Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυρίαρχοι και Φετίχ!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 23 Φεβρουαρίου 2006.

  1. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Μια επιθυμία μου ήρθε διαβάζοντας το....
    Να σε βρω επιτόπου. Χωρίς κουβέντα να σου ανοίξω το στόμα και να σου χώσω μέσα τα βρώμικα και ελεεινά σου χεσμένα σώβρακα.

    Σου βάζω ιδέες ε?
    (Μη μου χαμογελάς πονηρά με αυτό το κυνικό σου χαμόγελο)

    Μην λες μεγάλα λόγια Oscar.
    Έχεις βέβαια όλο το δικαίωμα να τα λες μέχρι να βρεις το μάστορα σου.
    Μια ζωή έχουμε μπροστά μας.
    Εύχομαι να είμαι τουλάχιστον παρούσα σε αυτή την καταραμένη σου στιγμή.
    Θα το απολαύσω να σου συμβαίνει.
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Το είδος της BDSM λαγνουργίας που πρεσβεύουν οι έχοντες το θαυμαστό βίτσιο της τιθάσευσης ατίθασων και υπερήφανων αλλά και διάνοούμενων κατά περίπτωση φορβάδων, Mavrobasilis και Oscarwil είναι και αυτό ένα φετίχ Κυρίαρχων. Άρα έχει κάποια θέση σε αυτό το νήμα - και ας μην του φαίνεται.

    Ονομάζεται παιχνίδι αντιστάσεων. Resistance games.

    [Αλήθεια, ποτέ άλλοτε δεν είχα παρατηρήσει την εγγύτητα της σαξωνικής λέξης game με το ελληνικό "γαμείν", αυτά κάνουν οι συναναστροφές με τον Oscarwil <grin>]

    Παιχνίδι αντιστάσεων λοιπόν.

    π.χ.

    "υπό" λέει: Ποιός είσαι εσύ που θα μου πεις να κάτσω στα γόνατα, όχι δεν κάθομαι"
    Κυρίαρχος λέει: "Ναι, άτιμη σκλάβα, θα καθίσεις και θα με παρακαλέσεις μάλιστα για μία πίπα, θα σε κάνω εγώ γατούλα τρυφερή στο πιτς φιτίλι".

    "υπό" λέει: "Δε μου ταιριάζει να με δένουν και να μου βάζουν και gag, παράτα με γύφτο"
    Κυρίαρχος λέει: "Σκασμός και τέντωσε τα χέρια σου καλύτερα για να μην πιαστείς στους καρπούς"

    "υπό" λέει: "Πρέπει να μου ζητήσεις συγνώμη αμέσως για την αποκοτιά σου να πεις μπροστά στους φίλους σου ότι έχω κυτταρίτιδα"

    μετά από λίγη ώρα...

    Κυρίαρχος λέει: "Τεντώσου καλύτερα, τί σου κάνω τώρα μικρή μου;"
    "υπό" βογκάει: "Μου ζητάτε συγνώμη, δέκα, αουτς, παρακαλώ για την επόμενη Κύριε"

    Και ούτω καθ' εξής.

    Ένα λεπτό σημείο με τα παιχνίδια αντίστασης είναι να μη νομίσει ο Κυρίαρχος ότι η "υπό" πράγματι δεν θέλει και να μη νομίσει ότι η "υπό" παραθέλει. Κατά τ άλλα, απ ότι γνωρίζω είναι παιχνίδι απολύτως θεμιτό στα πλαίσια του D/s και η βασική συνταγή, αν και με παραλαγγές, πολλών πετυχημένων Αρλεκιν. Γι αυτό υπάρχουν lifestylers που το αντιμετωπίζουν με καποια καχυποψία. Όπως υπάρχουν και lifestylers που γνησίως αδιαφορούν γι αυτό.

    Θα μου επιτρέψετε να τεθώ υπέρ της διαλεκτικής ανάλυσης που έκανε η Amazona επί του θέματος και όσο για το αν έχουμε λίγο ξεφύγει από το αρχικό ερώτημα, στα 90 ποστ φυσικό είναι κι αυτό, δεν πρέπει να μας χαλάει πιστεύω, αλλά πρέπει να ξανασκεφτούμε το θέμα του προέδρου συνελεύσεων <s>.
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Συναισθηματική ανασφάλεια είναι εκείνη που οδηγεί κάποιον να κρατά αποστάσεις , να έχει την ανάγκη να ελέγχει και να γίνονται τα πάντα σύμφωνα με τη βούλησή του και τον δικό του προγραμματισμό. Να "ορίζει" τα πάντα ώστε να μη βρίσκεται προ "συναισθηματικών εκπλήξεων " αρνητικών τε και θετικών!!
    Αλλιώς θα αφηνόταν "έρμαιο" υποτακτικό στην αγκάλη των αισθήσεων , των συναισθημάτων στο παραλήρημα στο όνειρο.... με τον 'κίνδυνο' να εκτεθεί συναισθηματικά , να πληγωθεί ή να πονέσει.

    Αυτά λέω εγώ περί ανασφαλειών. Δική μου άποψη και δική μου θεώρηση !

    Από την άλλη λέω ότι ως άλλη 'στρουμφίτα' ΠΟΤΕ δεν θα λεγα 'yes Master' σε όποιον δήλωνε Κυρίαρχος ακόμα και αν είχε μια στρατιά από σκλάβες ή δεν ξέρω πόσα χρόνια εμπειρία ή την άριστη των τεχνικών και των bdsmικών εμπειριών!!
    Και το λέω με πλήρη συνείδηση και μεγάλη περίσκεψη. Όσοι βιαστείτε να κρίνετε την άγνοιά μου θα σας πω τούτο:

    δεν γουστάρω και δεν μπορώ να είμαι η .."υποτακτικής ψυχολογίας"!!
    Αντιθέτως μια χαρά αισθάνομαι και κινούμαι στη ζωή μου στη δουλειά μου στον κοινωνικό μου περίγυρο ως μια Δυναμική και Άξια Γυναίκα που τα αντράκια βαριά ή ελαφρότερα τα αντιμετωπίζω "χαλαρά" ! Αυτό δεν με κάνει αυτομάτως ούτε Mistress oύτε slut. Αυτοπροσδιοριζει απλά το "ύψος" στο οποίο στέκομαι. (όποιο και αν είναι αυτό ψηλό ή χαμηλό) Όσο για την υποταγή μου... είμαι της άποψης "come and get it IF you deserve it"

    Ειλικρινά , αρκετοί προσπάθησαν από τότε που μπήκα στο χώρο ! και καθόλου δεν με πείραξε ούτε είπα ότι δεν ήταν Άξιοι. Ίσα - ίσα τιμή μου και καμάρι μου..μα δεν!!! Ένας μόνο μπόρεσε να το κάνει και σε Εκείνον είμαι sub γιατί Το κέρδισε. (όπως με τη σειρά μου και γω μετά ελπίζω να κέρδισα άξια "τον τίτλο " της sub Του, υπηρετώντας Τον πιστά , και αφοσιωμένα).

    Πολύ συχνά ξεχνάμε όλοι Μ/μας την αλληλεπίδραση του ενός στον άλλο αλλά και των εξωγενών παραγόντων και πόσο εύκολα μπορεί να χάσει ή έστω να χαλαρώσει στο 'ρόλο' του κάποιος . Είμαστε άνθρωποι και όχι προγραμματισμένα ρομπότ...και υπάρχουν πράγματα που μας ενδυναμώνουν και αλλά που μας αποδυναμώνουν!
    Κάποια είναι ίσως φετίχ, κάποια είναι συναισθηματικές μας ανάγκες , κάποια είναι εξωγενείς παράγοντες και κάποια είναι ψυχολογικοί. Όλοι δεχόμαστε πλήθος ερεθισμάτων που μπορούν να μας κάνουν είτε να νιώσουμε Δυνατοί , είτε να μας διαλύσουν και να μας ρίξουν
    ΄Ετσι πιστεύω πραγματικά ότι στις σημερινές συνθήκες της ζωής μας η Γυναίκα μπορεί να είναι η Δυνατή Κυριαρχική και Αυτεξούσια Γυναίκα που απαιτούν οι συνθήκες και η καθημερινότητα και ταυτόχρονα Εκείνη που αξίζει να ‘διεκδικηθεί’ και να υποταχθεί από τον Άντρα –Κυρίαρχο που …απλά «το ΄χει!»

    Και ναι , είναι στη φύση του καθενός μας λίγο περισσότερο το Dom ή το sub . Όμως πολλές φορές είναι καλά κρυμμένο και καλυμμένο ακόμα και από τους ίδιους μας τους εαυτούς!! Και αυτό το αναδυκνύουν πολλές φορές τα φετίχ μας ή οι λοιπές μας ανάγκες!
    Και ΜΑΓΚΑΣ και ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ είναι αυτός που μπορεί να στο βγάλει και να σε κάνει να το βιώσεις , να το νιώσεις να το δεχτείς…και να το ευχαριστηθείς μαζί Του…Γιατί απλά Εκείνος είναι η έμπνευση σου …


    Εν ολίγοις...αν σκεφτουμε και αναλογιστουμε ειλικρινά ο καθένας για τον εαυτό του... θα δουμε τι πως και γιατι κατι μας εξιτάρει τόσο σοβαρά ώστε να το ονομάσουμε φετιχ...
    και βέβαια ας μην μπερδεύουμε τον θαυμασμό...με το φετιχ!
     
  4. Aπό το παραπάνω Υ.Γ. σου διαπυστώνω - για άλλη μια φορά - πως είσαι άριστος γνώστης της ελληνικής γλώσσας!!!
    ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ!!! Γνωρίζω την διαφορά μεταξύ μουνιού και ΘΥΡΑΣ 7 (Δεν υπήρξα ποτέ μου Ολυμπιακός)!!!
     
  5. Και η γνώμη της γνωστής Fetish Diva Midori στην ερώτηση που της έθεσα (στα Αγγλικά):

    η ερώτηση:

    Dear Fetish Diva Midori

    I would please like your own opinion about this:

    Can a Dominant (Male or Female) have fetishes (example: if he is a
    Male a legs&feet fetish)...or automatically looses His/Her Dominant role if
    Ηe/She does?

    Can a Dominant (Male or Female) like to be tied up by his erotic
    partner for His/Her pleasure (light rope bondage only and occasionally in a
    session)...or automatically looses his Dominant role?

    Thank you!


    και η απάντηση:

    There's nothing that can make you lose your dominance other then your
    decision to let it go.
     
  6. zinnia

    zinnia Contributor

    Αναρωτιεμαι γιατι αραγε να χρειαζομαστε πιστοποιητικα απο αλλους *ειδικους* του χωρου ? Χρειαζομαστε απο εξω (οχι εξωτερικο) μια καλη μαρτυρια ή απο μεσα δηλ απο εμας τους ιδιους?

    Εκτος κι ΑΝ αμφιβαλλουμε για το τι ειμαστε , πως κινουμαστε κλπ κλπ..

    κι ο Θεος ο ιδιος να ρθει και να μας πει δεν εισαι αυτο αλλα εκεινο, αν εμεις ξερουμε τι ειμαστε , που παταμε και που θελουμε να παμε, αραγε θα μας πεισει?
     
  7. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: RE: RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Καλή μου, ινά αποφευθούν εντυπώσεις ασυνέπειάς μου θα σου θυμήσω πως διευκρίνισα 'εκτός απροόπτου' στην προοπτική συμμετοχής μου στην συνάντηση. Δυστυχώς οι ιδιεταιρότητα της ασχολίας μου επιβάλει εξαιρετικά ασταθές πρόγραμμα (ήτοι: πολλά απρόοπτα) και- μετά λύπης- δεν εδυνάμην να συμμετάσχω. Αν έχεις αποδείξεις πως εθεάθην στην πολυαγαπημένη μας πατρίδα και αγνόησα τη σύναξη, εξέθεσε με ως δίμουρο και άνανδρο (ένεκα ψεύδους)- δε θα εκφέρω καμιά ένσταση.

    Όντως έχομε πολλά να συζητήσομε en personne και προσβλέπω με ανυπομονησία τη βολά που θα παντηδώσει να σμίξομε στο Κάστρο. Δυστυχώς οι επισκέψεις μου στην πατρίδα είναι ξαφνικές και ολιγοήμερες μα πρέπει όπως κανονισθεί μια σύναξη για την αφεντιά μου πάραυτα. Ακόμη πιο ενδιαφέρουσα κρίνεται η περίπτωση της συνάντησης κατ' ιδίαν και αντί προτροπής θεώρησε το ευθέως ως πρόκληση να ακολουθήσεις τις περί κυριαρχίας συμβουλές μου. Μην ξεχνάς: ο αδύναμος απειλεί, ο ισχυρός πράττει.

    Τέλος, ουδεμία αμφιβολία έχω πως σε χαρακτηρίζει ενδιαφέρουσα προσωπικότητα.
    Ειδάλλως δεν επρόκειτω να αποκριθώ σε όσα έγραψες.

    ΥΓ: Χρειάζεται να σου υπενθυμίσω πως απεχάνομαι τον πληθυντικό;
     
  8. Mavrobasilis

    Mavrobasilis Regular Member

    RE: RE: Κυρίαρχοι και Φετίχ!

    Αγαπητέ μου Sweet_Distress, κι οι καποτήδες θαρρούν πως η old Blighty είναι ακόμη υπερδύναμη.