Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι αναρχικοί - αυτόνομες υποτακτικές

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος G_E, στις 21 Οκτωβρίου 2005.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Νομίζω πως έχεις δίκιο. Πως μια αντεξουσιάστρια υποτακτική συνδυάζει τη φύση της με την τοποθέτησή της?
     
  2. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Πραγματικά με συγκινεί το δράμα που βιώνεις.
    Θα σου συστήσω το λοιπόν:
    α) Να επιδοθείς σε δραστηριότητες που λαμβάνουν χώρα τις ώρες του ύπνου. Είθισται να κλουθά και μάλιστα δίχως ονείρατα.
    β) Να προτιμήσεις posts που ενδείκνυνται δια την εν λόγω νόσον αντί των δύσπεπτων ημών. Θα βρεις αρκετά επά.
    Αν μου διέφυγε κάποια εναλλακτική επιλογή, παρακαλώ τους συντρόφους όπως ευαρεστηθούν να συμβάλουν.

    slave-shadow, είναι προφανές από τα όσα έγραψες πως δεν έλαβες υπ' όψην την σύσταση που έκαμα νωρίτερα.

    KyriosG, θαρρώ έρχεται σε αντίθεση με το κοπλιμάν μου η πρακτική να αποκρίνεσαι σοβαρά σε ανερμάτιστους ρέκτες.
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Δε θα το δεχτώ. Οι ανθρωποι κρίνονται και από τις προθεσεις του. Αποκρίνομαι σε όσους (από τη γενικότερη στάση τους) κρίνω (καλως ή κακώς) πως έχουν αγαθές προθέσεις και διαθεση εξερευνησης. Αλλωστε ειμαι υπαρξιστής πατερούλης
     
  4. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Δεκτή η ένσταση. Και υπεύθυνη στάση.
    Άλλωστε δεν επαίρομαι για τον, στα όρια του σνομπισμού, ελιτισμό μου.

    Ας παραμείνομε στο θέμα όμως.
     
  5. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πιστεύω ότι ο γραπτός μου λόγος δεν είναι αρκετός για να εξηγήσει κάποια πράγματα . Θα μπορούσα να αναφέρω αρκετές αντιφάσεις και πολλά επιχειρήματα , αλλά οι λέξεις δεν νομίζω ότι μπορούν να βγάλουν κανένα από όποια ψευδαίσθηση , οπότε θα σταματήσω να λαλώ σαν κόκορας και θα προτείνω κάτι πολύ απλό .
    Σε όποιους μιλούν για αναρχία από θέση ισχύος δείχνοντας ότι γνωρίζουν για το τι μιλάνε και σε όσους λάτρεις των αντεξουσιαστών , προτείνω μία πρόκληση . Μία εβδομάδα σύντροφοι σε ένα νησί απόμερο κυνηγώντας την προσομοίωση της απόλυτης αναρχίας , μακριά από τους αθώους …
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    Νομίζω πως επιμένεις σε κατι που δεν εχει σχέση με το θέμα. Η αναρχία, αυτονομία, αντεξουσιαστική θέση είναι φιλοσοφικοπολιτικά ρεύματα με μεγάλη ιστορία, βιβλιογραφία και πρακτική που υποθετω δε γνωρίζεις.

    Και μη μας λες συντρόφους..

    Γιατί θα αναγκαστω να ζητήσω συγνώμη από τον Mavrobasilis.
     
  7. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    "Το συντρόφους" δεν ανήκει σε αυτούς που δεν το αποζητούν Κύριε G και άρα δεν απευθυνόμουν σε εσένα . Το αν γνωρίζω ή όχι όπως είπες επίσης είναι απλά μια υπόθεση , μια υπόθεση που όμως τέθηκε καθαρά προσωπικά προς σε εμένα με ένα ύφος προσβλητικό .
    Τέλος μιλάω για αυτούς που προσπαθούν να αποδείξουν ότι η αναρχία δεν είναι μια ουτοπία και μια φαντασίωση που δεν πλάστηκε μεν , αλλά από τα υπόγεια τροφοδοτήθηκε από την ίδια την εξουσία , με σκοπό την ελεγχόμενη και ονειρική εκτόνωση των όποιων αντιδραστικών . Και αυτή είναι η άποψη μου . Και εξοργίζομαι με το όποιον προσπαθεί να αποκτήσει οντότητα κλέβοντας από τις σκιές των άλλων Κύριε Μαυροβασίλη , θα σε παρακαλούσα σε ένα forum του Bdsm αν μη τι άλλο να δικαιολογούσες την παρουσία σου , κάτι που εδώ καιρό μάταια προσπαθώ να διαπιστώσω . Απαντώ στον χαρακτηρισμό σου και δεν θα ανεχτώ δεύτερο...
     
  8. G_E

    G_E Contributor

    Το «σύντροφοι» είναι πολιτικά βεβαρημένος όρος. Και με αυτή την έννοια τον θεώρησα αδόκιμο.

    Το αν «η εξουσία τροφοδοτεί την αναρχία» παραπέμπει στα σπασίματα βιτρινών κατά τις διαδηλώσεις και τον προβληματισμό του αν κάνουν καλό ή κακό στο λαϊκό κίνημα.

    Αν αυτό είναι το πρόβλημα, δεν έχω άποψη. Πρόκειται περί σύγκρουσης συμφερόντων μεταξύ τζαμάδων και επαγγελματιών συνδικαλιστών.
     
    Last edited: 28 Μαϊου 2006
  9. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Σπείρε την αναρχία , σε μια ομάδα αντιδραστικών δίχως ουσία και θέρισε τις ικεσίες τους για την άνευ όρους υποταγή σε οποιαδήποτε μορφή εξουσίας.
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    Slave- shandow προφανώς δε συμφωνείς με την αναρχία (αν και εδω μιλάμε για τον ευρύρετο αντεξουσιαστικό χώρο.)

    Αλλα το θέμα δεν είναι αυτό....

     
  11. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Αναλύετε την σύγκρουση μιας θεωρητικής κατάστασης με μια ρεαλιστική . Ξέρω πολύ καλά ποιο είναι το θέμα . Όπως και ο σκοπός κάποιων Κύριε G , όχι ο δικός σας . Μπορώ αλλά δε θα απαντήσω , αρνούμενος να συμμετάσχω στην ελιτιστική ολιγαρχία , είτε ως υποτακτικός παρακολουθώντας με το στόμα ανοιχτό μια συζήτηση φιλοσοφίας που απώλεσε το δικαίωμα στο να δέχεται και άλλες οπτικές με την δικαιολογία του δύστροπου και του υψηλού επιπέδου γνώσεως περί του συγκεκριμένου θέματος , είτε ως κυρίαρχος που θα έπρεπε να κουνάει το κεφάλι του δείχνοντας έτσι την κατανόηση του σε κάτι που είναι τόσο αντιφατικό όσο τα φιλελεύθερα αισθήματα των εθελοντών δεσμοφυλάκων .
    Κάποτε άκουσα έναν γέροντα σε μία ακριτική περιοχή να μου λέει :
    «Θέλει επανάσταση για να ρίξεις από την εξουσία τους πρώην επαναστάτες.»
    Αποχωρώ από το συγκεκριμένο thread μην έχοντας τίποτα το ουσιαστικό να προσφέρω και θα αποφύγω από εδώ και πέρα μια όποια , έστω και πρόχειρη ανάγνωση στα γραφόμενα του .
     
  12. G_E

    G_E Contributor

    Αυτό πολύ μου άρεσε. Και είναι δύσκολο να ρίξεις από την εξουσία τους πρώην επαναστάτες γιατί ξέρουν και χρησιμοποιούν όλα τα κόλπα.

    Όσο για τους ελιτισμούς και τα λοιπά, εγώ βαρέθηκα να παρακολουθώ βίους και πολιτείες στο forum. Απαντώ σε απόψεις και threads που μ’ ενδιαφέρουν και προσπαθώ να μην ασχολούμαι με τα υπόλοιπα. Μερικές φορές γράφω λίγο στριφνά λόγω θέματος, αλλά ακόμα κι αυτό το θεωρώ αδυναμία μου. Θέλει μεγάλη γνώση και τέχνη για να γράφεις με απλό και κατανοητό τρόπο και τα πιο δύσκολα θέματα (το έχουμε αναλύσει παλιότερα- ας μην επανέλθουμε).

    Θα συμφωνήσω μαζί σου πως αυτό το thread δεν αφορά όλους, αλλά μόνο όσους έχουν σχετικούς προβληματισμούς. Αυτό δεν το κάνει κλειστό φιλοσοφικό κλάμπ.

    Πολύ θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συζήτηση μας από το σημείο όπου η lara γράφει….