Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Κυριοι" φαλλοκρατες - σκλαβες θυματα?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος slvK, στις 20 Νοεμβρίου 2005.

  1. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    Ανακεφαλαιωνοντας στο θεμα θα ελεγα οτι ο πραγματικος Κυριος αγαπαει την σκλαβα του οσο τον αγαπαει κι εκεινη. Δεν ειναι θεμα να ξεχωρισεις λοιπον αν ειναι ψευτο-Μαστερ ο τυπος γιατι εστω κι αν ειναι, αν σε αγαπαει τιποτα δεν εχει χαθει. Ολοι μας την εχουμε πατησει απο μια ψευτικη αγαπη, καθολου απιθανο λοιπον να την πατησουμε και απο μια ψευτικη bdsm σχεση.
    Υ.Γ. Το αντιστοιχο θηλυκο της εκφρασης "φαλλοκρατικο γουρουνι" ποιο ειναι? Κι αν δεν υπαρχει, γιατι δεν υπαρχει?
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    RE: RE:

    Για μένα το θέμα σ΄αυτές τις περιπτώσεις είναι απλά πως τα συγκεκριμένα άτομα είναι άσχετα με το Ds, και ήταν και ο λόγος που αρνήθηκα να κατατάξω τους συγκεκριμένους, είτε άντρες είτε γυναίκες σ΄αυτό, εξού και μίλησα για γενικά άντρα /γυναίκα. Είμαι κάπως απόλυτη και θα το δείτε σε πολλά ποστ, στην κατηγοριοποίηση και στο ξεκαθάρισμα των ερμηνιών, ακριβώς γιατί φέρνουν σύγχιση και αυτό είναι ένα τρανό παράδειγμα αυτού.

    Γιατί από κάποιο Top δεν περιμένει κανείς κάτι περισσότερο από απλά κυριαρχία στο κρεββατι. Πόσοι και πόσοι μέσα στο chat δεν πλησίαζαν ακριβώς μ΄αυτή τη στάση. Με το καλησπέρα άρχισαν να δίνουν διαταγές. Πολύ γρήγορα απλα τους παραμέριζα και δεν ασχολούμουν, γιατί?
    Γιατί ακόμη και σαν άσχετη και ανίδεη σχετικά με bdsm έκανα αυτό που πολύ σωστά είπε ο Bad Habits. Έβλεπα πάνω απ΄ όλα τι άνθρωπος είναι. Το τι΄δήλωνε ολίγο με ενδιέφερε. Κι εδώ πολλοί και πολλές δηλώνουν σκλάβες, αλλά ένα πολύ μικρό ποσοστό, όντως είναι σκλάβες. Και πολλοί δηλώνουν Μαστερς αλλά και πάλι ένα μικρό ποσοστό είναι όντως Μαστερς, ή δηλώνουν sub και είναι απλά Bottom ή φετιχιστές κ.ο.κ. Κι αυτό γιατί δυστηχώς , κάποιοι θεωρούν πως το ένα είναι "λιγότερο" απ΄τ΄άλλο. Δεν παίζει έτσι και το είπαμε πολλές φορές. Δεν υπάρχει καλύτερο και χειρότερο. Υπάρχει απλά διαφορετικό.

    Το ποιος είναι ποιος, άσχετα με το τι δηλώνει φαίνεται στην πορεία. Γιατί και σκλάβα να είμαι δεν σημαίνει πως θα ταιριάσω με όποιον είναι Μαστερ. Χρειάζονται περισσότερα απ΄αυτό για να είναι 2 άτομα συμβατά. Κι αυτό δυστηχώς το ξεχνάνε πολλοί, μέσα στην επιθυμία να το ζήσουν.
     
  3. gaby

    gaby Guest

    RE:

    Θα ήθελα, με τη σειρά μου να καλωσορίζω στην κοινότητα την slvK   και να καταθέσω ορισμένες σκέψεις πάνω στο θέμα που έθεσε και στις προεκτάσεις που πήρε αυτό παρακάτω.

    Από την σχετικά περιορισμένη εμπειρία μου από αναζητήσεις στο νετ, αυτοί που θα συνιστούσα να αποφεύγουν με κάθε τρόπο οι υποτακτικές γυναίκες είναι...

    ...ορισμένοι που δηλώνουν Κυρίαρχοι, αβάσιμα ή και σχετικά βάσιμα, και που το κίνητρό τους είναι η οργή προς τις γυναίκες. Κάποια γυναίκα τους θύμωσε, τους εξαπάτησε, τους πίκρανε, τους απογοήτευσε, τους "την έφερε" και τώρα νιώθουν την ανάγκη να πονέσουν κάποια άλλη, να στενοχωρέσουν, να ταπεινώσουν, να,να,να... όχι κατ' ανάγκην συναινετικά. Το καλό με αυτούς είναι ότι διακρίνονται σχετικά εύκολα και είναι δύσκολο να εξαπατηθεί μία υποτακτική αν δεν το θέλει η ίδια πάρα πολύ.

    Οι wannabes, στους οποίους αναφέρθηκε παραπάνω ο MasterJp είναι επίσης ένα πρόβλημα και δεν είναι εύκολο να τους διακρίνει, ίδως μία άπειρη υποτακτική.

    Αλλά για υποταχτεί κάποια σε Κάποιον, όσο και να το θέλει και να πιστεύει ότι είναι έτοιμη γι αυτό και γι Αυτόν, περνάει από πολλές φάσεις. Κάποια στιγμή θα φανεί αν μπορεί να Του υποταχτεί ή όχι, ως τότε δεν είναι οριστικές οι καταστάσεις, έτσι και αλλιώς.

    Σκλάβες θύματα... βαριά κουβέντα. Δύσκολο θέμα. Θέμα αυτοπροσδιορισμού για την κάθε υποτακτική ή σκλάβα. Αν αισθανθεί η ίδια ότι είναι θύμα, τότε, το δίχως άλλο, είναι θύμα. Ότι και να της πει ο όποιος Τ/τρίτος. Αν η ίδια δεν αισθάνεται θύμα, τότε δεν είναι θύμα, ότι και να της έχει επίβάλλει και ο Κύριός της, όπως και αν την βλέπουν οι Τ/τρίτοι.

    Σχετικά με το δίπολο ο "κακός" και σίγουρα fake Κυρίαρχος και η "κακομοίρα" η σκλάβα Του και τις προεκτάσεις που πήρε στη συζήτηση, η γνώμη μου είναι ότι όλοι αυτοί οι καημοί ανθρώπινοι είναι και καλό είναι να τους βλέπουμε με συμπάθεια. Η ερωτική απογοήτευση είναι πάντα ένα πικρό ποτήρι, για τον κάθε άνθρωπο. Για τους άντρες, για τις γυναίκες, για τους Κυρίαρχους/ες, για τους υποτακτικούς/ες, για τους νέους, για τους γέρους, για τους κουτούς, για τους έξυπνους, για τους πλούσιους, για τους φτωχούς, για τους άσκημους, για τους όμορφους, για Ο/όλους.

    Στο διάλογο: "Στρίγγλα, μου έφαγες τη ζωή!", "Άτιμε, σου έδωσα τα καλύτερά μου χρόνια και κοίτα πώς με έκανες", που είναι η ακραία συνέπεια της παραπάνω λογικής, δε μπορεί Κ/κανείς να δώσει άδικο σε Κ/κανέναν. Και οι δύο που μιλάνε υποφέρουν, και οι δύο έχουν δίκηο και άδικο, και οι δύο ζουν στην κόλαση. Τι να πούμε εμείς οι Τ/τρίτοι; Και τί να προσφέρουμε; Καλύτερα να Σ/σωπαίνουμε, πιστεύω.

    Μόνο που η λογική της "θυματοποίησης" στα χέρια του "σκληρού" Κυρίαρχου/ης κυρίως των γυναικών αλλά και των αντρών, δεν έχει θέση στο lifestyle. Είναι καθαρά και απολύτως βανίλλα.

    Για ποιό λόγο;

    Θα Σ/σας, παρακαλέσω, Ό/όσους αμφιβάλλετε, να διαβάσετε πάρα πολύ προσεκτικά αυτά τα δύο άρθρα:
    10 κανόνες για Κυρίαρχους/ες
    10 κανόνες για υποτακτικούς/ες

    Αν τα διαβάσετε και τα δύο αυτά άρθρα, θα διαπιστώσετε ότι οι κανόνες, οι ηθικές αξίες ουσιαστικά, είναι οι ίδιες, τόσο για τους Κυρίαρχους/ες όσο και για τους υποτακτικούς/ες. Με λίγο διαφορετική διατύπωση και διαφορετική έμφαση ίσως στον κάθε κανόνα, αλλά για Ο/όλους ισχύει ότι:

    Θα πρέπει να είναι, μεταξύ άλλων, Υ/υπομονετικοί, Τ/ταπεινοί, Ε/ευαίσθητοι και με σκοπό να Ε/ευχαριστηθούν.

    Αυτό, κατά τη γνώμη μου σημαίνει ότι μία γυναίκα που μπαίνει στο lifestyle, έστω ως υποτακτική, αφήνει πίσω της τις συνηθισμένες κοινωνικές αντιλήψεις για το πώς πρέπει να ζει μία γυναίκα την ερωτική της ζωή και ενστερνίζεται τις αρχές του άρθρου, τις οποίες έχουν και οι Κυρίαρχοι. Θέλησε, ή ακολούθησε τη μοναδική της επιλογή, να ζήσει μία πιό ελεύθερη, απαλλαγμένη από τους συνηθισμένους περιορισμούς, πιό δύσκολη, ερωτική πραγμάτωση, και σε αυτό το δρόμο, έχει τις ίδιες αξίες με τους Κυρίαρχους. Βγαίνει από τη λογική "δίνω σεξ για να πάρω αγάπη".

    Αλλάζει νοοτροπία δηλαδή, στις ερωτικές της επιλογές. Είτε αυτό αφορά τους προσανατολισμούς της (Κυρίαρχη ή υποτακτική, ή εναλλασόμενη (switch), ή διαστροφική (perv)), είτε αφορά τον Κυρίαρχο στον Οποίο επιθυμει να υποταχτεί.

    Ουσιαστικά, οι αρχές αυτές είναι η προστασία της υποτακτικής και η προστασία του Κυρίαρχου συγχρόνως. Η προστασία από την κακομεταχείριση και από τον εκβιασμό.

    Αυτές οι αρχές είναι που δε θα αφήσουν τη σκλάβα να γίνει θύμα του "κακού" και fake Κυρίαρχου. Όχι η τύχη της στο σε "ποιόν θα πέσει" περιδιαβαίνοντας το νετ.
     
  4. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    RE: RE: RE:

    Συμπληρωνω λεγοντας οτι δεν υπαρχει και αντιστοιχη αρσενικη λεξη στη λεξη μισογυνης...
     
  5. Stylianos

    Stylianos Regular Member

    RE: RE: RE: RE: RE:

    ...τα οποια ταυτιζονται με το μισανθρωπος και οχι με αυτον που μισει τους ανδρες ως φυλο  
     
  6. sk

    sk Regular Member

    Απάντηση: RE:


    Έχεις δίκιο lara [E-p], αν δεν γνωρίζεις κολύμπι, δεν βουτάς στα βαθιά νερά...όταν είσαι σκεπτόμενο άτομο και δη όταν σκέφτεσαι ψύχραιμα.

    Θεωρώ όμως ότι αυτό που συμβαίνει σε πολλές από εμάς που είμαστε νέες στον χώρο είναι ότι όταν επιτέλους, η καθεμία με δικό της ερέθισμα, ανακαλύπτει ότι "χρειάζομαι κάτι άλλο", χάνουμε λίγο την ψυχραιμία μας γιατί συνειδητά ή ασυναίσθητα, ίσως κυνηγάμε να αναπληρώσουμε αυτό που νοιώθουμε ως χαμένο χρόνο.

    Μπορεί λοιπόν εν γνώσει μας να βουτύξουμε στα βαθιά νερά και ας μην ξέρουμε κολύμπι (και θέλει κότσια αυτό!). Αν είμαστε απίστευτα τυχερές, μπορεί να πετύχουμε ένα μοναδικό κύμα, δυνατό, ισχυρό και που τυγχάνει να μπορεί να μας σηκώσει και να μας κατευθύνει σωστά. Μπορεί όμως αυτό το κύμα να πλεει σε άλλα πελάγη και εμείς να μείνουμε εκεί και να ζοριστούμε και να ταλαιπωρηθούμε με άλλα κύματα που θα μας πάνε από εδώ και από εκεί, θα μας χαρίσουν καλές αλλά και άσχημες στιγμές. Αλλά και οι άσχημες, δύσκολες ακόμη και οδυνηρές στιγμές στο πρόγραμμα είναι...όπως έλεγε και η σοφή γιαγιούλα μου όταν πάθαινε υστερία η μαμά μου που γυρνούσα με γρατζουνισμένα γόνατα: "παιδί που δεν χτυπάει, δεν μπορεί να μεγαλώσει".

    Για μένα σημασία έχει, αφού αποφασίζουμε να βουτύξουμε, να δεχτούμε τις συνέπειες, να τις οικειοποιηθούμε, να τις κάνουμε δικές μας. Κάθε άνθρωπος που συναντάμε αφήνει πάνω μας σημάδια. Άλλοτε καλά, άλλοτε κακά. Αλλά δεν μου αρέσει να βλέπω γύρω μου ανθρώπους που το παίζουν θύμα. Τις επιλογές μας τις κάνουμε μόνοι μας. Και πρέπει να μπορούμε να αντιδράμε σε αυτές. Γι' αυτό και το responsibility διαβάζεται και ως ability to respond.

    sk (MSp)

    ΥΓ αυτές τις ημέρες, όλο καλά νήματα πέφτουν στα χέρια μου  
     
  7. Markisios_Nte_Sant

    Markisios_Nte_Sant Regular Member

    Απάντηση: "Κυριοι" φαλλοκρατες - σκλαβες θυματα?

    Μην ψάχνεις στη ζωή εύκολες απαντήσεις, και εγγυήσεις...
    Και αν τις έβρισκες, θα έχανες αμέσως το ενδιαφέρον σου για αυτή...
     
  8. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor