Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λόγοι ευτυχισμένων (ή επιτυχημένων) σχέσεων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Λύσανδρος, στις 4 Ιουλίου 2016.

  1. gazza

    gazza Regular Member

    να φτιαχνει ωραια κεφτεδακια-σουτζουκακια
     
     
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Να έχουν επίγνωση και οι δυο ( sorry, για μένα τα ευρύτερα νούμερα είναι kibbutz. Βέβαια περί ορέξεως...) ότι θα βρίσκονταν σε σχέση.
    Κάτι που δεν συμβαίνει πάντα ( λέγε με, ο ένας θεωρεί ότι έχει σχέση με τον άλλον και ο έτερος φασούλι το φασούλι, γέμισε το γάλα τρίχες...)
    Τώρα αν και ποιος θα παραμυθιαζόταν και ποιος θα παραμύθιαζε...Άλλου priest vangelion.
    Με λίγα λόγια, μπροστά στο ίδιο "πιάτο", εγώ βλέπω σφυρίδα, εσύ φιλέτο ιπποπόταμα, δεν κάνει fusion κουζίνα μα "μπορντέλο".
     
  3. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

    Ολιγαρκή σε βρίσκω  
    Αλλά πάλι... κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι!
     
  4. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    Προσωπικα ο μεγαλυτερος λογος για μια καλη σχεση ειναι να θελεις πραγματικα να κανεις μια.και βεβαια να ξερεις τι θελεις και να μη κοροιδευεις κυριως τον εαυτο σου.
     
  5. Xarhs

    Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

    Commu...fuckin’...nication
     
  6. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    Οι περισσοτεροι Ελληνες εχουμε ένα δυο "καταραμενα" χαρακτηριστικα. Ειμαστε απειθαρχοι και ανέντιμοι , μας αρεσει να μην υπακούμε και αμα κατσει η ευκαιρια για πονηρια , ειμαστε πρωτοι (γκρεκο μασκαρα) . Αυτά μπαινουν και στις σχεσεις - δυστυχως . Θεωρω επισης ότι κανουμε τις χειρότερες σχεσεις διοτι βασιζοντε σε μια εσφαλμενη αντιληψη και νοοτροπια κατά την γνωριμια , που θυσιαζει κάθε ευκαιρια ανταλλαγης χρησιμων πληροφοριων από τον εθισμό στην λαχταρα για αυθορμητο παθος στο φλερτ ... Επιδιώκουμε σχεσεις μακροχρόνιες με τακτικες μιας βραδιας . Πιστευω λοιπον ότι θελει πανω από όλα ΤΥΧΗ , μπορει να περασει διπλα σου , ακομα και να της/του μιλησεις και ποτε να μην το παρεις χαμπαρι ότι είναι αυτη/ος που ψάχνεις - με τρομαζει περισσοτερο από όλα . Μετα χρειαζεται λιγη αποελληνικοποιηση , να πειθαρχισεις στα ενστικτα του "λατινου" εραστη και να ανταλλάξεις πληροφοριες με ειλικρινεια .. Οκ θες να γοητευσεις αλλα ποιους ? , τον καθενα ή τον έναν ?. Οσο για τις σχεσεις bdsm εκει πια καλυτερα να παιξεις Λοττο .. αμα εισαι τοσο τυχερος να βρεις αυτό που θελεις στα φετιχ σου , τοτε είναι βεβαιο ότι θα κερδισεις και στον ΟΠΑΠ. Και τελος να πω και το παραπονο μου : ψαχνω μια διεστραμενη ανορεξικη προστυχη ξετσιπωτη τσουλα και ολο γνωριζω ηθικες και εναρετες νοικοκυρες ... και αϊ σιχτιρ δηλαδή συμπαν ...
     
    Last edited: 10 Νοεμβρίου 2018
  7. Dapom

    Dapom Contributor

    Ολες οι σχέσεις ειναι ευτυχισμένες και επιτυχημένες μεχρι να λήξουν.
     
  8. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    υπαρχουν όμως και πολλες που κρατανε για λαθος λογους .
     
  9. angel42

    angel42 Regular Member

    Βλέπω ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο στο βαθύ ρουμπινί του αίμματος να Με κοιτάει και να Μου μιλάει χωρίς λόγια για την αγάπη του. Πίνω τον καφέ που Μου έχει ετοιμάσει ο σκλάβος Μου πριν πάει στη δουλειά. Τον βρίσκω πάντα έτοιμο να Με περιμένει με το που θα ανοίξω τα μάτια Μου για να μην κουτουλάω στα ντουλάπια προσπαθώντας να τον φτιάξω κι έχουμε τίποτε πρωινά ατυχήματα πριν αρχίσω να φεύγω από τον κόσμο των ονείρων και να μπαίνω στον κόσμο των ξυπνητών... Κοιτάω στην πολυθρόνα απέναντι και βλέπω ένα αντικείμενο σε μία θήκη που δεν το αναγνωρίζω... Το ανοίγω. Εϊναι μία κιθάρα. 'Εχω δύο χρόνια να παίξω γιατί η δική Μου σκέβρωσε πια η καημένη και δεν βγάζει ούτε μισό ήχο σωστό... Χαμογελάει η ύπαρξη Μου από μέσα προς τα έξω... Ο σκλάβος Μου Μου έκανε δώρο ότι πιο πολύτιμο θα μπορούσα να Έχω σε αυτήν την περίοδο που διανύω... Συγκινούμαι, χαμογελάω... Παίζω, τραγουδάω, χαίρομαι και περιμένω να επιστρέψει από το στοίβο της βιοπάλης, να τον αγκαλιάσω, να τον φιλήσω, να τον κλωτσήσω, να του πω ότι είναι δικός Μου και να τον ταλαιπωρήσω γι αυτό κατάλληλα  ... Ξέρει ότι είναι πολύτιμος για Εμένα, ξέρω ότι Είμαι πολύτιμη για εκείνον... Γιατί ο κάθε ένας από την πλευρά και τη θέση του φροντίζει κάθε μέρα με μικρές και μεγάλες πράξεις τον άλλον... Κι αυτές δημιουργούν δέσιμο, κοινά βιώματα, αγάπη, εμπιστοσύνη, πόθο, έρωτα, τρυφερότητα, νοιάξιμο, προστασία, αναχώματα για τις δυσκολίες που προκύπτουν από την ίδια τη ζωή και τις ανάγκες της αλλά και από την ένωση δύο διαφορετικών ατομικοτήτων η κάθε μία με τις δικές της ιδιαιτερότητες και παραξενιές... Όμορφα τα ωραία λόγια, οι πράξεις όμως είναι αυτές που στέκονται με την παρουσία ενός κόκκινου τριαντάφυλλου να σου μιλήσουν με την ένταση του κόκκινου, με τη ζωή του πράσινου, και με τα αγκάθια πάντα εκεί να σου εξηγούν ότι το λουλούδι αυτό ζητάει εκτός από νερό να του δώσεις και κάτι βαθιά δικό σου... Σταγόνες από το αίμα σου... Α.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ❤️❤️❤️
     
  11. Cinnamon

    Cinnamon Mary Celeste

  12. MrsBorealis

    MrsBorealis Me before you

    Και καπου εδώ ταιριαζει το "από λόγια να κρατάς τα μισά και από πράξεις κάθε ψιχουλο".

    Σε φιλώ αγαπημένη μου