Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λατρεύω το strap-on μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος _DaRkNiGhT_, στις 3 Σεπτεμβρίου 2015.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Γεία σας, με λένε Έλενα, δεν έχει σημασία που δεν με γνωρίζετε. Θέλω να σας μιλήσω για κάτι το οποίο μπορώ να το δω από την μεριά μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν πολλοί που το επιθυμούν, άλλοι που το απεχθάνονται και αυτοί που τους είναι αδιάφορο. Όμως εμένα δεν με απασχολούν οι άλλοι, αλλά εγώ. Θα σας μιλήσω για το strap-on μου, πόσο πολύ το αγαπάω και τι σημαίνει για εμένα.

    Πολλοί θα πουν ότι θέλω να αποχωριστώ την φύση μου, ν' αλλάξω φύλο. Όχι, δεν είναι έτσι, καθόλου έτσι. Παρ' όλο που μου αρέσει να το φοράω, δεν μου αρέσει καθόλου να το κάνω σε γυναίκα. Δεν με ελκύει σεξουαλικά η γυναίκα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποκλείω το οτιδήποτε.

    Λατρεύω να φοράω το strap-on μου, ενισχύει την δυναμικότητα μου και μου δίνει αυτοπεποίθηση. Μπορεί να βγώ έξω με τον σύντροφο μου και να ξέρει ότι κάτω από το εσώρουχο μου το φοράω. Με τρελλαίνει να με ακουμπάει, μ' ερεθίζει απίστευτα να περιμένω πότε θα μπορέσω να το χρησιμοποιήσω. Δεν ξέρει ποτέ πόσο μεγάλο θα είναι, τι χρώμα θα έχει, μα πάνω από όλα αν θα το αντέξει όλο. Από που θα επιλλέξω να τον πάρω αυτη τη φορά.

    Σκέφτομαι πάντα το στόμα του, αυτό το στόμα του που ανοίγει για να χωρέσει, τον αναγκάζω να βγάζει την γλώσσα του έξω να γλείφει το πλαστικό κεφαλάκι, ενώ μυρίζει τα υγρά μου που τρέχουν στα μπούτια μου. Ξέρει ότι θα το πιέσω μέσα στο στόμα του, να δονείται το κεφάλι του καθώς γαμάω το στοματάκι του και η πίσω μεριά του διπλού μου strap-on μου χαρίζει ασταμάτητους οργασμούς. Δεν θα σταματήσω όμως και το ξέρει, ξέρει ότι σε λίγη ώρα τα λαιμά του θα πονάνε, οι αδένες του θα έχουν πρηστεί και ότι όλο αυτό δεν θα μου είναι αρκετό.


    Θα τον βάλω στα 4 να νιώσει τα νεύρα μου, τον θυμό μου, την καύλα μου, ξέρει ότι μικρότερο από 20 πόντους δεν του χαρίζω και το μοναδικό λιπαντικό είναι τα σάλια του. Το πρώτο τσούξιμο μέχρι να μπει και μετά όσο πιο πολύ με καυλώνει τόσο πιο πολύ θα γαμάω το κωλαράκι του, θα τον χτυπάω με τα χέρια μου, θα μπίγω τα νύχια μου στο κορμί του, οι κραυγές του, ο ιδρώτας και η αγωνία του το μόνο που θα καταφέρνουν είναι να τον γαμάω πιο σκληρά, μέχρι τα πόδια του να λύσουν, να πέσει, να κλαψουρίζει από το γαμήσι.

    Και μετά αν τα έχει πάει πραγματικά καλά, θα τον γυρίσω ανάσκελα, θα μπώ μέσα του, μέχρι εκεί που δεν πάει άλλο, θα του επιτρέψω να βλέπει τα στήθη μου καθώς τον πηδάω, το πέος του, θα υποφέρει κλειδωμένο και τα αρχίδια του, θα τραβιούνται τόσο δυνατά που θα κλαίει με λυγμούς. Θα μάθει να λατρεύει κι εκείνος όπως κι εγώ το strap on μου.


    Ένας σύντροφος, δεν είναι τίποτα παραπάνω από έναν σκλάβο μου, πρέπει να το ξέρει καλά αυτό, πριν αποφασίσει να με ακολουθήσει. Λατρεύω το strap on μου, περισσότερο από κάθε σκλάβο μου..
     
  2. dreams

    dreams Regular Member

    δηλαδη εισαι η ελενα μειλ σλειβ που της αρεσει το στραπον της?
     
  3. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Δεν είναι στο τμήμα εμπειρίες, είναι στο τμήμα art & literature. Φαντασία δηλαδή.
     
  4. dreams

    dreams Regular Member

    ναι σωστα
     
  5. Y13

    Y13 Regular Member

    Ωχ.....................
     
  6. Dapom

    Dapom Contributor

    Με προβληματίζει και με μπερδεύει η χρήση λέξεων....πχ στην αρχή αναφέρεται σε πέος και στήθη αντί πουτσος καυλί και βυζια και στην αμεσως επόμενη πρόταση σε αρχιδια αντί όρχεις ...επίσης η χρήση του ρήματος γαμάω (brutal αρκετά ) για το αντικείμενο "κωλαρακι" (πιο ήπιο)...

    Γιατι αυτη η παλινδρόμηση ;
     
  7. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Γιατί όταν μιλάει η Ελενα , όπως κάθε Ελενα, μιλάει μαζί της κι η μαμά της ,όσο κι αν δεν το συνειδητοποιεί πάντα.
    Είναι η υπόρρητη αναφορά του συγγραφέως στην επίδραση του Υπερεγω στην ψυχοσύνθεση της ηρωίδας.