Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κόψε τις ζουζουνιές, ρε!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιουλίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    ...Ξέρεις πότε δε μου αρέσουν, μωρό μου; Όταν κοντεύουν να πάρουν το σχήμα καρδούλας, με την ίριδα να λιώνει σχηματίζοντας το ''ροζ'' ποτάμι της αγάπης. Μόνιμα.

    Αγαπώ να με αγαπάς, μη με παρεξηγείς, αλλά θέλω να με κοιτάς σαν τον/ην ----------, όχι σαν τον/ην Μίκι/νι Μάους, πρέπει να σου το πω τώρα, ώστε να μην χρειαστεί να σε σκοτώνω σε κάποιο παράλληλο σύμπαν.

    Ωραίες οι αγκαλιές και τα χάδια, δε διαφωνώ, αλλά δεν είμαστε σιαμαία. Γιατί το να βλέπω το φουντούνι να έρχεται προς το στόμα μου πριν το ζητήσω, με κάνει ώρες-ώρες να θέλω να δαγκώσω το χεράκι σου. Κι όχι από πόθο!

    Έχω κι εγώ στιγμές αδυναμίας στα «γούτσου γούτσου», μη νομίζεις. Σε προτιμώ άντρα, εραστή, φίλο. Συνοδοιπόρο σε διαφωνίες, μουσικές, ταξίδια. Θέλω όλους τους ρόλους σου, όχι μόνο εκείνον του ''αγαπούλη''. Σε προτιμώ με ισορροπία.

    Να ξέρεις πότε η στιγμή απαιτεί δύναμη και πότε αδυναμία.

    Διότι την πολύ ζάχαρη δεν την αντέχω ούτε στον καφέ και τα λούτρινά μου τα έχω ανεβάσει, εδώ και χρόνια, στο πατάρι.

    Μην βιαστείτε να πείτε «είναι τρελές οι γκόμενες μαλάκα, δεν ξέρουν τι θέλουν», γιατί θα μετανιώσω για το σάλιο που χάλασα.

    Αυτά!

    Προς γυναίκες και άντρες, αλήθεια (ε) ! πόσο ''ΓατοΖούζουνα'' είστε,σας ενοχλεί... και κατά πόσο, το απεχθάνεστε αυτό; : )))

    **Μετά το κείμενο ακολουθεί μουσική υπόκρουση**:

     
    Last edited by a moderator: 19 Ιουλίου 2015
  2. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Ωραιο νήμα.

    Εγω ειμαι ζουζουνα, οταν γουσταρω φουλ ειδικα...ξεχειλίζω **** θες ματια να γυαλιζουν? Θες χαμογελο? Ολα αυτα!και αλλα τοσα!
    Δεν ειναι ομως στο δικο μου χερι-κριση ποτε θα το αφηνω αυτο να φανει και ποτε θα το συγκρατω! Να εξαφανιστει ειναι αδυνατο, να το συγκρατω ομως ωστε να εκδηλωνεται στο χρονο και στο βαθμο που επιθυμει Εκεινος γινεται.
    Ειναι ευκολο? Οχι. Για εμενα οχι..στην αρχη μου φαινοταν πανδυσκολο..πλεον το κανω..αλλα αποσυντονιζομαι στην προσπαθεια, χανω λιγο το φοκους μου απο αλλα πραγματα μπορει να ειμαι πιο αφηρημενη πχ γιατι βαζω πολυ ενεργεια στο να συγκρατηθω η να θυμηθω να παρω αδεια πρωτα. Θα το καταφερω ομως!

    Τι χαρα ομως οταν παρω αυτο το οκ ! *-* *-*
    Συσσωρευμενο ξεχειλισμα!

    Σε πιο " σοβαρο" επιπεδο τωρα..θεωρω οτι παιζει κομβικο ρολο ο τροπος της γουτσιας και το μπακραουντ της.
    Δηλαδη...
    Αν ειναι ψευτικη η γουτσια..αν δεν βγαινει και δεν ταιριαζει στον αλλον...φαινεται..δεν πειθει και βγαινει αηδια.
    Αν η γουτσια εχει σκοπο...να χειριστει...να αποφυγει πραγματα..αν η γουτσια δλδ χρησιμοποιειται με δολο ειναι ντροπη για την ιδια τη γουτσια..και απειρη ξενερα!
    Αν ο τροπος με τον οποιο εκφραζεται η γουτσια..ειναι σαχλος..χωρις νοημα και ουσια επισης ακομη και εμενα της "ζουζουνιαρας" θα μου προκαλουσε τασεις προς εμετο.

    Αληθινη, πηγαια γουτσια **** απο πλευρας μου.
    Ελεγχος, ορια, και σωστη χρονικη στιγμη , απο δικης του , ωστε να την απολαυσει στο επακρο ακριβως οπως του αρεσει και του ειναι χρησιμη!

    Αυτα απο εμενα Mad!
     
  3. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Για μένα το σωστό γούτσου πρέπει να έχει και το σωστό timing, τι όχι;  

    Λίγη ηρεμία, θα σου πω εγώ, λίγο προσωπικό χώρο, λιγότερο γούτσου-γούτσου, βρε bro!

    Ο κατάλογος του ζουζουνοπροστάτη είναι ανεξάντλητος:

    Οι κανονικοί άνθρωποι μπορεί κάποια μέρα να ξυπνήσουν στραβά. Ή να θέλουν να πιουν τον καφέ τους με ησυχία – κοινώς, μουγγαμάρα – χωρίς γούτσου γούτσου και ζουζουνιές από το πρώτο λεπτό που θα ανοίξουν τα μάτια τους.

    «Αγάπη μου, πάει αρκετή ώρα από τότε που μου είπες ότι μπήκες στο μπάνιο, αλλά ακόμη δεν έχεις πάρει τηλέφωνο, ανησύχησα, όλα οκ;»

    Όχι. Έκανα αποτρίχωση με διάφορους τρόπους, που μπροστά τους τύφλα να ‘χουν τα S/M όργια, ερεθίστηκα -δυστυχώς όχι με τον τρόπο που θα ήλπιζες- και κατέληξα να πασαλείβομαι με κρέμες κι αλοιφές γιατί έχω κι ευαίσθητο δέρμα πανάθεμά με. Μη μου πεις ότι τώρα που το έμαθες κι αυτό, δεν πήγε η σχέση μας ένα level πιο πάνω!

    «Μωράκι μου έχω μία ολόκληρη ώρα να σε δω. Πότε θα βρεθούμε επιτέλους;»

    «Να προσέχεις στον δρόμο, ναι;»

    Ναι. Σου υπόσχομαι επίσης για να σε προλάβω, ότι δε θα δεχτώ καραμέλες από κανέναν άγνωστο.

    Να σου η ευκαιρία που έψαχνε να βάλει μπρος στο φουλ όλα τα «νιαου» που κρύβει μέσα του. Κι αρχίζει ξανά να σου κωλοτρίβεται αποζητώντας προσοχή.

    Για να μιλήσω λίγο σοβαρά, όχι, δεν προτιμώ τους αδιάφορους, ούτε εκείνους που φωνάζουν από χιλιόμετρα «πολλά βαρύς κι ασήκωτος».

    Δε με ενοχλεί να με περιποιούνται, ούτε να νοιάζονται για ‘μένα και να το δείχνουν. Θα έλεγα ότι μ’ αρέσει κιόλας, δεν το αρνούμαι.

    Μην μπερδεύεις έναν υγιή δεσμό με έναν δεσμό γούτσου γούτσου.

    και τέλος προτιμώ να είμαι ''γούτσου γούτσου το δεινοσαυράκι'' παρά μια καμμένη γκόμενα που αποζητά προσοχή.

    Αυτά!


     
  4. Oι πιο αστείες γουτσιές γίνονται από γυναίκες άνω των 40 (γενικά όλο αυτό το υπερφύαλο πακέτο, γουτσιάς, σέλφιζ και επίδειξη τεχνολογίας, γυμναστηρίου κλπ είναι ένα κακόγουστο μικροαστικό ντεκαβλέ lifestyle που θα μπορούσε να το διαφημίζει η Αντζελα Δημητριου).
    Η γουτσιά, σαν ύφος ταιριάζει στα μικρά 18-25 (άντε με βια 30) θ που έχουν το ζωμό της νιότης by nature (εκεί αν και ενοχλητική ώρες και φορές δικαιολογείται).
    Περιττό να πω, πως τις πιο κακόγουστες γουτσιές τις κάνουν φιλενάδες-αγόρια των κοριτσιών (μέσα στο μετρό να δείτε σκηνικά απείρου γέλιου).
    Η πολύ γουτσιά κάνει πολλές φορές την φαντασία ορισμένων ανθρώπων να γεμίζει με σενάρια γουτσοextinction (φαντασιακά σενάρια όπου κάτι γίνεται - γαμιέται ο ΔΙΑΣ ξέρω γω - και οι γουτσόπληκτοι / ες παίρνουν τα αρχίδια του σύμπαντος στο στόμα)
     
  5. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    @Madeleine Rk ελα μωρεε αυτα δεν ειναι γουτσιες..ειναι ανασφαλειες περιτεχνα παρουσιασμενες ως " ενδιαφερον-ανησυχια-ερωτας"

    Να..παλι η "κακη" χρηση της λεξης ερωτας.Ωραιοτατο παραδειγμα τα παραπανω.
     
  6. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Όλα έχουν τις στιγμές τους... δεν είμαι τέτοιος τύπος είναι η αλήθεια ούτε το απαιτώ στις σχέσεις μου, αλλά δεν με χαλάει να είναι η κοπέλα μου - Σε λογικό επίπεδο πάντα. Μην πάθουμε και ζάχαρο! Καλό το νάζι αλλά το πολύ το Κυρ' ελέησον το βαριέται και ο παππάς!
     
  7. Σωστά,
    Ώρες λειτουργίας εκκλησιασμού 7 με 11 πρωινήν  
     
  8. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Εγώ στις 7 δεν ξυπνώ! Είμαι διακοπές τώρα!
     
  9. Ο εκκλησιασμός πέρνει παράτα 5 με 8 απογευματινή.....
     
  10. yagos69

    yagos69 Live with a dream, not a substance

    Τώρα μας μάμησες...   Άντε καλά!
     
  11. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    @Madeleine Rk θα συμφωνήσω απόλυτα και πάλι με την @golden slave : αυτά που περιγράφεις στο ποστ #3 δεν είναι ζουζουνιές, είναι ασφυξία, σαδομαζοχισμός εκείνου του είδους που δεν απολαμβάνεται με τίποτα!!!!  
    Είμαι απίστευτα ζουζουνιάρικο κατασκεύασμα, κάνω άπειρα νάζια, άπειρα όμως και στον Κύριο μου και στους ερωτικούς μου συντρόφους και στους φίλους μου και στο μπαμπά μου και σε όλους, δεν μασάω μια! Νιαουρίζω ακόμη και στο γραφείο  

    Όμως: ζουζουνιά δεν είναι το "έχουμε να βρεθούμε μια ώρα και μου έλειψες", αυτό είναι "κάνε πέρα θα πιάσουμε κοριούς!!!", ζουζουνιά δεν είναι το "άργησες να βγεις από το μπάνιο, ανησυχώ", αυτό είναι "ναι ρε γαμώτο είναι που μπήκα στα βαθιά και δεν πάτωνα", ζουζουνιά δεν είναι το "νιαρ, θέλω να κοιτάς μόνον εμένα στα μάτια συνέχεια", "γιατί; θες να σε υπνωτίσω;;;".

    Κάνω λοιπόν σιχαμένα πολλά νάζια αλλά ποτέ σε περιπτώσεις όπως:
    - Το σεξ
    - Όταν ο άλλος μου λέει ένα πρόβλημα που έχει
    - Όταν πρέπει να δεσμευτώ ότι θα πάρω την ευθύνη για κάτι (προσωπικό, επαγγελματικό whatever) και ο άλλος πρέπει να ξέρει ότι μπορεί αυτό να το αφήσει σε μένα για να κάνει άλλα πράγματα που απαιτούνται σε εκείνη τη φάση - στιγμή
    - Όταν συζητώ σοβαρά για κάτι που μου άρεσε, με εξέπληξε, με ενθουσίασε κλπ
    - Όταν συζητώ σοβαρά για κάτι που με στενοχώρησε, προβλημάτισε, αιφνιδίασε κλπ
    - Όταν συζητώ για κάτι που με φοβίζει - μου προκαλεί ανασφάλεια
    - Όταν συζητώ για κάτι που μου προκαλεί δυσκολία
    - Όταν συζητώ για κάτι που νιώθω ότι δεν μπορώ ή δεν θέλω να κάνω ακόμη και αν τελικά το κάνω
    - Όταν νιώθω ότι κάτι που έκανε ο άλλος με έθιξε, πείραξε, στενοχώρησε αλλά και με ευχαρίστησε, ικανοποίησε κλπ


    Θεωρώ ας πούμε ότι είναι ζουζουνιά όμορφη το να κάνω στον Κύριο μου το κουτάβι και το μαϊμούδι, το να σκαρφαλώνω πάνω Του και να θέλω φιλάκια και αγκαλιά ή να Του ζητάω να μου τρίψει το κεφαλάκι.
    Θεωρώ όμορφη ζουζουνιά το να κάνω μουρίτσες στους φίλους μου και να γελάμε.
    Θεωρώ ζουζουνιά του αισχίστου είδους και συγκεκαλυμμένη να λέω "εμένα δεν με πειράζει το τάδε..." και να γυρνάω τον κόσμο ανάποδα αν συμβαίνει το τάδε και να απειλώ θεούς και δαίμονες...
    Μου προκαλεί αποστροφή ζουζουνιά του τύπου "τι κάνεις γλυκειά μουοουοουυυ;; Πόσο θέλω να σε δωωωω" και Κολωνάκι kiss από "φίλη" που κατά τα λοιπά σου σούρνει τα εξ αμάξης.

    Γενικώς νομίζω ότι ο καθένας έχει στο μυαλό του λίγο αλλιώς την έννοια ζουζουνιές.
     
  12. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ω, Θεοί!