Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος zwg, στις 9 Μαρτίου 2010.

  1. zwg

    zwg Regular Member

    Γεια σας μετά από καιρό είπα να εμφανιστώ στην κοινότητα, ελπίζω να είσαστε όλοι καλά. Λοιπόν 8α μπω κατευθίαν στο ψητό. Κάθε λίγο και λιγάκι βλέπω και μια καινούρια Pro Domme. Μα καλά τόσο ψωμί έχει η δουλειά;;; Και αν ναι, γιατί άραγε;; Γιατί ένας σκλάβος ο οποίος μόνο του μέλημα είναι να ικανοποιεί την Κυρία του να καταφύγει σε τέτοια διέξοδο;; Θα μπορούσε να ικανοποιηθεί σκλάβος γνωρίζοντας ότι "υπηρετώντας" μια επαγγελματία του προσφέρει εκείνη υπηρεσίες και όχι αυτός σε εκείνη;;; εγώ προσωπικά πάντως δεν θα διάλεγα ποτέ κάτι τέτοιο σαν λύση για να βρω να υπηρετήσω... θα προτιμούσα να δώσω τα ίδια ή και περισσότερα λεφτά είτε σε εισιτήρια είτε σε ξενοδοχεία... αλλά να ξέρω ότι προσφέρω εγώ τις υπηρεσίες μου στην Αφέντρα... για να την ικανοποιήσω και όχι το αντίστροφο!!

    Υ.Γ: Και η κουτσή μαρία θα γίνει στο τέλος Pro Domme και θα της γλείφουν το ένα πόδι          
     
  2. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    καλά τα λες μα έλα που όποια έχει την χρυσή κότα την αρμέγει πολύ καλά.
    δεν καταλαβαίνεις γιατί καμιά δεν θέλει να έχει μόνιμο σκλάβο (καλα όχι όλες αλλά αυτές που θέλουν είναι μειοψηφία). αφού είμαστε μαλάκες και τα χώνουμε ντε και καλά σε δώρα και σε λοιπές μαλακίες απαιτητές πάντως από τις δήθεν και ντε και καλά αφέντρες μερικές το κάνουν πλέον και επάγγελμα. ψωμί όπως είπες έχει. τουλάχιστον αυτές είναι ποιο ντόμπρες από κάτι μερικές που πάνε να μας πείσουν ότι είμαστε και υποχρεωμένοι να κάνουμε και δώρα. λες και εμείς μόνο το ευχαριστιόμαστε εκείνες καθόλου. δεν μας χ....... λέω εγώ.
    μην απορείς λοιπόν φιλαράκο.
     
  3. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Θεωρώ ότι οι pro-Dommes επιτελούν ένα σημαντικό λειτούργημα, όπως και οι πόρνες. Όσες πραγματικά ξέρουν τη δουλειά τους, αξίζουν την αμοιβή τους για να παρέχουν κάποιες στιγμές ευτυχίας και απόλαυσης σε όσους άντρες φαντασιώνονται ένα είδος υποταγής στα χέρια μιας γυναίκας. Δεν βρίσκω κάτι κακό σε όλο αυτό. Νομίζω πως δεν τίθεται θέμα πραγματικής Κυριαρχίας και υποταγής, αλλά αληθοφάνειας, επιτυχούς προσομοίωσης...Δεν είναι αναγκασμένος κανείς να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες τους, εξάλλου, παρά μόνο αν το επιλέξει. Γιατί βαρυγκομάτε λοιπόν; 

    Η άποψή μου είναι ότι αν κάποιος άντρας επιθυμεί να συνάψει σχέση υποταγής (και δη ως σκλάβος!) με μία γυναίκα Κ, θα αντιληφθεί λίαν συντόμως ότι το μενού δεν συμπεριλαμβάνει αυτά που φαντασιώνεται. Ή μπορεί και να συμπεριλαμβάνει κάποια από αυτά, αν είναι τυχερός και πέτυχε Κ με συμβατά βίτσια. Σαφώς, η σχέση δεν θα επικεντρωθεί στο να καλύψει τις δικές του φαντασιώσεις - από ένα σημείο και μετά, τουλάχιστον.

    Βαριά η καλογερική, καλέ μου φίλε zwg. Νάσαι καλά. 
     
  4. ipakouo_skilaki

    ipakouo_skilaki Regular Member

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Η Δώρα τα είπε όπως είναι.Αν δεν γουστάρεις δεν πας.Αν γουστάρεις πας.Κάποιες είναι πολύ καλές.Κάποιες όχι.Ίσως επειδή κατά βάθος δεν είναι τόσο έμπειρες ή απλά δεν το έχουν.Και φυσικά έξω υπάρχουν γυναίκες Dommes(σαν lifestyle) που ψάχνουν slave ,οι οποίες είναι λίγες,αλλά όπως πάλι είπε η Δώρα μπορούμε να ανταπεξέλθουμέ;Τίποτα δεν είναι εύκολο.Τίποτα.Το μόνο εύκολο είναι να βγούμε να τις κατηγορήσουμε.

    Ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του...
     
  5. zwg

    zwg Regular Member

    Δεν κατηγορώ κανέναν ειδικά αυτές... Την δουλειά τους κάνουν και αν έχει κόσμο που πηγαίνει καλά κάνουν κιόλας. Σε αυτό που είπε η Δώρα ότι είναι κάτι σαν προσομοιωτές θα συμφωνήσω.... απλά δοκιμάζεις κάποια πράγματα μόνο σωματικά, όμως.... to bdsm δεν στηρίζεται κυρίως στην μύηση και την κυριαρχία Ενός μυαλού σε ένα άλλο;;
     
  6. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    Ακομα δεν εχετε δει τιποτα...Οπου υπαρχει χρημα μπλεκεται ο καθε ενας ...Και δυστυχως θα το ξαναπω υπαρχουν και ατομα που το ακολουθουν.
     
  7. γε.....ΟΡΓΙΟΣ

    γε.....ΟΡΓΙΟΣ Regular Member

    καλό θα είναι να διαβάσουμε καλά πριν ποστάρουμε. ποιός και που φαίνεται ότι τα βάζουμε με τις προ ντομ. ίσα ίσα που μερικές από αυτές είναι καλές μας φίλες.
     
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Aν μου επιτρεπετε,οι επαγγελματιες Αφεντρες,- αυτο δεν σημαινει pro domme; - παρεχουν καποια υπηρεσια εναντι αμοιβης.
    Αν δεχθουμε ο,τι οι υπηρεσιες που παρεχουν βασιζονται σε ενα σεναριο διαμορφωμενο με βαση τις επιθυμιες του πελατη,θα ελεγα πως το δευτερο συστατικο του "τιτλου" τους ειναι απο ιδιαιτερως φιλοδοξο εως απατηλο.
    Νομιζω πως η πλεον ακριβης αποδοση του επαγγελματος θα ηταν " εκτελεστης υποτακτικων φαντασιωσεων ,φετιχ και επιθυμιων" ,καταλαβαινω βεβαια οτι ειναι αντιεμπορικη και ντεκαβλε αλλα καλα θα ηταν να κατανοουμε για τι πραγμα ακριβως συζηταμε..
    Τα παραπανω δεν σημαινουν οτι εχω κατι με τις pro dommes ,ουτε αμφισβητω το "αφενδριλικι" της προσωπικοτητας τους ,ενδεχομενως,στην προσωπικη τους ζωη μπορει και να ειναι αφεντρες ,πιστευω ομως πως αν προσπαθουσαν να μεταφερουν την προσωπικη τους νοοτροπια και πρακτικη σε επαγγελματικο επιπεδο,γρηγορα θα το εκλειναν το μαγαζι.!
     
  9. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    Όντως. Αν υπάρχει ένας λόγος που ξεφυτρώνουν (εκτός απο την οικονομική κρίση η οποία στην ουσία δεν ξεκίνησε χθες ούτε θα τελειώσει αύριο) είναι το γεγονός οτι τα 3/4α που δηλώνουν σκλάβοι απλά είναι κινκυ// φετιχιστές. Όταν διαπιστώσουν οτι "το μενού" όπως λέει και η Ντόρα δεν είναι καθόλου συμβατό με τις τσόντες που είδαν απλά καταλήγουν σε pro - domme . Η αύξηση των επαγγελματιών θα έπρεπε να τους ικανοποιεί.

    BTW .. απο περιέργεια pro-male - dom υπάρχουν?
     
  10. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !


    Γιά να κάνουν τί; Να ψοφήσουν από την πείνα;

    (Εάν έχεις βρεθεί έστω και σε ένα meeting -ένα οποιοδήποτε, ακόμη και από τα χωρίς (υποτίθεται) "παιχνίδι"- του χώρου, θα πρέπει να έχεις καταλάβει γιατί ένας male-pro-Dom θα το έκλεινε αμέσως το μαγαζί, ενώ οι Pro-Dommes μπορεί να έχουν δουλειές με φούντες).

     
  11. Uther

    Uther Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !

    κάτι παραπάνω ξέρεις σίγουρα.
     
  12. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Και η κουτσή μαρία έγινε Pro Domme !


    Κάνε μιά δοκιμή, και μου λες...