Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Νόμος' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 22 Δεκεμβρίου 2006.

  1. gaby

    gaby Guest

    Κατά τη γνώμη μου και της συντριπτικής πλειοψηφίας του lifestyle είναι εκτός ορίων συναίνεσης και σχέσης το να θέλει ο Κυρίαρχος ν ακρωτηριάσει τον υποτακτικό Του.

    Από την περιορισμένη σχετικά πείρα μου οι Κυρίαρχοι θέλουν συγκεκριμένα και οριοθετημένα πράγματα από τους υποτακτικούς Τους και όχι ανεξέλεγκτες συναισθηματικές εκρήξεις που να οδηγούν σε ακραία αποτελέσματα.
     
  2. Elysium

    Elysium Contributor

    Ευτυχώς  

    Θα επιμείνω λίγο ακόμη, λέγοντας πως και ο ακρωτηριασμός μπορεί να είναι συγκεκριμένος και οριοθετημένος μια χαρά από τους Κυρίαρχους. Από εκεί και πέρα το να πραγματοποιεί κάποιος, όλες τις επιθυμίες ενός Κυρίαρχου μου μοιάζει λίγο απόλυτο και ίσως μη ρεαλιστικό.
    Δεν έχουν άλλωστε όλοι οι Κυρίαρχοι πάντα δίκιο και δεν πρέπει να πραγματοποιούνται οι οποιεσδήποτε επιθυμίες τους μόνο και μόνο επειδή θέλουν να Κυριαρχούν. Κάπως πρέπει να ελέγχονται και αυτοί για τις αποφάσεις τους (ακούγεται βαρύ ε;;;   ), για να μην καταλήξουμε σε αυτά που περιγράφει στο αρχικό θέμα του ο Ηλίας.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    Lost boy, δεν είναι οι Κυρίαρχοι τίποτα τέρατα που συνεχώς σκέπτονται πώς θα διαπράξουν τρομερα΄και φοβερά πράγματα επί της υποτακτικής Τους. Ή επί του υποτακτικού Τους. Ανθρώπινες επιθυμίες κυριαρχίας και σαδισμού έχουν που τις μοιράζονται με κάποιον που έχει τις αντίστοιχες επιθυμίες υποταγής και μαζοχισμού.

    Σ ένα ΒΔΣΜ φόρουμ, ας μας γίνει κάποτε συνείδηση αυτό  

    Να το βάλω στις ευχές για το 2007 άραγε; Αναρωτιέμαι.
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Να το βάλουμε, αλλά να βάλουμε επίσης πως οι υποτακτικοί καλό θα είναι να έχουν τα μάτια και το μυαλό τους στη θέση τους για να αποφεύγουν άσχημες καταστάσεις. Και να μάθουν πως υποτακτικός δε σημαίνει μόνο Yes Master ή Yes Mistress.
    Παραδείγματα που είχαν άσχημη κατάληξη υπάρχουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ. Ίσως όλοι γνωρίζουν που μπορεί να καταλήξει η βλακεία ορισμένων (όχι όλων φυσικά).
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Γενικά έχεις δίκηο...

    Να ξερες όμως Lost boy από τί κρισάρα περνάνε οι έρμοι οι Κυρίαρχοι μέχρι ν ακούσουν κατευθείαν από την ψυχούλα της υποτακτικής Τους αυτό το "μάλιστα Κύριε, Σας ευχαριστώ πολύ" ότι εντολή και να δώσουν Αυτοί...

    Αλλά ας λέμε και την άλλη πλευρά, δεν βλαπτει.
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    πως θα συγκρινατε τους μοναχους (καλογερους ) με την παραπανω περιπτωση ? ...
     
  7. Syrah

    Syrah Contributor

    Για ό,τι αφορά το νόμιμο του ευνουχισμού κατόπιν αίτησης του ίδιου του ατόμου, να μην αμφιβάλεις Ηλία γιατί κάποιοι μοναχοί οικειοθελώς ευνουχίζονται για να αποφύγουν το γενετήσιο ένστικτο. Και αν δεν υπάρχει γι αυτό σχετική νομοθεσία σε κάποια κράτη, σίγουρα είναι κατά παράδοση νόμιμο γιατί οι θρησκείες ανέκαθεν ήταν, δυστυχώς, υπεράνω του Συντάγματος.

    Εκτός από αυτό, επειδή θίγεις και την ηθική της ανεξέλεκτης πλαστικής χειρουργικής, είμαι της γνώμης ότι κακώς γίνονται επεμβάσεις που βλάπτουν τη λειτουργία του σώματος, ακόμη και εφόσον υπάρχει η συναίνεση του ανθρώπου που θα τις υποστεί. Γίνονται όμως τέτοιες επεμβάσεις γιατί και τα χρήματα είναι, επίσης δυστυχώς, για πολλούς ανθρώπους υπεράνω της Ηθικής.

    Σχετικά δε, με τα τατουάζ, τα καψίματα, τα τραύματα και οτιδήποτε άλλο προκαλεί μόνιμη αλλαγή στο σώμα ενός σκλάβου (χωρίς να επηρεάζει τις λειτουργίες του), προσωπικά τα βρίσκω απλώς αντιαισθητικά και προτιμώ οι τιμωρίες Μου να "εξαφανίζονται" από το σώμα του σκλάβου Μου εντός ολίγων ωρών.

    Τέλος, για ό,τι αφορά το μεμονωμένο περιστατικό που ανέφερες, το μεν αυτοσχέδιο χειρουργείο το βρίσκω τραγικό, το δε γεγονός ότι οι άνθρωποι αυτοί προχώρησαν στη διαδικασία του ευνουχισμού δεν αισθάνομαι καθόλου κατάλληλη να το κρίνω και το μόνο που σκέπτομαι είναι ότι διαφωνώ.
     
  8. gaby

    gaby Guest

    Η εκκλησία δεν δέχεται τον ευνουχισμό και τον απαγορεύει ρητά στους μοναχούς... θέμα που έκλεισε μετά τον Ωριγένη.

    Μιά και λέμε για τον ευνουχισμό, έχω συζητήσει ονλαιν μ έναν σκλάβο που τον ήθελε ο ίδιος. Ήταν μία ακραία περίπτωση ενοχών για το φύλο του. Ένιωθε τρομαχτικές τύψεις επειδή οι άντρες εδώ και αιώνες δυναστεύουν τις γυναίκες και ήθελε ν αυτοευνουχιστεί για να πείσει την Κυρία του ότι θα είναι σκλάβος της παντοτινός. Η Κυρία του είχε μεγάλο πρόβλημα, τελικά τον έδωσε σε άλλη Μιστρες, με την ελπίδα ότι η δεύτερη δεν θα προκαλούσε σε τέτοιο βαθμό τα αισθήματα αφοσίωσης του σκλάβου. Η δεύτερη Μίστρες του έκανε εντατικό CBT, τον έσπαγε στο τιμωρητικό ξύλο πέντε φορές τη βδομάδα και τον νουθετούσε μέχρι που αυτός έπαψε να νιώθει τύψεις για το φύλο του, άρχισε να λογαριάζει αλλιώς το πέος του και λίγο λίγο ηρέμησε...
     
  9. Syrah

    Syrah Contributor

     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    το θεμα δεν ειναι ευνουχισμος ή οχι .... το θεμα ειναι οτι καποιοι παιρνουν την αποφαση να απεχουν με τον ενα ή τον αλλο τροπο .... ο ενας ομως χαρακτηριζεται απο την κοινη λογικη ως αξιος σεβασμου (μοναχος) και ο αλλος (σκλαβος) ως ψυχοπαθης ..
    αν η ανεξηθρησκεια ειναι προνομιο του πολιτισμου μας ... γιατι να μην μπορει ο καθενας να λατρεψει αυτο που θελει και φυσικα οπως το θελει ? ...
    Μηπως η προσφορα του σκλαβου αναδεικνυει μια αδυναμια της Κυριας του ?
    και τειθεται το ζητημα που σχετιζεται και με αλλα νηματα οπως πχ το τελος της σχεσης και εχει να κανει με τον συλογισμο : "εγω σου παραδινομαι οικιοθελως ,με πληρη επειγνωση ,ως σκλαβος ολοκληρωτικα ... Εσυ ποσο μπορεις να παρεις ? ... " .....
    μην ξεχναμε πανω απο ολα οτι ο καθενας εδω ερχεται με δικη του επιθυμια και προσδοκα την μονιμη σχεση , ασχετα πως θα καταληξει .... δεν νομιζω οτι καποιες/καποιοι επιθυμουν να τους πεταξουν σαν στημενη λεμονοκουπα ...
     
  11. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Re: Κατά παραγγελία …Τραυματισμός ; (2) (συνεχίζεται)

    Σε καμμία περίπτωση δε θα σεβόμουν κάποιον, είτε είναι μοναχός, είτε σκλάβος, που καταστρέφει το σώμα του για να μην υποκύψει στον πειρασμό. Ο σεβασμός κερδίζεται από τη δύναμη της ψυχής του άλλου, όταν έχει τον πειρασμό δίπλα του και ενώ το σώμα του τον οδηγεί προς τα εκεί, έχει τόσο ανεπτυγμένη την εγκράτειά του που απλά γυρίζει το κεφάλι.
     
  12. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ξερεις ομως ? .... καποιοι μπορουν να πουν την λεξη "για παντα" και να την εννοουν .. εγω δεν θα μπορουσα .. και σιγουρα πολλοι αλλοι ...
    το "για παντα" δενεται με την ψυχη και οχι με το φθαρτο σωμα
    η λεξη "καταστστρεφει" ειναι μια δικη σου λεκτικη επιλογη για να περιγραψεις αυτο που βλεπουν τα δικα σου ματια ..
    αραγε τι θα εβλεπαν τα ματια των αλλων πανω σου ? .. ποσο θα σε αδικουσε η κριτικη τους ? .... και .... νομιζω οτι ποτε δεν ηταν θεμα οριων μα θεμα σιγουριας ...