Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και αν ο σκλαβος/α θέλει 2 Αφεντες/Αφεντρες?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος wildslave, στις 15 Νοεμβρίου 2005.

  1. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    Ειναι σαν να λεμε.... θελω ποιότητα φεραρι , τιμη απο φιατακι και καταναλωση σκουτερακι πιατζιο και εφορια ποδηλατου...
     
  2. Γιατί ρε παιδιά,πως ένας Κ ζητάει 2 Υ έτσι κάποια στιγμή και ο Υ θέλει 2 Κ.
    Μέσα στο πρόγραμμα είναι κ αυτο
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Σε πιο πρόγραμμα να κάνω ζάπινγκ, έχω το τηλεκοντρόλ στο χέρι. Σοβαρά τώρα από που & ως που!;
     
  4. Εντάξει σωστη η απορία σου από που κ ως που... γνώμη μου όμως ότι και το να με διατάζει ή κυρία μου να ακούσω την επίσης αφέντρα φίλη της είναι μία ένδειξη υποταγής από μένα σ αυτήν,κάτι σαν ζωντανός δανεισμος
     
  5. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Αυτό είναι διαφορετικό. ;- )
     
  6. Ας πω και Εγώ τη γνώμη μου..Μιλάμε σίγουρα για σκλάβο ή μήπως η απορία έχει να κάνει με ένα δούλο;;Θέλω να πω,υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ ενός σκλάβου και ενός δούλου.
    Σε μία polyamory σχέση με δύο Κ και έναν υ μπορεί να δουλέψει.Γενικότερα όμως το να επιλέξει ο σκλάβος!! δύο διαφορετικούς Αφέντες είναι λίγο ''καπως''.
    Δηλαδή αν οι εντολές που του δίνονται είναι η μία κόντρα στην άλλη,σε ποια εντολή θα υπακούσει;Πως θα μπορεί να αφοσιωθεί σε δύο διαφορετικά άτομα;
    Είναι εντελώς διαφορετικό να σου επιβάλλει ο/η Κ να υπηρετήσεις άλλο ένα άτομο και εντελώς διαφορετικό να ανήκεις σε δύο άτομα(εκτός,ξαναλέω αν μιλάμε για polyamorous).
     
  7. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Πολύ ωραία ερώτηση και πολύ πετυ-χυμένο νήμα !  

    Γουελ, ο κόσμος προχώρησε, εξελίχθηκε, προσαρμόστηκε και αναπροσαρμόζεται διαρκώς στα δεδομένα και τις ανάγκες της εποχής.

    Εμείς της σχολής Μπαμπλούνε   , @bumblebee + @Elune, καμαρώνουμε, ότι είμαστε πρωτοπόροι, στην παροχή του εξειδικευμένου bdsm σχήματος, -Ντάμπλ ντομινέισον- Ντάμπλ δε φάν, γράψου στη σχολή μας και στήσου να σε φάμ. (ε)  

    Το πρώτο και κύριο συστατικό της επιτυχίας μας, είναι στη συνεργασία μεταξύ Κ, μεσω των προχωρημένων 24/7 βδσμ συστήματων που βαφτίσαμε για συντομία, -πίνκ,πόνκ- και -μία πίπα, μία πίτα- και στην κατάρτιση κοινού Κ προγράμματος, με στόχο την μεγιστοποίηση της σχέσης μοιράζομενου χρόνου και ωφέλειας, ακόμα και σε καταστάσεις ελεγχόμενου χάους, όπερ, -αιφνιδιασμού-, αδρεναλίνης και ένα σωρο άλλα.

    Το σχήμα αυτό δηλαδή, για να καταστεί λειτουργικό, ηδονικό και προπαντώς υπερ των συμφερόντων Κ, προυποθέτει Κ συντρόφια που ενεργούν για το κοινό τους καλό, και όχι Κ κωλοτρυπίδια

     

    Κάτι σαν αυτό :

     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2016
  8. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    τιτς ας μαστερ κεν ο μπλι  
     

  9. Το πρόβλημα -αν υπάρχει κάποιο- έγκειται στο ότι δεν είναι όλοι για όλα υπό όλες τις συνθήκες, ανά πάσα ώρα και στιγμή...bdsm ναι! Αλλά για εμένα η ολοκλήρωση έχει άλλη έννοια από ότι για τον/την Χ Κυρίαρχο/η ή τον/την ψ σκλαβο/α...ΆΛλοι άνθρωποι θεωρούν το bdsm ένα ερωτικό παιχνίδι, άλλοι το θεωρούν ως τρόπο ζωής και έκφρασης...Μονόκεροι υπάρχουν για όλους, φτάνει να έχουμε υπομονή και να ψάχνουμε στα σωστά σημεία.
    Έχοντας υπάρξει polyamorous Κ λέω πως μπορεί να λειτουργήσει και να αποδώσει τέλεια μία τέτοια σχέση.Ξαναλέω πως δεν θεωρώ ότι μπορεί να δουλέψει αν ο υ έχει δύο διαφορετικούς Κυρίαρχους που δεν έχουν σχέση μεταξύ τους και δρουν αυτόνομα.
    ΑΛΛΑ, η κουβέντα μέσα εδώ και η ανταλλαγή απόψεων,γίνεται στο πλαίσιο της λογικής "άκου κι αυτό και ας μην σου κάνει ή ας διαφωνείς, ως ένα δείγμα εναλλακτικού δρόμου" ή "και να συμφωνείς, δες πως έφτασα εγώ σε αυτή την διαπίστωση..".
     
  10. Αν είναι bottom ίσως μπορεί να επιλέξει να έχει δυο top.Ο σκλάβος όμως όπως
    ακούγεται δε νομίζω ότι μπορεί να λειτουργήσει κατά αυτό τον τρόπο