Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 22 Δεκεμβρίου 2006.

  1. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Οι σαδομαζοχιστικές πρακτικές ειναι συχνά η ερωτική ακφραση των καταθλιπτικών που βουτηγμενοι στα αδιέξοδα και στις ανυποφορες ενοχες τους κανουν σπασμωδικές κινήσεις ανακουφισης απο αυτες προκαλόντας επιδείνωση του προβλήματος.
    Το οτι συχνα οι καταθλιπτικοι ελκονται απο τον σαδομαζοχισμο δεν συνεπαγεται οτι καθε σαδομαζοχιστής ειναι καταθλιπτικος φυσικα
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Για πείτε μου και το εξής , ένας σκλάβος που η Κυρία του δεν τον θέλει σεξουαλικά ενεργό , προς την μεριά της , τι είναι ικανός , ιδιαιτέρως αν είναι παθιασμένος μαζί της , να της προσφέρει ;
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Συμβουλη: Ανοιξε αλλο thread
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δείχνοντας πιθανά κίνητρα μίας τέτοιας πράξης , φωτίζω περισσότερο αυτό που οι περισσότεροι αβίαστα χαρακτήρισαν ως άρρωστο...
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Εις το όνομα του πάθους , τι μπορεί να κάνει κάποιος ; Είναι άρρωστος ;
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Το πύρωμα με το σίδερο και το σημάδεμα για μια ολόκληρη ζωή , από την μεριά ενός κυρίαρχου προς τον υπό του , με την συναίνεση του δεύτερου , είναι άρρωστο ... Αλλά το tatoo , με το όνομα της αγαπημένης κάποιου δεν είναι άρρωστο ...

    Γιατί μου φαίνεται ότι παίζουμε με τις εικόνες...
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    This is art  
     
  8. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

    Ένα από τα πρώτα πράγματα που έμαθα με την είσοδό μου στο χώρο, είναι πως Ένας/Μια Κυρίαρχος, ποτέ δε θα έκανε κακό στη/στο slave Του/Της. Η λέξη κλειδί στην παραπάνω φράση είναι: κακό.
    Η εύλογη απορία που προκύπτει είναι:
    Κακό για ποιόν?

    Με τα χρόνια συνειδητοποίησα πως, πέραν της όποιας συναίνεσης (η οποία ενδεχομένως να είναι και επίπλαστη στον/στην υπό, τα mind games είναι επικίνδυνα), πράξεις που δε θα επιτρέψουν στο μέλλον κάποια-ον υπό να λειτουργεί πλήρως β ι ο λ ο γ ι κ ά, ναι, είναι κακό. Δε μπορώ να κατανοήσω το λόγο που θα οδηγήσει Έναν/Μία Κυρίαρχο στην καταστροφή του ανθρώπου (σα βιολογική οντότητα) που έχουν στα πόδια Τους. Το θεωρώ άκρως εγωϊστικό από μέρους Τους γιατί πολύ απλά κρύβει μια τάση "θεοποίησης" του εαυτού Τους.

    Από τη μεριά της/του υπό που θέλει/έχει την ανάγκη, να προσφέρει ένα μέλος του σώματός της/του έχω να παραθέσω πως η υποταγή/αφοσίωση/λατρεία για Τον/Την Κυρίαρχό της/του είναι εγκεφαλικές έννοιες και σε καμμία περίπτωση δεν αποδεικνύονται με τέτοιους -μη αναστρέψιμους- τρόπους. Αφήστε που και πάλι, είναι στο χέρι Του/Της να χειριστούν μια τέτοια επιθυμία/ανάγκη.

    Γιατί ένας ακρωτηριασμός διαφέρει από ένα σημάδι στο δέρμα? Και γιατί ψέγω το πρώτο και όχι το δεύτερο? Γιατί απλούστατα το branding/tattoo δεν απαγορεύει την/τον υπό να λειτουργήσει πλήρως βιολογικά. Είναι μια πράξη εξωτερίκευσης ενός "σημαδιού" ψυχής.
     
  9. Archon

    Archon sometimes sickness has fun

     
  10. Elysium

    Elysium Contributor

    Σε αυτόν τον κόσμο καλώς ή κακώς δεν είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε ό,τι θέλουμε... Μάλλον είμαστε, αλλά θα υποστούμε τις συνέπειες των όποιων πράξεών μας. Το θέμα χρήζει ίσως περισσότερο νομικής αντιμετώπισης παρά προσωπικής κρίσης.
    Άραγε αυτός που είναι αποφασισμένος να κάνει κακό για κάποιο/α Αφέντη/ντρα, στον εαυτό του είναι άρρωστος ή καλός υποτακτικός; Μάλλον το πρώτο. Σε οποιαδήποτε περίπτωση η πράξη είναι παράνομη και καλώς θεωρείται έτσι. Δεν τίθεται θέμα συναίνεσης σε βαριές σωματικές βλάβες. Ίσως πρέπει να σκεφτούμε, τελικά πως δε θα έπρεπε να επιτρέπονται όλα στο όνομα της υποταγής και του BDSM.
    Αν πραγματοποιούσαμε πάντα ό,τι θέλαμε και φανατασιωνόμασταν, ο κόσμος θα ήταν..... διαφορετικός. Αυτό το νόημα λοιπόν έχουν και οι νόμοι. Να διαφυλάττουν τον άνθρωπο από κακόβουλες πράξεις, ακόμη και από πράξεις μας απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό. Δεν είναι τελικά τόσο περίεργο που πολλές πράξεις του BDSM θεωρούνται παράνομες.
    Τέλος, θυμάται κανείς την περίπτωση Μονσελλά όπου σκότωνε θύματα που δεν άντεχαν να αυτοκτονήσουν μόνα τους; Φυσικά και καταδικάστηκε και καλώς έγινε αν και τα κίνητρα τότε ήταν οικονομικά. Είτε οικονομικά όμως κίνητρα, είτε ψυχικά, αν η πράξη είναι παράνομη, θα αντιμετωπιστεί από το κράτος ανάλογα.
     
  11. gaby

    gaby Guest

    Είναι μία γενικά αποδεκτή μορφή τραυματισμού πόσο μάλλον αν γίνεται με γενική συναίνεση.

    Η αίσθηση που έχω από τον χώρο με οδηγεί στην εντύπωση ότι ο σκλάβος μπορεί να είναι πιό των άκρων από την Κυρία του. Το ίδιο ισχύει και για τις γυναίκες σκλάβες. Γι αυτό - πέρα από την χαρά και την απόλαυση της διαδικασίας - εμείς οι υπό ελέγχόμαστε.

    Για να απαντήσω με ακρίβεια στο θέμα, ο σκλάβος προσφέρει ακριβώς αυτό που θέλει ο Κύριός του, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγώτερο. ΄

    Επίσης βρήκα πολύ πλήρη την απάντηση της sapfw.
     
  12. Elysium

    Elysium Contributor

    Τίποτα λιγότερο;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Κι αν θέλει ο Κυρίαρχος κάτι αντίστοιχο με αυτό που άκουσε ο Ηλίας;