Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχία ως σεξουαλική έκφραση ή για άλλο λόγο;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 15 Ιουλίου 2017.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Eνίοτε, και καλώς, τα εν οίκω μη εν Δήμω.
    Αρκεί αυτό προς ώρας...
    Ευχαριστώ για το ειλικρινές, ευθύ και άμεσον της επικοινωνίας σου...
     
  2. Janine

    Janine Regular Member

    Ως προς το "τα εν οίκω μη εν Δήμω", δεν θα διαφωνήσουμε.
    Κατά τα λοιπά, χαίρομαι που το εκλαμβάνεις - και ορθώς - έτσι.
     
  3. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    @brenda καταφύγατε βλέπω στα λεξικά. Το έπαιξα το παιχνίδι last summer. Φέτος βαριέμαι.

    Η χαρισματική κυριαρχία μου είναι νέος όρος. Υπόσχομαι να τον μελετήσω.

    Χαρισματικός ηγέτης ο Αδόλφος ε; Χαρισματικός και ο Μιχαλολιάκος αντίστοιχα δε. Μην το πετάνε απ έξω. Και αυτός πιστούς ακόλουθους. Αν πάρουμε δε και τον Ολυμπιακό....εκεί να δείτε. Μάλλον και ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος!!!

    Όπως επίσης, μέχρι σήμερα δεν γνώριζα την ύπαρξη κυριαρχικών καθεστώτων. Και το έψαξα αλήθεια. Ούτε η wiki τα γνωρίζει. Μπερδεύτηκα λίγο. Ποιόν να πιστέψω;

    Όσο για την υπεράσπιση των αδυνάτων. Δεν είδα κανέναν να βγαίνει στα κάγκελα όταν γράφτηκε από κάποιους ότι , "ξέρουμε ποιος σας πηδάει". Ούτε σας είδα να κολυεστε να γράψετε για τους ακόλουθους που ψάχνετε στα λαϊκ.

    Τι; Δεν είναι αυτό προσωπικό; Ω εντάξει τότε...
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2017
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Αν αρκετοί/ες διαβάζαμε πράγματα που κατά καιρούς έχουμε γράψει - και κάποιοι/ες συνεχίζουν, να κάνουν ακούραστοι/ες -.
    Και δεν μας έρχεται από γέλιο σ' εμετό - με τα γραφόμενα μας -, ειλικρινά συγχαρητήρια.
    Το βουδουσουμού, το πόσο έπεσε το επίπεδο, η διαχείριση και λοιπά και λοιπά, μας "μάραναν".

    Νήματα χωρίς την παραμικρή λογική συνοχή, παρεμβάσεις στα όρια του γκροτέσκο - διορθώνω, που πολλές φορές τα ξεπερνούν -, "ξεμαλλιάσματα" της πεντάρας.
    Και από ταμπακιέρα, τίποτα, τ' απόλυτο μηδέν. Να ήταν τουλάχιστον καφενές εδώ. Ώρες ώρες ούτε οι βάβες στα πεζούλια κάποιων ξεχασμένων χωριών δεν "μπινελικώνονται", ούτε κουτσομπολοξεσκίζονται/αφορίζουν τόσο πολύ.

    * Θα παρακαλούσα, μην διαβάσω καμιά μαλθακία αναφορικά με όσα έγραψα για τα χωριά κι εγώ απ' ένα χωριουδάκι κατάγομαι.
    Συνεχίστε ακάθεκτοι/ες το "show" με τις εμμονές, τα σκαλώματα, τα "χωσέ", τα "μανιφέστα", τα συνονθυλεύματα απ' αρκετές φορές σφαλιαριζόμενες απ' την λογική ή την πραγματικότητα σκέψεις. Αν νιώθετε ωραία, με γεια και χαρά σας. Αν και όταν κατανοήστε, ότι άλλο διάλογος, άλλο λεκτικός διαξιφισμός κι άλλο ξεκατίνιασμα.
    Πείτε το και σε μένα, μην μάθω κι εγώ κάτι που θα είχε αληθινή αξία.

    ** Ελεύθεροι/ες να μεταφέρετε αυτή μου την "παρέμβαση" στο off topic ή να την αφαιρέστε. Έτσι κι αλλιώς, φωνή βοώντος είναι...
    Σίγουρα θα είχαν πει τα ίδια - και με ακόμη καλύτερο τρόπο - άλλοι στο παρελθόν. Αν κάποιος μέτριας νοημοσύνης σαν κι εμένα έφτασε να γράψει αυτά τα λόγια...

    Κυριαρχίες, υποταγές και τα παράγωγα τους. Όλα τ' άλλα θεματάκια μας τα λύσαμε, όλοι μας. Και είπαμε ν' ανέβουμε στον άμβωνα.
    Εχθρούς ή "εχθρούς" παντού, τους βλέπει όποιος αντιλαμβάνεται σαν εχθρό τον ίδιο του τον εαυτό και γι' αυτό αποφεύγει μετά βδελυγμίας, να "μιλήσει" μαζί του.
    Κι αν εχθρούς ή "εχθρούς" δεν τους βρίσκει, τους δημιουργεί απ' το πουθενά.
    Μετά φταίνε τα "κελιά" και οι "δεσμοφύλακες", εδώ ακόμη και όταν η πόρτα των πρώτων είναι ανοιχτή ή οι δεύτεροι δείχνουν την έξοδο.
    Κάποιοι/ες προτιμούν να μείνουν πίσω απ' την "γραμμή με την κιμωλία" και να κατηγορούν την μοίρα, την κενωνία, τους άλλους, ακόμη και τον ίδιο τους τον ίσκιο,
    παρά να βγουν στον καθαρό αέρα.
     
    Last edited: 16 Ιουλίου 2017
  5. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Διαχρονικό.

    Ψύχραιμη και σοβαρή η προσέγγιση σου. Θα επανέλθω.

    Είναι ωστόσο τέχνη.
    Το πρώτο θύμα στο greekbdsmcommunity δεν ήταν το D/s, δεν ήταν το M/s.
    Ήταν η τέχνη.
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δεν μιλάς για την πολιτική κυριαρχία αλλά για την πολιτική μας αντίδραση στην στάση της κοινωνίας απέναντι σε σεξουαλικές εκφράσεις που ξεφεύγουν από το μέσο όρο. Σε υποστηρίζω με διαφορετικό τρόπο προσέγγισης αλλά με την ίδια πρόθεση.
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    #18 @Ηλίας

    Είναι ή όχι το Bdsm σεξουαλική έκφραση και μόνο; Αν όχι, τι είναι; Αν για παράδειγμα είναι μια πολιτική έκφραση μήπως χρειάζεται ένα άλλο πλαίσιο, μία άλλη βάση, ένας άλλος χώρος έκφρασης που μπορεί να εκφραστεί μια όποια προσπάθεια επιβολής του. Γιατί το να πεις σε κάποιον ότι ο τρόπος που καυλώνεις είναι λάθος ενώ ο δικός μου είναι ορθός είναι άκυρο. Ενώ στην πολιτική ιδεολογία μπορείς να πάρεις και ένα ρόπαλο και να του το φέρεις στο κεφάλι γιατί δεν αποδέχεσαι το κοινωνικό ή πολιτικό μοντέλο που προτείνει.

    Το bdsm είναι ερωτική έκφραση. Αυτό σημαίνει ότι δυο άνθρωποι σε τέτοια σχέση μπορεί να επεκτείνουν το PE και σε άλλα πεδία της ζωής τους ή και όχι. Όπως κάθε ερωτική σχέση όμως, περιορίζεται πάντα στο «διατεταγμένο ζεύγος», το εκάστοτε. Άρα δεν έχει καμία σχέση με πολιτική και κοινωνική συμπεριφορά προς τρίτους, προς τον οποιονδήποτε έξω από το διατεταγμένο ζεύγος.

    Ωστόσο, αν είσαι (όχι εσύ @Ηλίας εννοείται   ) άτομο που παίρνει το ρόπαλο και το κατεβάζει στο κεφάλι του άλλου, επειδή δεν συμφωνεί με την πολιτική ή κοινωνική σου θέση και νοοτροπία, τότε αυτό είναι ποιοτικό χαρακτηριστικό του χαρακτήρα σου (το οποίο ενδεχομένως σε οδηγεί στην υιοθέτηση / ασπασμό / ένταξη συνειδητή ή ασυνείδητη μιας ιδεολογίας).
     
  8. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Φιλτατε εν σαδισμο αδελφε Ηλια, ομορφο νημα ανοιξες.
    Ψυχανεμιζομαι τι ακριβως ρωτας στο αρχικο ποστ του νηματος .
    Καταρχας το bdsm ειναι πρωτίστως τροπος ερωτικης εκφρασης και ως εκ τουτου , ειναι αυταπόδεικτο οτι εχει να κανει με την σεξουαλικη ηδονη.
    Θεωρω πως ναι , ενας διαλου μικρος αριθμος ατομων Κυριαρχει , αυτοπροσδιορισμομενος ως bdsmer για λογους που ουδεμια σχεση εχουν με την σεξουαλικη εκφραση .
    Και οταν κυριαρχεις διχως να γκαβλωνεις ειναι εξαιρετικα ευκολο να οδηγηθεις σε πραξεις εξοχως φασιστικες. Τουλαχιστον οταν γκαλβωνεις εχεις ξεκαθαρο στοχο που δεν θα ξεφυγει ξεσπωντας αδιακριτα σε οποιον βρεθει στο διαβα σου.

    Διακρινω δυο περιπτωσεις τετοιων ατομων:
    α) Κυριαρχοι- υποτακτικοι που δεν ειναι σαδιστες η μαζοχιστες αντιστοιχα. Η καθεαυτο εκφραση του σαδισμου ειναι ο ελεγχος και η προκληση πονου. Αν αυτο που κανεις δεν σου δινει σεξουαλικη ευχαριστηση γιατι το κανεις; Απαντηση: μερικοι τομοι απο διαφορα συμπλεγματα - απωθημενα και η συμβολικου τυπου αποκατασταση της 'αδικιας' που με εντελως υποκειμενικα κριτηρια πιστευει οτι υπεστη στο παρελθον. Παραδειγματα σεναριων ζωης που οδηγουν ( κακως) στο bdsm ενω δεν θα επρεπε ΄δεν με αγαπουσε η μανα μου ' ' υστερω σωματικα η ψυχικα σε σχεση με τους αλλους' 'φοβος απορριψης απο τη μανα - κυριαρχω για να σιγουρεψω οτι δεν θα μου φυγει και τουτη ' κλπ. Ενα σωρο βανιλια σεναρια ζωης που οδηγουν σε Κυριαρχικες συμπεριφορες που δεν εχουν σεξουαλικο κινητρο αλλα μονο την συμβολικη ηθικη εκδικηση! Καποτε ενας αυστριακος με μουστακι πιστευε οτι ειναι ανεργος γιατι ολοι οι εβραιοι του παιρναν τις δουλεις και δεν τον εκανε δεκτο η σχολη καλων τεχνων της βιεννης εξαιτιας αυτων των εβραιων. Ασκησε την μεγιστη Κυριαρχια ωθώντας ανθρωπους να πεθανουν στο ονομα του και εκδικηθηκε το ειδος που ονομαζε ' υπανθρωπους' Δεν γκαβλωνε με αυτο ... αποκαθιστουσε την αδικια που νομιζε οτι ειχε υποστει.Μην υποτιμησετε ποτε την δυναμη της εκδικησης.
    β) Και για να μην εφησουμε απ εξω και τους σαδιστες.. Δεν ειναι ολοι το ιδιο .. δεν ειναι ολοι bdsmer .. η ηθικη εκδικηση , η αποκατασταση της ηθικης ταξης για την αδικια που υπεστησαν εμφανιζεται και σε καποιους απο αυτους. Δυο ειδη σαδιστων:
    1)Ερωτικοι σαδιστες
    2) Ηθικοι σαδιστες
    Το 2 ειναι το επικίνδυνο που δεν εχει σχεση με το bdsm. Πολλοι μπατσοι ειναι τετοιοι. Μπηκαν στα σωματα ασφαλειας γιατι το βαθυ αισθημα αδικιας που καποτε βιωσαν δεν το αποδεχτηκαν ως ενηλικες γιατι ειναι ψυχοσεξουαλικα ανωριμοι για να πουνε ' Η ζωη ειναι αδικη οι ανθρωποι ως επι το πλειστον κακοι, το αποδεχομαι και συνεχιζω.'
    Αργοτερα βρηκαν ενα τροπο που αναισθητοποιει την ηθικη τους - μπηκαν στα σωματα ασφαλειας αρα κανουν κατι 'καλο' και με το γκλοπ που τους δωθηκε σαπιζαν στο ξυλο κοσμο που καμμια σχεση δεν ειχε με τα ατομα που ενδεχομένως τους κακοποίησαν στο παρελθον. Αυτοι δερνουν κοσμο οχι γιατι γκαλβωνουν αλλα γιατι αποκαθστουν την αδικια ( ετσι νομιζουν- οι φρουδικοι το λενε εξιδανίκευση). Ειναι ευκολο για ενα ηθικο σαδιστη να παρασυρθει σε φασιστικες πραξεις.
    Πολλοι ηθικοι σαδιστες βρηκανε το bdsm ελκυστικο για λογους προφανεστατους .
     
  9. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Περικαλώ...

    Ου φύγει έρκος οδόντων η Τέχνη επί ματαίω...
     
  10. DeSade

    DeSade Owner of evelin

    Ας δουμε και τι λεει ο Κλεναθης Γριβας σε μια συνεντευξη του για την εξουσια.. Νομιζω Ηλια οτι αν καποιος Κυριαχει για οτιδηποτε αλλο λογο περα απο την ηδονη και ως κυρια εκφραση της σεξουαλικοτητας του, ανηκει σε μια ομαδα ανθρωπων που περιγραφεται με χειρουργικη ακριβεια απο τον γνωστο ψυχιατρου και υποστηρικτη της αντι ψυχιατρικης.
    Παμε Κλεανθη

    Συνέντευξη Κλεανθη Γριβα στο περιοδικό Ανεξήγητο Φεβρουάριος 2004

    Πως μπορούμε να ορισουμε την εξουσια;

    Εξουσία είναι η ειδική σχέση μεταξύ ορισμενων ατόμων η ομάδων που επιτρέπει στους μεν να επικαθοριζουν τη συμπεριφορά και την υλική ύπαρξη των δε , προς ιδίον όφελος, υπο την καλυψη ενός σωτηριολογικού, ιδεολογικού μανδύα. Με άλλα λογια είναι ένα ειδικό μέσο αναγκαίο και κατάλληλο για τη δημιουργία . τη συντήρηση και την αναπαραγωγή των εκμεταλλευτικών σχέσεων που χαρακτηρίζουν α) κάθε κοινωνική οργάνωση που εποικοδομείται πάνω σε αυτές και β )κάθε ατομική σχέση που τις αναπαράγει σε μικρογραφία

    Ποια η σχέση της εξουσίας με τον ανθρώπινο ψυχισμό;

    Η εξουσία βρίσκεται σε άμεση συνάφεια μα την ψυχική δομή του ανθρώπου. Σε ότι αφορά αυτούς που την ασκούν, λειτουργεί ως προσκαίρως ανακουφιστικό και άκρως εξαρτησιογονο ψυχοφάρμακο για τα υπαρξιακά κενά, τις ανασφάλειες και τις προσωπικές ανεπάρκειες που τους ταλανίζουν (για αυτό και χρειάζονται ολο και πιο αυξημένες δόσεις της) Σε ότι αφορά αυτους που της υφίστανται, λειτουργέι με παρεμφερή τρόπο στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση , εξαναγκάζοντας τους να εσωτερικεύουν την υποτελή τους κατάσταση και να την αποδέχονται ως αναπόφευκτη «μοίρα» τους . Η ψυχοδιανοητική διεργασία μέσω της οποίας καθίσταται δυνατή αυτή η διαστροφική ( αλλα ανακουφιστική και αναγκαία σε κάθε εκμεταλλευτική σχέση , συλλογική ή ατομική ) βασίζεται στην υποκατασταση της πραγματικότητας από οριμσνες ιδεολογικοποιήσεις της πραγματικότητας. Προκειται για μια διεργασία που στηριζεται στην συνειδητη ή ασυνειδητη αποδοχή και την εσωτερίκευση ενός διαστροφικου μηχανισμου ο οποίος επιτρέπει στους θιασωτες αυτης της ιδεολογικοποίησης αφενός να αποδίδουν όλα τα θετικά στοιχέια στην ορθή εφαρμογή της και αφετέρου να ερμηνευτούν όλα τα αρνητικά γνωρίσματα αυτής της πραγματικότητας ως αποτέλεσμα των ‘λανθασμένων ‘ εφαρμογών της ή ως επιδράσεις ‘ αλλότριων παραγόντων’. Έτσι κατασκευάζεται η ζωτική αυταπάτη που είναι αναγκαία για να εξακολουθεί να υφίσταται και να λειτουργεί η κάθε εξουσιαστική σχέση

    Η επιθυμία για εξουσία είναι χαρακτηριστικό όλων των ανθρώπων ή τη συναντάμε μόνο σε συγκεκριμένους;

    Η επιθυμία για εξουσία είναι ευθέως ανάλογη των υπαρξιακών κενών που βιώνει η ατομική προσωπικότητα. Ένας άνθρωπος που χαρακτηρίζεται από υπαρξιακή πληρότητα δεν ενδιαφέρεται να ασκήσει εξουσία και δεν προσφέρεται ως πεδίο ασκησης εξουσίας

    Τα υψηλα ιδανικα και τα ανθρωπιστικά ιδεώδη μπορουν να συνδυαστουν με τη λαχταρα για ανοδο σε υψηλες αξουσιαστικές βαθμίδες;

    Καλυπτουν παντα κάθε τετοια επιδιωξη

    Επηρεάζονται οι άνθρωποι που ασκουν εξουσία όταν τα αποτελεσματα της εξουσίας είναι αρνητικά; Ποσο επηρεάζει το έργηο ενός ατόμου που ασκεί εξουσία η προσωπική ζωή, η σωματική υγεία, η ψυχική υγεια, προσωπικα ψυχολογικά τράυματα;

    Επηρεάζονται παντα αρνητικά ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα της άσκησης της εξουσίας αυτά καθαυτα. Και σ αυτή την επίδραση καθοριστικό ρολο παίζουν όλοι οι παραγοντες που αναφερατε και όχι μονο αυτοι.

    Ποια είναι η πιο επικινδυνη μορφή αξουσίας;

    Η παράλογη εξουσία δηλαδή η εξουσία που διαμεσολαβειται από μηχανισμούς καταναγκασμού. Ο εριχ φρομ κανει μια διακριση αναμεσα σε δυο μορφές εξουσίας: Μια αυθεντική και μια παράλογη. Η αυθεντικη εξουσια στηριζεται μονο σττο προσωπικο παράδειγμα , την καλλιέργεια , την ευαισθησια στον θαυμασμό και την αγάπη που προκαλει. Η παραλογη επιβάλλεται μόνο με τη βια και εχει για στήριγμα της διαφόρους μηχανισμούς καταστολής. Ο μαρξ ο μπετόβεν ο πικασο επηρεαζουν τον τροπο που αισθανομαστε και κατανοουμε τον εαυτο μας και τους αλλουςμε τη δημιουργικη παρουσια τους και μονο. Αντιθετα ο Χιτλερ, ο Σταλιν , ο Διευθυντης και ο Κλειδοκρατορας επηρεαζοτν τη συμπεριφορα μας μεσω των μηχανισμων βιας που ελέγχουν.Η Αυθεντικη «εξουσία» είναι παράγωγο και παραγωγός υγέιας. Η παράλογη εξουσία είναι παράγωγο και παραγωγός αρρώστιας.

    Πως θα περιγραφατε το ψηχογραφημα ενός διαχειριστή θεσης εξουσίας ή ενός ατομου που ξεκινα από χαμηλες βαθμιδες εξουσιας και εχει βαλει ως στοχι την ανέλιξη του σε θεσεις Κεντρων που παίρνονται αποφασεις;

    Ως ένα άτομο με συντριπτικά υπαρξιακά κένα και προβλματα , ψυχοσυναισθηματικά ανεπαρκες ή ανωριμο , διανοητικα αγκυλωμένο, κοινωνικα συμπλεγματικο και ερωτικά καταπιεσμένο το οποιο θεωρει ότι δινει διεξοδο στην κατασταση του αναπτυσοντας το ιδιατερο εκεινο στοιχειο της καταστρεπτικής επιθετικότητας που χαρακτηριζεται ως ‘σαδισμος’ . Ανασφαλές , δειλό αβεβαιο και δουλικό. Είναι πλήρως αντιφατικό, λατρεύει μονο τη δυναμη εκεινη που του επιτρεπει να εξουσιαζει καποιο άλλο ατομο και υποτασσεται αδιαμαρτυρητα σε οποια εξουσία. Περηφανευεται για την σεξουαλικη του επαρκεια και βασανίζεται από τον φοβο της σεξουαλικής του ανεπάρκειας. Ασκώντας εξουσία σε κάποιον συντηρεί την αυταπάτη ότι αποκτάει ‘ταυτοτητα’
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Τι είναι αυτά που λες Κλεάνθη?
    Γιατί μάς κουοτάρεις Φρομ?
    Μήπως είναι κάποιο βρώμικο παιχνίδι που παίζετε εσείς οι δύο για να να μάς πετάξετε στη μούρη τους δικτάτορες?
    Τι σόι κρυμμένα ρατσιστικά μηνύματα είναι αυτά? 

    Και για να σοβαρολογήσουμε και λίγο, χαίρομαι που το πλήρωμα του χρόνου και δια στόματος των άνωθι, έρχεται να καταδείξει πώς ακριβώς χρησιμοποιούνται τα ιστορικά παραδείγματα για να κατανοήσουμε τους ορισμούς. Από την μία ο χαρισματικός κυρίαρχος, από την άλλη η παράλογη εξουσία και παραγωγός αρρώστειας.

    Ζητώ συγνώμη από τον @DeSade για το αποσπασματικό κουότ, αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ.
     
  12. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όμορφε σεξουαλικέ μου σαδιστή ξέρεις πόσο συμφωνούμε. Δεν είμαι εδώ για προωθήσω κανένα μοντέλο πολιτικής κυριαρχίας. Δεν θέλω υποτακτικούς για να τους χρησιμοποιήσω ως υποστηρικτές σε τυχόν απόπειρες μου για να κυριαρχήσω πολιτικά ή κοινωνικά. Ούτε ζητάω την υποταγή γιατί με καυλώνουν οι οπαδοί ή τα χειροκροτήματα. Ούτε βασανίζει την λίμπιντο μου κανένα ταξικό, σεξιστικό, ρατσιστικό, πολιτικό ή όποιο ιδεολογικό μοντέλο. Δεν λέω υπάκουσε γιατί το θέλω μου είναι σωστό από όποια οπτική. Λέω υπάκουσε σε αυτά που ζητάω γιατί η υποταγή σου είναι που με καυλώνει ακόμα και αν η εντολή που σου δίνω είναι ενάντια στην ιδεολογία σου που μπορεί να είναι ίδια στη δική μου. Ο στόχος μου είναι μόνο η σεξουαλική μου ικανοποίηση μέσω της συναινετικής σου υποταγής. Αν είναι εύκολο να ντύνεται πρόστυχα θα ζητήσω να ντύνεται σεμνά. Αν είναι εύκολο να γονατίζει θα ζητήσω να στέκεται όρθια. Αν είναι γαύρος όπως και εγώ θα ζητήσω να υποστηρίξει τον βάζελο. Ότι είναι δύσκολο στο να εκτελέσει και μου δείχνει ότι υποτάσσεται επειδή το ζητάω με ερεθίζει. Σεξουαλικό το κίνητρο μου και όχι κάτι άλλο που το βαφτίζω σεξουαλικό. Είμαι σαδιστής έτσι ερεθίζομαι σεξουαλικά πάντα εγώ. Οι άλλοι ας ερεθίζονται αλλιώς ή ας το κάνουν για άλλους λόγους. Ξεκαθαρίζω για αυτό το κάνω εγώ και αναζητώ ανθρώπους που το κάνουν για τους ίδιους λόγους. Αν υπάρχουν εδώ μέσα καλώς, αν όχι δεν βρίσκω το λόγο να βρίσκομαι εδώ. Για αυτό άνοιξα αυτό το νήμα.