Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 27 Δεκεμβρίου 2006.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ξέρετε τι παραδίνετε ; Τι μπορεί ο άλλος να ζητήσει ; Βασίζεστε πάνω στα όρια του άλλου , θεωρώντας ότι δεν θα ζητήσει κάτι εξτρεμιστικά εκτός των δικών σας ; Γνωρίζοντας από πριν τι μπορεί να θέλει , άρα κινείστε εκ του ασφαλούς ; Μήπως προσπαθείτε να τον διαφθείρετε κάνοντας να νιώσει την πλήρη παράδοσή σας και να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω από αυτό που συνήθως μπορεί να ζητήσει και έτσι να πλησιάσει σε κάτι που έχετε στο μυαλό σας ; Και αν ζητήσει κάτι εκτός των ορίων σας ; Για παράδειγμα …

    Θέλω να πας με αυτόν ή αυτήν που ξέρω πόσο σε αηδιάζει ….

    Ενώ είστε κτητικοί σας φέρνει κάποιο άλλο άτομο μπροστά σας και παίζει μαζί του…

    Σας ζητάει να συμμετέχετε σε κοπρολαγνεία , ουρολαγνεία , αιμομιξία , κτηνοβασία …

    Σας ζητάει να σας σημαδέψει , να σας τραυματίσει , να σας παραδώσει ως δέκτη σε έναν βιασμό , να σας ακρωτηριάσει …

    Σας ζητάει τη συμμετοχή σε μία παράνομη πράξη , σε μία ανήθικη κατά τα δικά σας δεδομένα δράση , να κινδυνέψετε , να εκτεθείτε , να πάθετε ζημιά …

    Θα μπορούσα να συνεχίσω με έντονες εικόνες μέχρι να σας κάνω να φρικάρετε , αλλά αυτή τη φορά το ζητούμενό μου δεν είναι αυτό . Προσέχετε τι ζητάτε , όταν συμμετέχετε σε ένα session , με κάποιον που δεν γνωρίζετε απόλυτα . Όταν παραδίνεστε σε κάποιον , εφόσον ξεκαθαρίζετε τι είναι αυτό που θέλετε και αποδέχεστε τι είναι αυτό που θα μπορούσε να ζητήσει , δηλώνετε σκλάβος ή σκλάβα των γνωστών σε εσάς εκ των προτέρων επιθυμιών του , τίποτε παραπάνω . Δεν είστε σκλάβοι του , για ό,τι μπορεί να θελήσει αργότερα , για ό,τι μπορεί να προκύψει , σε ό,τι μία ρευστή προσωπικότητα μπορεί να μεταλλαχθεί . Είστε υποταγμένοι στην θέληση του άλλου όταν αυτή δεν ξεπερνά τα σκληρά όριά σας , άρα στις επιλογές του που έχουν περάσει από το κόσκινο των δικών σας . Δεν είστε σκλάβοι στον άλλον όταν η επιλογή σας παίζει ένα καθοριστικό ρόλο , σε όποια εντολή ή θέλω του .

    Είστε υποταγμένοι σε μία πράξη ζωής που έχει προκαθοριστεί από πριν και από τους δυο σας . Δεν είστε Σκλάβοι , πάρτε το χαμπάρι…

    Κάνω λάθος ;
     
  2. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    Χμ... για να καταλάβω...

    Ηλία, υπαινίσσεσαι πως οι slaves δεν είναι slaves επειδή έχουν όρια;


    ΥΓ. γνωρίζω πως Ένας Master έχει την ικανότητα να ξεπερνάει τα όποια όρια του τίθονται. Είναι ένα από τα χαρίσματά Του.
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ζουμερή μου , απέναντι σε κάποιον που δηλώνει σκλάβος και έτοιμος για οτιδήποτε , δίχως να γνωρίζει τι θα του ζητηθεί, είμαι επιφυλακτικός έως άπιστος . Επίσης, κάποιος , ο οποίος στηριζόμενος στο ότι δε θα του ζητηθεί τίποτε , που δεν είναι εκτός προσυμφωνηθέντων ορίων , θεωρώ ότι δεν είναι σκλάβος και ούτε έτοιμος για ό,τι ο άλλος θελήσει .

    Από πείρα μου θεωρώ ότι ελάχιστοι άνθρωποι στον κόσμο δεν έχουν όρια . Είναι πολύ πιθανόν , λοιπόν , κάποιος να δηλώσει σκλάβος προς κάποιον που η τομή των οριοθετημένων περιοχών τους έχει ένα μεγάλο κοινό κομμάτι , παρά σε κάποιον άλλο σε αντίθετη περίπτωση . Άρα κάποιος μπορεί να δηλώσει υποταγή σε κάποιον , αλλά όχι υποταγή προς σε όποιον εκφράσει την θέληση να τον έχει ως υπό . Οπότε έχουμε τους χαρακτήρες που μέσω μίας σχέσης D/s ή M/s μπορούν να ισχυριστούν ότι είναι σκλάβοι στους Κυρίαρχούς τους , αλλά όχι φύσει σκλάβοι …
     
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Re: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)


    Μα φυσικά Ηλία!!!

    Το ότι δηλώνω slave δε συνεπάγεται πως θα υποταχθώ σε Όποιον θελήσει να με έχει. Μόνο σε Έναν, σ' Αυτόν που θα εμπνεύσει την επιθυμία/ανάγκη μου για υποταγή. Αυτό με κάνει λιγότερο σκλάβα; Ή μήπως επειδή δηλώνω σκλάβα πρέπει να κουνάω την ουρά μου σαν καλή σκυλίτσα σε όποιον δηλώνει Κυρίαρχος;

    Κάθε λουλούδι χρειάζεται το κατάλληλο λίπασμα και την κατάλληλη περιποίηση για να ανθίσει.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Στο α): Έχεις απόλυτο δίκηο. Και θα συμπλήρωνα, προσέχετε όταν ζητάτε να είστε ο εαυτός σας που ζητάει.

    Στο β): Και ναι και όχι. Γενική συναίνεση Του έδωσα ως μαθητευόμενη σκλάβα άρα το τί ακριβώς θα γίνει δεν έχει καθοριστεί και από μένα αλλά μόνο από Κείνον λαμβάνοντας υπόψη τις δυνατότητές μου, τις ανάγκες μου και τις επιθυμίες Του. Ειδικά για την μαθητευόμενη σκλάβα τα όρια δεν είναι προκαθορισμένα.

    Στο γ): Δεν γνωρίζω. Δεν είναι απλό πράγμα ο αυτοπροσδιορισμός σε σκλάβο ούτε και ο προσδιορισμός από τον Αφέντη καν. Και τί γίνεται αν κάποιος δεν είναι μεν σκλάβος, όπως λες, έχει όμως ανάγκη να γίνει; Και έχει ανάγκη να σπρωχτεί να υπερβεί τα όριά του;

    Γιατί γράφεις το "Σκλάβοι" με κεφαλαίο; Συμβολίζει κάτι αυτό;

    Σε σχέση με τα υπόλοιπα "κατά παραγγελία", που δεν είναι πάντα κατά παραγγελία γιατί ο σκλάβος ή ο υποτακτικός που πηγαίνει για σκλάβος αναπτύσει αισθητήρια στη διαδρομή και τα σινιάλα που δίνει στον Κυρίαρχο θα μου επιτρέψεις να επιμείνω ότι για πολλούς υπό δεν είναι παραγγελίες, ενδείξεις είναι που ο Κυρίαρχος μπορεί ν ακολουθήσει, μπορεί να τροποποιήσει, μπορεί να αγνοήσει, ας θυμόμαστε ότι η γραμμή που χωρίζει το υγιές από το αρρωστημένο, (έχουμε και σχετικό νήμα) είναι ασαφής και μετακινούμενη, έτσι δεν την βλέπουν όλοι το ίδιο.
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: Re: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    Δεν είσαι σκλάβα ζουμερή μου , μόνο σκλάβα Του , ένας όρος που προυποθέτει ...
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Την Κυριαρχική απαίτηση κάποιου να είναι από κάτω   , με τον τρόπο που το θέλει...
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Δεν πάει έτσι καλέ μου, λυγάνε αυτά που (νόμιζε ότι) θέλει η σκλάβα, είναι εκπληκτικό, είναι εκρηκτικό, είναι άκρως αμαρτωλό το πώς υποκαθίσταται η βούληση του σκλάβου από την βούληση του Κυρίαρχου.

    Για bottom ειναι εντάξει να είναι έτσι, για υποτακτικό ίσως, για μαθητευόμενη σκλάβα πέρα ως πέρα εκτός, το ίδιο πιστεύω και για σκλάβους.
     
  9. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    ok, ας τα πάρουμε από την αρχή...

    Εν αρχή λοιπόν ην ο λόγος...


    Ερ. νοείται Master χωρίς slave ή slave χωρίς Master?
    Απ. όχι, είναι τα δυο μισά της ίδιας οντότητας.
     
    Last edited: 27 Δεκεμβρίου 2006
  10. Afentis_Epi8ymiwn

    Afentis_Epi8ymiwn Regular Member

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)


    Εγώ θα θέσω την ερώτηση αντίστροφα. Τι γίνετε όταν ένας σκλάβος αρέσκεται με πράγματα που είναι πολλή παραπάνω από τα όρια ενός Κυρίαρχου? Ή πάντα θεωρούμαι πως αυτός/ή που διαλέξαμε είναι πάντα κάτι "λιγότερο" από Εμάς? Ποιος κανόνας υπάρχει που να θέτει τις επιθυμίες ενός σκλάβου σε "κατώτερο" επίπεδο από τις δικές Μας?
     
  11. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Ό,τι θέλετε ; (3) (Τέλος)

    Τι? ή σε ποιον? Παραδίδεται κάτι που εκ των προτέρων είναι συμφωνημένο εντός της τομής που αναφέρεις. Το ρίσκο έγκειται στο σε ποιον παραδίδουν? και πως είναι σιγουροι ότι θα τηρηθεί και ως που, η τομή ποτε και πως θα ξεπεραστει και ακόμη αν ο κυρίαρχος που διάλεξαν μπορει πραγματικά να διαχειριστεί όλα όσα του παραδίδονται.

    Θέλω να κάνω αυτό που θέλεις. ποιο Θέλω έρχεται πρώτο?
    Σε κάνει να σκέφτεσαι αν ο κυριαρχος χορευει στον χορό και στον χώρο που του έχει ορίσει ο υπό απλώς αυτός εκφέρει λόγο με επιτακτικό τρόπο.

    Σκέψεις..
     
  12. L_Strike

    L_Strike Contributor

    Ως σκεπτόμενο σε γνώρισα και ως σκεπτόμενος ομιλείς. Δεν είσαι ,όμως, "επιφυλακτικός έως άπιστος" μόνο με κάποιον που "ως σκλάβος πέφτει στα πόδια σου", αλλά με οποιονδήποτε λέει μεγαλοστομίες.

    Ένας σκλάβος (θεωρώ πως) πρωτίστως επιθυμεί να προσφέρει. Λίγη σημασία (και πάλι θεωρώ πως) για τον ίδιο έχει το "τι" του ζητείται, καθώς το κέντρο βάρους μετατίθεται προς την πλευρά του Κυρίαρχου και συγκεκριμένα στο σημείο της προσωπικής Του ικανοποίησης. Αν στηρίζεται στην άποψη πως δεν θα του ζητηθεί τίποτα, το οποίο δεν είναι ήδη "καταγεγραμμένο με προσύμφωνα" κλπ, τότε σαφώς δεν μιλάμε για σκλάβο, αλλά για άτομο που αρέσκεται στο να έχει τον ρόλο του υπό. Θεμιτό μεν, αλλά είναι δυο έννοιες ξέχωρες και καλό είναι να διαχωρίζονται προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
    Ένας σκλάβος είναι νοήμων. Βάσει αυτής της αρχής μπορεί να κρίνει και να επιλέξει που θα παραδώσει τον έλεγχό του. Είναι ανευθυνότητα να αφήσεις σώμα και πνεύμα στα χέρια κάποιου τυχάρπαστου, απλά και μόνο επειδή δηλώνει Κυρίαρχος. Επιπροσθέτως, η φύση κάποιου εκφράζεται όταν ο ίδιος νιώθει πως έχει πρόσφορο έδαφος και αξίζει να ξεδιπλώσει αυτήν την μύχια πτυχή της ψυχοσύνθεσής του και να παραδοθεί. Αν δεν είναι στην φύση μου η Κυριαρχία ή η υποταγή, όταν θα κλιθώ να πράξω σύμφωνα με τον ρόλο μου, δεν θα μπορέσω να ανταποκριθώ. Η έννοια της "φύσης" έγκειται στο ότι δεν είναι κάτι το τεχνιτό και αποτέλεσμα εκπαίδευσης, αλλά εσωτερική ροπή που μπορεί να διαπλαστεί με την εκπαίδευση.
    Προσωπικά, είμαι ιδιαίτερα επιφυλακτικός σε περιπτώσεις ατόμων που δηλώνουν έτοιμοι να παραδοθούν και να υποταχθούν σε οποιονδήποτε εμφανιζόταν μπροστά τους. Ίσως εδώ να αξίζει να εστιάσουμε την προσοχή μας στους (κατά Ηλία) επονομαζόμενους "Σκλάβους", καθώς ο απώτερος σκοπός τους είναι να νιώσουν ότι υπερκαλύπτονται από Κάποιον, όχι να παραδοθούν σε Αυτόν. Συνεπώς, μιλάμε για οικειοθελή υποβάθμιση της θέσης του έναντι Κάποιου Άλλου, με σκοπό να αποκομίσει ο "Σκλάβος" την αίσθηση που αποζητά, όχι για υποταγή και εναρμόνιση με την φύση του, παραδίδοντας τον έλεγχο σε κάποιον Άξιο.
    Ένας σκλάβος δεν είναι αντικείμενο προς χρήση του πάσα ει. Αυτός είναι χαρακτηρισμός ανεύθυνου και με αδυναμία κρίσης ατόμου.