Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Και θέλω και δεν θέλω BDSM

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 1 Σεπτεμβρίου 2017.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ξενερώνεις κόσμο. Λολ  
     
  2. lexy

    lexy .ti.va.

    Δεν κανεις χαδάκια, ροζ μου; ♥
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ναι, πολλά, ήρθε η ώρα nα τριφτώ, meow. *-*
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σημειολογικό διαμάντι...
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Così fan tutte, no..?
    And business as usually...
     
  6. rea..

    rea.. Contributor

    Αυτό που έχω κατανοήσει για το βδσμ, είναι ότι έχω πολύ δρόμο μπροστά μου για να κατανοήσω το βδσμ.
    Γι αυτό μου αρέσει η διαφορετικότητα. Οι στέρεες τοποθετήσεις σε θέματα που δεν έχω βιώματα που επαρκούν για "άποψη" διευρύνονται σε βαθμό που με κάνει να σκέφτομαι να προβληματίζομαι.. και κάποιες φορές, να καυλώνω.

    Συμβαίνει συχνά, σε νήματα που εξελίσσονται αρμονικά, με διαφοροποιήσεις μεν αλλά με θέσεις που μπορείς να ωφεληθείς, και σε ενδιαφέρουν, να σκάνε ξαφνικά, από το πουθενά, διάφορες συμπεριφορές προσβλητικές, ακυρωτικές, κριτικές, διαμαρτυρίες και ευθιξίες, που όχι μόνο δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα, αλλά το καβαλάνε με ανούσιες τριβές.
    Και κάπου εκεί ξέρω ότι όσα έμαθα - έμαθα για σήμερα, τέλειωσε το μάθημα και ήρθε η ώρα του παιδιού.

    Εδώ θέλω να σημειώσω σαν παρατήρηση ότι τα μέλη που δημιουργούν όλη αυτήν την ανευ λόγου φασαρία, είναι - συνήθως- και εκείνα που διατυμπανίζουν το αγαθό της ελευθερίας της έκφρασης και λόγου, παρά το γεγονός ότι το υπονομεύουν οι ίδιοι τελικά.


    Αυτό βέβαια συμβαίνει σε όλα τα φόρουμ.

    Η καλύτερη αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος είναι να προσπεράσεις το μέλος που σαμποτάρει την συζήτηση και να συνεχίσεις την ροή.

    Τις προάλλες μιλούσα με μια υ που κάνει διαφορετικό bdsm από αυτό που κάνει ο Κ που με εκπαίδευε. Φυσικά και με ενδιέφερε να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα. Είχα να κάνω με έναν άνθρωπο που ήξερε τι ήθελε και τι έκανε..και το έμαθε μέσα από χρόνια στο "κουρμπέτι".Είχε να μου πει πράγματα με έναν τρόπο που μπορούσα να καταλάβω
    Την ρώτησα πως και δεν γράφει στο φόρουμ και μου απάντησε πως στο παρελθόν έχει υποστεί τόση κριτική που πλέον δεν έχει διάθεση. Αναρωτήθηκα πόσα παλιά μέλη βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, πόσο χρήσιμες θα ήταν οι θέσεις τους για εμάς τους καινούριους και πόσο άδικο να "φιμώνονται" από άλλα μέλη με αυτόν τον τρόπο (άσχετα με το τι είδος βδσμ προτιμούν).

    Ευτυχώς για μένα υπάρχουν άνθρωποι που συνεχίζουν να προσφέρουν, το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι ο αριθμός μειώνεται και νομίζω πως ένας λόγος που συμβαίνει αυτό, είναι οι κουραστικές και άνευ λόγου τριβές.

    Πολύ φοβάμαι πως αν τελικά το βδσμ δεν τα βρει με το βδσμ, οι επόμενες γενιές θα ενημερώνονται (για το βδσμ) από το... κοσμοπόλιταν! 
     
    Last edited: 2 Σεπτεμβρίου 2017
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μερικές φορές τσαντίζομαι με μια φιλενάδα, που με ακρίβεια φυσιοδίφη, τσούπ, αλιεύει από κείμενα διαφόρων αυτά [πυ χρειάζονται για να καταδείξει το έωλον ενός επιχειρήματος.
    Όρεξη που την έχει..!
    Σε ορισμένες περιπτώσεις πάντως αρκούν μερικές παράγραφοι...
    Όχι για να καταδείξει κάποιος κάτι, μάλλον για να προβληματιστεί επί τα χείρω...
     
  8. tithon

    tithon Contributor

    tutte? no!
    but business as usual.
     
  9. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    -Προσπαθούν, στ’ αλήθεια, κάποιοι εδώ μέσα να «επιβάλουν» το δικό τους και στους υπόλοιπους ; Διερωτώμαι, με ποιo τρόπο το επιδιώκουν αυτό και –κυρίως- με τι πιθανότητες επιτυχίας. -Ακριβολογώ εάν πω μηδαμινές ; Μιας και το βίτσιο, γενικά, δεν σηκώνει αντεπιχείρημα, συνεπώς ό,τι και να μου λέει εμένα ο άλλος, όσο και να κωλοχτυπιέται ότι η δική του η κάβλα είναι -τάχα μου- ποιοτικά/ποσοτικά ανώτερη της δικής μου, δεν υπάρχει μία στο δισεκατομμύριο περίπτωση να μ’ αγγίξει (κυριολεκτικά και μεταφορικά), εντελώς αδύνατο να με πείσει. Ας λέει λοιπόν ό,τι θέλει, ας γράφει ό,τι γουστάρει, μωρέ ας πάρει και ντουντούκα, ας νοικιάσει και μικροφωνική άμα θέλει, ας βάλει και τελάληδες, ας πετάξει και φέϊγ βολάν από ελικόπτερο, ας προσλάβει και είκοσι αβανταδόρους από δίπλα να προμοτράρουν την «πραμάτεια» του, εγώ –προσωπικά- δεν κουνάω βλέφαρο. Ας κόψει, ας ράψει, ας συνθέσει, ας αλλάξει, ας προσαρμόσει, δικαίωμά του. Λεκτικά παίγνια είν’ όλ’ αυτά, ανέξοδα κι ανώδυνα και γι’ αυτό υπάρχει ο παγκόσμιος ιστός, για να βγαίνει ο πάσα ένας και να τραγουδάει το δικό του καραόκε.

    Πρόβλημα λοιπόν, επί της ουσίας, δεν υπάρχει. Κοινωνιολογικό ενδιαφέρον επίσης δεν υπάρχει ή τουλάχιστον όχι μεγαλύτερο απ΄ αυτό που παρουσιάζει η κλασσική περίπτωση δύο-τριών μπαρμπάδων που, επιστρέφοντας από τη λαϊκή, μαζεύονται για κάνα μισάωρο πάνω από την τρύπα που μόλις άνοιξε στο οδόστρωμα το συνεργείο της ΕΥΔΑΠ και την παρατηρούν με ύφος ειδήμονα, δίνοντας μάλιστα αφιλοκερδώς τις τεχνικές οδηγίες τους στους εργάτες. –Γιατί το κάνουν ; Μα επειδή είναι μπαρμπάδες ! Και επειδή είναι αργόσχολοι. Και επειδή, ως αργόσχολοι μπαρμπάδες, είναι περίεργοι. Διότι, όταν έχεις άφθονο χρόνο στη διάθεσή σου, το να κάθεσαι στο λιοπύρι να μετράς πόσα κυβικά μπάζα χωράει ένα φορτηγό, είναι ένας από τους χιλιάδες τρόπους να δολοφονείς την ώρα σου. –Λοιπόν, γαμημένο τι ; (so fucking what ?). Δηλαδή, και τι έγινε ; (σε ελεύθερη απόδοση). Η απάντηση είναι ότι δεν έγινε τίποτε. Οι εργάτες έχουν τους μπαρμπάδες γραμμένους κανονικά. Το έργο θα ολοκληρωθεί, με ή χωρίς την όποια ανώφελη παρέμβαση των μπαρμπάδων. Η τρύπα θα κλείσει, θα πέσει άσφαλτος από πάνω και σε λίγους μήνες θα ξανανοίξει μια άλλη, λίγο παρακάτω. Άλλη τρύπα, άλλο δημόσιο έργο, αλλά οι μπαρμπάδες εκεί, σταθεροί, εξίσου περίεργοι και κουτσομπόληδες, εξίσου χασομέρηδες και ενοχλητικοί, πάντα με τις σακούλες της λαίκής στο χέρι, να μετράνε τις φτυαριές και να εφιστούν την προσοχή στο συνεργείο να προσέχει να μην κόψει τίποτε καλώδια.

    Πάμε τώρα και στον Αόρατο Εχθρό της bdsmικής κοινότητας (-διότι αυτό είναι –για μία ακόμη φορά- το θέμα μας, right ?). –Υπάρχει άραγε Εχθρός ; Κανείς δεν ξέρει. Μερικοί λένε ότι έχουν δει την πατούσα του στο χιόνι. Άλλοι ορκίζονται ότι διέκριναν την καμπούρα του να ξεπροβάλλει μέσα απ’ τα γαλήνια νερά της Λίμνης της Ηδονής. Κάποιοι προσκόμισαν και φωτογραφίες του, αλλά με τόσο photoshop τη σήμερον ημέρα, τι να πιστέψεις πια ; Το σίγουρο είναι πως ο Εχθρός αυτός (ή η Εχθρίνα, κατά περίπτωση) ανήκει στις τάξεις των vanilla και των κinksters.

    Τις προάλλες αποχώρησε από το φόρουμ η @brenda. Στην αρχή υπέθεσα, «κοίτα να δεις, που θα την έδιωξαν οι παλιοvanilla και οι κωλοkinksters» (ασυνείδητα είχα αποκλείσει εβραίους και κομμουνιστές από τη λίστα των υπόπτων, δεν ξέρω γιατί, κακώς ίσως....). Το ψάχνω λίγο, ουδεμία σχέση η πραγματικότητα με τις αρχικές υποψίες μου. To αντίθετο ακριβώς. Λίγες μέρες μετά, να ΄σου και η @Seras Victoria, παρ’ την κάτω κι αυτήν. Παραίτηση από mod, κατόπιν λαϊκής απαίτησης και μην την είδατε (και) τη Seras. Και δεν ήταν οι παλιοvanilla και οι κωλοkinksters που ζήτησαν το κεφάλι της στο δίσκο. –Ποιοί ήταν ; Ελάτε τώρα, είπαμε, το bdsm βασίζεται στην ειλικρίνεια, ας είμαστε λοιπόν ειλικρινείς, για μια φορά, έστω.

    Θυμάμαι κι εκείνη τη μεγάλη διαδήλωση του καλοκαιριού, με τους πυρσούς στο χέρι, τότε που η λαϊκή οργή ξεχείλισε κατά των vanilla κοντοπούτανων, που πέτυχαν την καθαίρεση του θέματος του Arioch. Tι σθένος, τι παλμός ! Μέχρι που στο τέλος ξενερώσαμε τελείως και μείναμε με τα δαδιά στο χέρι, όταν άξαφνα βγήκε στη φόρα ότι το δαχτυλάκι που πάτησε τη σύσταση διαγραφής ήτανε, λέει, ενός bdsmer παλαιάς κοπής, ελληνορθόδοξου μάλιστα, όχι τίποτα κόπτη, ντεμέκ kinkster και λοιπά αιρετικά πράγματα.

    Πάνω στο φράχτη, κάποιοι μυστήριοι και μυστήριες τραμπαλίζουνε και κάνουν τ’ ακροβατικά τους. Μπορεί και ναι. -Μέσ’ απ’ το φράχτη ; Όλα καλά ;

    Ενδοσκόπηση λέγεται η διαδικασία, μπορεί και κολονοσκόπηση άμα κριθεί απαραίτητο, αλλά το σίγουρο είναι πως όταν κάτι δεν πάει καλά με τ’ άντερά σου τότε θα πρέπει πρώτα να τσεκάρεις τα δικά σου τα σωθικά, πριν ασχοληθείς επισταμένως με τις πορδές που αμολάει ο παραδίπλα –ενοχλητικές μεν, πλην όμως ουδόλως σχετιζόμενες με το δικό σου το γαστρεντερικό σύστημα.
     
    Last edited: 3 Σεπτεμβρίου 2017
  10. lexy

    lexy .ti.va.

    Ω μα η πραγματικότητα και το μεταφυσικό, δεν μπλέκονται -σχεδόν ποτέ - τόσο γλυκά όσο επιχειρείτε να το κάνετε @Gloriana Majestica .

    Επιπλέον, οι θεωρίες συνομωσίας είναι τόοοοοσο βαρετές..

    Μη μου πείτε πως γίνατε κι εσείς" δραματική"....θα στενοχωρηθαπογοητευτώ...
     
  11. Gloriana Majestica

    Gloriana Majestica Notorious

    Α, θα του σηκωνόταν η τρίχα του Έκο, αν σας άκουγε να το λέτε αυτό !
     
  12. lexy

    lexy .ti.va.

    ξερω που τα λεω, τι με νομίζετε; ντιπ;