Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 23 Φεβρουαρίου 2006.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Αγαπητή μου Εύα, εγώ έχω δηλώσει ευθαρσώς πως προτιμώ τις ... άβουλες γίδες <s> Τόν Oscar και τον Μαυροβασίλη να φοβάσαι  
     
  2. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο και κουραστικό, από το να προσπαθείς να εξηγήσεις τα αυτονόητα...
    Όσο για το breath control επιτυγχάνετε απλά... και πολύ απλά μάλιστα με ειδικές μάσκες η ακόμα και με μια μάσκα από latex.
    Έχω δει Κυρίαρχους να τις φορούν ακόμα και σε SM Club.
    Αρκετές φορές έχω φορέσει και εγώ για τις ανάγκες της ευχαρίστησης μου σε κάποιο ρόλο μου Όχι βέβαια από αυτές τις μάσκες που "κόβουν" την ανάσα αλλά από αυτές που καλύπτουν το πρόσωπο η το κεφάλι. Ακόμα και καλσόν έχω φορέσει (είμαι παιχνιδιάρα),
    Αλλά τονίζω και πάλι σε καμία περίπτωση δεν θα έκανα κάτι που θα με κρατούσε δέσμια στα χέρια και τις ορέξεις του υποτακτικού μου.
    Δεν αντιλαμβάνομαι που είναι το περίεργο.
    Πιστεύω και πάλι δεν κατάλαβες αλλά δεν βαριέσαι ... παμε παρακάτω.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Μπα MasterJp!!!
    ...Αυτούς τους δυο Κυριους τους καταφέρνω μια χαρά. 
    Εύκολη λεία στα δόντια μου ...
    Ο Οscar περιμένει ήδη το νεύμα μου
    Ναι, ναι, αυτό το φαλλοκρατικό "γουρούνι" δεν μαζεύετε. 

    (Αλίμονο μου τι θα μου σούρουν πάλι)
     
     
  4. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

       

    Ανίμενα φίλτατε MasterJp πως θα διάβαζες μειδιώντας το σχόλιο μου και ασφαλώς δε θα παρέλειπες την παραπομπή περί αυτοεπιβεβαίωσης. Η προσέγγισή μας στο θέμα αποκλίνει και η διαφορά ενδέχεται να οφείλεται σε χίλιω λογιώ αιτίες- δίχως να αποκλείεται ηλικιακή διαφορά ανάλογη με αυτή που υπαινίσεσαι, ενδεχόμενο που καθιστά την αποστροφή σου στις προκλήσεις κατανοητή (γελώ με τη σειρά μου). Πέραν του μέτριας ποιότητας σαρκασμού, αντιλαμβάνομαι πλήρως την οπτική σου. Κάποιες φορές ίσως καθίσταται πληκτική η αέναος σύγκρουση μα κι αυτή η άποψη είναι συνάρτηση χαρακτήρος- δεν υφίσταται μονοδιάστατη κυριαρχικότητα κι ασφαλώς διακρίνω και αποδέχομαι διάφορες εκφάνσεις της.

    Πάγια επίσης θέση μου είναι πως όλες οι γυναίκες είναι υποτακτικές μα δεν το κατέχουν (οι εξαιρέσεις ασφαλώς επιβεβαιώνουν τον κανόνα). Οπότε δε βρίχνω ασυμβατότητα των απόψεων μας, αγαπητέ.


    Oscarwil, η εμπιστοσύνη σου με τιμά.  
    Άμποτες!
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Άστα δεν με πείθεις! ...
    Εσύ ανήμπορος? Χε χε
    Δεν θες να δοκιμάσεις την τύχη σου μαζί μου πιά?
    Περίεργο...Με απαρνείσαι !
    Άλλο από τα κόλπα σου είναι αυτό για να με ξεγελάσεις.
    Χμμμ ο Μαυροβασίλης λες ε?
    Ιδέες όλο πρόκληση  
     
  6. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Γιατί μου θυμίζεις έντονα τις μπλόφες τακτικής στην πυγμαχία;
    Διακρίνω επιρροές από Σουν Τζου ή Κλαούζεβιτς;

    Κροκόδειλε!
     
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Aσε Mavrobasilis τον έχω πάρει χαμπάρι.
    Εγώ τον λεω "φαλλοκρατικό γουρούνι"
    Άκου και Κροκόδειλος η σουπιά που μας
    το παίζει και ενίοτε και κόκορας!
    (Τα ζώα θα διαμαρτύρονται).
    Χεχεχε
     
  8. To παραπάνω δείχνει α) πόσο λίγη εμπιστοσύνη έχετε στους υποτακτικούς Σας, αλλά και στον εαυτό Σας κατ' επέκταση και β) πόσο μικρό έλεγχο ασκείται πάνω τους: Oλόκληρη Mistress και φοβάσται ότι ο υποτακτικός Σας θα πάρει τον έλεγχο απο έσας....(άρα μήπως δεν είναι υποτακτικός σας) ακόμα και κατόπιν εντολή Σας να σας δέσει, έστω και light - ελπίζω να καταλαβαίνεται την διαφορά από το heavy bondage, που την καταλαβαίνεται καθώτι expert (Αν το γουστάρετε φυσικά επάνω Σας). Ιδρώνετε και μόνο στην ιδέα. ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΓΩ ΟΧΙ. Δηλώνω ότι η Κυριαρχία μου επάνω στο συγκεκριμένο άτομο που αναφέρθηκα (την sub μου) είναι τέτοιου βαθμού, ώστε όταν θα Δώσω εντολή να με δέσει (αν όποτε και σε have fun mood, να εξηγούμαι..δεν ανέφερα πουθενά ότι γίνεται συνέχεια αυτό) είναι αρκετή εγκύηση απο μόνη της στο ότι δεν χάνω ούτε 1% τον έλεγχο της. Έχω τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο επάνω της. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ....ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ.
     
  9. blindfold

    blindfold Contributor

    RE: RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    προφανώς το Α/αγνοήσατε αυτό το σύγγραμα... (όπως πολλά δικά μου   )
    δεν θέλω να προσθέσω κάτι άλλωστε δεν είμαι δείνος συγγραφέας όπως Ε/εσείς αλλά τουλάχιστον διαβάζω  
     
  10. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    RE: RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Ευχαριστώ που με έχεις στη λίστα των Top Mistress στην Ελλάδα, αλλά περισσότερο σε ευχαριστώ που θυμάσαι εκείνο το θεότρελο καλοκαίρι και αυτό που μου είχε συμβεί.

    Επιπροσθέτως, και να μήν το είχα αναφέρει από μόνη μου, δεν θα είχα πρόβλημα αν οποιοσδήποτε γνωρίζει για εμένα οτιδήποτε, το αναφέρει δημοσίως.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Δυσκολεύομαι να κατανοήσω την πεποίθηση που επικρατεί ανάμεσα σε κάποια άτομα, πως κάποιες σεξουαλικές kinky πρακτικές, όπως π.χ. το bondage είναι κατ΄ εξοχήν κάτι που αρέσει μόνο στους υποτακτικούς και το θέτουν σαν όρο απαράβατο και ένδειξη υποτακτικότητας και Κάποιος Κυρίαρχος ο Οποίος μπορεί να το Απολαμβάνει άμεσα «παίρνει κόκκινη κάρτα»!  

    Δηλαδή, το Κυρίαρχο άτομο πρέπει να μην είναι kinky αλλά να παραμένει στο "ύψος" του περιορισμένο και ουσιαστικά σκλαβωμένο από το ίδιο το στάτους του στην όποια εναλλακτική έκφραση της σεξουαλικότητας του γιατί κάποιοι θεωρούν κάτι τέτοιο ασύμβατο με τη ψυχοσύνθεση Κυρίαρχου!

    Πραγματικά αναρωτιέμαι, αν εγώ έχω κάποια διαφορετική αντίληψη για το τι είναι Κυρίαρχος και τι Κυριαρχία, αν η εκπαίδευση μου και όλα όσα διδάχθηκα για το τι τελικά σημαίνει να είσαι Κυρίαρχος τελικά είναι λανθασμένα.  

    Γιατί θεωρώ ακατανόητη τη σύγκριση kinky σεξουαλικών συμπεριφορών με την ψυχοσύνθεση κάποιου η οποία είναι αυτή που ορίζει αν κάποιος είναι ή όχι Κυρίαρχος και όχι αν την βρίσκει για παράδειγμα με το να κάνει στοματικό στη σκλάβα Του.

    Δηλαδή για να καταλάβω κι εγώ η καημένη η σκλάβα, αν αύριο Ο Κύριος μου με Διατάξει να Τον δέσω πρέπει να πω, α μπα Αυτός δεν Είναι Αφέντης ή α! αυτός Ο Αφέντης "τόλμησε" να κάνει και προς Θεού να απολαύσει το στοματικό στην σκλάβα Του, και αυτόματα αυτό σημαίνει πως είναι υποτακτικός? Ακόμη κι αν Τον δέσω σημαίνει αυτό πως έχω εγώ τον έλεγχο? Για μένα θα σήμαινε πως εγώ είμαι σκλάβα, και Ο Κύριος μου με Εμπιστεύεται, Νιώθει απόλυτα Σίγουρος για την Κυριαρχία Του, τόσο ώστε να με Διατάξει να Τον δέσω ή να Του προσφέρω πόνο, κάτι που εγώ κάνω υπακούοντας δικές Του διαταγές για να Τον ευχαριστήσω.

    Γιατί να πρέπει απαραίτητα να έχει θέση καθοριστική στο Ds, το πώς γουστάρει να την βρίσκει στο κρεβάτι ο καθένας?

    Ίσως να μην το κατανοώ γιατί για μένα ισχύει αυτό που Είπε κάπου Ο MasterJp, για το ότι το σεξ δεν είναι παρά μόνο ένα κερασάκι στην τούρτα του Ds. Ds σημαίνει για μένα ανταλλαγή εξουσίας και όχι Sm ή Bondage, ή ποδολαγνεία, ή στοματικό, ή ξέρω κι εγώ τι άλλο μπορεί να διεγείρει κάποιους και το ότι κάποιος είναι Κυρίαρχος πέραν του ότι δεν αναιρεί την πιθανότητα να είναι kinky, δεν έχει κατά την άποψη μου πάντα βέβαια, να κάνει με το αν Έχει ή όχι ψυχοσύνθεση Κυρίαρχου.

    Βέβαια μπορεί σε περιστασιακές σχέσεις αυτό να μην λειτουργεί, μια και δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη, δεν υπάρχει η απόλυτη βεβαιότητα για τους προκαθορισμένους «ρόλους» και μπορεί γι΄ αυτό να υπάρχει ο φόβος μεταφοράς εξουσίας, αλλά και ο φόβος πως μια παρόμοια επιθυμία θα εκληφθεί από κάποια είδη υποτακτικών στα πρώτα επίπεδα υποταγής, σαν μη Κυριαρχικότητα - όπως είδαμε να συμβαίνει- αλλά ανάμεσα σε Έναν Αφέντη και μια σκλάβα πως θα μπορούσε αυτό να ισχύει?
    Δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω απόλυτα με Τον Κύριο Tor.  
     
  12. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!


    Η περιγραφή ενός ατόμου που επιβάλλεται σε κάποιον παρά την θέλησή του, δεν είναι η περιγραφή του Κυριαρχικού τύπου BDSM. Αυτό βιώνουν οι αρχάριοι Κυριαρχικοί (κι εγώ το πέρασα το στάδιο), οι άσχετοι, οι βιαστές, και οι πορωμένοι μπάτσοι-σεκιουριτάδες. Η πρότασή σας είναι σαν να λέτε σε κάποιον γκέι ότι η μαγκιά δεν είναι να πηγαίνει με άλλους γκέι, αλλά με στρέιτ ώστε να τους κάνει γκέι. Διακρίνω πως δεν έχετε μελετήσει καλά το θέμα του D/s - M/s.

    Όσο για τους άρχοντες της κρεβατοκάμαρας, είναι αυτοί που βγαίνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και βαθιά γαληνεμένοι και έχουν φροντίσει το ίδιο να έχει συμβεί και στο σύντροφό τους.

    Επειδή γνωρίζω πως είστε άνθρωπος που αρέσκεστε να μαθαίνετε νέα πράγματα, σημειώστε παρακαλώ : Η Κυριαρχία, όπως και η υποταγή, είναι μία έμφυτη τάση. Ο Κυρίαρχος, αφού δεχτεί την παράδοση του υποτακτικού ατόμου, έχει να κάνει μία πολύ δύσκολη δουλειά. Να διατηρήσει το γόητρο, το κύρος, το σεβασμό και την Κυριαρχία του προς το άτομο αυτό.