Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 23 Φεβρουαρίου 2006.

  1. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    Από την αρχή ήταν ένα δύσκολο θέμα. Από τον τίτλο, όταν το έθεσε η αγαπητή Εύα, κατάλαβα τη δυσκολία που έχει να εξηγηθεί και να αναλυθεί και περίμενα πραγματικά κρατώντας σημειώσεις, ψάχνοντας σε διάφορες πηγές και μιλώντας με φίλους, μέχρι τελικά να κατασταλάξω στον τρόπο με τον οποίο θα εξέφραζα την άποψή μου.

    Να ξεκινήσω λοιπόν με μία ερώτηση : Ποιά χαρακτηριστικά είναι αυτά που κάνουν έναν Κυρίαρχο; Μέσα στη λίστα που καθένας Σ/σας έχει στο μυαλό του, σίγουρα θα υπάρχει και ο αυτοέλεγχος και ίσως (ποιό εξειδικευμένα) η έλλειψη εξαρτήσεων πάσης φύσεως. Δεν νοείται ένα Κυριαρχικό άτομο να είναι εξαρτημένο από ουσίες. Ελπίζω μέχρις εδώ να συμφωνείται.

    Το φετίχ, χαρακτηρίζει την ανάγκη. Είναι ένα είδος εξάρτησης. Ένας φετιχιστίς που αρέσκετε σε δικτυωτές κάλτσες, είναι λογικό ότι θα επιθυμεί από τη σύντροφό του να φορά δικτυωτές κάλτσες για να ερεθιστεί. Λογικό! Φετίχ με ρούχα, εσώρουχα, παπούτσια, είναι κάτι θεμιτό.

    Αλλά εκτός του ότι χαρακτηρίζεται φετίχ το γεγονός ότι θέλω ο σκλάβος μου να φορά εφαρμοστά μποξεράκια πλυμμένα με σαπούνι Μασσαλίας και σιδερωμένα και επιβάλλεται να αλλάζει κάθε μέρα ή και δύο φορές τη μέρα, δεν με κάνει φετιχίστρια με τα μποξεράκια. Είναι ένα στάνταρντ που έχω και φυσικά μου προκαλεί ερεθισμό όταν εκπληρώνεται και φυσικά δεν μου αρέσει να μή συμβαίνει. Επίσης δεν μπορώ να ανεχτώ ο σκλάβος μου να μήν φορά καλογιαλυσμένα παπούτσια, όπως κι εγώ φυσικά, αλλά αυτό δεν θα το χαρακτήριζα φετιχιστικό αλλά εμμονή.

    Δεν βρίσκω παράλογο ένας άντρας Κυριαρχικός να αρέσκεται στο θέαμα των περιποιημένων ποδιών της σκλάβας του. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι φετιχιστής. Δεν είναι κακό να έχουμε κάποια στάνταρντ και να περιμένουμε από τα υποτακτικά άτομα που έχουμε υπό την επίβλεψή μας να τα πληρούν.
    Σημ: καθόλου δεν με ενθουσιάζει ένας σκλάβος που συγκεντρώνει όλα τα τυπικά και ουσιαστικά χαρακτηριστικά που θέλω, αν είναι αχτένιστος, με τσαλακωμένα ρούχα και βρώμικα παπούτσια.

    Συμπαθάτε με όμως, η λατρεία ενός σημείου του σώματος του υποτακτικού μας ατόμου, δεν αποτελεί έλλειψη αυτοελέγχου και εξάρτηση; Μπορεί κάποιος να λατρεύει τα πόδια του υποτακτικού σε αυτόν άτομο, χωρίς να είναι απαραίτητο να χαμηλώσει το κεφάλι και το βλέμμα; Και αυτά δεν είναι ένδειξη υποτακτικότητας προς το αντικείμενο του πόθου (πόδια); Και αυτά τα πόδια πού ανήκουν;

    Θυμάμαι είχα αρχίσει να κάνω παρέα με μία Αφέντρα στην Αθήνα, πολλά χρόνια στο χώρο, 42 ετών, ψαγμένη, που με υπηρηφάνεια μου περιέγραφε μία συνεδρία : «Και αφού τον μαστίγωσα, τον εξευτέλισα αφού τον έκανα να φάει από το πάτωμα, τον έφτυσα, έκανα παιχνίδια με κεριά και πάγο, πυγοράπισμα, δεμένος με τις χειροπέδες, ταλαιπωρημένος και παραδομένος όπως ήταν, έπεσα στα τέσσερα και του πήρα τσιμπούκι». Δεν το θεωρώ υποτιμητικό να συμβαίνει αυτό, αλλά όταν έχεις κουραστεί τόσο πολύ για να εδραιώσεις την Κυριαρχία σου στον άλλο, δε μεριμνείς και για την σεξουαλική του ικανοποίηση τοιουτοτρόπος. Κι όμως, το φετίχ της ήταν το αντρικό μόριο.
    Σημ: Μήν παρεξηγηθώ, μία χαρά είναι το τσιμπούκι και ευχαρίστως το προσφέρω σαν μέρος σεξουαλικού παιχνιδιού. Παραδέχομαι όμως ότι δεν κάθομαι ποτέ από κάτω  

    Είμαι από τους ανθρώπους (όσοι με γνωρίζουν το ξέρουν πολύ καλά αυτό) που έχω πάθη έντονα, όπως επίσης και έντονη σεξουαλικότητα. Κατά καιρούς έχω αποδεχτεί και έχω παραδεχτεί τις αδυναμίες μου, όμως ποτέ δεν τις αφήνω να με κατευθύνουν. Πιστεύω (συγνώμη για την ίσως βαρετή επανάληψη), ότι ένας Κυρίαρχος πρέπει πρώτα να Κυριαρχεί στον εαυτό του και μετά στους άλλους. Ας έχει φετίχ, ας έχει αδυναμίες. Αλλά ας είναι Κυρίαρχος.
    Σημ: ένας δεμένος-περιορισμένος Κυρίαρχος που δίνει διαταγές, είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα του Toping from the bottom. Η κατ’ εντολή εξουσία σε υποτακτικά άτομα, δίνεται για να εξυπηρετήσουν σκοπούς που ως υποτακτικά δεν θα μπορούσαν (π.χ. όταν στέλνω το σκλάβο μου στο σούπερ μάρκετ δεν ετοιμάζω λίστα, λέω πάρε ότι χρειαζόμαστε κι αυτό του δίνει την εξουσία να αποφασίσει και να επιλέξει).
     
  2. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Συμφωνώ με το πλήρη (και καλογραμμένη <s> ) τοποθέτηση σου Amazona, αναρωτιέμαι όμως ποια εσωτερική ανάγκη θα οδηγούσε ένα άτομο Κυριαρχικού χαρακτήρα, στην ικανοποίηση ή ερεθισμό μέσω της στέρησης ελευθερίας στην οποία οδηγεί το bondage.

    Εχω δεί Κυρίαρχους ν' αγαπούν τον πόνο, όπως και Κυρίαρχους να φοβούται κάθε απώλεια ελέγχου. Αποδέχομαι τον πρώτο, δεν με φοβίζει η δεύτερη αν και αυθόρμητα "ωθούμαι" εσωτερικά ν' ανακτήσω τον έλεγχο το συντομότερο (απολαμβάνω πάντως τις πτήσεις μου και ταξιδεύω πάντα πρώτη θέση όταν έχω την δυνατότητα <s> ).

    Δεν τα αποζητώ όμως.

    Το ίδιο ισχύει για εξαρτήσεις και οτιδήποτε θα μπορούσε να οδηγήσει άμεσα ή έμμεσα σε μείωση της αυτοδιαχείρησης του εαυτού μου.

    Λατρεύω τα γυναικεία πόδια και γενικά το γυναικείο σώμα, όπως και το να θέτω τα standards που αυτό θα ακολουθεί.

    <γελάει> Αν έχω κάποιο φετίχ είναι ακριβώς αυτό.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Eπειδη σε ξέρω Amazona και επειδή σε θεωρώ real, όχι fake και δήθεν γι αυτό σε έχω και στην λίστα των Τop Μistress στην Ελλάδα (τουλάχιστον από όσες γνωρίζω).
    Eνα από τα σημαντικότερα που σε διακρίνουν για να είσαι Τοp είναι η ευθύτητα, ο αυθορμητισμός, η ειλικρίνεια και η αποδοχή των παθών σου.
    Σε έχω συναντήσει στο παραλίγο χάσιμο του ελέγχου σου και θαύμασα το πισωγύρισμα σου στην Κυριαρχία ανακτώντας την στα γρήγορα
    Δεν θα αναφερόμουν σε αυτό αν δεν το είχες αναφέρει από μόνη σου σε άλλο post
     
    Tην ίδια απορία έχω και εγώ MasterJp και παρεξηγήθηκα.
    Προσπαθώ να με φανταστώ δεμένη από τον sub μου κατόπιν εντολής μου
    (ήδη ιδρώνω...παθαίνω πανικό και που το σκέφτομαι...) και μετά να τον εκλιπαρώ να με λύσει.
    Και αν την δει και κάπως ο “MASTER SUB” και με αφήσει εκεί ξεχασμένη δεμένη και ελεεινά ταπεινωμένη? 
    ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ  
    Ούτε στους εφιάλτες μου τέτοιο πράγμα. 

    Δεν πιστεύω να σας βάζω ιδέες Μasters του χώρου 

    ΔΕΣΤΕ ΜΕ παρεκτράπηκα πάλι
    (Η αχαλίνωτη φαντασία μου φταιει σε φάση Horror)
       
    MasterJp θα βρω με πετούμενο κάνεις πτήσεις και θα με βρεις μπροστά σου....
    Έχουμε τα ίδια γούστα στην Α’ θέση.... αλλά παω στους καπνίζοντες το smoking fetish άλλο των παθών μου.. οπότε το βλέπω χλωμό  
    Εγώ τις εξαρτήσεις μου όπως ανέφερα το κάπνισμα το κάνω fetish και έτσι μου έρχεται μια χαρά.
    (δεν έρχεται καλά όμως στους πνεύμονες)
    Γι αυτό και συ MasterJp είσαι ιδιαίτερα ΛΑΤΡΕΜΕΝΟΣ MASTER. 
    Σαφώς δεν έχεις ανάγκη της επιβεβαιώσης από εμένα.
    Εγώ σαν ατίθαση, αυθόρμητη και ότι άλλο "κακό" μου προσάψεις το ομολογώ.

    Προσοχή :
    Δεν πιστεύω ότι είπα να χρησιμοποιηθεί εναντίον μου
    Σε αποτρέπω από την υποψία ότι θέλω να υποταχθώ στην Κυριαρχία σου
    Μακριά από ‘μένα και ας είναι 5 πόντους
     
     
  4. Τα παραπάνω με καλύπτουν!

    Επιπροσθέτως....

    Η ερώτηση μου προς την Sm_Art_Lady:
    Εμένα γιατί μου "επιτεθήκατε" λέγοντας ότι γράφω ασυναρτησίες....είχατε χρόνο αρκετό στην διάθεση Σας ώστε να εκτιμήσετε ότι η στάση μου στο χώρο δεν είναι σωστή και ανάλογη του στάτους που δηλώνω?

    Όσο για την άποψη του Μavrobasilis για το τι είναι και τι δεν είναι ανδροπρεπές δηλώνω ότι.. διαφωνώ KAΘΕΤΩΣ, αλλά την ΣΕΒΟΜΑΙ...όπως σέβομαι και θα σεβαστώ την εκάστοτε προσωπική άποψη του καθενός μας που δεν εμπεριέχει στοιχεία "επιθετικότητας" σε κάποιο άλλο μέλος του forum (ανεξαρτήτως status)!!!
     
  5. Oscarwil

    Oscarwil Guest

    Αγαπητέ Sweet Distress,
    κυριαρχία δίχως, ηπίως εκφραζόμενη έστω, ενδότερη επιθετικότητα ισοδυναμεί με κολύμβηση σε πισίνα άνευ ύδατος.
    Αναλόγως, ο "σεβασμός στις απόψεις του άλλου" εν γένει, συνιστά ατόπημα για όποιον επιθυμεί να υπογραμμίσει την εξουσιαστική του προδιάθεση. Μια αυθεντικώς ηγετική φυσιογνωμία δεν "σέβεται": Aνέχεται, όσο δεν μπορεί να αφανίσει την αντίθετη γνώμη (ενίοτε μετά των εκφραστών της). Να προτρέψω πάλι σε ανάγνωση Ιστορίας;
    To (bd)SM είναι εκ διαμέτρου αντίθετο με τρείς, τουλάχιστον, έννοιες του συρμού: δημοκρατία, πολυπολιτισμικότητα, διάλογος (από κοντά και η καλούμενη συναίνεση). Και φυσικά αποκλείει κάθε ροπή προς το ιδεολόγημα της "ανοχής".
    Είναι αριστοκρατικό, ελιτιστικό, λιμπιντικώς αναρχικό. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι θεμιτό, πλην υπαρξιακώς δευτερεύον παίγνιο.
     
  6. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Ναι Sweet_Distress είχα τόσο χρόνο όσο χρειαζόταν να κρίνω ότι δεν είσαι Dom όπως δηλώνεις και όπως θες να είσαι προφανώς αλλά ένας kinky τύπος (δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό)

    Εμμένω στις απόψεις μου.
    Μιλάμε για Βοndage άρα και στέρηση κινήσεων, ελευθέριας, χάσιμο του έλεγχου μας.
    Εκείνη την στιγμή, από ότι ξέρω και πρακτικά γίνεσαι έρμαιο στα χέρια του/της υποτακτικού σου.
    Αυτος/η έχει τον απόλυτο έλεγχο σου.
    Και η ποδολατρεία προσφέρετε στον/στην sub με ειδικό τρόπο ώστε να μη φανεί σα υποταγή από ένα Κυρίαρχο.
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    Εξαίρετες και οι δυο τοποθετήσεις σου αγαπητέ Oscarwil.

    Ποτέ δεν κατανόησα το consensoual modus ούτε φυσικά την ικανοποίηση που αντλεί ο κυρίαρχος ικανοποιώντας την ανάγκη του υποτακτικού για έλεγχο. Εν μέρει έχει λογικό έρεισμα το συναινετικό κομμάτι μα δε συνιστά την κορύφωση της ικανοποίησης μέσω επιβολής. Διακρίνω νόημα στην υποπερίπτωση του σαδισμού και των συνδεόμενων μετά ταύτου δραστηριοτήτων (ταπείνωση, επιβολή σωματικού πόνου, κτλ) μα το γεγονός πως ο υποτακτικός επιζητεί αυτήν ακριβώς την δραστηριότητα προς ίδιαν ικανοποίηση αναιρεί ένα μέρος της κυριαρχικότητας που χαρακτηρίζει την πράξη.

    Αντιθέτως, η επιβολή σε άτομο που δεν εκδηλώνει τάση υποταγής χαρακτηρίζεται από περισσότερο ενδιαφέρον. Το παράδειγμα που έθεσες παραπάνω είναι εξαιρετικά εύστοχο και, τηρουμένων των αναλογιών, θα έλεγα πως σε επίπεδο καθημερινών συνθηκών βρίσκει ανάλογο στην ικανοποίηση του κυρίαρχου διά της καθυπόταξης γυναικός εύχαρης, χαριτόβριτης, καλλίπυγου και ροδόπλαστης, έχουσας πλέρια συνείδηση της θυληκότητας κι ομορφάδας της με κατασταλλαγμένη περηφάνια κι ίσως ψήγματα έπαρσης.

    Τέλος να εκφράσω την ικανοποίησή μου για την απτή περιγραφή του ελιτιστικού χαρακτήρα των ερωτικών μας προτιμήσεων και την κατάφωρη αντίθεση ντως στις αρχές του λαϊκίστικου και επάρρατου διαφωτισμού.
     
  8. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Mου εξάπτεις την φαντασία Oscar.
    Δηλαδή κάτι σαν τον Κλίντον και την Λεβίσνσκι  
    Λες να ήταν Κυρίαρχη η λες η ότι έκανε μόνο καλούς πεοθηλασμούς?
    (όπως θα έλεγε και ο Κλάιστ)
     
  9. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    πολύ θα συμφωνήσω με την πιο πάνω θέση και τη βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέρουσα (ίσως βέβαια αποτελεί θεμα για ενα νέο thread)
    Ομως δεν μπορώ να αντισταθώ στο να εκφράσω τη συμφωνη γνώμη μου και επιπροσθέτως να αναρωτηθώ λεπτομερεστερα:
    Υπάρχει υποταγή όταν η υποταγή ειναι επιτακτική αναγκη του sub ή το slave
    Kυριαρχία όταν εκείνος/η εχει μόνη αναγκη να κυραρχηθεί?
    Τιμωρία όταν η τιμωρία ειναι αυτο που αποζητά?
    Ταπείνωση όταν δεν εχει εγωισμό και αντιστάσεις???

    Αλήθεια εκει δεν ειναι η προκληση? Να ειναι Ο Κυρίαρχος που θα σπάσει τις αλυσίδες...που θα "σπασει" τις αντιστάσεις που θα ανατρέψει το δεδομένο... Αλλιως ποιος υπηρετεί ποιον?????? λεω εγω τωρα....  
     
  10. Μόλις είδα την ωραιότατη τοποθέτησή σου φίλτατε ΚyrieG
    ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΥΘΕΝΑ οτι καμία με έβαλε κάτω μου απαγόρεψε να κάνω το παραμικρό ΚΛΠ. ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ότι έγραψα: είπα ΟΤΑΝ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΕΝΤΟΛΗ.....
    Όλα αυτά γίνονται στα πλαίσια των υπηρεσιών μιας ευσυνείδητης και εκπαιδευόμενης (απο εμένα) sub (πολύ ερωτικής δε). Επίσης όταν ανέφερα για bondage (και πέσαν όλοι επάνω μου σαν τα κοράκια), ανέφερα ένα μεμονομένο γεγονός που γίνεται επάνω μου σε ποσοστό (5%) δηλαδή από τις 100 εκατό φορές που Θα δέσω την sub μoυ (σε περιπτώσεις παιχνιδιού learning the ropes or the scurfs ή απλά have fun και όχι για τιμωρία ή πειθαρχεία) αυτή θα με δέσει ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΜΟΥ τις 5 και τόσο light πίστεψέ με που αυτό που ανέφερε η Sm_Art_Lady σχετικά με τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ από την sub που γίνεται έτσι ΑΥΤΟΜΑΤΙΚΑ ΜΑSTER κατα αυτόν τον τρόπο μόνο γέλια μου φέρνει. Τώρα από τις 2 φώτος που postares αν και προτιμώ την 1η, η δεύτερη (από φωτογραφικής/τεχνικής πλευράς είναι πιο άρτια) xωρίς φυσικά να χάνει σε ομορφιά.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <γελάει> με ωθείς να μιλήσω ξανά για τάσεις αυτοεπιβεβαίωσης αγαπητέ. Κατανοώ την γλύκα αυτού του είδους της πρόκλησης αν και είναι κάτι που με πάει περίπου 20 χρόνια πίσω. Δεδομένης της γνώσης επίγνωσης και εμπειρίας τι μπορεί ν' αποτελέσει πρόκληση μετά από κάποια στιγμή παρά η εκλέπτυνση της ίδιας της γνώσης και η εφαρμογή της; Ούκ έν τώ πολλώ το εύ αμά εν τώ εύ το πολύ.

    Όσον αφορά στην συναίνεση και στην αποδοχή των ρόλων (συμφωνώ τα μάλα φίλτατε Oscar πως ο Κυρίαρχος δεν σέβεται (με την έννοια της αποδοχής) αλλά απλά ανέχεται και υπενθυμίζω κάτι που σε βρήκε αντίθετο πως την εξουσία την έχει αυτός που δεν διστάζει να αποχωρήσει παρά να ανεχτεί) η μή υπαρξη της (της αποδοχής) μου μυρίζει αφόρητα vanilla. Συναίνεση όχι με την έννοια των συνομιλιών και ίσως και όταν και αν αλλά συναίνεση cart blance. Τελεία.

    Δεν βλέπω τον λόγο να σπαταλήσω τον χρόνο μου σε κάποιον που πρίν από όλα δεν τα έχει βρεί αρκετά με τον εαυτό του ωστε να είναι σε θέση να προσδιορίσει τις ανάγκες του.

    Μάλλον αναφερόμαστε σε διαφορετικά είδη υποτακτικών καθώς οι περισσότερες σκλάβες βαθειά υποτακτικές που γνωρίζω καλύπτουν τις προδιαγραφές  

    Παρασύρουμε όμως το νήμα σε άλλα "χωράφια"
     
  12. Θα συμφωνήσω και γω!!!...Έπειτα από το post αυτό του Τοr, Sm_Art_Lady συμφώνησατε γιατί και Εσας -όπως δήλωσατε με παραπομπή τα άνωθεν γραπτά - Σας κάλυπτε απόλυτα! Έπειτα από το δικό μου post σχετικά με το bondage και την ποδολαγνεία (To oποίο στην 3η παράγραφο δεν λεει κάτι διαφορετικό από αυτά που υποστηρίζω και εγώ σε δικό μου post) ΤΡΑΒΑΓΑΤΕ ΤΙΣ...ΚΟΤΣΙΔΕΣ ΣΑΣ με υπερβάλλοντα ζήλο. Στην αρχή όταν ξεκινήσατε αυτό το thread αναφερθήκατε σε 2 περιπτώσεις (ο ένας Master και ο άλλος Dom) οι οποίοι -κατά την γνώμη κάποιων που την μια λένε άλλα και την άλλη πάλι άλλα- είχανε φετίχ ΚΑΤΑΚΑΝΟΝΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ (ΓΕΛΙΑ). Ο ένας μάλιστα εξ' αυτών είχε για φετίχ το breath control (ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ) ενώ εγώ για την πάρτυ μου-επάνω μου (περιστασιακά) το Light μορφης Bondage, τόσο light ΠΟΥ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΛΥΘΕΙΣ το ανέφερα σε απάντηση προς τον ΚyriosG. Πόσο πολύ σας πείραξε δεν χρειάζεται να αναφέρω....