Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Κυριοι" φαλλοκρατες - σκλαβες θυματα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slvK, στις 20 Νοεμβρίου 2005.

  1. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    πιστευω πως το μεγαλο λαθος ειναι οτι ολα γινονται πολυ γρηγορα!ειμαι Master εισαι slave ελα να κανουμε σχεση με την σκεψη αφου ο αλλος εχει αυτο που θελω ειναι ολα καλα!ποσοι και ποσες μπηκαν εδω μεσα και μετα απο κανα δυο μερες ειχαν κολαρο η δηλωναν υποταγη σε καποιον η καποια?θελει υπομονη βρε παιδια και να ξερεις τη θελεισ και μεχρι που εισαι ετοιμος να φτασεις!αυτο που ξεχνανε οι περισοτεροι ειναι πως μια D/s σχεση εκτος απο αρκετες διαφορες εχει και πολλα κοινα με μια εκτος bdsm σχεση!μαθετε τον αλλο γιατι πολλες φορες μπορει αυτος να εχει ολη την καλη διαθεση αλλα να του βγαινει αλλιως!και τελος αυτο το ελατωμα το εχουν κυριος οι γυναικες να γνωριζουν καποιον και να θελουν να τον βαλουν σε ενα καλουπι!δεν γινεται ετσι!η τον δεχεσε οπως ειναι η προχωρας αλλου αλλο δρομο δεν εχει!
     
  2. potty65

    potty65 Regular Member

    slvK υποψιάζομαι ότι οι προβληματισμοί σου έχουν να κάνουν με προσωπικές τραυματικές σου εμπειρίες. Από αυτή την άποψη σε καταλαβαίνω, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να μην σου επισημάνω την σχετικότητα των πραγμάτων. Αυτός που στα μάτια σου είναι ο ιδανικός αφέντης, στα μάτια κάποιας άλλης μπορεί να είναι το απόλυτο φαλλοκρατικό και εγωιστικό γουρούνι. Αντιστοίχως αυτός ο ιδανικός αφέντης σου, στον οποίο έχεις δώσει τα πάντα, ενδέχεται σε κάποια στιγμή να αιστανθείς ότι σε πρόδωσε, και αυτομάτως να μεταλλαχθεί σ' ένα τέρας.

    Εγώ πάντως δεν δέχομαι την ιδέα της γυναίκας θυσίας και του άντρα σατράπη. Στην πραγματικότητα η γυναίκα μπαίνει αυτοβούλως στην θέση αυτή, όπως μερικές που το κάνουν καλά καλά και μετά ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει εν τέλει, "δίκην εκάστω αποδιδόναι", όπως θα έλεγαν και οι αρχαίοι
     
  3. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Αγαπητη llazouli,
    το θεμα στο οποιο αναφερομαι εγω ειναι τελειως διαφορετικο. Καλως ή κακως μια γυναικα μπορει να βρει ευκολοτερα το σεξ απο εναν ανδρα (μιλαμε για μεσες καταστασεις παντα - μην συγκριθει η Βασιλειαδου με τον Brad Pitt). Υπαρχουν λοιπον ανδρες που ΕΝΣΥΝΙΔΗΤΩΣ δεχονται να τους δουλεψουν. Δεν αναφερομαι φυσικα σε τιποτα loosers. Στον καθε ανδρα μπορει να συμβει αν 1. Δαγκωσει τη λαμαρινα 2. Εχει πολυ καιρο να τιναξει τα μπουρια του
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: "Κυριοι" φαλλοκρατες - σκλαβες θυματα?

    Όσο αιρετικό και αν ακούγεται από στόμα Master αυτό που λέει ο Στυλιανός νομίζω ότι έχει δίκιο. Βέβαια υπάρχει και μια παράμετρος που δεν πρέπει να μας διαφεύγει. Το ότι μια γυναίκα μπορεί να βρει ευκολότερα το σεξ δε σημαίνει ότι το κάνει κιόλας.

    Και ακριβώς επειδή οι άντρες γενικά είναι λιγότερο εκλεκτικοί οι γυναίκες είναι περισσότερο. Ο νόμος της αγοράς και ζήτησης, περισσότεροι άντρες είναι διαθέσιμοι για σεξ οπότε φυσικό είναι μια γυναίκα να βρίσκει πιο εύκολα αυτό, αν αυτό ψάχνει.
     
  5. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Δεν νομιζω να ειναι αιρετικο να παραδεχεται καποιος την αληθεια οποια κι αν ειναι η ιδιοτητα του  
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    RE: RE: "Κυριοι" φαλλοκρατες - σκλαβες θυματα?

    Μα δεν είπα ότι είναι αιρετικό! Είπα ότι ακούγεται ως τέτοιο  
     
  7. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE:

    Άλλο ένα θεατρικό μονόπρακτο…
    -Είσαι άντρας?
    -Φταις για όλα!
    -Με αγκαλιάζεις?
    -Με πνίγεις!
    -Δεν με αγκαλιάζεις?
    -Με παραμελείς!
    -Θες να με πηδήξεις?
    -Είσαι φαλλοκρατικό γουρούνι!
    -Δεν θες να με πηδήξεις?
    -Υποκρίνεσαι…Είσαι gay..Είσαι ανέραστος!
    -Δεν με παντρεύεσαι?
    -Με εκμεταλλεύτηκες, έχασα μαζί σου τα καλύτερα μου χρόνια!
    -Με παντρεύτηκες?
    -Με ξεγέλασες! Έχασα μαζί σου τα καλύτερα μου χρόνια!

    Γιατί κι από που κι ως που "ξέρει" πως μπορεί να την "εκμεταλλευθεί"?

    Δεν θα πάω ακόμη στις BDSM σχέσεις, μια και αυτό που αναφέρεις κατά την άποψη μου έχει τις ρίζες του στις γενικότερες σχέσεις αντρών γυναικών.

    Τι σημαίνει εκμετάλλευση? Να της πει παραμύθια? Αυτά έμαθε να λέει γιατί έτσι τον διδαξαν οι γυναίκες. Γιατί αν πλησιάσει κάποια και της πει στα ίσα, θέλω σεξ και πάλι δεν θα γλιτώσει το "άντε ρε φαλλοκρατικό γουρούνι" κ.ο.κ.
    Και γιατί?
    Ακριβώς γι΄ αυτό που αναφέρει και ο Stylianos και ο Arioch. Η εξουσία αυτού που σέρνει καράβια.

    Να περάσει μια χαρά λες. Το μια χαρά τι σημαίνει?
    Περνάει μια χαρά όταν αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να περνά από χίλια μύρια κύματα για να εκπληρώσει μια φυσική του ανάγκη, γιατί κάποιες γυναίκες τον θεωρούν υπόχρεο να τις "πληρώνει" με τον ένα ή άλλο τρόπο για να είναι μαζί του?

    Οπότε τι ξέρει? Τι μπορεί να ξέρει κι εκείνος ο κακόμοιρος. Να πηδήξει θέλει και όλες του ζητούν τα ρέστα. Ε! έμαθε να τα δίνει.

    Τώρα αν ο συγκεκριμένος, έμαθε πως υπάρχει άλλο ένα μέρος που μπορεί να καταφέρει να πηδήξει, θα παίξει άλλο παιγνίδι. Θα το παίξει κυρίαρχος.
    Η ουσία δεν αλλάζει.

    Το παίζει…όπως παίζει και πολλούς άλλους ρόλους…στόχος ένας.
    Μια άπειρη σκλάβα… Για πόσο χρονών μιλάμε? Για 18-20 χρονών? Γιατί μόνο τότε μπορώ εγώ να δικαιολογήσω τις επιλογές της με την απειρία της.

    Από κει και πέρα, έχοντας ως δεδομένο, πως οι περισσότερες συνειδητοποιούν και βρίσκουν το bdsm κάπου κοντά στα 30, τότε με όλη τη συμπάθεια που έχω, θα πω αυτό που πάντοτε έλεγα και με κατηγόρησαν για απόλυτη, ουκ ολίγες φορές,.
    Αλλά είναι κάποια πράγματα, όπως οι ορισμοί των ιδιοτήτων, στους οποίους είμαι απόλυτη.

    Παρασύρεσαι μόνο όταν δεν σκέφτεσαι και βλέπεις μόνο όσα επιλέγεις να βλέπεις. Όταν έχεις δημιουργήσει με τη φαντασία σου αυτά που ποθείς και τα ζεις, χωρίς να υπάρχουν πουθενά πέρα απ΄ την φαντασία σου αυτή.

    Αν θεωρείς πως είσαι σκλάβα, επειδή είχες 3 φαντασιώσεις υποταγής και δηλώνεις κιόλας σκλάβα, δηλαδή αυτοαποκαλείσαι σκλάβα όπως ακριβώς αυτοαποκαλείται και εκείνος Κυρίαρχος, πηγαίνεις γυρεύοντας.

    Αν δεν γνωρίζεις κολύμπι δεν βουτάς στα βαθιά νερά, όσο μεγάλη κι αν είναι η επιθυμία σου να κολυμπήσεις, έτσι δεν είναι? Κι Ακόμη κι αν γνωρίζεις κολύμπι, άμα μπαίνεις σε άγνωστα νερά, πάλι θα είσαι προσεκτική.
    Γιατί να ακολουθεί κάποιος διαφορετική τακτική, όταν πρωτομπαίνει στα άγνωστα νερά του bdsm?

    Άλλο να είσαι υποτακτικής φύσης και άλλο να είσαι σκλάβος των επιθυμιών σου. Και όπως κάποιες μόλις κάνουν σεξ με κάποιο, αμέσως ακούνε στο κεφάλι τους τις γαμήλιες καμπάνες, έτσι κι εδώ.
    Άμα η επιθυμίες τους κατευθύνουν τον εγκέφαλο τους, θα κάνουν το πιθανότερο, λανθασμένες επιλογές. Και η τάση να προβάλλεις το φταίξιμο, στα «φαλλοκρατικά γουρούνια» αντί να κοιτάξεις μέσα σου και στη συμπεριφορά σου να δεις ποιες απ΄ τις επιλογές οδήγησαν σ΄ αυτό, είναι χαρακτηριστική σε πολλές γυναίκες.

    Κανείς δεν εκμεταλλεύεται κανένα χωρίς τη –τουλάχιστο- έμμεση συγκατάθεση του.
    Αυτή είναι η άποψη μου βέβαια.

    Κι εγώ παλιά έκλαιγα και κατηγορούσα τους άντρες, γιατί? Γιατί δεν είχα τα κότσια να δω τι έκανα εγώ λάθος. Γιατί είναι ευκολότερο να βουλιάζεις μες τη θυματοποίηση που η ίδια επέφερες με τις επιλογές σου κατηγορώντας όλους όσους «εκμεταλλεύτηκαν» την «αθωότητα» σου, ενώ όλα είναι και θα είναι πάντοτε αποτέλεσμα των προσωπικών μας επιλογών. Εκείνοι κάνουν τις δικές τους, εμείς τις δικές μας. Και το να λέμε εμείς, εκείνοι είναι φαλλοκρατικά γουρούνια κι εκείνοι να λένε είναι όλες τσούλες, δεν νομίζω να μας πάει πουθενά.

    Και για όνομα του Θεού δηλαδή, πόσο χρόνο μπορεί να υποκρίνεται κάποιος τον Κυρίαρχο? Και η υποτακτική που ζει? Σε θάλαμο απομόνωσης? Δεν μιλά με κανένα, δεν διαβάζει τίποτα, απλά ξύπνησε μια μέρα είπε είμαι σκλάβα, βρήκε τον 1ο που έτυχε εκείνη τη μέρα να ξυπνήσει και να πει είμαι αφέντης και στο άψε σβήσε του παραδόθηκε και μάλιστα απόλυτα?
    Επέτρεψε μου να αμφιβάλλω, τόσο για την σκλαβιά της όσο και για την υποταγή της.

    Είναι δυνατό, άντε να δεχτώ το ερωτεύεται, αλλά να υποταχτεί και μάλιστα απόλυτα τόσο γρήγορα? Τελικά ποιόν ερωτεύεται και σε ποιόν υποτάσσεται? Στον συγκεκριμένο κύριο ή στην προσωπική της ανάγκη που της κλείνει τ΄ αυτιά και τα μάτια στην αλήθεια?
    Και ποιος είναι τελικά εδώ ο ξεγελασμένος?
     
  8. zinnia

    zinnia Contributor

    Λαρα...

    Ν αγιασει το στομα σου κοριτσι μου..

    Αψογη η τοποθετηση σου..δεν εχω και δεν μπορω να της προσθεσω ουτε τελεία..

    να σαι παντα καλα

    ζ
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    ωραιο το μονοπρακτο λαρα !γενικα κατηγορουμαστε σαν γουρουνια επειδη ειμαστε απλοι και ξερουμε εκ των υστερων τη θελουμε απλος δεν μπορουμε να το ζητεισουμε στα ισα παντος slvK με ξενερωνει λιγο που εστιαζεις στην γυναικα σαν θυμα!δεν γινεται και το αντιθετο?
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    RE: RE: "Κυριοι" φαλλοκρατες - σκλαβες θυματα?

    Πριν έγραφα:

    Εγώ παλι αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι θυμα αυτή η σκλαβα. Δυσκολευομαι να τη λυπηθώ. Για να δωσει την απόλυτη υποταγή της στον τύπο αυτόν, μάλλον της ταιρίαζει.

    Tωρα συμπληρώνω:

    Εγώ παλι αναρωτιέμαι αν είναι πράγματι θυμα αυτός που σερνεται απ το ..... της. Δυσκολευομαι να τον λυπηθώ. Για να σέρνεται απ αυτήν, μάλλον του ταιρίαζει.

    ΥΓ Μπραβο λαρα
     
  11. slvK

    slvK New Member

    RE:

    Kαλημερα Σ/σας.
    Καταρχην Σ/σας ευχαριστω ολους που καταθετετε τις αποψεις Σ/σας. Παρολο που ομολογουμενως μπερδευτικα περισσοτερο...
    Κυριε Bad Habits σαφως και συμβαινει και το αντιθετο οπως πολυ σωστα μου Επισημανατε.
    Αγαπητη lara[E-p] βρισκω την τοποθετηση σου απολυτα λογικη και στο μεγαλυτερο ποσοστο αυτης συμφωνω.
    Δυστυχως ξαναδιαβαζοντας την ερωτηση μου αντιλαμβανομαι οτι δεν ημουν αρκετα σαφης ωστε να Σ/σας δωσω να καταλαβετε το ζητουμενο.
    Παντως πολλες απο τις απαντησεις Σ/σας με βοηθησαν.
    Αγαπητε potty65 η ερωτηση μου οντως ξεκιναει απο παλαιοτερες εμπειριες μου μεσα απο τις οποιες και εμαθα να φυλαγομαι και μου εδωσαν και μια αφορμη να ψαξω τα πραγματα ακομη περισοτερο.
    Μιλωντας και με Α/αλλους ανθρωπους του χωρου διαπιστωσα οτι πολλοι θεωρουν πολυ ευκολο το να ειναι Καποιος Κυριαρχος οντας απλα αυταρχικος και εγωιστης. Πιο συγκεκριμενα καποιος σε μια συζητηση μου ειπε "Ειναι απλο... Εγω διαταζω το θελω μου και η σκλαβα υπηρετει... Αν δεν το κανει με λιγο ξυλο θα στρωσει. Αυτο ειναι Αφεντης. " Αναφερομαι λοιπον σε αυτου του ειδους τους ανθρωπους. Και ανδρες και γυναικες.
    Οσο για το πως θα φτασεις μεχρι εκει, δεν ενοουσα οτι δινεσαι και υπηρετεις τον πρωτο τυχοντα. Σαφως και αυτες οι σχεσεις χτιζονται με την παροδο του χρονου, οπως και ολες οι σχεσεις. Θα γνωρισεις, θα μαθεις, θα ανακαλυψεις....
    Καθοτι οπως θα καταλαβατε το θεμα το εχω μπερδεψει πολυ μεσα στο μυαλο μου, δεν θα μιλησω αλλο για αυτο για να μην σας λεω και μπαρουφες. Ο Κυριος μου προσπαθει να με βοηθησει και με την βοηθεια και των δικων Σ/σας αποψεων νομιζω πως θα καταλαβω...   Σ/σας ευχαριστω Ο/ολους.
     
  12. τασος0

    τασος0 Regular Member

    για ακομη μια φορα θα συμφωνησω με την λαρα