Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κολάζ φαντασιώσεων/εμπειριών

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 23 Ιανουαρίου 2008.

  1. Emma

    Emma Contributor

    Εδώ και καιρό σκεφτόμουν να γράψω μια ιστορία, αλλά τελικά αποφάσισα against it. Η ιδέα του Kits παλιότερα, για μια ιστορία γραμμένη από όλους μας, ήταν η αφορμή για την τελική μου απόφαση/πρόταση, η οποία είναι η εξής:

    Θα ξεκινήσω μια ιστορία. Θα γράψω 10-15 γραμμές, μέσα στις οποίες θα περιγράφεται κάποια φαντασίωση/εμπειρία μου. Κάτι που μου αρέσει. Μετά θα δώσω την σκυτάλη (ή το μαστίγιο έστω  ) ονομαστικά σε κάποιον άλλο για να συνεχίσει. Θα κάνει κι εκείνος/η το ίδιο, κ.ο.κ.

    Κάποιοι απλοί κανόνες:

    1. Keep it clean και σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ.
    2. Συννενοηθείτε από πριν με το άτομο στο οποίο θέλετε να περάσετε τη σκυτάλη, για να ξέρετε ότι θα δεχτεί/θέλει να συμμετάσχει.
    3. Καλό θα ήταν να υπάρχει εναλλαγή status στην ροή της ιστορίας, π.χ. όχι sub sub sub ή Dom Dom Dom κ.τ.λ. αλλά, ξανά π.χ, Perv sub Dom κ.τ.λ.
    4. 'Οχι πάνω από 20 γραμμές ο καθένας (οκ, δεν θα έρθει και το τέλος του κόσμου αν είναι 25 π.χ. - απλά μη το παρατραβάμε) και όχι κάτω απο 5 (δεν έχει νόημα - δεν θα γίνει, νομίζω, σωστή/πλήρης περιγραφή του ζητούμενου μέσα από τόσες λίγες γραμμές)
    5. Η σκυτάλη δεν μπορεί να ξαναγυρίσει στο ίδιο άτομο (so, use your turn wisely   )

    Παρακαλώ όχι άσχετα με το νήμα ποστς (για να μη διακόπτεται η ροή) και γι' αυτο ζητώ και την βοήθεια των Mods.

    Θα επανέλθω προσεχώς με την αρχή.
     
    Last edited: 23 Ιανουαρίου 2008
  2. Emma

    Emma Contributor

    "Με καβλώνει η κάβλα σου. Αυτός είναι ο λόγος." ήταν η απάντηση μου. Την επόμενη κιόλας μέρα ήρθε η Ν. στο σπίτι μας. Η επιλογή του προσώπου ήταν δική του. Αυτός ήταν ο σκοπός άλλωστε. Ήξερε και η ίδια η Ν. για ποιό λόγο ήταν εκεί. Την καλωσόρισα με ένα φιλί στο στόμα. Εκείνη χούφτωσε το στήθος μου ενώ ανταποκρινόταν στο φιλί βάζοντας τη γλώσσα της βαθιά στο στόμα μου. Με την άκρη του ματιού μου τον είδα να τρίβει τον πούτσο του πάνω απ' το παντελόνι. Είχε ήδη καβλώσει. Οδήγησα την Ν. προς το κρεββάτι κι αυτός μας ακολούθησε. Την έγδυσα, γδύθηκα κι εγώ και την έβαλα να ξαπλώσει. Άνοιξα τα πόδια της και άρχισα να τη γλύφω. Να την ετοιμάζω για εκείνον. Βόγγαγε. Κουνιόταν. Πίεζε το κεφάλι μου πάνω της. Και τότε με τράβηξε εκείνος απ' τα μαλλιά, με πέταξε κάτω και πήρε τη θέση μου. Τραβήχτηκα στην πολυθρόνα, άνοιξα τα πόδια κι άρχισα να χαϊδεύομαι ενώ τους κοίταζα. Αφού την έγλειψε μέχρι που εκείνη άρχισε να φωνάζει από ευχαρίστηση, της σήκωσε τα πόδια πάνω και μπήκε απότομα μέσα της. Γύρισε και με κοίταξε. Το βλέμμα του σκοτεινό, η κάβλα ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του. Την κάρφωνε και ήξερα ότι του άρεσε πολύ. Το έβλεπα. Το ένιωθα. Δεν άντεξα... Και μόνο η σκέψη, ότι εκείνη τη στιγμή ήταν καβλωμένος από κάποια άλλη και την γάμαγε ενώ τους κοιτούσα, με τρέλανε. Σηκώθηκα, με τα υγρά μου να τρέχουν ανάμεσα στα μπούτια μου και πήγα στο κρεββάτι. "Πάρτην από πίσω" του ψυθίρισα. Ξάπλωσα ανάσκελα, η Ν. στα τέσσερα πάνω μου με το μουνί της να στάζει στο πρόσωπό μου και εκείνος στα γόνατα πίσω της να την καρφώνει. Πότε έγλυφα το μουνί της, πότε τ' αρχίδια του. Τα δαχτυλά μου όμως μπαινόβγαιναν συνέχεια μέσα της στο ρυθμό που την άνοιγε κι εκείνος. Έχυσε στο πρόσωπό μου και της καθάρισα το μουνί με τη γλώσσα μου. Τελείωσε και εκείνος μέσα της, τον έβγαλε έξω και, αφού τον έτριψε δυό τρεις φορές ανάμεσα στα μουνόχειλα της, μου τον έβαλε στο στόμα για να τον καθαρίσω και αυτόν, ενώ παράλληλα εγώ τελείωνα για δεύτερη φορά. Έπιασε την Ν. απ' το κεφάλι και της το έβαλε ανάμεσα στα πόδια μου για ρουφήξει κι εκείνη τα δικά μου υγρά.
    Αυτή ήταν η αρχή του πιο ηδονικού ταξιδιού που θα μπορούσε να ζήσει κανείς. Μιας περιπέτειας χωρίς όρους, χωρίς ενδοιασμούς, γεμάτη εκπλήξεις και πρωτόγνωρα συναισθήματα από την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας. Το Σάββατο θα φτάναμε στον επόμενο προορισμό, διαλεγμένο από εκείνον. Μετρούσα τις ώρες...

    L_Strike ... δικιά σου η σκυτάλη.
     
    Last edited: 23 Ιανουαρίου 2008
  3. L_Strike

    L_Strike Contributor

    “Όπου θέλεις εσύ. Μου αρκεί που σε καυλώνει” είχε πει. Την οδηγώ από το χέρι και μπαίνουμε σε ένα ημιφωτισμένο διαμέρισμα, ενώ τα μάτια της καλύπτονται από ένα μαύρο μαντίλι. Στέκεται στην μέση του δωματίου, την στιγμή που ένα χάδι μου στους ώμους της αφαιρεί το φόρεμά της. Την οδηγώ από τα μαλλιά σε μια κλειστή μπαλκονόπορτα. “Ξέρεις πόσοι σε βλέπουν τώρα πουτάνα;” και λέγοντας αυτά, πιέζω το σώμα της στο τζάμι. Οι σκληρές ρώγες της αγγίζουν το παγωμένο γυαλί, ενώ ανάμεσα στα μπούτια της η φωτιά δυναμώνει. “Καύλωσέ τους”. Το χέρι της αρχίζει να παίζει με το μουνί της, ενώ το τζάμι θαμπώνει από την ανάσα της που πέφτει βαριά. Δεν περνά πολύ ώρα, ώσπου την απομακρύνω από την βιτρίνα της, δένοντας τα χέρια της πισθάγκωνα στο κάγκελο του κρεβατιού. Αφαιρώντας το μαντίλι της, τοποθετώ ένα ζευγάρι clips στις ήδη ερεθισμένες ρώγες της και ένας μορφασμός εμφανίζεται στο πρόσωπό της. Χαμογελώ… Πιέζω το κεφάλι της προς τα πίσω, δίνοντάς μου πλήρη θέα του κορμιού της, καθώς στιγμές αργότερα το flogger μου αρχίζει να δαγκώνει το δέρμα της. Ένας ένας, κόκκινα λεπτά μονοπάτια ηδονής χαράζονται πάνω της, την στιγμή που τα υγρά της αρχίζουν να στάζουν στο εσωτερικό των μηρών της. Με μια απότομη κίνηση, το καυλί μου μπαίνει μέσα της και βίαια πιέζει την μήτρα της, αναζητώντας το επίκεντρο της καύλας της. Δάκρυα και άναρθρες κραυγές της ξεφεύγουν, καθώς την στιγμή της κοινής κορύφωσής μας τραβάω απότομα τα clips από τις ρώγες της. Την λύνω και εξαντλημένη πέφτει στα γόνατα. Χωρίς να της δώσω χρόνο αντίδρασης, βυθίζω τον ανδρισμό μου στο στόμα της, ώστε να γευτεί την υγρή κοινή μας καύλα. Σκύβω στο αυτί της και της ψιθυρίζω “Αυτό είναι μόνο η αρχή…”

    sapfw σειρά σου…
     
  4. sapfw

    sapfw Hard to handle Contributor

    Απάντηση: Κολάζ φαντασιώσεων/εμπειριών

    "Είσαι εδώ για την προσωπική μου ικανοποίηση και μόνο... αυτό μη το ξεχάσεις ποτέ" μου ψιθύρισε. Η φωνή του αντήχησε σίγουρη και αποφασισμένη στ' αυτιά μου... σίγουρη και αποφασισμένη ήμουν κι εγώ. Έγνεψα καταφατικά και έψαξα το βλέμμα του. Δεν είχε σταματήσει να με κοιτάει από την ώρα που μπήκα στο σπίτι. Μου χαμογέλασε. Χαμήλωσα πάλι το βλέμμα μου.
    "Πριν περάσεις μέσα θα πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου... για τις επόμενες τέσσερις μέρες δε θ' αγγίξει ρούχο το δέρμα σου... Γδύσου". Η φωνή του στιβαρή. Το ηχόχρωμά της καθηλωτικά ευγενικό, δεν άφηνε περιθώριο για αντιστάσεις. Άκουσα και υπάκουσα. Όση ώρα γδυνόμουν μια γλυκιά ανατριχίλα με αγκάλιασε, ένιωσα τις ρώγες μου να σφίγγουν, τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν και μια υγρή θέρμη ανάμεσα στα πόδια μου.
    Στέκομαι γυμνή μπροστά του. Μου γνέφει να ενώσω τις παλάμες πίσω απ' το κεφάλι μου. Το κάνω. Η ματιά του με σαρώνει από πάνω μέχρι κάτω. Με πλησιάζει. Απλώνει το χέρι του και πιάνει το υγρό μουνί μου. Τα δάχτυλά μου το επεξεργάζονται σχολαστικά.
    "Ήμουν σίγουρος γι' αυτό". Η φωνή του είχε τον μπάσο τόνο ικανοποίησης.

    Οι επόμενες τέσσερις μέρες κύλησαν πρωτόγνωρα. Τα πέλματά μου δεν ακούμπησαν πάτωμα. Το δέρμα μου δεν κάλυψε ύφασμα. Διαρκής αδαμιαία περιβολή και ανά πάσα στιγμή διαθεσιμότητα. Κάθε ώρα, σε κάθε πιθανό χώρο. Για εκείνες τις τέσσερις μέρες ήμουν η σκύλα και η πουτάνα του. Μεταφορικά και κυριολεκτικά.


    Kalha είσαι ο επόμενος...
     
  5. Kah

    Kah Guest

    Χιλιάδες χιλιόμετρα απόσταση.
    Χρόνος σταπαλημένος σε φαντασιώσεις.
    Κόλαση και Παράδεισος που δέχθηκαν τον ίδιο επισκέπτη.

    Δεν είχε καμία σχέση με BDSM, και την είχα προειδοποιήσει από τη στιγμή που την γνώρισα τι είμαι και τι θα έπρεπε να περιμένει από εμένα. Για την ακρίβεια μου χάρισε το δικαίωμα να της πω. Ηξερε ακριβώς τι ήθελε και ας μην γνώριζε καν τι είδους όρος είναι η λέξη submissive. Είχε ήδη διαλέξει - σαν ένα παιχνίδι - τη λέξη που θα χρησιμοποιούσε για να σταματήσει τα πάντα. Σεφταλιά (κάτι τρέχει με το φαγητό και τις γυναίκες τα τελευταία χρόνια...). Γελάσαμε και οι 2 αλλά ξέραμε ότι μόνο γελοίο δεν ήταν ότι συνέβαινε. Το μόνο που είχε να κάνει για να σταματήσει το οτιδήποτε συνέβαινε ήταν να χρησιμοποιήσει μία λέξη. Επειδή γνώριζε ότι εγώ δεν θα σταματούσα.

    Ηταν Παρασκευή. Την Κυριακή έπρεπε να φύγω. Θα μπορούσα να είμαι ο Βγενόπουλος ή ο Μπαινόπουλος. Δεν έχω όμως το πορτοφόλι του για να μείνω μόνιμα σε μία άλλη χώρα. Αν το είχα θα έμενα. Μπαίνοντας στο αεροπλάνο για να πάρω την βραδυνή πτήση είχα ακόμη τη γεύση της σεφταλιάς στο στόμα μου.

    Η γεύση μου, γνώρισε τη λέξη. Η ακοή μου, όχι.


    Zinnia η σκυταλοδρομία συνεχίζεται
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Τι περίμενε δηλαδή? Να χρησιμοποιήσω μια τόσο γελοία λέξη? Γελάσαμε κι οι 2 όταν μου βγηκε από το στόμα πειράζοντας τον, δείχνοντας του το γελοίο της στιγμής.
    Αυτά σκεφτόταν όσο οδηγούσε για να τον πάρει από το αεροδρόμιο εκείνο το βράδυ της Παρασκευής.
    Δυο ώρες μετά , μέσα σ ένα εστιατόριο, η όρεξη για φαγητό είχε κοπεί. Τα μάτια και οι αισθήσεις ήταν σ άλλα μονοπάτια επικεντρωμένα. Την κοιτούσε με ένα διεισδυτικό βλέμμα. Τον "έψαχνε" στις σκιές που έριχνε το κερί ανάμεσα τους. Οι λέξεις τους τελείωσαν.

    Πάμε; Είπαν κι οι δυο με μια φωνή. Γέλασε δυνατά, ανακουφισμένη, αποφορτίζοντας έτσι την ένταση που ένιωθε. Ναι , πάντα σκέφτονταν τα ίδια την ίδια στιγμή. Η μαγεία είναι ακόμα ζωντανή ανάμεσα τους. Ο παγωμένος αέρας ήρθε σύμμαχος να κατευνάσει τη φλόγα που τη ζεμάταγε. Σφίχτηκε πάνω του μέχρι το αυτοκίνητο.

    Δώσε μου τα κλειδιά σου. Από εδώ και πέρα σε οδηγώ εγώ.


    Μικρα Ψεμματα , αντε να σε δω τωρα  
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Κολάζ φαντασιώσεων/εμπειριών

    Του έδωσε τα κλειδια, πηγε στην θεση του συνοδηγου ριχνοντας την αρκετα πισω κ καθησε αναπαυτικα.. τον ξερεις τον δρομο για το σπιτι μωρο μου.. του ειπε χαμογελωντας περιεργα κ γλυστρησε το χερι της αναμεσα στα ποδια του..
    το αυτοκινητο γλυστρουσε ανυπομονα στους φωτισμενους κ γεματους κίνηση δρόμους.. το χερι του γλυστρησε γρηγορα στο εσωτερικο των μηρών της, ενα βογγητο βγηκε απο τα χειλη της ενω τα ποδια της ανοιξαν κ αλλο ζητωντας το χαδι του.Η ατμοσφαιρα στο αυτοκινητο εγινε υγρη κ βαρια, το βλεμμα του γεματο ενταση την κοιταζε .. το εχεις μαζι σου? Ανεβασε τα ποδια της στο ταμπλο, πηρε τον αγαπημενο τους δονητη κ με μια κινηση τον εβαλε μεσα της.. κοιταζε το προφιλ του κ ενοιωθε την πεινα της να θεριευει, το χερι του μπλεχτηκε με τα δικα της δινοντας τον ρυθμο του.. τα διπλανα αυτοκινητα τους κοιταζαν ποτε με περιεργεια ποτε με υποψια..
    ενοιωθε μια απιστευτη ενεργεια καυτη κ αδηφαγα, να κυλαει στο κορμι της σκεφτομενη όλα όσα ετοιμασε.
    Ο σκλαβο της να τους περιμενει γυμνος γονατιστος κ δεμενος στα ποδια του κρεβατιου της, ενω στο αλλο δωματιο η φιλη της που δεχτηκε να συμμετασχει στην εκπληξη που του ετοιμαζε.. κανεις τους δεν ηξερε κανενα εκτος απο αυτην.. ο οργασμος της πλησιαζε επικινδυνα.. το κορμι της λυγισε κ αφεθηκε στην δινη του νοιωθοντας κάθε κυτταρο της να ζωντανευει κ να λυτρωνεται..
    Σημερα θα γνωρισεις τα παιχνιδια μου του ειπε..

    Johnslave η σειρά σου..
     
  8. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Είχαν βρεθεί σε ένα πάρτι. Αυτή ήταν όμορφη, όχι πολύ ψηλή. Αυτός ήταν συμπαθητικός, λίγο πιο ψηλός από αυτή. Ήταν ένα πάρτι που είχε οργανώσει μια παρέα και όλοι τους ήταν Αφέντρες, Αφέντες και σκλάβοι, γυναίκες και άντρες. Αυτή κυκλοφορούσε με ένα μαστίγιο. Πέρασε από μπροστά του, σιγά-σιγά, μεταδίδοντας τον ερωτισμό της. Αυτός κοίταξε το μαστίγιο και μετά το βλέμμα του τη σκάναρε, από κάτω μέχρι πάνω. Όταν έφτασε στο προσωπό της αμέσως κατέβασε τα μάτια του. Έβλεπε πλέον μόνο το μαστίγιο. Τρόμαξε! Το είδε να κινείται προς το μέρος του ανδρισμού του. Το αισθάνθηκε και ερεθίστηκε. Ένα "έλα" ήταν αρκετό την ακολούθησε με το κεφάλι σκυμμένο κρατώντας μια απόσταση από αυτή. Υπήρχε ένα δωμάτιο. Ήταν ελεύθερο. Η πόρτα έκλεισε και το "μην ενοχλείτε" μπήκε στο πόμολο έτσι ώστε να μην μπει κανένας μέσα. Πόσο χρειάζεται ένας άνθρωπος για να απελευθερωθεί από τα ρούχα του; Και πόσο χρειάζεται για να απογειωθεί; Μπορεί να μετράς χρόνο τότε; Γίνεται; Ούτε αυτός μετρούσε ούτε αυτή. Το μαστίγιο μόνο έπεφτε στην πλάτη του και αυτό ήταν σα μια ιδιότυπη κλεψύδρα. Ένα χτύπημα στην πόρτα τους επανέφερε στην πραγματικότητα. Όταν βγήκαν δεν ήταν πια ίδιοι.

    Ηλία η σειρά σου.
     
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δύο όροφοι πιο κάτω και ένα διαμέρισμα δεξιότερα, ο Νίκος και η Έλενα καυγαδίζουν.
    Ο Νίκος σηκώνει το χέρι του…

    Δεκάδες μέτρα τσιμέντου παραδίπλα και η γιαγιά Ερμιόνη στέκεται μπροστά στο καθρέπτη. Ανοίγει το τελευταίο κουμπί της ρόμπας …

    Δρόμοι μακρύτερα ο Λευτέρης κλείνει το τηλέφωνο και πιάνει το κεφάλι του. Τα πόδια του λυγίζουν και…

    Πίσω στη διπλανή οικοδομή, η Μαρία κατεβάζει το παντελόνι στήνεται μπροστά στη λεκάνη και αρχίζει να…

    Στο ίδιο διαμέρισμα. «Θέλω ποτό, θέλω να πιω». Ο Χρήστος ξεβιδώνει το καπάκι και σηκώνει το μπουκάλι πάνω από το κεφάλι του. Γέρνει τη μποτίλια και…

    Μερικά χιλιόμετρα βορειότερα, η Γιάννα ανοίγει το ντους και το νερό καυτό…

    Νοτιότερα ο Πέτρος πετάγεται μέσα από τις σκιές, η Νίκη τον βλέπει, τρομάζει…

    Πιο ανατολικά ο Ηλίας μυρίζει το γάλα.
    «Ξίνισε», πάει στο νεροχύτη και το…

    Δύο γειτονιές πιο κάτω, ο Μάριος και ο Δημήτρης βλέπουν πορνό.
    «Κοιτά ρε μαλάκα, την πουτάνα πως…

    Η Μαρία σπάει το κορμί της βγάζει μία κραυγή και αρχίζει να…

    Η Ελπίδα νιώθει το μαξιλάρι της υγρό. Απλώνει το χέρι της και ανάβει το φως. Κοιτάει το μαξιλάρι και βλέπει…

    Το γαϊτανάκι ξετυλίγεται και επιστρέφει στην αρχή του. Οι λέξεις που λείπουν συμπληρώνονται και…

    Και τη χαστουκίζει…και αυτή πέφτει κάτω…γονατίζει…την κατουράει…πίνει …κυλάει πάνω της και φτάνει ανάμεσα στα πόδια…και αρχίζει να φωνάζει…χύνει…χύνει…χύνει…αίμα.

    …εικόνες πλάθουν.

    MasterJp, θα μας κάνετε την τιμή;
     
    Last edited by a moderator: 26 Ιανουαρίου 2008
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Απομακρύνθηκε από το παράθυρο, οι σκέψεις του επέστρεψαν από τον εξω κόσμο και το βλέμμα του πλανήθηκε στους παριστάμενους.

    Η οικοδέσποινα, δαιμονική και ξαπλωμένη σαν γάτα στο χαλί, η Ν μάζευε τις δυνάμεις της μετά από την πρόσφατη εμπειρία της ο σκλάβος της γονατιστός στα πόδια της με την πλάτη κόκκινη από τις περιποιήσεις της Κυρίας του και το βλέμμα του καρφωμένο στα πέλματά της.

    Ενδιαφέρων συνδιασμός σκέφτηκε. Η οικοδέσποινα υποτακτική στον ίδιο και ή φίλη της η Ν ν' απολαμβανει τις υποτακτικές της τάσεις προς αυτήν μπροστά στα μάτια του σκλάβου της. Σκλάβος της σκλάβας είπε στον εαυτό του χαμογελώντας. Γιατί όχι.

    Κάθησε στην πολυθρόνα και κοίταξε την οικοδέσποινα αναζητώντας το βλέμμα της. Εκείνη, σαν να το έννοιωσε σηκωσε τα μάτια και τον κοιταξε. Της εγνεψε να πλησιάσει. Έκανε να σηκωθει. Το υφος του την σταμάτησε, το χέρι του έδειχνε το πατωμα. Χαμήλωσε το κεφάλι και τον πλησίασε στα τέσσερα.

    Αργα, απαλά, σχεδόν σαν απαιτητικό χάδι, περασε ένα λουρί και μια λυσίδα στον λαιμό της. Εσκυψε στο αυτί της "την αλλη φορά φρόντισε να φορας τους κρίκους στις θηλές σου" της ψυθίρισε. Γύρισε πρός το μέρος του σκλάβου της Ν. "Πλησίασε Γ...". Του έτεινε την άκρη της αλυσίδας όταν ηρθε κοντά τους. "Οδήγησέ την ανάμεσα στα πόδια της Κυρίας σου και φέρε μου εκείνο το κουτί από την βιβλιοθήκη."

    Αφήνοντας τον Γ. να εκτελέσει την εντολή, σηκώθηκε και μεταφέρθηκε κοντά στην Ν. Η οικοδέσποινα έμεινε γονατιστη ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια της φίλης της, υπέροχη με την αλυσίδα να κρέμεται αναμεσα στα στήθη της και το βλέμμα της να χαϊδευει την υγρή σχισμή μπροστά της.

    "Αγγιξέ την, αργά". Η φωνή του ακούστηκε επίπεδη και ήρεμη. Το χέρι της οικοδέσποινας ταξίδεψε στο μουνί της φίλης της, αγγίζοντας και ανοίγοντας τα πρισμένα χείλη του.

    Πήρε από τα χέρια του Γ. το κουτι που του είχε ζητήσει, το ανοιξε και έβγαλε από μέσα ένα φίμωτρο σε σχήμα διπλου φαλλού, μεγαλύτερου απο την μία πλευρα και ένα κερί. Έγνεψε στον σκλάβο της Ν. "φίμωσέ την και πάρε εκείνο το μαλακό φλόγγερ και στάσου πίσω της".

    Ο Γ. πλησίασε την οικόδέσποινα αργά, προσεκτικά, κρατωντας χαμηλωμένο το βλέμμα, εκεινη ανοιξε πειθήνια το στόμα. Της πέρασε το φίμωτρο κάνοντας την να πνιγεί για λίγο την πρώτη στιγμη. Έδεσε τα λουριά στο πίσω μέρος του κεφαλιού της, δημιουργόντας μια γκροτέσκα αλλα και ελκυστική ταυτόχρονα εικόνα. Ενα ορθανοιχτο στόμα με πούτσο πλαισιωμένο από μαύρα μαλλία.

    "Γάμησέ την" την διέταξε.

    Η οικοδέσποινα, έσκυψε, στηρίχτηκε στους αγκώνες της και έφερε το προσωπό της κοντα στο μουνί της φίλης της. Χαϊδεψε την κλειτορίδα της Ν με τα δάχτυλά της και οι λαγόνες της Ν ανταποκρίθηκαν υπάκουα φέρνοντας το μουνί της στην κατάλληλη θέση. Το κεφάλι του φαλλού - φίμωτρο άγγιξε την υγρή της τρύπα.Ο κώλος της ανασηκώθηκε μπροστα στα μάτια του σκλάβου της Ν.

    Την ώρα που άναβε το κερί ακούστηκε το κουδούνι της πόρτας.

    η σκυτάλη σ' εσένα SMiss_angel2307
     
  11. SMiss_angel2307

    SMiss_angel2307 Regular Member

    Η Ν. πεταχτηκε εντρομή κ λαχανιασμένη από αυτό το όνειρο που έβλεπε... ενοιωθε το σωμα της μουδιασμενο σαν να το ειχε ζησει ολο αυτο... χωρις να το καταλαβει τα δαχτυλα της πηγαν να αγγιξουν το αιδειο της... μουσκεμα ηταν!... Το κουδουνι ξαναχτυπα, σηκωνεται κ παει στην πορτα να ανοιξει, ήταν η φίλη της... που δεν ηταν αλλη απο την οικοδεσποινα του ονείρου που μόλις είχε δει... την κοιταξε κ αμεσως κατεβασε το βλεμμα της στο πατωμα κ τα λευκα της μαγουλα κοκκινησαν σαν να ντρεποταν ξαφνικα την φιλη της. Η Ν. της ειπε "Ελα περασε" συνεχιζοντας να κοιταει το πατωμα, περναει μεσα κ την ρωταει "Τι εχεις καλε; Σαν να με ντρεπεσαι εισαι; Εισαι καλα βρε;" καθονται στον καναπε κ η Ν. σηκωσε το βλεμμα της το οποιο ειχε ενα ειδος λαγνειας που η φιλη της εβλεπε για πρωτη φορα κ την ξαναρωτα αυτη την φορα με ενα τονο φωνης που ειχε ενα ειδος αυστηροτητας "Τι εχεις;" η Ν. συνεχισε να την κοιτα... "Τραβα φτιαξε δυο καφεδες κ μετα θα μου πεις" της λεει κ αυτη την φορα η φωνη της ειχε μια γλυκα που ηρεμισε την Ν.
    Φυσικα ειχε καταλαβει τι είχε συμβεί... η Ν. είχε επιρρεαστει από την πρόταση της να πανε μαζι στο παρτυ στο σπιτι του σκλαβου της κ απο τις ιστοριες που ειχε ακουσει κατα καιρους... κ οσο ηταν ακομα μεσα της λεει "Μιλησα στον Θ. χαρηκε πολυ που θα φερω κ μια φιλη μου στο παρτυ κ για να μην εχεις αγχος τον εχω προειδοποιησει πως εισαι εκτος χωρου κ τον διεταξα να εχει τον νου του ωστε να περασεις ομορφα." η Ν. ηρθε με τους καφεδες κ εκατσε, χαμογελασε στη φιλη της κ της ειπε "Στις 9.30 αυριο;".........

    Η σκυταλη τωρα... στον Μιστρεςς Κιτς
     
  12. Kits

    Kits Contributor

    Στις 9,30 της επομενης μερας ξεκινησαν για το σπιτι του Θ.. Η Ν ειχε το αγχος της πρωταρας, στο μυαλο της στριφογυριζε η σκεψη για το τι θα μπορουσε να συμβει. Τελικα εφτασαν εξω απο το σπιτι του Θ.. Το σπιτι απομερο και μονοκατοικια.. ο Θ τις ακουσε και βγηκε στην εξωπορτα να τις καλωσορισει ... Αναψε τα φωτα της αυλης και πατισε το κουμπι για να ανοίξει την μεγαλη και βαρια καγκελοπορτα.... Προχωρησε μπροστα η Φιλη και απο πισω ακολουθησε η Ν διστακτική... η αμηχανια και το αγχος που ειχε ηταν φανερα ζωγραφισμενα στο πρόσωπό της, το βημα της σταθερο και μηχανικο... σκονταψε σε μια πετρα και σωριάστηκε στο εδαφος... το πρόσωπο της κοκκινησε απο ντροπη... Η φιλη της που ακουσε το πεσιμο γυρισε αποτομα και την κοιταξε

    - Εισαι καλα μωρη?? την ρωτησε ....

    - *&^%$^%&* &^&^$ψ τις πετρες μεσα!!!!! απαντησε με ενα γοητευτικο και ηρεμο συναμα τονο στην φωνη της...

    Σηκωθηκε και συνεχισαν προς τον Θ που τις περιμενε στην πορτα... Εφτασαν στο κατοφλι της πορτας και η φιλη της Ν εριξε ενα χαστουκι στον Θ και του λεει

    - Θα περασουμε ομορφα αποψε...

    Περασαν στο σπιτι μεσα και κατευθύνθηκαν στο μεγαλο και ζεστο σαλονι του σπιτιου που φωτιζονταν απο τις φλογες του τζακιου... Η επίπλωση βαρια και κλασσικη θυμιζε σπιτι αρχοντικο, στο τοιχο πινακες μεγαλων ζωγραφων και στο χωρο πολλα γλυπτα και εργα τεχνης μεγαλων καλλιτεχνών... Εκατσαν αναπαυτικα στο μεγαλο καναπε και απολαμβαναν την ζεστη απο το τζακι.. Η φιλη της Ν φωναξε με αυστηρο υφος τον Θ

    - Θ ελα εδω !!!

    Ο Θ ετρεξε αμεσως προς το μερος της...

    - Βαλε 2 ποτα σε μενα και την Ν...

    - Μαλιστα Κυρια, της απαντησε και ετρεξε αμεσως να ετοιμασει τα ποτα

    Επεστρεψε αρκετα γρηγορα κρατωντας μια κοκα κολα στο ενα χερι και μια σοδα στο αλλο... Ειχε μαθει απο το φορουμ που διαβαζε καθημερινα πως δεν επιτρέπετε το αλκοολ και ετσι προτιμησε να σερβιρει αναψυκτικα... Η Ν σαν πρωταρα στο χωρο με την σοδα ξενερωσε αλλα δεν μιλησε ... Η φιλη της ήπιε μονομιας την κοκα κολα και ρευτικε βροντερα ... αλλωστε επρεπε το ρεψιμο να ειναι αναλογο του Κυρους της ... να δειξει ποιος κανει κουμαντο εκει μεσα.. Ο Θ ακουγωντας το ρεψιμο εννιωσε κατι να φουσκωνει στο παντελονι του.. αυτο το καταλαβαν και τα 2 κοριτσια... το περιεργο φετιχ του, ο Θ το ειχε γραψει αλλωστε και στο αναλογο νημα του φορουμ..

    Εβγαλε τα ρουχα του και πηγε εκατσε στο πατωμα διπλα στα ποδια της Κυρια του, απο την δεξια πλευρα...Η Ν και η φιλη της αρχισαν το μπουρου-μπουρου για διαφορα θεματα.. σε λιγη ωρα ο Θ σηκωθηκε και πηγε εκατσε στα ποδια της Κυριας του απο την αριστερη πλευρα ... το μπουρου - μπουρου συνεχιστηκε για ωρα και ο Θ ολη αυτη την διαρκεια αλλαζε συνεχως πλευρα στα ποδια της Κυρια του... Ξαφνικα σηκωθηκε και εκατσε ορθιος μπροστα την Κυρια του και της ζητησε την αδεια να την ρωτησει κατι... η Κυρια σκαλιζοντας την μυτη της τον κοιταζει και του λεει

    - τι θελεις ρε βλακα και μας διακοπτεις ???? ενω ταυτοχρονα του πεταει στην μουρη το μπαλακι απο το κακαδακι που μολις ειχε βγαλει απο την μυτη Της....

    - Δεν γνωριζω Κυρια απο πια πλευρα θα πρεπει να καθομαι οταν ειμαι διπλα στα ποδια σας.. απο την δεξια η την αριστερη?????

    Ενα κενο κυριαρχισε εκεινη την ωρα ... δεν μιλησε κανενας.... τα βλεματα κοιταζαν γυρω απορημενα.. μια ησυχια στο χωρο... μονο μια μυγα ακουγονταν απο την κουζινα που πετουσε πανω απο τα σκουπιδια που ειχε ξεχασει ο Θ να πεταξει...Ξαφνικα πεταγετε ορθια η Κυρια.. η Ν τρομαξε!!! Ο Θ εκανε ενα βημα πισω, τρομαγμενος και αυτος...

    - Αυτο πρεπει να το μαθουμε !!!!!!!!! αναφωναξε η Κυρια τρεχοντας προς το pc του Θ....

    Την ακολουθησε τρεχοντας και η Ν , ο Θ ετρεξε στο μεσα δωματιο σπινιαροντας στο κρυο μαρμαρο που ειχε το πατωμα, να φερει μπλοκ και στυλο για να κρατανε σημειωσεις... Κυρια ανοιξε με τεχνη τον υπολογιστη παντωντας με πλαγιασμενο το δακτυλο το κουμπι ''on- off'' προσέχοντας μην σπασει κανενα νυχι...
    Αυτο το πολυσημαντο κενο γνωσεων για το απο ποια πλευρα πρεπει να καθετε ο σκλαβος στα ποδια μιας Κυριας ηταν ικανο να τους χαλασει ολη την βραδια..
    Αρχισαν να ιδρωνουν και να λαχανιαζουν απο την αγωνια.. η Ν που δεν πολυκαταλαβαινε και πολλα ενιωθε πως κατι πολυ σοβαρο συμβαινει και προσπαθουσε να βοηθησει με οποιο τροπο μπορουσε... Στην αρχη επεσε στο πατωμα στα 4 διπλα απο τον υπολογιστη και ενω ειχε τουρλωσει τον κωλο της, φισουσε με δύναμη μεσα απο της τρυπες του μηχανιματος για να προλαβει καποια τυχον υπερθερμανση του μηχανηματος και αυτο θα ειχε σαν αποτελεσμα να μην μαθουν ποτε την απαντηση...Στην συνεχεια εβγαλε το εφαρμοστο μακο μπλουζακι τις, το τυλιξε αναμεσα στα δακτυλα του ποδιου της και οπως ηταν στα 4 , σηκωσε το ποδι και το κώλυσε στο πρόσωπο της φιλης της . Με αυτον τον τροπο εξακολουθουσε να φυσαει τον υπολογιστη ενω ταυτοχρονα σκουπιζε το ιδρωμενο πρωσοπο της φιλης της...
    Ειχε διαβασει καποτε σε ενα αρθρο του περιοδικου '' Super Κατερινα'' πως ο ερωτας και το σεξ θελει φαντασια και ετσι βρηκε ευκαιρια να το κανει πραξει...
    Ο Θ ειχε κατσει σε μια γωνια του δωματιου... το μυαλο του δεν δουλευε πλεον και το βλεμα του κοιτουσε στο ''πουθενα''... και μονο στην ιδεα οτι μπορει να μην μαθουν ποτε την απαντηση βρισκοταν πλεον σε ''sub space''

    Ξαφνικα μεσα στην σιωπη που υπηρχε στο δωματιο ακουστηκε το γνωστο λαικο ασμα ''Μαυρηηηη...Μαυρηηηη... Μαυρη μου εχεις κανει την ζωηηηη'' Ηταν το κινητο της Κυριας και το τραγουδι το ειχε για ringtone... Σηκωθηκε η Κυρια απο τον υπολογιστη και ετρεξε προς τον καναπε που ειχε αφησει την τσαντα της εκει και ειχε μεσα το κινητο...

    - Ποιος να ειναι αραγε.... θα ξερει μηπως την απαντησει για να βοηθησει .....????? αναφώνησε....

    Τα βλεματα της Ν και του Θ κολλησαν στην τσαντα της Κυριας ...αγωνια... σασπενς....αγχος.. στρεςς...

    Θα προλαβει να απαντησει το κινητο η Κυρια????

    Ποιος την τηλεφωνει μεσα στην νυχτα????

    Θα ξερει την πολυπόθητη απαντηση ????

    χιλιαδες ερωτηματα περνανε απο το μυαλο τους σε κλασματα του δευτερολεπτου....


    Η συνεχεια απο lola...