Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λόγοι που κάνουμε σεξ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος sorriso solare, στις 16 Νοεμβρίου 2008.

?

Για ποιούς λόγους κάνετε σεξ;

  1. Ερωτική έλξη

    67 vote(s)
    72,0%
  2. Ανεβασμένη διάθεση

    33 vote(s)
    35,5%
  3. Ανάγκη να βιώσουν σαρκική ικανοποίηση

    41 vote(s)
    44,1%
  4. Διασκέδαση

    35 vote(s)
    37,6%
  5. Ένδειξη στοργής στον/στη σύντροφό μου

    32 vote(s)
    34,4%
  6. Ανάγκη εκτόνωσης διέγερσης που μπορεί να έχει προκληθεί και από κάποιον άλλο πλην του/της συντρόφου

    24 vote(s)
    25,8%
  7. Σεξουαλική επιθυμία

    71 vote(s)
    76,3%
  8. Ένδειξη αγάπης

    35 vote(s)
    37,6%
  9. Οργασμός

    40 vote(s)
    43,0%
  10. Ανάγκη για ικανοποίηση του/της συντρόφου

    36 vote(s)
    38,7%
  11. Άλλο

    19 vote(s)
    20,4%
Multiple votes are allowed.
  1. Μία έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας έδειξε ότι υπάρχουν 237 λόγοι που κάνουμε σεξ. Οι πιο απίθανοι ήταν οι εξής:
    Θέλησα να έρθω πιο κοντά στον Θεό
    Για να μου περάσει ο πονοκέφαλος
    Με βοηθά να κοιμηθώ
    Για να κάνω το σύντροφό μου να νιώσει δυνατός
    Για να κάψω θερμίδες
    Για να ανταποδώσω μία χάρη
    Για να αλλάξω θέμα συζήτησης
    Για να πληγώσω έναν εχθρό
    Οι ορμόνες μου ήταν εκτός ελέγχου
    Για να γιορτάσω τα γενέθλιά μου
    Ηταν καλός χορευτής/χορεύτρια
    Ηθελα να προκαλέσω τους γονείς μου
    Αισθανόμουν ένοχος/η


    Οι περισσότεροι απάντησαν:
    • Ερωτική έλξη.
    • Ανεβασμένη διάθεση.
    • Ανάγκη να βιώσουν σαρκική ικανοποίηση.
    • Διασκέδαση.
    • Ένδειξη στοργής στον/στη σύντροφό μου.
    • Ανάγκη εκτόνωσης διέγερσης που μπορεί να έχει προκληθεί και από κάποιο άλλο άτομο πλην ττου/της συντρόφου.
    • Σεξουαλική επιθυμία.
    • Ένδειξη αγάπης.
    • Οργασμός.
    • Ανάγκη για ικανοποίηση του/της συντρόφου.


    Εσείς;
     
  2. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    27 λόγοι για να κάνετε σεξ

    1. Το σεξ είναι μια διαδικασία ομορφιάς! Οι επιστημονικές μελέτες διαπιστώνουν ότι οι γυναίκες, όταν κάνουν έρωτα παράγουν ποσότητα οιστρογόνων,που κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν και το δέρμα απαλό!

    2. Ευγενές, ήπιο και χαλαρωτικό μειώνει τις πιθανότητες για δερματίτιδα, τις αναφυλαξίες και τις κηλίδες του δέρματος. Ο ιδρώτας που παράγεται καθαρίζει τους πόρους και κάνει το δέρμα σας να λάμπει.

    3. Με το να κάνετε έρωτα, μπορείτε να κάψετε όλες αυτές τις θερμίδες που συσσωρεύσατε κατά την διάρκεια του ρομαντικού δείπνου.

    4. Το σεξ είναι ένα από τα πιο ασφαλή σπορ στο οποίο μπορείτε να επιδωθείτε. Τεντώνει και τονώνει κάθε μυ του κορμιού.Είναι πιο ευχάριστο από το κολύμπι, και δεν χρειάζεσαι και ειδικά παπούτσια!

    5.ΤΟ ΣΕΧ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΤΥΓΜΙΑΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΙΑ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΤΑΘΛΤΙΨΗ!!!!! Απελευθερώνεται ενδορφίνη στο αίμα, παράγοντας μια αίσθηση εφορίας και σου αφήνει αίσθημα ευημερίας!

    6. Όσο περισσότερο σεξ κάνετε, τόσο περισσότερο θα ωφελείστε. Το σεξουαλικά ενεργό σώμα, εκπέμπει μεγαλύτερες ποσότητες χημικών που ονομάζονται φερορμόνες. Αυτά τα λεπτά αρώματα, τρελαίνουν το αντίθετο φύλο!

    7. Το σεξ είναι το ασφαλέστερο ηρεμιστικό στον κόσμο. ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ VALIUM!!!!!

    8. Το καθημερινό φιλί θα κρατήσει τον οδοντίατρο μακρυά. Το φίλημα ενθαρρύνει το σάλιο για να πλύνει τα τρόφιμα από τα δόντια και χαμηλώνει το επίπεδο του οξέος που προκαλεί την αποσύνθεση, που αποτρέπει τη συγκέντρωση και δημιουργία της πλάκας.

    9. Το σεξ πραγματικά ανακουφίζει τους πονοκεφάλους! Η σεξουαλική δραστηριότητα μπορεί να απελευθερώσει την ένταση που περιορίζει την σωστή αιμάτωση στον εγκέφαλο.

    10. Το πολύ σεξ, μπορεί να απελευθερώσει την βουλωμένη μύτη. Το σεξ είναι φυσικό αντισταμινικό. Μπορεί να καταπολεμήσει το άσθμα και τον υψηλό πυρετό.

    11. Το σεξ μειώνει το άγχος: το σεξ ρίχνει την υψηλή αρτηριακή πίεση με αποτέλεσμα να μειώνεται πιο εύκολα και γρήγορα το άγχος.

    12. Το σεξ ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα: η καλή σεξουαλική υγεία μπορεί να ευνοήσει και την καλή φυσική υγεία. Το να έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή μία ή δύο φορές την εβδομάδα έχει συνδεθεί (βάσει έρευνας του Πανεπιστημίου του Γίλκες), με την αύξηση στον οργανισμό των επιπέδων ενός φυσικιού "αντιβιοτικού", που ονομάζεται ανοσοσφαιρίνη Α και σε προστατεύει αποτελεσματικά από κρυώματα και άλλες ιώσεις.

    13. Το σεξ βελτιώνει την καρδιαγγειακή υγεία: η ανακοπή καρδιάς κατά τη διάρκεια του σεξ, φαίνεται πως μόνο στις ταινίες φαντασίας μπορεί να συμβεί. Πρόκειται για έναν μύθο που έχει ήδη καταρριφθεί σύμφωνα με μελέτες Άγγλων ερευνητών. Αντίθετα φαίνεται πως η σεξουαλική συνεύρεση μία ή δύο φορές την εβδομάδα μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία της καρδιάς.

    14. Το σεξ τονώνει την αυτοπεποίθηση: δεν είναι τυχαίο πως σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Τέξας, ένας από 237 λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι κάνουν σεξ, είναι και η τόνωση που τους προσφέρει στην αυτοπεποίθηση τους. Αν μάλιστα έρχεσαι σε σεξουαλική επαφή από αγάπη και επειδή πραγματικά το θες, η γυναικεία αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει σε ακόμη υψηλότερα επίπεδα.

    15. Το σεξ σας φέρνει κοντά: η σεξουαλική επαφή και πιο συγκεκριμένα το να τελειώνεις με έναν ή περισσότερους οργασμούς, αυξάνει στον οργανισμό σου τα επίπεδα της ορμόνης οξυτοκίνης, γνωστής και ως ορμόνη της "αγάπης". Ερευνητές από τα Πανεπιστήμια του Πίτσμπεργκ και της Βόρειας Καρολίνας ανακάλυψαν πως οι γυναίκες, κυρίως αυτές που βρίσκονταν λίγο πριν την εμμηνόπαυση, που ήρθαν σε στενή επαφή με τους συντρόφους τους, ανέβασαν τα επίπεδα της ορμόνης της αγάπης. Η ορμόνη αυτή εκτός από το δέσιμο και την οικειότητα που προκαλεί, είναι υπεύθυνη και για τη δημιουργία ενός συναισθήματος γενναιοδωρίας.

    16. Το σεξ μειώνει τον πόνο: άλλο ένα όφελος από τη σεξουαλική επαφή και την παραγωγή της ορμόνης της "αγάπης" είναι και η μείωση του πόνου, χάρη στις ενδορφίνες που εκκρίνονται μαζί με την οξυτοκίνη. Μην απορήσεις λοιπόν αν εκείνος ο πονοκέφαλος ή η αρθρίτιδα, σε εγκαταλείψει αμέσως μετά από μια σεξουαλική επαφή.

    17. Το σεξ μειώνει τον καρκίνο του προστάτη: μπορεί να μην αφορά άμεσα εσένα, αλλά το σύντροφό σου. Είναι σημαντικό πάντως να γνωρίζεις πως η συχνή σεξουαλική επαφή μπορεί να λειτουργήσει και ως ασπίδα κατά του καρκίνου του προστάτη. Σύμφωνα με έρευνες σε Αμερική και Αυστραλία, όσο περισσότερες εκσπερματώσεις χαρίσεις στον σύντροφο σου (5 τουλάχιστον) εβδομαδιαία, τόσο περισσότερο θα μειώσεις τις πιθανότητες να εμφανίσει καρκίνο στον προστάτη αργότερα στη ζωή του.

    18. Το σεξ βοηθάει στον ύπνο: εδώ επανέρχεται η ορμόνη "της αγάπης" που εκτός από τα υπόλοιπα βοηθάει και στον καλύτερο ύπνο. Μην ξεχνάς πως καλύτερος ύπνος σημαίνει καλύτερη υγεία, σωστότερο βάρος και χαμηλότερη πίεση. Μην κατηγορείς λοιπόν τον σύντροφό που αποκοιμιέται μόλις "το κάνετε".

    19. Το σεξ δυναμώνει τους πυελικούς μύες: προσπάθησε κατά τα τη διάρκεια της επαφής να κάνεις μερικές ασκήσεις Κέγκελ που θα ενδυναμώσουν τους μυς σου εκεί κάτω. Το όφελος που θα αποκομίσεις θα είναι διπλό, αφού και την απόλαυσή σου θα μεγαλώσεις κατά τη διάρκεια του σεξ και θα προλάβεις μελλοντικά προβλήματα ακράτειας, που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες και μάλιστα από νεαρή ηλικία.

    20. Βελτιωμένη αίσθηση της όσφρησης
    Μετά από το σεξ υπάρχει η έκκριση της ορμόνης προλακτίνης. Αυτό προκαλεί τα βλαστοκύτταρα του εγκεφάλου, να παράγουν νέους νευρώνες στον οσφρητικό βολβό, που είναι το κέντρο της όσφρησης.

    21. Μειώνονται οι κίνδυνοι καρδιακών προβλημάτων
    Σε μία συνέχεια του 2001 του προαναφερθέντος άρθρου από το πανεπιστήμιο του Queens. Έρευνες που επικέντρωναν στην καρδιοαγγειακή υγεία απέδειξαν ότι οι άντρες που κάνουν σεξ 3 φορές και άνω την εβδομάδα μειώνουν την περίπτωση εμφράγματος και εγκεφαλικού στο μισό από τους υπόλοιπους. Ο Δρ Shah Ebrahim υποστηρίζει ότι «η σχέση που έχει αποδειχθεί μεταξύ της συχνότητας της ερωτικής πράξης και της θνησιμότητας έχει πολύ ενδιαφέρον για το ευρύ κοινό».

    22. Απώλεια βάρους, καλή φυσική κατάσταση
    Το σεξ πέρα από οτιδήποτε άλλο είναι και σωματική άσκηση. Μία παθιασμένη ερωτική πράξη καίει τουλάχιστον 200 θερμίδες, σχεδόν το ίδιο ποσοστό που θα έχανε κάποιος τρέχοντας 15 λεπτά πάνω σε ένα διάδρομο γυμναστηρίου ή παίζοντας ένα παιχνίδι σκουός. Οι παλμοί ενός ανθρώπου που ερεθίζεται σεξουαλικά αυξάνονται από 70 σε 150 το λεπτό, το ίδιο συμβαίνει και σε έναν αθλητή την ώρα του αγώνα. Βρετανοί ερευνητές έχουν αποδείξει ότι οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε από 6 Big Mac μπορούν να μεταβολιστούν κάνοντας σεξ 3 φορές την εβδομάδα για τουλάχιστον ένα χρόνο!!! Οι μυϊκές συσπάσεις κατά την ερωτική πράξη γυμνάζουν την λεκάνη, τους μηρούς, τα οπίσθια, τα χέρια, τον λαιμό και τον θώρακα. Το σεξ επίσης ενισχύει την παραγωγή τεστοστερόνης στον οργανισμό, συμβάλλοντας στην ενδυνάμωση των κοκάλων και των μυών. Κάποια ανδρικά περιοδικά έχουν φτάσει στο σημείο να αποκαλέσουν το κρεβάτι το καλύτερο όργανο γυμναστηρίου που έχει εφευρεθεί ποτέ.

    23. Ανθεκτικότητα στον πόνο
    Λίγο πριν από τον οργασμό, τα επίπεδα της ορμόνης οξυτοκίνης πενταπλασιάζονται από τα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό προκαλεί την απελευθέρωση ενδορφινών, οι οποίες έχουν την δυνατότητα να απαλλάσσουν τον ανθρώπινο οργανισμό από κάθε μορφής πόνου, από έναν απλό πονοκέφαλο, πόνους αρθρίτιδας μέχρι και πόνους ημικρανιών. Στις γυναίκες το σεξ παράγει οιστρογόνα τα οποία μπορούν να μειώσουν τους πόνους της περιόδου.

    24. Λιγότερα κρυολογήματα και γρίπη
    Έρευνες που έγιναν στο πανεπιστήμιο Wilkes της Πενσυλβανία, υποστηρίζουν ότι οι άνθρωποι που κάνουν σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα έχουν 30% αύξηση αντισωμάτων που ενισχύουν την άμυνα του ανθρώπινου οργανισμού σε ιώσεις.

    25. Καλύτερη λειτουργία της ουροδόχου κύστης
    Έχετε ακουστά για τις ασκήσεις Kegel; Τις κάνετε πάντως είτε τις γνωρίζεται είτε όχι, κάθε φορά που διακόπτετε την ενούρηση. Οι ίδιοι μυς γυμνάζονται κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής.

    26. Καλύτερα δόντια
    Το σπέρμα περιέχει ασβέστιο και άλλα μέταλλα τα οποία προστατεύουν την υγεία των δοντιών. Πάντως όσον αφορά την στοματική υγιεινή είναι σίγουρα μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα διαδικασία από ένα συνηθισμένο πλύσιμο των δοντιών με οδοντόβουρτσα. Επίσης πριν και μετά την σεξουαλική πράξη συνηθίζεται το πλύσιμο των δοντιών συνεισφέροντας και με αυτόν τον τρόπο στην υγιεινή του στόματος.

    27. Μειώνει τις πιθανότητες καρκίνου του προστάτη
    Κάποιοι ουρολόγοι πιστεύουν ότι η έλλειψη εκσπερματώσεων οδηγεί σε καρκίνο του προστάτη. Αν όμως δεν είστε μονογαμικός, ίσως καλύτερα να χρησιμοποιείται την μέθοδο του αυνανισμού γιατί οι άντρες που έχουν πολυγαμικές σχέσεις έχουν 40% περισσότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρκίνο από τους μονογαμικούς.

    7 λάθος λόγοι για να κάνετε σεξ

    Εκδίκηση: Ο πιο δημοφιλής λάθος λόγος για να κάνει κάποιος σεξ είναι η εκδίκηση και αυτού του είδους το σεξ ποτέ δεν βγαίνει σε καλό.

    Η ερωτική πράξη με τον/την καλύτερό/ή του/της φίλο/η επειδή είστε θυμωμένοι με τον/την σύντροφό σας δεν σας βγάζει πουθενά. Εάν καταφέρετε να χαλάσετε τη φιλία τους, τότε έχετε επιλέξει ένα μη αξιόπιστο άτομο για να το κάνετε (εάν μπόρεσε να το κάνει στο/στη φίλο/η του, τότε μπορεί να το κάνει και σε σας).

    Χειρότερα ακόμα, υπάρχει πάντα η πιθανότητα να πήγε και να το είπε στον/στην φίλο/η του και τώρα οι δύο τους να κάνουν συγκρίσεις για τις ερωτικές σας επιδόσεις.

    Ικανοποίηση του εγώ: Θα πρέπει να είστε πολύ καλοί εάν αυτός/ή ο/η καυτός/ή μπάρμαν/μπαργούμαν σας συνόδεψε σπίτι σας. Ή μήπως όχι; Ορισμένοι άνθρωποι είναι γνωστό ότι κάνουν σεξ μόνο για την σωματική τους ικανοποίηση. Το γεγονός ότι πήγε μαζί σας δεν έχει καμία σχέση με την εξωτερική σας εμφάνιση.

    Απώλεια βάρους: Ναι, ενδεχομένως να έχετε διαβάσει σε διάφορα περιοδικά ότι το σεξ είναι ο καλύτερος τρόπος για να χάσετε κιλά.

    Παρόλα αυτά, μία γυναίκα, για παράδειγμα, που ζυγίζει 55 κιλά, καίει μόλις 57 θερμίδες στα 15 λεπτά σεξ, λιγότερες από τις μισές θερμίδες δηλαδή μίας μπάρας σοκολάτας. Ο ιδρώτας μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την επιδερμίδα σας αλλά οι γοφοί σας θα παραμείνουν στο ίδιο νούμερο.

    Αναλαμπή: Όταν μπαίνατε στην εφηβεία, είχατε δει μία διαφήμιση ενός ημίγυμνου μοντέλου που διαφήμιζε εσώρουχα και τότε αρχίσατε να καταλαβαίνετε ότι μάλλον σας ελκύουν οι άνθρωποι του ίδιου φύλου. Δυστυχώς, η σκέψη του να το μοιραστείτε αυτό με κάποιον άλλο σας τρομάζει και έτσι επιλέγετε να κάνετε μία ετεροφυλόφιλη σχέση. Δεν μπορείτε με τίποτα όμως να ξεχάσετε το μοντέλο εκείνης της διαφήμισης...

    Οίκτος: Η συμπόνια για κάποιον που δεν είναι στην καλύτερη ψυχολογική κατάσταση είναι ένα πράγμα. Η πιο «προσωπική», όμως, συμπόνια είναι κάτι διαφορετικό. Έχετε ακούσει ίσως τη φράση «καμία καλή πράξη δεν μένει ατιμώρητη...» Η δυστυχία λατρεύει τη συντροφιά. Καλή επιτυχία, λοιπόν, στο να καταφέρετε να βγάλετε το δυστυχισμένο άτομο από το σπίτι σας.

    Αντισταθμιστικός παράγοντας: Αυτό δεν αναφέρεται στους επαγγελματίες του είδους, αλλά σε όλους εμάς τους ερασιτέχνες. Επειδή σας τάισε αστακό, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φάτε επιδόρπιο& Το πιάσατε το υπονοούμενο;

    Διασημότητα «εξ' αγχιστείας»: Είναι διάσημος/η και θέλετε να γίνετε και εσείς. Αντίθετα με ό,τι μπορεί να πιστεύετε, η φήμη δεν είναι μεταδοτική με τη σεξουαλική επαφή. Αντίθετα, άλλα πράγματα είναι μεταδοτικά, γι' αυτό έχετε το νου σας.




    υγ:και για να μην πείτε οτι το γάμησα το poll: κάνω σεξ για να μου φύγουν οι καύλες
     
  3. DiDi

    DiDi Regular Member

    Λόγοι ώστε να μην κάνουμε υπάρχουν?
     
  4. Ο πονοκέφαλος!
       
     
  5. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Όταν ήμουνα μαθητούδι στο λύκειο έκανα σεξ γιατί είχα απίστευτες κάβλες. Επίσης, μου έδινε αρκετή ικανοποίηση το γεγονός οτι εγώ "το είχα" ενώ η πλειοψηφία των συμμαθητών μου βαρούσαν μόνο το πουλάκι τους.

    Στο πρώτο έτος της σχολής στο πανεπιστήμιο έκανα σεξ γιατί είχα απίστευτες κάβλες. Αλλά ήταν αναγκαίο και επειδή ήθελα παρέα τα βράδια.

    Λίγο αργότερα, ανακάλυψα τη σκηνή του Εδινβούργου και, παρ'όλο που αυτό που έκανα δεν ήταν πάντα σεξ με τη στενή έννοια του όρου, το έκανα για να ψαχουλεύω τα kinks μου.

    Αργότερα, σπιτωμένος με την τότε γκόμενά μου και αργότερα σύζυγό μου, στην αρχή έκανα σεξ γιατί ήθελα να τη γαμήσω σε όλα τα πιθανά σημεία του σπιτιού, όπως κάνουν στις ταινίες. Επίσης, είχε ακαταμάχητα βυζιά.

    Με την ίδια τύπισσα, λίγο καιρό αργότερα, έκανα σεξ στις 11.15 το Σαββάτο το πρωί γιατί στις 12.15 άρχιζε το Grandstand με ειδήσεις και ρεπορτάζ της τελευταίας στιγμής από τα ματς της Premier League αλλά και των χαμηλότερων κατηγοριών που θα λάμβαναν μέρος το απόγευμα και το βράδι.

    Ακόμα με την συγκεκριμένη βυζού, λίγο καιρό μετά έκανα σεξ για να μείνει έγκυος. Έμεινε έγκυος και γέννησε. Μετά δεν ξανακάναμε σεξ.

    Μετά το διαζύγιο, έκανα σεξ αραιά και που για να καθησυχάζομαι οτι ακόμα μου σηκώνεται.

    Αργότερα, σε ηλικία σοφότερη πια, έκανα σεξ για να εξερευνώ τα kinks μου και μόνο.

    Ήρθε μετά μια περίοδος που αποφάσισα να μην κάνω καθόλου σεξ γιατί ήθελα να δω πως είναι να είσαι πραγματικά μόνος σου για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. 8 μήνες περίπου. Συμπέρασμα τελικά δεν έβγαλα, και άρχισα να ξανακάνω σεξ.

    Τώρα κάνω σεξ για τρεις συγκεκριμένους λόγους: (α) για να μου περνάνε οι κάβλες, (β) για να παίζω τα kinks μου και (γ) ως μέρος μιας γενικότερης αναζήτησης για τη γυναίκα με την οποία θα δούμε μαζί το ζήτημα λίγο ευρύτερα, και το σεξ θα είναι μέρος της όλης σχέσης μας, και όχι υποστηρικτικό της ή συμπληρωματικό της.

    Μη με ρωτήσετε τι εννοώ ακριβώς. Μπερδεμένος είμαι τώρα τελευταία.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
    Last edited: 16 Νοεμβρίου 2008
  6. DiDi

    DiDi Regular Member

    Της ψωλης μου το κεφάλι το πιάσανε πονοκεφάλοι, τα χειλάκια σου λοιπόν πιο καλά και απ'το Ντεπόν..

    οπότε δεν είναι λόγος ο πονοκέφαλος αχαχχαχαχαχ  
     
  7. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Λόγοι που κάνουμε σεξ

    Δημοσκοπηση ειναι αυτο, αλλα τα ερωτηματα δε βλεπω.
     
  8. Re: Απάντηση: Λόγοι που κάνουμε σεξ

    Δίκιο έχεις, αλλά δεν ξέρω πώς να το φτιάξω... 
     
  9. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Λόγοι που κάνουμε σεξ

    Δεν εχει καποιο μοντ να σε βοηθησει? Αργια εχουν σημερα?
     
  10. DiDi

    DiDi Regular Member

    Οι δικοί μου λόγοι:

    Βλέπω τις αντιδράσεις του κορμιού μου ανάλογα τον επιβήτορα.

    Βλέπω τις αντιδράσεις του παπιού μου ανάλογα με το πουλί του επιβήτορα. Ευτυχώς το χρυσό μου αντιδρά διαφορετικά.

    Βλέπω τις αντιδράσεις του επιβήτορα. Θα ολοκληρωθώ σαν γυναίκα εάν τον πάρει ο ύπνος.  

    Είναι πολύ καλή γυμναστική. Όπως λέω και εγώ το μόνο που είναι γυμνασμένο πάνω μου είναι το στόμα και το παπί μου.

    Δεν μπορώ να μαλακιστώ με επιτυχία. Ω! ναι είμαι καταδικασμένη να τον τρώω ώστε να φθάσω στην κορύφωση. Πουτάνα μαλακία  

    Κάνω γούστα με τα βίτσια μου/του.

    Όσο μεγαλώνω θέλω σεξ όλο και περισσότερο. Μάλλον οι καύλες μου βαράνε κόκκινα.

    Είναι σημαντικό κομμάτι στην οποιαδήποτε σχέση μου.
     
  11. Re: Απάντηση: Λόγοι που κάνουμε σεξ

    Ακούει κανείς;
     
  12. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Λόγοι που κάνουμε σεξ

    Ριχνουμε ενα καυγα να εμφανιστουν?