Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι αναρχικοί - αυτόνομες υποτακτικές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 21 Οκτωβρίου 2005.

  1. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Δεν βλέπω πού διαφωνούμε, ειλικρινά.
    Δεν θεωρώ το D/s εξ ορισμού "εκσυγχρονιστικό" με την έννοια που αμφότεροι αποδίδουμε στον όρο [posts 16- 24, αλλά και παλαιότερα, DreamMaster, MasterJP et alia]. Γι' αυτό έγραψα "όχι πάντα" και "συνήθως".
    Ωστόσο, εκείνο που πωλείται στην "αγορά" είναι τόσο σοβαρό όσο και ο χεβιμεταλισμός (!!) των εκ Φινλανδίας κερασφόρων "τεράτων" (μολονότι χάρηκα με τη διακωμώδηση, τον ευτελισμό του Μασταρο-βύζιον).
    To sane, safe and consensual (η Βίβλος της βιομηχανίας προφυλακτικών και των ασφαλιστικών οργανισμών) είναι, νομίζω, ό,τι ακριβώς περιγράφεις: Το "νέο πασόκ" πάει μπουρδελότσαρκα και η δύσμοιρη τσατσά προσπαθεί να του μάθει ότι δεν γαμιέται ο τοίχος, διδάσκοντας τεχνικές για να μη σπάσει την κούτρα του.
    Μάταια.
    Θα βρει πάντα τον τρόπο να τη θραύσει, προτού διαγνώσει πού ακριβώς βρίσκεται το αιδοίον.
    Οι ιδαλγοί του "χώρου" οφείλουν να συνειδητοποιήσουν ότι σε τελική ανάλυση ο υπέρτατος και αυθεντικός Κυρίαρχος είναι ο ηλίθιος του διπλανού διαμερίσματος.
    Αυτός ασκεί την εξουσία. Αμείλικτα.
     
    Last edited: 24 Μαϊου 2006
  2. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Δίχως την παραμικρή υποψία πατερναλιστικής διάθεσης (...) προς τον φίλτατο Dolmance, θα μου επιτρέψεις να αποκριθώ καθ' ώ φρονώ οι απόψεις μας συγκλίνουν στο θέμα. Αν όχι, οπότε καταλήγομε στο ίδιο συμπέρασμα κλουθώντας διαφορετικό δρόμο, θα έχομε δυο οπτικές επί του ζητήματος.

    Ο εκφυλισμός της άγριας εκδήλωσης κυριαρχίας είναι βασική συνιστώσα του εκσυγχρονισμένου ολοκληρωτισμού. Έχω γράψει παλαιότερα πόσο στενή είναι η σχέση ντου με την επιβολή μαλθακών και συναινετικών προτύπων συμπεριφοράς (εδά ας επαναλάβω την απέχθεια που τρέφω για τους εκφυλισμένους δυτικούς) σε κάθε έκφανση της ανθρώπινης φύσης, της ερωντικής ασφαλώς μη εξαιρουμένης. Μέσα στα πλαίσια της ακραία προστατευτικής πολιτικής που ασκεί το γελοίο σύστημα της δυτικής αντιπροσωπευτικής οχλοκρατίας εντάσεται η προσπάθεια κατάπνιξης κάθε εκδήλωσης συμπεριφοράς που υπαγορεύεται από τα ένστικτα που προανέφερε ο Dolmance. Χαρακτηριστικά αναφέρω την έντονη αποδοκιμασία της ωμότητας ως έκφρασης- στο μονδέρνο συναινετικό μοντέλο δεν επιτρέπονται τέθοιες αποκλίσεις.

    Δεν πρόκειται να ισχυρισθώ πως τα ανωτέρω είναι αποτέλεσμα σκοτεινών δολοπλοκιών- απλώς τα αποτελέσματα ντων είναι εξαιρετικά συμβατά με το νεοταξικό κοινωνικό μοντέλο και τους οφελημένους από την επιβολή ντου. Ησυχία, τάξης και ασφάλεια, πειθήνιοι καταναλωτές αντί απείθαρχων και άναρχων ανδρών.

    Εδά ξεκινά η σύνδεση των παραπάνω με αυτό που έθεσες ως προβληματισμό αγαπητέ KyriosG. Μέσω της άσκησης πρακτικών D/s στην πρωτογεννή μορφή ντως ενισχύεται η κυριαρχική προδιάθεση και ο φέρων προχωρά αβίαστα στην εκδήλωση της στις υπόλοιπες δραστηριότητές ντου. Ας μην γελιώμαστε- η πλια ακραία είναι η άσκηση ψυχολογικής βίας δίχως συναίνεση (δεν αναφέρομαι σε ποινικά κολάσιμες πράξεις), η καθυπόταξη του ποθητού αντικειμένου (υποκειμένου για να μην προσβληθούν κάποια αψόθυμα κοράσσια) δίχως απαραίτητα να το επιθυμεί. Αυτή την προσφιλέστατη (σε μένα) δραστηριότητα υποβαθμίζουν σε κοινωνικά αποδεκτή βανιλοειδή εκδοχή. Ασφαλώς χρησιμοποιώντας γ' πληθυντικό δεν αναφέρομαι σε κάποιους απροσδιόριστους συνομώτες. Πολλοί έχουν όφελος από τούτη την υποβάθμιση όπως (πρωτίστως) εκφράζεται από τους υπεραντλαντικούς κρετίνους: οι προαναφερθέντες νεοταξίτες που ενσωματώνουν άλλη μια αποκλίνουσα ομάδα (μικρής σημασίας μα γιατί όχι), η σχετική βιομηχανία που λαχταρά την κοινωνική αποδοχή του bdsm στην πολιτικά ορθή μορφή ντου (εξευγενισμένη μα εξίσου και παραπάνω καταναλωτική) και φυσικά οι ίδιοι συμμετέχοντες που δεν έχουν το απαιτούμενο ειδικό βάρος για επιβολή συνθηκών D/s δίχως ημίμετρα σε οποιαδήποτε σχέση.

    Απ' αφορμής του τελευταίου, κάποια στιγμή πρέπει να συζητηθεί δίχως ξόμπλια και ευγένειες το θέμα της υπόστασης των κυρίαρχων. Εννοείται πως αναφέρομαι σε ουσιαστική και επιβεβλημένη κυριαρχία. Οι στερούμενοι ερεισμάτων ας συνεχίσουν να περιορίζονται σε συναινετικές οπερέτες- τέθοια κουβέντα δεν θελά 'ναι της αρεσκειάς ντων.
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Ούτε Μαστερς -εισοδισταί, ούτε αυτόνομες σλέιβο- φράξιες, ούτε κρυπτολουξεμπουργκικοί μπαισέξουελ υποτακτικοί .

    Ο παλιός καλός, κλασικός αρχειομαστερισμος θα συντρίψει το λικβινταριστικό, οπορτουνίστικο ρεύμα των αναρχο-κυριάρχων του φότουμ ( δεν παίρνω ληγμένα αποτελώ κινούμενη βιβλιοθήκη του επαναστατικού κινήματος).

    Ως μοναδικός Αρχειομαστεριστης που είμαι , αντιτιθέμε στις κατασταλτικές μεθόδους, και στον... εκπολιτισμό τύπου « όλοι οι καλοί χωράνε ».

    Γιατί ερωτώ ο αγαπητός μου Ντολμανσέ καθώς και ο σύντροφος Μαυροβασίλης αρνείται να πάρει θέση για τους τροτσκιστάς; Γιατί δεν λέει πως είναι μεγάλη μαλακία του Λέοντα Τρότσκι να σφάξει τους Αναρχικούς, γιατί οσονούπω θα τον φάει λάχανο ο πατερούλης ο Στάλιν, ήτοι αμα βρείς αυτόνομη σκλάβα θα στη φάει ο Αρχειομαστερισμος .

    Κουλ μπέιμπις, ο σύντροφος Χάινριχ Φον Τρότσκι θα δώσει τη λύση που χρειάζεται.
     
    Last edited by a moderator: 24 Μαϊου 2006
  4. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Θα μου επιτρέψεις να υπενθυμίσω, αγαπητέ, πως είχα προ καιρού στηλιτεύσει τον σεκταρισμό των λαϊκιστών του ΜΚΕ, οίτινες καταφέρθηκαν σκαιότατα εναντίον της ιντελιγκέτσιας του αρχειομαστερισμού. Η ιστορία όμως επαναλμβάνεται μονάχα ως φάρσα και δεν θα επιτρέψομε νέα κροστάνδη!

    Έχει καταστεί σαφές πως μονάχα η ελιτιστική προσέγγιση αποτελεί εχέγγυο δημιουργίας ενός σκληρού πυρήνα αναρχοκυρίαρχων που δεν ορρωδούν προ του ισοπεδωτικού προς τα κάτω εξισωτισμού που επιχειρήται. Στοχοπροσήλωση, ευλεξία και πίστη στο ιδεώδες της αμόλευτης κυριαρχίας είναι απαραίτητα προσόντα όσων θελήσουν να ενταχθούν στην εξέχουσα κάστα των φρουρών της επανάστασης (επιλεγμένοι από τον Αγιατολάχ Ντολμανσεϊνί με τη σύμφωνη γνώμη εμού).

    Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,
    Καπετάν Μαυροβασίλης
     
  5. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Κατανοώ το σκεπτικισμό σου σ. Dolmance λόγω της πικρής εμπειρίας που έχομε από τους τροτσκιστές και λοιπούς κόκκινους φασίστες (προτιμώ τους ορίτζιναλ φαιούς). Κατανοώ μα δεν το συμμερίζομαι. Ο ταβάριτςς Χάινριχ Φον Τρότσκι είναι ειλικρινών προθέσεων. Ως Μυλοποταμίτης (καίτοι κατσαούνης) δε, κρίνεται υπεράνω υποψίας.

    Προέχει η δημιουργία ενός κοινού μετώπου (πώς είναι το ΠΑΜΕ; ακριβώς το αντίθετο) ώστε να επικρατήσει η επανάσταση και εν συνεχεία να διαφθαρούμε όπως όλοι οι επαναστάτες που σέβονται τον εαυτό ντως. Προσωπικά ξαμώνω να κρατήσω μια δεκαρέ σκλάβες (το μήνα) στη ντάτσα μου στα Σφακιά.

    Αν δεν σε εμπιστεύομουν θα σε εγκαλούσα επί σεκταρισμό απ' αφορμής των 'συμβουλών' σου. Όσο για το κοράσσο του τροτσκιστή συντρόφου, ας επικρατήσει η επανάσταση κι απόις, αν-ε βαστούν τα κότσια σου, εκκαθαρίζεις τον σύντροφο και την απαλοτροιώνεις. Μετά μπορώ να σε εκκαθαρίσω λόγω ανάρμοστης και ουδόλως συντροφικής συμπεριφοράς.

    ΥΓ: Προτείνω να αναβληθεί επ' αορίστω η συνδρίαση της μονομελούς Κεντρικής Επιτροπής πρίχου μας βάλει σε πόστα ο πατερούλης KyriosG.
    Αρχίζομε να αποκλίνομε από το θέμα- ανάθεμα τη για στοχοπροσήλωση!
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Καπετάν Μαυροβασίλη,

    σου γράφω εμπιστευτικά.
    Ο δήθεν αρχειομαστεριστής φον Κλαϊστ πρότεινε δημιουργία κοινού Μετώπου των μαζικών οργανώσεων μας (νήμα ΑρχειοΜαστερισμός).
    Εγώ αμφιβάλλω για τις προθέσεις του και σε καλώ να είμαστε συγκρατημένοι και καχύποπτοι.
    Έχει κατηγορηθεί από συναγωνιστές για ρεβιζιονιστικές τάσεις κι έχει ωραιότατη, λένε, αγαπητικιά, που τον παρασέρνει συχνά στην ακολασία.
    Αν γνωρίζεις κάτι περισσότερο, ενημέρωσε με για να βάλω, σα Γενικός Γραμματέας, το ζήτημα στην επόμενη μονομελή Κεντρική Επιτροπή του ΑρχειοΠριαπικού Συνδέσμου, να πάρουμε αποφάσεις.
     
    Last edited: 25 Μαϊου 2006
  7. G_E

    G_E Contributor

    Εχεις πιο πολλές πληροφορίες για μένα απ΄ οτι νόμιζα.
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Θα μιλήσω απλά για να το καταλάβετε όλοι . Κανένας από εσάς δεν είναι και ούτε θα μπορούσε να είναι εν ενεργεία πραγματικός αναρχικός . Δεν προσβάλω την έννοια του θα ήθελα , αλλά του είμαι . Επιχειρήματα πολλά , θα αναφέρω μόνο ένα . Δεν έχω αρχή , δεν έχω κτήση , δεν έχω όνομα . Βαθυστόχαστες προσωπικότητες είστε θα καταλάβατε τι εννοώ .
    Πάνω σε αυτή την βάση συνεχίζω . Πως μπορεί κάποιος να προσεγγίσει την αντικειμενική αλήθεια όταν δεν κατέχει το βίωμα ; Προσεγγίζοντας κάποιο θέμα , με την εικόνα που έχει από την εικονική προσομοίωση μιας κατάστασης ;
    Κάποιος όντας αναρχικός θα είχε πρόβλημα ακόμα και στην απλή έννοια της επιβίωσης απέναντι στην φύση , όταν θα έπρεπε να ενστερνιστεί έστω και κάποιες λίγες αρχές της για να ζήσει , πως περισσότερο όταν πρέπει να κυριαρχήσει πάνω σε άλλους .
    Κλείνοντας θα πω ότι και σε εμένα είναι ελκυστική η εικόνα του αναρχικού , αλλά επίσης και η εικόνα του κυρίαρχου . Η μία άκρη αναιρεί την άλλη , δεν είναι άποψη , είναι η αλήθεια , αν μπορείτε ανατρέψτε την . Προς το παρόν όμως από τα γραφόμενα σας την ενισχύετε και την δίνεται και μια απίστευτη μεγαλοπρέπεια και όχι μόνο σε εμένα , αλλά και σε όλους αυτούς που τα διαβάζουν , σε σημείο που έχω αρχίζει να υποψιάζομαι μήπως είναι μια προσπάθεια απομυθοποίησης και ισοπέδωσης κάθε κρυφής επαναστατικής σκέψης ενός υπό …
    Όμορφα να παραπλανείτε …
     
  9. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Θα' λεγα τους διάλογούς σας....
    "Nότες Νεοκλασικής Ευφυΐας".

    Πάντως χαίρομαι να σας διαβάζω ...
    Αλλά αγαπητοί μου ζω ένα δράμα τελευταία ....
    Δεν λειτουργείτε μυοχαλαρωτικά πριν από τον ύπνο.
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Σας τα’λεγα (στην μυοχαλαρωτικλή αντεξουσιαστική ομάδα απευθύνομαι). Αρκετά χαλαρώσατε. Ώρα για επαναστατική δράση.

    Η αναρχία καθώς και ο ευρύτερος αντεξουστικός χώρος πολύ λίγη σχέση έχουν με όσα αναφέρεις (ίσως η πρώτη κατηγορία αναρχικών κατά Dolmance να περικλείει και τέτοιες τάσεις). Χωρίς να θέλω να μετατρέψω το θέμα σε πολιτικό, θα πω πως ο αντεξουσιαστής / αυτόνομος έχει όνομα και ακριβώς αυτό υπερασπίζεται. Δε δέχεται να μετονομαστεί σε «μάζα», «λαό», «πληθυσμό», «στατιστικό δείγμα» που εκπροσωπείται (και άρχεται) από "επώνυμους".

    Για να μην ξεχνιόμαστε, το ερώτημα του thread ήταν πώς συμβιβάζεται η ενδεχόμενη αντεξουσιαστική «ιδεολογία» με την άσκηση εξουσίας από τον Κυρίαρχο και την εκχώρηση της εξουσίας από την/ τον υποτακτική /ο.

    Δεν είναι το θέμα μας το αν καλώς ή κακώς κάποιος έχει αυτή την τοποθέτηση.
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Το πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα αντίστοιχης γραφής θα το βρεις σε 3 βιβλία του Μπέκετ (Μολλόϋ, ο Μαλον πεθαίνει και Ακατανόμαστος - αυτός κι αν δεν είχε όνομα).

    Δεν τα συστήνω γιατί δε θέλω να πάρω ευθύνες ούτε για κομμένες φλέβες ούτε για πεταμένα λεφτά. Εγώ πάντως τα είχα μελετήσει σε βάθος μια κάποια εποχή.
     
  12. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Αν και αναφέρεται ως τίτλος και σποραδικά εδώ κι εκεί η πιθανή αντεξουσιαστική ιδεολογία των υποτακτικών, έχουμε επικεντρωθεί στους Κυρίαρχους.
    Διαβάζοντας όμως το thread συνειδητοποίησα πως ισχύει αυτό για μένα, και υποθέτω και για κάποιους άλλους υπο.

    Η έντονη αντίδραση που μου ξυπνά κάθε μορφή αυθαίρετης προσπάθειας επιβολής εξουσίας, είτε αυτή απευθύνεται προς μεμονωμένο άτομο ή ομάδα ατόμων ή κοινωνία, φαινομενικά έρχεται σε άμεση αντίφαση με την ανάγκη μου να εξουσιάζομαι και να παραδίδω απόλυτα τον έλεγχο Στον Κύριο μου, έτσι δεν είναι?

    Αρχικά σκέφτηκα, πως ίσως αυτή μου η έντονη αντίδραση να οφείλεται σε κάποια αντίδραση ενάντια στην υποτακτικότητα μου, αλλά τώρα πια γνωρίζω πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

    Θα ήθελα όμως να ακούσω τις απόψεις άλλων υπο που να είναι αντεξουσιαστές.