Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυριαρχια και υποταγη.Αληθινο και ψευτικο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Chris69, στις 18 Φεβρουαρίου 2017.

  1. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Παρενθετικώς μιλώντας και επί της διαδικασίας...

    Επειδή, σας το έχω πει ολωνώνανε και με κάθε τρόπο, πως η αποτελεσματικότερη επικοινωνία είναι της τάξης του 6%, μη γαμιούστι να καμώνεστε πως σώνει και καλά καταλάβατε πλέρια το τι γράφει ο άλλος, γιατί το γράφει, τι σκέφτεται όταν το γράφει, τι του υπαγορεύει να γράφει αυτό που γράφει, υπό ποίες συνθήκες -σε όποιο πεδίο κι αν είναι αυτές, σε ποιον απαντάει (λάθος συνήθως να πιστεύετε πως απαντά πάντα σε εσάς), ποιο είναι το ζητούμενό του, που αποσκοπεί και στο φινάλε τι εικόνα έχει σχηματισμένη στο μυαλό του για οτιδήποτε...
    Αυτό ξαναλέω, όταν το στίψουμε και φτάσει το 6%, μέχρι που κάνουμε και πάρτι από την χαρά μας...
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Σ ευχαριστω για το αυθόρμητο δυνατό γέλιο που μου χάρισες  
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    καλά το λες, αλλά πέρα απ' το ποιός το γράφει και για ποιόν, μετράει παραπάνω το ποιός το διαβάζει και τι του μένει.
    όταν, μ' άλλα λόγια, ο κάθε γράφων περιορίζεται να λέει τον πόνο του και τον καημό του, το κακό που του τυχε, και τα στραβά της μοίρας που τον αδίκησε, την άτιμη την κενωνία που το 'φαγε το παληκάρι το άξιο και ατίμασε την κοπέλα την πεντάχαρη, τότε ο έρμος ο αναγνώστης μένει με μια κλαψομουνίλα ολόξινη και του μπαίνει η ιδέα να κάτσει παραδίπλα να κλάψει κι αυτός την πικρή τη ζωή του. αποθαρρύνεται δηλαδή να σκεφτεί οτι δε φταίει το κακό το ριζικό του που διάλεξε να συναναστραφεί με ο,τι ρετάλι βρήκε, ή οτι όλα έτοιμα τα περίμενε κι όλο δικαιολογίες και δήθεν αιτίες έψαχνε, ούτε βρέθηκε ο μαλακομαγνήτης τυχαία στην τσέπη του. κι αποθαρρύνεται εύκολα άμα δεν έχει και την τάση να ψάχνει αλλά προτιμά να μπογιατίζει.
    λέμε τώρα.

    υγ: άλλο λες εσύ, άλλο λέω εγώ, αλλά τα ίδια διαβάζουμε όλοι.
     
  4. Για να μπει στη διαδικασία να μπει στον κύκλο του BDSM θα πρέπει να έχει κάνει πρώτα πολύ δουλειά μέσα του! Να έχει κάνει την εσωτερική του αναζήτηση και να έχει καταπολεμίσει τυχον ανασφάλειες και φοβίες! Δεν είναι απλά μπαίνω εδώ μέσα και φοράω την ταμπέλα του Κυρίαρχου ή της υποτακτικής, πρέπει να ψάξει να δει τι πραγματικά τον εκφράζει!!
    Δε χτυπάμε ποτέ έναν υποτακτικό πάνω στα νεύρα ή με μίσος. Αν γίνεται αυτό δεν είσαι ούτε Κυρίαρχος ούτε σαδιστής...είσαι ψυχικά άρρωστος.
     
  5. cadpmpc

    cadpmpc Contributor


    Aσπραϊτίνα, μην τα κάνουμε τα πράματα δύσκολα...
    Αυτό που λες, και καλά κάνεις που τα λες, δεν είναι κάτι φοβερό και τρομερό..!
    Το "ηγούμενο" μέλος δεν έχει να δοκιμαστεί 3 χρόνια στην έρημο τρώγοντας έντομα, μαζεύοντας την νυχτερινή υγρασία με δίχτυ για να πιεί ένα σφηνάκι νερό υην μέρα, διαλογιζόμενος σαν τον Βούδα ούτε να επιβιώσει στην Σιβηρία ή την Παταγονία μ' ένα μαχαίρι κι ένα τσακμάκι συντροφιά.
    Να μπορεί να ντιλάρει λίγο με την πάρτη του, να ακούει, να βλέπει, να μπορεί να επεξεργάζεται και να ψιλομαθαίνει.
    Ακούγονται αυτονόητα, μα δεν είναι και τόσο αυτονόητα.
    Τόσο, που οι έρημοι κι οι Σιβηρίες να φαντάζουν μάλλον ευκολότερα, εδώ ένα δίκιο τόχεις, δεν λέω...
    Απέ την άλλη τα όμορφα τα λόγια τα μεγάλα, ένας ακισμός άνευ προηγουμένου, μια γύρα κέρασμα "μεταξύ" μας Μεταξά και πήγαινε-έλα φιλοφρονήσεων πασπαλισμένων με κομιλφό ευγένεια στο πλαίσιο να βγει με το στανιό ένα ίματζ, μια αύρα, ένας αέρας τεσπά, ως αποδεδειγμένης διαχρονικά αξίας, εξαργυρωτέας επί τη εμφανίσει, "ηγούμενο" παιδί δεν σε κάνουν, που να κωλοχτυπιέσαι υπερωρίες ει μη μόνον στα ώτα και τα μάτια του "ακόλουθου" (διάβαζε 'ποταχτικού μέλους) alter ego σου πλέρια κατά πλάτος και κατά μήκος...
    Στην καλύτερη περίπτωση να καταλήξεις Ζαμπούνης αλαφροπάτητος, για να γράφεις savoir vivre από αντιγραφή, να καμώνεσαι βασιλικά μεγαλεία και κολλητιλίκια και να μιλάς σαν τον Χ'νικολάου κορδωτός.
    Αν δεν υπάρχει έρμα κερδισμένο ζόρικα, η λογική "γιούργια στα παλιούρια" και ο μεγαλοϊδεατισμός, στην καλύτερη περίπτωση να σε κάνουν κάτι σε ήρωα του Λειβαδίτη ή του Ελευθερίου ή του Γκάτσου άντε και σε ανθρωπάκι του Γαϊτη, και πολύ πάει...
    Παλιό παιδι σε κόβω στα εντός, εκτός και επί ταυτά, καταλαβαίνεις...!
     
  6. lotus

    lotus Silence

    Ω! Δεν το χα διαβάσει αυτό μηνυματάκι  
    Θα ανασυγκροτηθώ κάποια στιγμή (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) και θα επιστρέψω για "επαναδιατύπωση" ακόμη κι αν μείνουμε στις απόψεις μας.
    Ο διάλογος μας κρατάει ζωντανούς.