Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καμιά γυναίκα δεν είναι straight

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 10 Ιανουαρίου 2016.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Εντάξει, ίσως το θέμα του άρθρου αυτού να σας τρομάζει, λογικό. Σου λέει τόσα χρόνια νόμιζα πως είμαι στρέιτ και τώρα έρχεσαι εσύ να μου πεις το αντίθετο; Ναι λοιπόν φίλη μου, ίσως ποτέ να μην ήσουν όσο στρέιτ νόμιζες.

    Σύμφωνα με μια έρευνα του Πανεπιστημίου του Essex, «Οι γυναίκες είναι είτε bisexual είτε gay αλλά ποτέ straight.». Στην έρευνα πήραν μέρος 345 γυναίκες στις οποίες οι ερευνητές αφού τους κάνανε κάποιες ερωτήσεις για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, πρόβαλαν κάποια βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου με άντρες και γυναίκες. Στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας ειδικά μηχανήματα με τα οποία μπορούσαν να διακρίνουν τις κινήσεις των ματιών τους, κατέγραφαν πότε ερεθίζονταν σε σχέση με το πότε διαστέλλονταν οι κόρες τους.

    Eκείνες που είχαν δηλώσει πως ενδιαφέρονται μόνο για το αντίθετο φύλο σε ένα ποσοστό περίπου 74% φάνηκε να ερεθίζονται τόσο με τους άντρες όσο και με τις γυναίκες. Σε αντίθεση με αυτές οι οποίες δήλωναν ομοφυλόφιλες που σε ένα 82% ερεθίστηκαν μόνο με γυναίκες. Μάλιστα, οι γυναίκες που δήλωναν πως ελκύονται μόνο από το ίδιο φύλο είχαν αντιδράσεις που μοιάζανε πιο πολύ με των ανδρών, αφού ήταν πιο ξεκάθαρες σε αυτό που θέλανε αλλά και πιο παρορμητικές. Παρόμοια έρευνα είχε διεξαχθεί με θέμα τη σεξουαλικότητα των ανδρών, όμως εκεί τα αποτελέσματα ήταν όπως οι άντρες τα είχαν προκαθορίσει, ελάχιστοι ήταν αυτοί που κατάφεραν να διεγερθούν από την εικόνα του ίδιου σε αυτούς φύλου.

    Αν όμως πράγματι όλα τα παραπάνω ισχύουν, πως είναι δυνατόν καμιά από τις κοπέλες να μην έχουν καταλάβει πως δεν ενδιαφέρονται μόνο για το αντίθετο φύλο; Ή μήπως το έχουν καταλάβει; Ζούμε σε μια κοινωνία που όλοι δηλώνουν απελευθερωμένοι, προχωρημένοι, ανεξάρτητοι ενώ παράλληλα κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους, πίσω από το ίδιο δάχτυλο με το οποίο κατακρίνουν τον καθένα για τις επιλογές του. Το πώς ντύνεσαι, το πώς φέρεσαι, το τι επάγγελμα κάνεις, και φυσικά το τι κάνεις στο κρεβάτι σου είναι θέμα όλων των περαστικών/γειτόνων/γνωστών/αγνώστων και γενικώς του καθενός που θα σε δει μια φορά στη ζωή του και θα πρέπει να σχηματίσει καλή γνώμη για σένα.

    Είναι δύσκολο λοιπόν κάποιος να παραδεχτεί τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, όχι μόνο δημοσίως αλλά και στον ίδιο του τον εαυτό, αφού αυτομάτως συχνά του δημιουργούνται τύψεις για θέματα που δε θα έπρεπε.

    Ποια κοπέλα θα μπορούσε να πάει και να πει στη μάνα της «Μαμά είμαι λεσβία» και να μην ένιωθε άσχημα; Γιατί πολλές φορές το να ελκύεται ένα άτομο και απ’ τα δύο φύλα δε γίνεται αποδεκτό, οπότε κατ’ ευθείαν αυτά τα άτομα θεωρούνται από τους άλλους είτε λεσβίες είτε gay.

    Μην ξεγελιέστε, ένα σύμφωνο συμβίωσης δεν αλλάζει, δυστυχώς, τις προκατειλημμένες απόψεις μια κοινωνίας που χρόνια τις χτίζει. Γιατί αυτό κάνουμε, περιμένουμε από την κοινωνία να αλλάξει χωρίς εμείς να κάνουμε τίποτα για αυτό. Ζούμε στην Ελλάδα του 2016 πλέον και ακόμα υπάρχουν άτομα που αηδιάζουν στην εικόνα ενός ομοφυλόφιλου ζευγαριού. Και ακόμα χειρότερα υπάρχουν άτομα που νοιάζονται για το αν αυτός που κάθεται δίπλα τους γουστάρει στο κρεβάτι του Μαρία ή Μάριο.

    Μάλλον τα αποτελέσματα της έρευνας δεν ήταν λανθασμένα, το λάθος βρίσκεται στο ότι ποτέ δε θα αποδεχτούν ούτε καν οι γυναίκες στις οποίες συμβαίνει αυτό την αρτιότητα της. Φυσικά και δεν υποστηρίζω πως κάθε γυναίκα είναι αμφιφυλόφιλη, διότι το γεγονός πως ερεθίζονται σεξουαλικά με γυναίκες δε σημαίνει πως τις προτιμούν κι όλας. Παρ’ όλα αυτά, μέσα σε αυτό το 74% δεν μπορώ να πιστέψω πως ούτε μια δε θα ήθελε κάποτε στη ζωή της μια γυναίκα, απλά φοβήθηκε να το παραδεχτεί.



    http://www.mindthetrap.gr/provoleis/item1097/Καμιά_γυναίκα_δεν_είναι_straight
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    συμφωνώ....
     
  3. teleia+kaula69

    teleia+kaula69 New Member

    το συμφωνο συμβιωσης υπαρχει σε καθε ανεπτυγμενη χωρα που σεβεται αρχικα τον κοσμο..σεβεται τα πιστευω και τα θελω του.Σε κοινωνιες που βαδιζουν με γνωμονα το τι θα πει η εκκλησια και αν το συμφωνο θα επιφερει αρκετα χρηματα στον καθε ναο ας το δουνε λιγο τα κεφαλια.Οσο για το αν μια γυναικα δν ειναι ποτε st8 αποτελει ισως και την κρυφη φυση μιας γυναικας,το μυστηριο που κρυβουν μεσα.Ειναι καθαρα θεμα ψυχοσυνθεσης και θεμα οπτικης!Ο καθενας στο κρεβατι του κανει οτι θελει με οποιον θελει και λογαριασμο δεν δινει!
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    "Isn't it great we're all gay?"  
     
  5. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Κάθε έρευνα έχει τη λογική της. Και μπορεί να μαρτυρούν κατά καιρούς διάφορα, όμως αυτό το "καμία δεν είναι στρέιτ" μου ακούγεται υπερβολικό και ισοπεδωτικό. Μπορεί να είναι πολύ περισσότερες οι αμφισεξουαλικές από όσο ίσως νομίζουμε... συμφωνώ. Προσωπικά όμως δεν πιστεύω πως δεν υπάρχουν στρέιτ γυναίκες. Αρκετές μάλιστα και συνειδητά στρέιτ.
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ... κρύβονται είναι Pansexual!  
     
  7. Dapom

    Dapom Contributor

    Σωστή η έρευνα...αλλά αντε να την πείσεις να κάνει τρίο με εσένα και με άλλη μια γυναίκα.
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Φοβάται μη σε χάσει.;
     
  9. Dapom

    Dapom Contributor

    Η απάντησή σου στο "Ζήλεια και κτητικότητα" νήμα...για το τι τραβάμε εμείς οι Polyamorous
     
  10. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    οχι , αλλα είναι της μοδός λιγο ...
     
  11. Ana Steel

    Ana Steel 7.585,145,542...

    Συγγνώμη, μόνο εγώ διαβάζω στο κείμενο που αφορά την έρευνα... Πως σε ποσοστό 74%φάνηκε να ερεθιζονται τόσο με άντρες όσο και με γυναίκες; Το 26% που περισσεύει πάει για βρούβες; Και γίνεται 100%!!
    Και προκύπτει τίτλος "καμιά γυναίκα δεν είναι Strait"!!
     
  12. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    ισως έχεις δίκιο για τις γυναικες , αν συμφωνησεις οτι δεν υπαρχει αντρας . λιγο μουνι , λιγο πουτσα , και πανω απο ολλα , αντρακι.. θα εισαι σε πολυ καλο δρομο