Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Iagos, στις 14 Ιανουαρίου 2012.

  1. issws

    issws Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    συμφωνω απολυτα με τον προλαλησαντα  
     
  2. mtsek85

    mtsek85 New Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Sooo.... Εν αναμονη λοιπον!!!!
     
  3. Uranoos

    Uranoos Regular Member

    Πολύ καλοί οι παραλληλισμοί... απολαυστικό κείμενο!
     
  4. Iagos

    Iagos Contributor

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    ...

    Η σκλαβομαρία συνέχισε να παρατηρεί το ζευγάρι της διπλανής πόρτας μέχρι που το μαύρο BMWF650 δίκυκλο τους χάθηκε στην κίνηση.

    Το δίκυκλο έστρεψε το βλέμμα της στην πλάνη του γαλάζιου ορίζοντα και χάθηκε μέσα στους θαλάσσιους όγκους του Αργοσαρωνικού. Άφησε αναστεναγμό νοσταλγίας των φοιτητικών της χρόνων, τότε που δεν είχε Αφέντη στην ζωή της αλλά μια τρελοπαρέα που κούρσευε τα νησιά του Αργοσαρωνικού παίρνοντας ως λάφυρα ενέργεια, κέφι και σπέρμα.

    Χαμήλωσε τα μάτια ήσυχα και τράβηξε την κουρτίνα να μπει άπλετο φως κι επέστρεψε στα καθήκοντα της. Σήμερα ήταν Σάββατο, και τα Σάββατα η σκλαβομαρία μάζευε το σπίτι, ψώνιζε για την εβδομάδα, ξεκατινιαζόταν στο μέσο bdsmικης δικτύωσης και το απόγευμα άνοιγε κάμερα στον Αφέντηγιωργή. Προσπαθούσε να κάνει τα μαλλιά της κοτσιδάκια όταν άκουσε ήχο από το msn της.

    Δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία, η σκλαβομάρθα θα ήταν πάλι να της ζητήσει την Κυριακή δύο ώρες το σπίτι να βρεθεί με τον Αφέντη της επειδή θα έλειπε η γυναίκα του σε μια θεία της και ο δικός της ο άντρας θα πήγαινε στο Καραΐσκάκη να ουρλιάξει στην πονεμένη ζωή του.

    Σε δύο λεπτά ακούστηκε πάλι ήχος. Άφησε τον καθρέφτη και πήγε να δει.

    Ήταν ο Αφέντης της

    Afentogiorgis: kalimera sklava avrio erhomai athina.

    Afentogiorgis: pou eisai sklava?

    Η σκλαβομαρία σάστισε. Δεν το περίμενε, ο Αφέντης της ήταν τακτικός στις επισκέψεις Του και αυτό τώρα την αποσυντόνισε.

    Sklavomaria: Εδώ είναι η σκλάβα Αφέντη μου.

    Afentogiorgis: loipon min anoixis kamera to apogeuma giati thelo na mou ftiaxis ntolmadakia me ampelofilo kai na zimosis psomi. Avrio 11 tha eimai spiti. Na foras to kokkino string kai na ehis vaftei san poutana entona. Ta leme to proi.

    Η σκλαβομαρία ήθελε να κόψει τις φλέβες της. Της έλλειπε ο Αφεντογιωργής αλλά αυτό το ξαφνικό της έφερε ορμονική διαταραχή και άγχος αδιόρατο. Είχε επιθυμία να δει την αδερφή της αύριο, της είχε λείψει η τσουλίτσα. Δάγκωσε τα χείλη, ούρλιαξε «ΟΙ ΣΚΛΆΒΕΣ ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ» χαστούκισε τον εαυτό της και έγραψε:

    Sklavomaria: Μάλιστα Αφέντη μου, η σκλάβα θα κάνει το καλύτερο ντολμαδάκι της Γλυφάδας, και θα μπογιατίσει την μούρη της σαν την Μελίνα στην Στέλλα. Γονατιστή περιμένει την άφιξη του Αφέντη της.

    Afentogiorgis: bravo sklava, kai prosehe avrio giati erhomai me pola nevra.

    Sklavomaria: μάλιστα Αφέντη μου, η σκλάβα θα το έχει βουλωμένο.

    Η σκλαβομαρία κοίταξε το γαλάζιο της θάλασσας να απομακρύνεται πίσω από τα πατζούρια, ντύθηκε και έτρεξε να προλάβει ανοιχτό κατάστημα βιολογικών προιόντων όπου μόνο εκεί έβρισκε φρέσκα και δροσερά αμπελόφυλλα.

    Ο Αφέντηςγιωργής από την άλλη μεριά του διαδυκτίου έκλεισε τον υπολογιστή, κατέβασε κάτι καντήλια και έφυγε για τα γουρούνια Του.

    Ο Αφέντηςγιωργής εκτός από την μίζα που έδωσε στον πρασινοδεξιό βουλευτή για να φτιάξει το γουρουνάδικο, πήρε και διαγωνισμό μέσω Συνταγματάρχη του ΓΕΣ την σίτιση με χοιρινό χιλιάδων φαντάρων. Ο Συνταγματάρχης ήταν γιος παλιού κομματάρχη της περιοχής και κουμπάρος του αδερφού του. Κάπως έτσι τα γουρούνια έβρισκαν τον δρόμο τους. Ο χρόνος της ανάθεσης έληξε και ο Αφεντηςγιωργής βρήκε μπροστά του τους Κινέζους. Ο Συνταγματάρχης τον ενημέρωσε πως με εντολή υπουργού την σίτιση πλέον αναλαμβάνει κινέζικη εταιρεία με κατεψυγμένο χοίρο ταχείας αναπτύξεως τρεφόμενο με μεταλλαγμένη σόγια με γονίδια μπάμπουρα και πασχαλίτσας.

    Ο Αφεντηςγιωργής κατέβασε τα δώδεκα Ευαγγέλια σε πορνό version έβρισε ασύστολα τα αναρχοκουμμούνια που εμποδίζουν την ελεύθερη διακίνηση της μεταλλαγμένης τεχνολογίας και του ανεβαίνει το κόστος, σιχτίρισε και τον υπουργό που ξεχνάει τους έμπιστους του και πήρε σβάρνα τα τηλέφωνα να πουλήσει κανά γουρούνι.

    Στα νοσοκομεία του είπαν πως το χοιρινό δεν είναι must στο μενού τους, στην σχολή Αστυφυλάκων τον ευχαρίστησαν για την προσφορά αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν γιατί η αστυνομία εκτρέφει δικά της γουρούνια και δεν ενδιαφέρεται να πάρει από αλλού, στα γηροκομεία του είπαν πως προμηθεύονται από τα βοσκοτόπια της μονής «Παναγιάς της Ξεπλενοχρηματίστριας» και κάπως έτσι ο Αφεντηςγιωργής έμεινε να κοιτάει ένα μάτσο γουρούνια να τρώνε τον περίδρομο.

    Εδώ και ένα μήνα ο Αφεντηςγιωργής ζούσε την φρίκη του απούλητου γουρουνιού και λύση δεν έβρισκε. Εκείνοι που τους ψήφιζε τόσα χρόνια και τον τάιζαν του γύρισαν την πλάτη κι άρχισαν μπίζνες με τους κιτρινιάρηδες.
    Την λύση του την έδωσε φίλος απόφοιτος του Berkley που ήταν σύμβουλος προγραμμάτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. «Τώρα με τον καπιταλισμό Γιωργή μου η λύση είναι μια, ΜΟΝΆΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΉΣ σύγλινου Μάνης εμπλουτισμένο με μείγμα ενισχυτικών γεύσης και άνοιγμα στις εξαγωγές. Ο στρατός ανήκει στην μεταλλαγμένη μαφία πλέον. Δίπλα στο χοιροστάσιο έχεις την κατάλληλη έκταση και φθηνή για σένα» «τι λες ρε φίλε, το δίπλα είναι καμένο δάσος» είπε ο Αφεντηγιωργής εμφανώς απογοητευμένος από την πρόταση. « 200 στρέμματα δημόσια έκταση είναι Γιωργή, και η εταιρεία μας θα φροντίσει να το ενοικίασης με ένα συμβολικό ποσό» «και πως θα γίνει αυτό ρε φίλε, το κράτος δεν νοικιάζει τα δάση του», «Αγαπητέ Γιωργή δεν ανήκει πλέον στο δημόσιο αλλά στην μονή της «Παναγιάς της Ξεπλενοχρηματίστριας», ήρθε στην αγιοσύνη Της μέσω λογαριασμού επιχειρηματία εισαγωγής οδοντογλυφίδων με έδρα την Ντοντόμα της Τανζανίας», ο αφεντηςγιωργής άφησε την ευγένεια Του στην άκρη, ανέβασε ζάχαρο και του είπε: « Τι λες μωρέ μαλάκα, δεν τα καταλαβαίνω αυτά, τι δουλειά έχει η Τανζανία με τα καμμένα δάση της Μεσσηνίας;», ο φίλος τον κοίταξε ήσυχος και του είπε: «Σε καταλαβαίνω που δεν καταλαβαίνεις, γιατί αυτές οι δουλειές γίνονται έτσι ώστε να μην καταλαβαίνει κανείς πως γίνονται, αν δεχτείς προχωράμε και μαθαίνεις, τι λες;».
    Ο Αφεντηςγιωργής κοίταξε έξω από το παράθυρο, και μέσα στο καμένο δάσος είδε την Μαρίτσα την κόρη του φούρναρη 25 χρόνια πριν κάτω από ένα έλατο να του παίρνει μια πίπα στα γρήγορα. Ξαφνικά οι απαιτητικές φωνές των πεινασμένων γουρουνιών τον έκαναν να του φύγει η καύλα και να του έρθει ξανά ο ταμπλάς της καταστροφής.
    Η παγκοσμιοποίηση του χτύπησε την πόρτα, και η καταστροφή είναι κοντά.
    Ο αφεντηςγιωργής πάντα ως παράσιτο ζούσε από τα κυκλώματα, έτσι και τώρα, θα νταραβεριζόταν με την διεθνή των Κινέζων και τον σαλταρισμένων από το LSD χίπηδων που ζουν μια ζωή με παραισθήσεις. Γύρισε στον φίλο σαν πακιστανάκι σε φανάρι, με μια φάτσα επαίτη και του είπε: « Σας παρακαλώ, σώστε με».

    Ο φίλος του εξήγησε πως πίσω από το δάσος ήταν ο Νέστορας Νεστοριάς, πως η ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ σύγλινου Μάνης είναι στα άμεσα σχέδια του Νέστορα Νεστοριά και απλά το γουρουνάδικο του Αφεντηγιωργή θα γινόταν off shore του Νεστοριά έως ότου το δημόσιο αγοράσει την έκταση από την μονή της «Παναγιάς της Ξεπλενοχρηματίστριας» και χαρακτηρίσει την επιχείρηση ως ύψιστης εθνικής σημασίας και παραχωρήσει την έκταση στον Νεστοριά.
    Έως τότε ο Νεστοριάς θα παίρνει το 70% των κερδών και ο Αφέντηςγιωργης θα ήταν το μέσον για να φεύγει το κέρδος σε τράπεζα της Ελβετίας. Ο Αφεντηςγιωργής κατάλαβε πως τώρα μπαίνει στην νέα εποχή, είναι και αυτός κομμάτι της διεθνούς, κάνει μπίζνες με τον Νεστοριά. Γύρισε στον φίλο καμαρωτός και του είπε: « δέχομαι να γίνω το πλυντήριο του Νεστοριά». « Ωραία λοιπόν» του είπε ο φίλος, « Την Κυριακή στις 10:00 μμ στο σπίτι του Νεστοριά στην Εκάλη». Ο Αφεντηςγιωργής κόρδωσε μπόι, ένας πρώην σιτιστής του στρατού πλυντήριο του Νεστοριά. Χαμογέλασε και αποφάσισε να ανακοινώσει τις καινούριες επιχειρηματικές του δραστηριότητες στα γουρούνια του.

    Το απόγευμα βγήκε στην καφετέρια της Αγριοαχλαδιάς κι έπαθε εγκεφαλικό όταν άκουσε πως στο καμένο δάσος δίπλα στο γουρουνάδικο του έγινε μακελειό. Μια οργάνωση που προστατεύει τους σπόρους μαζί με την κίνηση πολιτών της περιοχής, κάτι αναρχοκουμούνια που τους χρειάζεται ένας Παπαδόπουλος να τα τσακίσει στο ξύλο, ξεκίνησαν αναδάσωση κι αποφάσισαν να προστατεύσουν την περιοχή. Τότε δύο καλόγεροι που πηδιόντουσταν κάτω από ένα πεύκο που την γλύτωσε από την λαίλαπα, τους πήραν χαμπάρι και πετάχτηκαν σαν λυσσασμένες Μαινάδες τραγωδίας ουρλιάζοντας «φύγετε από εδώ, εδώ είναι το δάσος της Παναγίας της Ξεπλενοχρηματίστριας, βέβηλοι, θα σας κάψει η Παναγία». Οι ομάδα των αναδασωτών τους είπε πως εδώ είναι δημόσιος χώρος και τον προστατεύουν, τότε οι ρασοφόρες λούγκρες άρχισαν να πετούν πέτρες με αποτέλεσμα να τραυματίσουν πολίτη. Στην συνέχεια έτρεξαν ξέφρενα να κρυφτούν στην ασυλία της Μονής. Το περιστατικό πυροδότησε αντιδράσεις και κάποιοι μιλούν για σκάνδαλο με το καμένο δάσος. Ο Αφεντηςγιωργής ίδρωσε, βγήκε πήρε τον φίλο τηλέφωνο, εκείνος τον καθησύχασε λέγοντας του πως ετοιμάζεται σχέδιο καταπολέμησης αυτών των παρασίτων, και πως πίσω από αυτό κρύβεται η βιολόγος Στέλλα Μαριάκη. Ο Αφεντηγιωργής ορκίστηκε να χώσει την μούρη της Μαριάκη σε ένα κουβά με σκατά, πήγε σπίτι μέσα στα νεύρα και είπε στην σκλάβα Του να Του φτιάξει ντολμαδάκια.

    Βράδυ πια η σκλαβομαρία διπλώνει τον 15ο ντολμά ήσυχη και υπάκουη στις επιθυμίες του Αφέντη της, όταν ακούει γάβγισμα ανθρώπου. Σαστίζει, αλλά είναι σίγουρη ακούγεται από δίπλα. Αφήνει τον ντολμά και στήνει αυτί στην μεσοτοιχία, όντως η δίπλα γαβγίζει, ναι δεν είναι αυταπάτη,γαβγίζει. Στήνεται με το αυτί στον τοίχο, ακούει όμορφο γάβγισμα, εσωτερικό, βαθύ, και ωπς!!!!! Ένα σφύριγμα, και το γάβγισμα γίνεται χαρούμενο, το νοιώθει, καυλώνει, αυτό το γάβγισμα δεν της το έμαθε κανείς, κανένας υψηλός Master δεν την εκπαίδευσε να γαβγίζει τόσο βαθιά. Το ερωτεύτηκε, καύλωσε, έκανε να ακουμπήσει το μουνί της αλλά η φωνή του Αφεντηγιωργή ήταν στα αυτιά της σαν τρυπάνι κρουστικό, «ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΜΟΥ», πήρε το χέρι από το μουνί και άρχισε να γδέρνει τον τοίχο, τα γόνατα της λύγισαν, δεν άντεχε άλλο, ήθελε άγρια να μαλακιστεί, κατέρρευσε, ένα ουρλιαχτό βγήκε από μέσα της, ένας θυμός, κι απότομα στάθηκε όρθια πιστή στην σκλαβιά της, της φάνηκε βέβαια πως η σκυλίτσα από δίπλα ανταποκρίθηκε στο ουρλιαχτό της με ένα γάβγισμα αλλά έπρεπε να τελειώνει με τους ντολμάδες.

    Θα μιλούσε στον Κύριο Της για απόψε ή όχι; τι έπρεπε να κάνει; Μπερδεύτηκε κι αποφάσισε να το βάλει θέμα στο μέσο bdsmικής δικτύωσης.

    Ένοιωθε κομμάτια, τις τελευταίες εβδομάδες η τρομοκρατία στου Σταρχιδόπουλου την έχει καταβάλλει, ξάπλωσε γλυκά κι ονειρεύτηκε πως γάβγιζε τόσο βαθιά όσο το ζευγάρι της διπλανής πόρτας...

    Συνεχίζεται...
     
    Last edited: 22 Ιανουαρίου 2012
  5. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Ωραία γραφή, επίκαιρο θέμα , όμως νομίζω οτι το πλαταίνεις πολύ.
     
  6. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Πετυχημένη ατάκα, δυστυχώς  

    Στην πραγματικότητα ζούσε μια χαρά με τον Κύριο από μακριά και αγαπημένοι γιατί από πλευράς σκλαβαμαρίας, λέω εγώ τώρα και ελπίζω να μην δημιουργώ παράσιτα στον συγγραφέα, το ζητούμενο ήταν η διαχείριση του καθημερινού άγχους της. Αν ο Κύριός της ήταν παρόν - πάντα εξαιρετική περίσταση - το άγχος της γινόταν μη διαχειρίσιμο, τα πράγματα άλλαζαν και η σχέση τους αποκτούσε κάτι εξωπραγματικό στα μάτια της σκλαβαμαρίας.
     
  7. GCHL

    GCHL Hijo de la Luna

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Αυτό που μ' αρέσει πιο πολύ είναι ότι δεν πρόκειται απλά για Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας, αλλά για παρεμπτίπτουσες αναφορές [ακροθιγώς και φαινομενικά συμπτωματικά] σε τρέχοντα καυτά κοινωνικοπολιτικά θέματα που μαστίζουν τη Χώρα μας και απασχολούν κατά κόρον τα media!
    Γι' άλλη μια φορά Μπράβο!

     
  8. DomDimi

    DomDimi New Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    όντως πλαταίνει πάρα πολύ...  
     
  9. danos

    danos Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Εμένα πάλι μ αρέσει. αν και θα προτιμούσα το επεισόδιο « η μιστρεσγιόργενα και η λερναία υδρα » ή το « ο μάστερ Μιτρούσης και οι στυμφαλίδες όρνιθες » 
     
  10. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    Γμτ, δεν μπορώ να δώσω rep!  
     
  11. anchor

    anchor Regular Member

    Περιμένουμε με αγωνία τη συνέχεια...  
     
  12. pnikosmika

    pnikosmika Regular Member

    Απάντηση: Καθημερινές ιστορίες bdsmικής τρέλας

    ΤΕΛΕΙΟ    

    θυμίζεις και πτυχές της δικής μου ιστορίας..
    Αν και πράγματι πλατιάζεις, αν είναι έτσι δεν με ενοχλεί 

    Αναμμένω εν αγωνίως τη συνέχεια