Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καθρέφτη Καθρεφτάκι Μου...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Fetish' που ξεκίνησε από το μέλος noC, στις 20 Ιουνίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κοιτάζομαι σ’ έναν καθρέφτη και η εικόνα μου δεν υπάρχει.
    Κοιτάζομαι σ’ έναν καθρέφτη που δεν υπάρχει και υπάρχει η εικόνα μου.
    Η εικόνα δημιουργεί τον καθρέφτη.


    Ο καθρέφτης είναι της εικόνας εικόνα (Roberto Juarroz)


     
    Last edited by a moderator: 28 Νοεμβρίου 2015
  2. Νηρηίς

    Νηρηίς Guest

    "..ο τρόπος που ο λαιμός γεννιόταν απ τους ώμους και προχωρούσε στο σαγόνι για να φανεί το πρόσωπο,είχε μιαν αρχή ομορφιάς,μια γραμμή καθαρή και υπερήφανη.Με γοήτευε ετούτη η γραμμή του λαιμού μου,και κάτι παραπάνω..μου έδινε σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
    Πολλές φορές,σα βρισκόμουνα μόνη,κατέβαζα το φόρεμά μου χαμηλά στους ώμους.Πριν κοιμηθώ έκανα το ίδιο με το νυχτικό μου.
    Έτσι κοιταζόμουν στον καθρέφτη.Με απορροφούσε ο ίδιος μου ο εαυτός.Σα να μην υπήρχε στον κόσμο παρα εγώ και το ειδωλό μου,και σαν τούτο να μ άρεσε.
    Μια νύχτα όμως που είχε χαλάσει το ηλεκτρικό κι άναψα κερί,μ έπιασε μεγάλη τρομάρα,γιατί είδα τη σκιά μου να ορθώνεται απέναντι στον τοίχο μεγάλη,υπερφυσική, ν αγγίζει το κρεβάτι μου,να φτάνει στο ταβάνι και να το γεμίζει.."

    (απο "τα ψάθινα καπέλα" Μ.Λυμπεράκη)
     
  3. sylviacross1965

    sylviacross1965 Regular Member

    Από την εφηβια μου αποκτησα την συνηθεια να φοραω γυναικεια ρουχα και να βαφωμαι. Κάθε φορα που οι δικοι μου πηγαιναν στο εξοχικο (σχεδόν κάθε Παρασκευοσαββατοκυριακο), εγω προφασιζόμενος τον φορτο των μαθηματων εμενα σπιτι. Ετσι λοιπον φορουσα τα ρουχα της αδελφης μου και κοιταζομουν ατελειωτες ωρες στον καθρεπτη θαυμαζοντας τον καινουριο μου εαυτο. Αυτό μου χαρισε αμέτρητους αυνανισμους μπροστα στον καθρεπτη οπου στεκομουν μπροστα του σε διαφορες σεξυ στασεις όπως σε αυτές που εβλεπα στα περιοδικα. Εκει μπροστα στον καθρεπτη δοκιμασα να βαλω πισω μου για πρωτη φορα αντικειμενο που μπορουσε να προσωμιωσει σε ένα πεος (ηταν η λαβη από ένα ξυλινο γουδοχερι), αυτή ηταν η πρωτη φορα που ειχα έναν τοσο εντονο οργασμο. Αργοτερα όταν πηγα για πρωτη φορα με εραστη τον παρακαλεσα να μου παρει την παρθενια μπροστα σε καποιον καθρεπτη, ο καθρεπτης με εκανε να απογειωθώ από την ηδονή την ωρα που τον εβλεπα να με περνει. Από τοτε απολαμβανω το σεξ μονο μπροστα σε καθρεπτη ώστε να μπορω να βλεπω τον εαυτο μου να κανει σεξ.
     
  4. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

  5. dina

    dina Σκλαβα της Brt Contributor

  6. stratos83

    stratos83 Regular Member

  7. lotus

    lotus Silence

     

    Η ανάγκη για προσοχή ...
    Ο Νάρκισσος πάντως (από όπου πήρε και το όνομα ο Ναρκισσισμός) στην προσπάθεια του για αυτοερωτισμό πνίγηκε ...
    Το πρόβλημα με τα άτομα που περνούν και μόνα τους καλά, τα καταφέρνουν μια χαρά και "αγαπούν" τόσο τον εαυτό τους όμως είναι ότι τους δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στο να δημιουργήσουν ουσιαστικές σχέσεις :-(
    Από τη μια η ανάγκη προσοχής κι από την άλλη η απίστευτη κατανάλωση ενέργειας να ασχολούνται τόσο με τον εαυτό τους δημιουργεί ένα φαύλο κύκλο που στο τέλος κάνει αυτά τα άτομα δυστυχισμένα διότι ποτέ δεν θα πάρουν ουσιαστικά αυτό που θεωρητικά αναζητούν ... την προσοχή των άλλων.
    Ακόμη κι αν βρεθεί κάποιος να τους δώσει προσοχή γιατί αρχικά μπορεί να τον μαγνητίσουν η συμπεριφορά τους στην πορεία έχει τόσα αρνητικά στοιχεία που όλοι τους εγκαταλείπουν και μένουν πάλι μόνοι τους.
    Έχουν τόσο διαστρευλωμένη εικόνα για τον εαυτό τους, την εικόνα τους και τις ικανότητες τους που κανείς δεν τους ικανοποιεί, βαμπιρίζουν όποιον βρεθεί δίπλα τους που το αποτέλεσμα είναι ή να τον καταστρέφουν ή να φεύγει από κοντά τους.
    Και φυσικά κανείς δεν είναι τόσο χαρισματικός όσο εκείνοι, και φυσικά το υπερεγώ τους κάνει να μιλάνε συνέχεια για τον εαυτό τους και φυσικά δεν υπάρχει καμία ενσυναίσθηση και δεν μπορούν να κατανοήσουν τα συναισθήματα των άλλων. Όλο το χώρο τον καταλαμβάνουν οι δικές τους ανάγκες και μόνο.
    Και όταν οι άλλοι δεν τους δίνουν αυτό που ζητούν γίνονται επικριτικοί και επιθετικοί.
    Και η ειρωνεία είναι ότι όλο αυτό πηγάζει από την μεγάλη τους ανασφάλεια παρόλο που δείχνουν αυτοπεποίθηση.
    Καταφέρνουν τα άτομα που βρίσκονται δίπλα τους να τα κάνουν ενοχικά και να προσπαθούν συνεχώς για το καλύτερο χωρίς να μπορούν να αντιληφθούν ότι ένας ναρκισσιστής δεν πρόκειται ποτέ ουσιαστικά να είναι ποτέ πλήρως ευχαριστημένος όσα πράγματα κι αν κάνει κάποιος γι αυτόν.
    Δεν έχει πυθμένα το θέλω του κι αυτό γιατί κάποτε σε παιδική ηλικία δεν πήραν από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αυτά που θέλανε όπως τα θέλανε ή δεν τους δίνανε την απαραίτητη σημασία ή αγάπη. Οπότε όσο κι αν τα αναζητούν σε άλλους δεν πρόκειται ποτέ να έλθει η ικανοποίηση. Το ίδιο μοτίβο μπορεί να παίξει και σε μεταγενέστερες σχέσεις ή καταστάσεις.
    Π.χ. ένας χωρισμός από ένα άτομο που πραγματικά εμπιστεύτηκαν ή "αγάπησαν" ενώ δεν ήταν έτοιμοι γι αυτό... όσες σχέσεις κι αν δημιουργήσουν μετά δεν θα είναι ικανοί ούτε ουσιαστικό συναίσθημα να δώσουν, ούτε να πάρουν ότι τους προσφέρεται ακόμη κι αν τους δίνεται ο ουρανός με τ' άστρα.

    Όλοι οι άνθρωποι έχουν ναρκισσιστικά στοιχεία αλλά σε υγιή βαθμό που όχι μόνο δεν είναι αρνητικά αλλά μερικές φορές τους βοηθούν και στην επίτευξη των στόχων.
    Πάντως χωρίς να θέλω να σας στενοχωρήσω αν η συνομιλία στον καθρέπτη δεν έχει στόχο την εσωτερική συνομιλία για αυτοβελτίωση αλλά τον αυτοθαυμασμό δεν βοηθάει ιδιαίτερα.
    Οι σέλφι επίσης ειδικά όταν το δάκτυλο έχει κολλήσει στο κουμπάκι του κλικ και το θέμα είναι μπούστο, μούσκουλο, χειλάκια λες και τα έχουν τσιμπήσει μελισσάκια και διάφορες άλλες πόζες που το άτομο νομίζει ότι το κάνουν σέξι αλλά στην ουσία δεν κάνει τίποτα άλλο από το να γελιοποιείται.

    Η διαστρευλωμένη εικόνα του ναρκισσιστή δεν απέχει σχεδόν καθόλου από την εικόνα που έχουν τα άτομα που πάσχουν από νευρική ανορεξία.
     
  8. lotus

    lotus Silence

     

    Ο καθρέπτης στο βωμό της τέχνης ...

    Χρύσωσα το χάπι ..
     
  9. lotus

    lotus Silence

  10. lotus

    lotus Silence

  11. lotus

    lotus Silence

     

    Όταν πρόκειται για τη βελτίωση της αυτοεικόνας και της επιβολής των στόχων είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο  
     
  12. lotus

    lotus Silence

     


    Παρόλα αυτά ο καθρέπτης είναι ένα ωραιότατο εργαλείο τόσο για την εξωτερική μας εικόνα (δεν είναι κακό να βλέπουμε να βγαίνουμε όμορφοι στον έξω κόσμο κι όχι σαν να έχουμε πάθει ηλεκτροπληξία ... ζούμε και σε μια κοινωνία βρε αδελφέ απίστευτα κριτική!!!)

    Όπως επίσης ως εγκεφαλικό σεξουαλικό διεγερτικό εξάρτημα στις ζωές των ζευγαριών (ναι εντάξει εμπεριέχει λιγουλάκι ναρκισσισμό  )