Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 23 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Όταν ήμουνα 8-9 χρονών μια μακρινή - και κατά 10 χρόνια μεγαλύτερη από εμένα - ξαδέρφη μου με έκανε φετιχιστή, χρησιμοποιόντας - περίτεχνα οφείλω να ομολογήσω - τις βελόυδινες πατουσίτσες της, τρίβοντας τες στην "ευαίσθητη περιοχή" μου κάτω από το τραπέζι (βρισκόμασταν σε οικογενειακό γλέντι για 1η και τελευταία φορά μαζί, έκτοτε δεν την έχω ξαναδεί). Απο τότε ξετρελάθηκα με τα γυναικεία πόδια (και αυτό διακρίνεται και στην δουλειά μου, εικονογραφική και φωτογραφική). Πολύ αργότερα ανακάλυψα το breath control και το bondage, που μαζί με τα γυναικεία πόδια απαρτίζουν τα φετίχ μου. Αν με ρίχνει μπροστά στα μάτια της εκάστοτε sub; ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΡΥΒΑ ΤΑ ΦΕΤΙΧ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟ... σαν Κυρίαρχος που σέβεται τον εαυτό του και σαν Άνθρωπος που επιζητά την ηδονή ΑΠΛΑ ακολουθώ τις επιθυμίες μου!!!

    Υ.Γ. Όταν πρωτοανακάλυψα το φετίχ μου για τα γυναικεία πόδια - θυμάμαι τον εαυτό μου παιδί ακόμα - ξεχύλιζα από ντροπή...σήμερα ξεχυλίζω από περηφάνεια και δεν παύω ποτέ να διατυμπανίζω αυτή μου την ιδιαιτερότητα 
     
  2. sub

    sub Regular Member

    Φετίχ! χμμ δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση (κατ'εμε) αλλα δεν είναι και κάτι που προσδιορίζει ή όχι εναν Κυρίαρχο ή εναν υποτακτικό.

    Οι "αγάπες" και τα φετίχ του καθενός είναι απολύτως αποδεκτά και σεβαστά και δεν διατρέχει κίνδυνο ο προσδιορισμός του ρόλου Τ/του, αν ο βαθμος της εξάρτησής του σεξουαλικής και όχι μόνο , απο αυτά δεν είναι καταλυτικός!

    Όλα ειναι αποδεκτά στο βαθμό που τα ελέγχουμε και δεν μας προσδιορίζουν (ήτοι...δεν μας σέρνουν αυτά!!) Ιδιως οταν μιλάμε για Κυριαρχους , διότι στους υποτακτικούς υποτίθεται ότι ο Ιδιοκτήτης τους "ελέγχει" τα φετίχ τους και το βαθμό που τους επιτρέπει να τα απολαμβάνουν!

    sub
     
  3. blindfold

    blindfold Contributor

    από προσωπική εμπειρία έχω γνωρίσει Κυριαρχικούς/ες που Ηδονίζονταν με το πόνο αλλά σαν χαρακτηρές σε καμία περίπτωση δεν ήταν Παθητικοί και Δεκτικοί

    όσο αφορά τους υποτακτικούς που αναφέρθηκε ότι τα fetish τους "ορίζοντε" από Τους/ις Κυριάρχους τους σωστά μπήκαν τα εισαγωγικά γιατί πάντα υπάρχουν τα δύο μέρη πρέπει να Σ/συζητάνε για να Αναγνωρίζει Ο/Η Κυρίαρχος τις ηδονές και τα όρια του υποτακτικού Του/ης  
     
  4. G_E

    G_E Contributor

    Ποτέ δε θεώρησα αδυναμία τις "αδυναμίες" μου. Τι στο καλό? Επειδή επιβάλλω τη θελησή μου και κατά κανόνα ελέγχω τις καταστάσεις, αυτό σημαίνει οτι θα αποδεχθώ έναν μεταφυσικό ελεγκτή που θα μου επιβάλει να μην ευχαριστιέμαι αυτό που ευχαριστιέμαι?

    Αν είμαι ποδολάγνος (μεταξύ άλλων, είμαι κι απ' αυτό) θα απαγορέψω τα αθλητικά βρωμικά παπούτσια και θα επιβάλω με τον ένα ή τον άλλο τρόπο άψογη περιποίηση των ποδιών και ερωτικά αποδεκτή υπόδηση. Πολλές γυναίκες διόρθωσαν εξ' αιτίας μου τη μικρή, αλλά άκρως εξοργιστική, αμέλεια να μην περιποιούνται τα πόδια τους, καθώς και μερικές άλλες.

    Αν όλοι οι επόμενοι εραστές των γυναικών αυτών εκπλήρωναν στο ελάχιστο τις υποχρεώσεις τους για τις "υπηρεσίες" που τους έχω προσφέρε βελιτιώντας τα θηλυκά τους, η κάβα μου θα έπρεπε να είναι γεμάτη ακριβά (κερασμένα) κρασιά.

    Θεωρώ την απόλαυση της ζωής (συμπεριλαμβανομένων των φετίχ) συμβατή και όχι ασύμβατη με την Κυριαρχική νοοτροπία.
     
  5. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Αναρωτιέμαι ειλικρινά αν υπάρχει ένας άνθρωπος στον χώρο του BDSM ανξαρτήτου στάτους που να μην έχει μια κάποια αδυναμία στα πόδια λολ

    Αν σκεφτεί κανείς πως κάποτε έκρυβα τα δικά μου θεωρώντας γενικά τα πόδια το πιο άσχημο σημείο του ανθρώπινου σώματος... έχω κάνει άλματα.... και τα πέδιλα λατρεύω, και τα toe rings, και foot worship τρελλαίνομαι να κάνω... και ξέρω πως Ο Κύριος μου έχει επίσης αδυναμία στα πόδια.

    Γενικά δεν θεωρώ πως τα φετίχ έχουν στάτους. Αλλά ειδικά η ποδολαγνεία είναι κοινή σε Ό/όλους και πάντα έχω ενστάσεις όταν κάποιος δηλώνει υποτακτικός μόνο και μόνο επειδή έχει αδυναμία στα γυναικεία ή ανδρικά πόδια.
     
  6. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Δικιο έχεις.

    Μα τι κάθομαι και γράφω!!! Η φωτό αριστερά τα λεει όλα (λεει επίσης και για την αγάπη μου για το tango)
     
  7. carissa [L_T] wrote

    Γενικά δεν θεωρώ πως τα φετίχ έχουν στάτους. Αλλά ειδικά η ποδολαγνεία είναι κοινή σε Ό/όλους και πάντα έχω ενστάσεις όταν κάποιος δηλώνει υποτακτικός μόνο και μόνο επειδή έχει αδυναμία στα γυναικεία ή ανδρικά πόδια.


    Να αγίασει το στόμα σου lol

    Ωστόσο έχει τύχει κατ' επανάληψη να αμφισβητηθεί ο ρόλος μου όταν δήλωσα το φετίχ μου με τα πόδια!
     
  8. barkoulis

    barkoulis Regular Member


    Εμένα πάντως, για να μιλήσω μόνο για λογαριασμό μου, αυτό ήταν που με έκανε να μην ξέρω τι είμαι. Γενικά έχω βίτσια, τα οποία, απ' όσο μπορώ να καταλάβω, έχουν οι υποτακτικής ψυχολογίας άνθρωποι. Τα πόδια ( τα γυναικεία, και μάλιστα τα περιποιημένα ) μου αρέσουν, όπως επίσης μου αρέσει να χρησιμοποιώ πολύ το στόμα μου. Κάποτε ενθουσιάστηκα και με ένα κορίτσι που κάθόταν στο πρόσωπό μου κυριολεκτικά κτλ κτλ κτλ.

    Πάντως δεν υπήρχε καμία περίπτωση να επιτρέψω να μου επιβληθεί. Ούτε σεξουαλικά, ούτε -πολύ περισσότερο- στο life style μου, και ας σιδέρωνα τα πουκάμισά μου μόνος μου. Όλα γίνονταν με δική μου κατεύθυνση και καθοδήγηση. Και γενικότερα δηλαδή τις αποφάσεις, στο σύνολό τους σχεδόν, τις έπαιρνα εγώ.

    Όπως ήταν λοιπόν φυσιολογικό, όταν συνειδητοποίησα την κατάσταση, κόμπλαρα.

    Τότε μου είπε ένα πουλάκι, ότι είμαι, λέει, Κυρίαρχος/Μαζοχιστης.

    Έχει δίκιο για το Κυρίαρχος, έχει δίκιο και για το Μαζοχιστης, αν το εξετάσεις συμπτωματολογικά.

    Εγώ το μόνο που έχω καταλάβει μέχρι τώρα πάντως, είναι ότι Θέλω να έχω τον Απόλυτο Έλεγχο στην Απώλεια του Ελέγχου.

    Από την άλλη μεριά, αυτό που σκέφτηκα κάποια στιγμή και αηδίασα, είναι ότι απλά μπορεί να είμαι ένας παντελώς εγωίσταρος μαλάκας, που έχω πάθει πληροφοριοπληξία, και το μόνο που με απασχολεί είναι να ικανοποιήσω τη μαλακία μου και τίποτα άλλο.

    Χρειάζομαι λοιπόν την άποψη από κάποιον ή κάποια με εμπειρία στις ανθρώπινες σχέσεις...

    Λέτε να πρέπει να κλείσω κανά ραντεβού με τον Ασκητή; ( το Θάνο βρε! )
     
  9. latexduck

    latexduck Contributor

    Εγώ πιστεύω πως ναι... συμφονώ με την carissa [L_T] οτι τα τα φετίχ δεν έχουν στάτους και να συμπληρόσω ότι θα μου άρεσε να δίνω πόνο Στον/Την Αφέντη/α αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι υποτακτικής ψυχολογίας, να προσθέσω μάλλον να ρωτίσω ο/η σκλάβος/α φροντίζει Τον/Την Κυρία του η το αντίθετο?
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Δεν μας τα λες καλά εσύ.
    Σου το είπα και στο chat, στο είπα και real στο λεω και εδώ.
    Είσαι πολύ μπερδεμένος.
    Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα μέσα σου.
    Αν θέλεις να κάνεις αυτήν την ερώτηση προς συζήτηση,
    καλά θα κάνεις να ανοίξεις άλλο thread.
    Εδώ το θέμα όπως βλέπεις είναι άλλο.
     
  11. latexduck

    latexduck Contributor

    ναί αλλα το έθεσα σαν ερώτημα γιατί π.χ ένας Dom φροντίζει την σκλάβα του, της ψωνίζει ή της κάνει μασαζ καμοιά φορα, αυτο δεν σημένει οτι είναι υποτακτικης ψυχολογίας.
     
  12. sub

    sub Regular Member

    Αλιμονο , βρε Jim , δεν νομίζω ότι ειπε κανείς πως οι Κυρίαρχοι δεν είναι άνθρωποι! και βέβαια μπορούν και "πρέπει" να φροντίζουν τους υποτακτικούς τους. Μπορεί να τους ψωνίζουν ή να τους πάρουν δώρα ή να τους κάνουν μασάζ ή ότι αλλο μπορεί να θέλουν. Εσυ πως το εχεις αντιληφθει δηλαδή? Οτι ενας / μια Κυρίαρχος μόνο "μαστιγώνει" και δίνει διαταγές?  

    O αληθινός Κυρίαρχος , αισθάνεται και προσφέρει και συνεισφέρει και μαλιστα σε μεγάλο βαθμό , απλά το κάνει όταν Εκείνος//η κρίνει σωστό!

    Αυτό λεει η δική μου γνώση και εμπειρία.

    sub