν έχει 5000 ζωντανά στο χωριό και ένα στην Αθήνα. Τα πρώτα για το πορτοφόλι Του και το δεύτερο για την καύλα Του. Η πρώτη του ανάγκη όμως είναι πιο σημαντική από την δεύτερη οπότε την βολεύει και διαδικτυακά -που να τρέχει τα Σαββατοκύριακα στην Αθήνα, αυτά τα κάνουν οι ερωτευμένοι. Οι Κυρίαρχοι δεν τσιμπάνε όμως-.

    Η σκλαβομαρία εκτός από τον Αφέντηγιωργη έχει και τον Αφέντη ΣΤΑΡΧΙΔΟΠΟΥΛΟ ΑΕ, έναν ξιπασμένο εργολάβο που χτίζει δρόμους και μετά ζητά από όποιον με κόπο έχει στην κατοχή του όχι 5000 γουρούνια αλλά τέσσερις ρόδες να του κάνει τα έξοδα του δρόμου. Η σκλαβομαρία μετά το Πολυτεχνείο βρήκε μέσω του νονού της που δουλεύει στην βουλή δουλειά στον Σταρχιδόπουλο.Καλή καρέκλα όχι τώρα να τρέχει στα εργοτάξια και τέτοια, βοήθησε ο νονός, το μεταπτυχιακό της στην Αγγλία πάνω στην "οριζόντια ανάπτυξη της ανάποδης δόμησης", βοήθησε και ο καθηγητής της στο East London University που αφού τον τσιμπούκωσε κανά δυο φορές έπαθε σοκ όταν ο Άγγλος ευγενής γύρισε τα οπίσθια του ζητώντας ξύλο επιπέδου προτεσταντικού βιασμού σε αγοράκι αγγλικανικής εκπαιδεύσεως.

    Έτσι η σκλαβομαρία έχει την καύλα της με τον Αφέντηγιωργή αλλά έχει και πολλές υποχρεώσεις προς τρίτους.Οπότε για να βγάλει τις τόσες υποχρεώσεις προς νονούς και καθηγητές βολεύει την καύλα της διαδυκτιακά με τον Αφέντηγιωργη.Η σκλάβα είναι πιστή στις υποχρεώσεις της και δεν εγκαταλείπει την δομή της για να τρέχει δίπλα στον Αφέντη της και να μοιράζεται την ζωή Του, αυτά είναι για τις ερωτευμένες.

    Η σκλαβομαρία γνώρισε το BDSM την στιγμή που ο Άγγλος καθηγητής τούρλωσε την στουμπωμένη από τα fish and chips βρωμοκωλάρα του και φώναξε προς την έκπληκτη Μαρία "Spank me".

    Το μόνο που μπόρεσε να κάνει η Μαρία ήταν να γουρλώσει τα μάτια και πριν προλάβει να την κάνει άκουσε τον λευκό κώλο του Άγγλου να ουρλιάζει "Spank me mistress I am a slave". H Μαρία κοντοστάθηκε και βγήκε από τα βάθη της ψυχής το μοιραίο me too. Δεν είχε ακούσει τόσο βαθιά την εσωτερική της φωνή, "I am a slave too".

    Δεν το πίστευε, ήθελε να έχει τον τουρλωμένο κώλο του Άγγλου.

    ‘Αρχισε να το ψάχνει.Μπήκε στο διαδίκτυο και μέσα από την βιτρίνα χάζευε Άγγλοσάξωνες φετιχιστές που οικοιοπούνταν τον σκλάβο.Και βέβαια κάπου εκεί ανταμώνεις με τους Σάξονες Master, που αντλούν την Κυριαρχία τους από τον Μεσαίωνα της ιστορίας τους.

    Αλλά η εικόνα,τα pm και τα msn έφεραν την Μαρία στα πόδια του Masterklani ΄Αγγλου γόνου Βασιλικής πέστροφας. Γνώρισε το life style, έμεινε γονατιστή επί επτά συναπτές μέρες ως κλαίουσα στην Μεγαλόχαρη, μαστιγώθηκε με αξεσουάρ υψηλής bdsmικης, γλέντησε, επέστρεψε στην χώρα και εκτός από τον ΣΤΑΡΧΙΔΟΠΟΥΛΟ ΑΕ γνώρισε και τον Αφέντηγιωργή σε μέσο bdsmικης δικτύωσης.

    Ό,τι έρχεται από την Σαξωνιά στην Ελλάδα γίνεται ανάρπαστο, έτσι και η σκλαβομαρία, γιατί αυτό ήταν το διαδικτυακό της όνομα πλέον, εξαιτίας της εκπαίδευσης στους τόπους των ανθρωποφάγων ήταν ανάρπαστη και για την θέση στον Σταρχιδόπουλο και για την bdsm-ρούγα του τόπου των δημοκρατών.

    Υπηρετούσε τον Αφέντη της με απόλυτη σκλαβιά, δενόταν κάθε βράδυ, ξυπνούσε στις 05:49:25 κάθε μέρα, ρούφαγε το αβγό της, ζούσε ήσυχα, δερνόταν μπροστά στην κάμερα, κι έμαθε να χρησιμοποιεί τον ευρυγώνιο φακό για καλύτερο γονάτισμα.

    Τον Αφέντη της τον συναντούσε δια ζώσεις μια φορά τον μήνα εκτός και αν ήταν η περίοδος της γονιμοποίησης των γουρουνιών, γιατί τότε ο Αφέντηςγιωργης εμψύχωνε τους κάπρους να ξεσκίσουν τις πουτανίτσες τις γουρουνίτσες, ουρλιάζοντας από την κερκίδα «πήδα την καπρε μου την πουτάνα».

    Αγαπημένη στιγμή αυτή για τον Αφεντήγιωργη και η σκλάβα έπρεπε να περιμένει.

    Ο Αφέντηςγιωργης γνώρισε το bdsm από Αγγλίδα τουρίστρια στην παραλία της Αγριοαχλαδιάς σε μεσημεριανό beach party που οργάνωνε ο ποδοσφαιρικός σύλλογος «ΤΑ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ».

    Ήταν εκείνη την στιγμή που φορούσε την σαγιονάρα-διχάλα και το μαγιό-βερμούδα όταν την είδε κάτω από το ντουζ να ξεπλένει τους κόκκους της άμμου από το μουνί της έχοντας το χέρι της μέσα στο μαγιό της.Τον άναψε και το mohito που είχε περιδρομιάσει πριν και αποσβολώθηκε: η Αγγλίδα δεν καθάριζε την άμμο αλλά διακριτικά την έτριβε πάνω στο μουνί της, αφήνοντας το νερό να ξεπλένει την λάσπη και όχι την άμμο.

    Ο Γιωργής το είδε και ήθελε να την γαμήσει. Ο Γιωργής από μικρός γαμούσε. Αυτό του είχαν μάθει: πως γαμάει και δεν είχε σχέση με τον Μιχαλάκη απέναντι που του μάθαιναν πιάνο.Του Γιωργή του έμαθαν πως γαμάει...τελεία και παύλα.

    Ήθελε να γαμήσει την τουρίστρια τελεία και παύλα.

    Την κυνήγησε σε κάνα-δυο καλοκαιρινά κλαμπ και το τρίτο βράδυ την ξεμονάχιασε στο Αλώνι του Μπραήμη.

    Η Αγγλίδα γονάτισε ξαφνικά μπροστά του, ήρεμη σαν ζωγραφιά της Αναγέννησης, πήρε στα χέρια της το πόδι του Γιωργή, παραμέρισε διακριτικά την διχάλα της σαγιονάρας κι έχωσε στο στόμα της το μεγάλο Του δάχτυλο.

    Ο Γιωργής δεν περίμενε κάτι τέτοιο αλλά ένα ρίγος πέρασε όλη την μέση Του, έφτασε στον εγκέφαλο, φιλτραρίστηκε μέσα από την πολιτισμική του καταγωγή και είπε: «καθαρίσε τη γλίτσα μωρή». Θα μπορούσε να είχε πει «ρούφα το πιο πολύ γιατί έχω καυλώσει» αλλά η πολιτισμική του καταγωγή θεωρούσε κάτι τέτοιο ως spam και το διέγραψε αμέσως.

    Αυτό που τον ξάφνιασε ήταν πως ήθελε να την αρπάξει από τα μαλλιά και να την πετάξει στο χώμα, να της δώσει δυο σφαλιάρες και να την γαμήσει. Εκείνο όμως που τον σάστισε ήταν ότι το έκανε, κι αυτό που του έφερε το εγκεφαλικό επεισόδιο ήταν πως η Αγγλίδα έκατσε, και όχι μόνο αυτό αλλά μετά τον ευχαρίστησε και τον είπε Master.

    Αυτό συγκλόνισε τον Γιωργή, τι να του πουν οι Ελληνίδες τώρα όταν οι Αγγλίδες τον λένε Master. Τις επόμενες δυο μέρες που την είδε στον αχυρώνα του Μιχάλη, την έδεσε από τα τσιγκέλια που κρεμάνε τ΄αρνιά και την έδειρε με μια βοιδόπουτσα.

    Η Αγγλίδα έφυγε και ο Γιωργής έψαχνε Αγγλίδες σε μέσα bdsmικής δικτύωσης όταν κάπου, κάποτε του γυάλισε μέσα σε τόσες ασπρούλες γίδες μια μεσογειακή μαλτέζα με το όνομα «σκλαβομαρία».

    Και κάπως έτσι την αντάμωσε.

    Η σκλαβομαρία έμενε σε διαμέρισμα στην Γλυφάδα. Δίπλα της έμενε ένα ζευγάρι που της έκανε εντύπωση γιατί έδειχνε ευτυχισμένο.

    Κάποια στιγμή στο μπαλκόνι άκουσε κάτι που την ξάφνιασε, ένα «μάλιστα Κύριε» ακούστηκε από δίπλα, έτρεξε γρήγορα στο msn να το πεί στον Κύριο της, να της πει Εκείνος τί άκουσε, γιατί σκλάβα είναι μπορεί να κάνει λάθος. Ο Κύριος της την διαβεβαίωσε πως είναι αδύνατον να είναι bdsmers οι δίπλα γιατί απλά όσες φορές τους έχει συναντήσει δείχνουν πολύ ερωτευμένοι.

    Αυτό ησύχασε την σκλαβομαρία γιατί η δομή της δεν της επέτρεπε να πιστεύει στα αυτιά της, τα είχε παραχωρήσει στον Κύριο της.

    Εκείνο όμως που επανέφερε τα αυτιά της στην θέση τους ήταν πως το ίδιο βράδυ από την μεσοτοιχία ακούγονταν μαστίγωμα, βογγητό και μέτρημα, βογγητό και μέτρημα, βογγητό και μέτρημα,τόσο δυνατά σαν να ήταν μέσα στ’ αυτιά της βουητό. Ήξερε πως άκουσε καλά το μεσημέρι αλλά συνέχισε να έχει εμπιστοσύνη στην κρίση του Κυρίου της και υποσχέθηκε στον εαυτό της να μην ασχοληθεί άλλο με την ευτυχία των άλλων.

    Συνεχίζεται...
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2012
  2. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Καλό!!! είμαι περίεργος που θα το καταλήξεις.
    Μέχρι στιγμής περιγράφεις το πιο σιχαμένο μοντέλο ζωής που υπάρχει για μένα.
     
  3. pnikosmika

    pnikosmika Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Προς το παρόν τέλειο. Πολύ γέλιο στην αρχή με τη διήγηση...
    Για συνέχισε να δούμε πως πάει...
     
  4. crimson moon[M_S]

    crimson moon[M_S] Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

         
    αναμένω την συνέχεια!
     
  5. Libertin

    Libertin Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Πράγματι, τα ονόματα παραπέμπουν σε χωριό... Πώς λέμε Δασκαλοθανάσης, Κοντογιώργης, θεια-Παύλαινα ... 
     
  6. chris8302

    chris8302 New Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Πολυ συναρπαστικη διηγηση!Εχω απορια να διαβασω τη συνεχεια!
     
  7. mtsek85

    mtsek85 New Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    περίεργη περιγραφή, όχι όπως συνηθίζεται...
    άμα όμως περνάς καλά....!

    για να δούμε τη συνέχεια..!
     
  8. issws

    issws Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    εχει γελιο:lol:

    περιμενω την συνεχεια:lol:
     
  9. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ξυπνά γύρω στις 09:00 το πρωί.

    Γνωρίστηκαν πριν από δυο χρόνια, την περίοδο που η μαϊμού με το μουστάκι ύφαινε την καταστροφή απόλυτα καμουφλαρισμένος κάτω από την τηλεοπτική φιγούρα του εγγονού του γέρου της Δημοκρατίας και του γιού του Λεβέντη και καραμπουζουκλή σοσια-ληστή.

    Τα κοινά τους σημεία δύο: η απαίτηση να ωριμάσουν επιτέλους και ο ηδονισμός τους.

    Κοινό τους γνώρισμα η λατρεία της αισθητικής και το εγκλωβισμένο συναίσθημα.

    Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας ζει σε ένα 24/7 πλαίσιο καθημερινής ενδοσκόπησης και χαράς.

    Η σκλάβα ξυπνά πάντα ένα τέταρτο πριν από τον Κύριο της, ετοιμάζει το πρωινό Του και με ήσυχες απαλές κινήσεις Τον ξυπνά γλυκά με ένα τσιμπούκι. Εκείνος την καλημερίζει, της δίνει ένα φιλί και της ζητά να του σερβίρει τον καφέ Του.

    Ήσυχος σηκώνεται, απολαμβάνει το πρωινό Του κατούρημα και βρίσκει τη σκλάβα Του στο σαλόνι, όμορφη, όρθια και γυμνή να Τον περιμένει.

    Του αρέσει τα πρωινά να έχει μια τέτοια εικόνα και η σκλάβα κάθε πρωί του την προσφέρει. Δημιουργεί κατ΄εντολή Του και λάμπει το πρόσωπο της από το πρώτο χαμόγελο της ημέρας. Μετά από αυτήν την επιθεώρηση συναισθημάτων κι αισθητικής, αυτός απολαμβάνει την πρώτη τζούρα καφέ και τσιγάρου και ζητά στην σκλάβα να καθίσει να πάρει το πρωινό της παρέα Του.

    Κάπως έτσι ξεκινά η μέρα του ζευγαριού της διπλανής πόρτας.

    Εκείνος, εγγονός γερό-λυκου που όργωσε τα βουνά της Ρούμελης με τον ΄Αρη, είναι ψυχίατρος και αυτήν την περίοδο εργάζεται σε μια οργάνωση που σκοπό έχει την απεξάρτηση από την τηλεόραση.

    Έβλεπε καθημερινά αρκετούς ανώνυμους μαστουρωμένους του Αυτιά και της Μενεγάκη και προσπαθούσε να μην φτάσουν στο σημείο της εγκεφαλικής νέκρωσης. Η μέθοδος που ακολουθούσε ήταν αρχικά να τους γνωρίσει με το βιβλίο. Επειδή όμως η αντίδραση απέναντι στις μαύρες κουκκίδες που έβλεπε ο βλαμμένος εγκέφαλος αρχικά ήταν μεγάλη, τους ξεκινούσε από το αναγνωστικό της πρώτης δημοτικού. Σύντομα θα μπορούσαν να διαβάσουν και τον «Τρελλαντώνη», κι αν δεν είχαν καεί τελείως τα κύτταρα τους, ήταν βέβαιο πως στο τέλος της θεραπείας θα αντάμωναν και με τον Κούντερα. Από εκεί και πέρα το μέλλον τους θα ήταν λαμπρό και η απεξάρτηση μόνιμη.

    Η σκλάβα, εγγονή γυναίκας αντάρτη που με υπερηφάνεια μεγάλωσε μόνη της πέντε παιδιά ξενοπλένοντας στα σπίτια των γερμανοτσολιάδων -που στέρησαν τον πατέρα από τα παιδιά για να μπορεί ο Τσώρτσιλ και ο Ρούσβελτ να κάνουν μπίζνες στην Ελλάδα-, ήταν βιολόγος κι εργαζόταν σε οργάνωση για τη μελέτη και διάσωση τοπικών σπόρων και ποικιλιών.

    Και οι δύο πίστευαν βαθύτατα πως η εξυγίανση των μικρο συστημάτων βοηθά στην εξυγίανση ενός ευρύτερου συνόλου συστημάτων.

    Εκείνος γνώρισε το bdsm μέσα από την ενασχόληση του με τον σαδομαζοχισμό κατά τη διάρκεια της ειδικότητας του στην ψυχιατρική. Δεν θεώρησε ποτέ πως ο σαδομαζοχισμός συνδέεται άμεσα με ψυχική νόσο αλλά αυτό που τον απασχολούσε ήταν πως για να τον ασκήσεις θα πρέπει να είσαι ψυχικά υγιής. Κατά τη διάρκεια της έρευνας του ανακάλυψε τον υπαρκτό σαδομαζοχισμό, που δεν ήταν κάτι άλλο από το bdsm, ένα σύστημα δηλαδή με το δικό του Μανιφέστο για την σεξουαλικότητα και τις σχέσεις των φύλων.

    Μελέτησε με πολύ μεγάλη προσοχή το Μανιφέστο, αλλά καύλωσε κιόλας με την εικόνα της σκλάβας. Είχε για εκείνον μια πρωτόγνωρη αισθητική το εκτεθειμένο γυναικείο σώμα.

    Πήρε το νου του από τη μελέτη, κάρφωσε το βλέμμα του στον απέναντι τοίχο και είδε μπροστά του την εικόνα της εκτεθειμένης γυναίκας. Ξεκούμπωσε το παντελόνι του κι έπαιξε την πιο έντονη μαλακία της ζωής Του. Αυτό ήταν το μοιραίο του. Η απόφαση του να γίνει ψυχίατρος τον έφερε μπροστά στην λυτρωτική του ηδονή. Αφήνιασε. Η επιθυμία της βιωματικής ζωής φούσκωνε μαζί με τ΄αρχίδια του. Κι έτσι άρχισε την αναζήτησή του σε κάποια μέσα bdsmικής δικτύωσης. Εκεί θεωρούσε ότι είχε τις περισσότερες πιθανότητες να ανταμώσει το εκτεθειμένο θηλυκό.

    Η πρώτη του διαδικτυακή επαφή ήταν με μια σκλάβα με το ψευδώνυμο «σκλαβομαρία». Τη θεώρησε από τα λόγια της έμπειρη και γι αυτό της μίλησε. Μόλις είχε έρθει από Αγγλία κι ένοιωθε αδέσποτη γιατί όπως του είπε «μια σκλάβα χωρίς Αφέντη είναι δυστυχισμένη, μόνη, αβοήθητη και έρμη». Ο Master της εκεί στην χώρα των ψυχρών της είχε δώσει release γιατί την θεώρησε ανίκανη να τον υπηρετήσει επειδή δεν κατέκτησε το επίπεδο του αθόρυβου ρεψίματος.

    Παρ όλη την υψηλή σκλαβοσύνη της, κατάφερε να τον ψιλοκαυλώσει κάνα δυο φορές αλλά δεν έκοβε και τις φλέβες του να τη συναντήσει. Ήταν πολύ δογματική, σκυλί του υπαρκτού σαδομαζοχισμού και κάτι τέτοιο ξενερώνει τους ταξιδιώτες, τους καυλωμένους και τους αναθεωρητές.

    Κι έτσι την έπεσε στη σκλαβολίτσα που είχε μια τσαχπινιά μέσα της.

    Η σκλαβολίτσα του έλεγε πως θέλει το απόλυτο M/s, του αράδιασε κάτι σχετικά με ολική ανταλλαγή δύναμης τα όποια δεν είχε πολυκαταλάβει και η ίδια, και σε κάθε ευκαιρία δεν ξεχνούσε να αμολήσει το φαρμάκι της για την σκλαβομαρία που «μας το παίζει κάποια επειδή είχε τον Masterklani λες κι εμείς οι ντόπιες δεν τα έχουμε τα κάλλη μας».

    Πέρα απ΄αυτό όμως η σκλαβολίτσα ήταν και διαβολίτσα τσαχπίνα και ήξερε να κάνει και κουνήματα στους άντρες. Δεν θέλει και πολύ και τη συναντά επιτέλους. Μένει όμως εμβρόντητος γιατί το μόνο που αντικρίζει είναι μια αγάμητη που θέλει να παντρευτεί.Το παρακάμπτει και την ακολουθεί σπίτι της όπου της ζητά να γδυθεί. Εκείνη το κάνει με πουτανίσια χάρη προσπαθώντας να φαντάζει σκλαβομαρία (γιατί παρόλο το φαρμάκι της την αντέγραφε χωρίς να το ξέρει), και στάθηκε γυμνή με χαμηλωμένο το κεφάλι μπροστά Του.

    Εκείνος καύλωσε. Άφησε το ποτό Του στο τραπεζάκι ήσυχα, σηκώθηκε, την πλησίασε, της σήκωσε το πρόσωπο, εκείνη άνοιξε τα μάτια και πριν προλάβει να τον κοιτάξει έφαγε ένα χαστούκι. Εκείνη έφερε τα χέρια στο πρόσωπο, λύγισε τα γόνατα άφησε ένα λυγμό και ψέλλισε «όχι». Εκείνος τη σήκωσε όρθια ξανά κι αυτή έφαγε το δεύτερο, αλλά πρόλαβε να προστατεύσει πιο γρήγορα το πρόσωπο της. Εκείνος την άρπαξε από τα μαλλιά την κοίταξε στα μάτια και είδε Τρόμο στο βλέμμα της. Αυτή όμως δεν ήταν η εικόνα της σκλάβας που επιθυμούσε αλλά μίας γυναίκας που ζούσε το παιχνίδι θύτης-θύμα. Ξεκαύλωσε αμέσως. Της είπε ότι θα φύγει. Άκουσε τον λυγμό της να μεγαλώνει, ένιωσε ότι δεν θα το άντεχε αυτό και γύρισε να φύγει λέγοντας «λυπάμαι». Τότε ο λυγμός δυνάμωσε. Η σκλαβολίτσα σούρθηκε στα πόδια του, τον άρπαξε από τον αστράγαλο, κι άρχισε να του λέει μιξοκλαίγοντας «σε παρακαλώ μη φεύγεις, θα είμαι καλή, θα κάνω τα πάντα αρκεί να ανέβω νυφούλα τα σκαλιά της εκκλησίας». Εκείνος γύρισε, την κοίταξε, τη λυπήθηκε κι έφυγε.

    Πήγε σε ένα γνωστό του μπαρ, κάθισε, παρήγγειλε το ποτό του και κατάλαβε πως στους υπαρκτούς σαδομαζοχισμούς δεν ανθίζει τίποτα πια. Η μέρα έλαμψε το πρωί κι εκείνος είχε καταλάβει πως σκότωσε την σκλάβα για να βρει την Σκλάβα.

    Από εκείνο το πρωί άρχισε την τεχνική του εκπαίδευση με διάφορες μαϊμούδες της σκλαβομαρίας που είχαν ασπαστεί τον υπαρκτό σαδομαζοχισμό, σε καμία περίπτωση όμως δεν τις θεώρησε σκλάβες αλλά γυναίκες που ζούσαν με καμώματα.

    Η σκλάβα Του, γνώρισε το bdsm από τον Κύριο της. Θα έλεγε κανείς πως πριν από αυτόν ήταν μια ηδονίστρια υψηλής αισθητικής κι απαιτήσεων χωρίς όμως σύντροφο στην αλήθεια της. Αυτό που γνώριζε και η ίδια πολύ καλά ήταν πως ένα πρωινό σκότωσε τον αφέντη, και όταν γνώρισε τον Κύριο της πενθούσε και ήθελε να πάρει δύναμη.

    Κάπως έτσι άρχισαν να συζητούν για την ανταλλαγή δύναμης και η κουβέντα αυτή τους έβγαλε σε ένα 24/7 πλαίσιο καθημερινής ενδοσκόπησης και χαράς.

    Το ζευγάρι της διπλανής πόρτας τελείωσε το πρωινό του, η σκλάβα μάζεψε τα απομεινάρια από τα μέλια, ο Κύριος της επέλεξε τα ρούχα της για σήμερα, άφησε μια μακρόσυρτη κλανιά ευχαριστημένος, την περίμενε να ντυθεί, να εμφανιστεί μπροστά του χαρούμενη για επιθεώρηση, να της χαμογελάσει, να την πάρει αγκαλιά και να βγουν στο δρόμο χωρίς να ξέρουν πως πίσω από την κουρτίνα της μπαλκονόπορτας του πρώτου ορόφου η σκλαβομαρία τους κατασκοπεύει και τρώγεται να μάθει γι΄ αυτούς.

    Μπορεί τα αυτιά της να ανήκουν στον Αφεντηγιωργή αλλά είναι περίεργη και θα σκάσει αν δεν καταλάβει...

    Συνεχίζεται...
     
    Last edited: 14 Ιανουαρίου 2012
  10. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Μόλις έβαλε λίγη κατινιά άρχισα να το απολαμβάνω, βλέπω και τα άλλα πάντως.

    Κέρδισε την προσοχή μου  
     
  11. Allexis

    Allexis Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Πολύ πρωτότυπη η διήγηση περιμένουμε την συνέχεια  
     
  12. pnikosmika

    pnikosmika Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Εξακολούθεί να είναι πολύ ενδιαφέρον. Αναμένουμε.....