Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μάστερ και ''Μάστερ''...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 3 Δεκεμβρίου 2017.

  1. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Κοίτα, για μένα εξαρτάται.

    Αν το έχει φιλοσοφήσει μέσα του, δεν ζητά και πολλά από τη ζωή του, και σε αυτά που τον νοιάζουν ο λόγος του μετράει και με τα υπόλοιπα δεν ασχολείται,
    ε, τι άλλο να ζητήσει;

    Είνσι ο Μάστερ της ζωούλας του μια χαρά.

    Αν κιόλας η κοπελιά τον έχει μάθει και ξέρει τα όριά του, άρα και τα δικά της, και τα σέβεται χωρίς να καταπιέζεται, είναι ο Μάστερ της και όλα καλά.

    "Μάστερ" για μένα θα ήταν αν καταπιεζόταν ο άνθρωπος γιατί ο λόγος του δεν μέτραγε, και αυτό το ήξεραν μέσα τους και οι δύο.
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2017
  2. libra

    libra Regular Member

    Καλη απαντηση
     
  3. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Για σένα ο τύπος είναι Μάστερ ή "Μάστερ";

    Εσύ τι λες;
     
  4. libra

    libra Regular Member

    Εγω βλεπω ευτυχια δε βαζω ταμπελες με τιτλους. Δε χρειαζονται νομιζω
     
  5. Zaira

    Zaira New Member

    Ομοίως υ και "υ".....αλλά αυτό είναι άλλο νήμα  
     
  6. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Αυτό είναι ακόμα πιο καλή απάντηση.
     
  7. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μμμμμ...
    Σκεφτείτε κάτι πάααρα πολύ απλό....
    Έστω ότι υπάρχει αυτό που ευρέως γίνεται αντιληπτό ως μάστερ.
    Το άτομο δεν θα τράβαγε κάποιο ζόρι να αποκαλούνταν μάστερ ακόμα και στον πολύ κλειστό κύκλο του.
    Ούτε καν θα αυτοαποκαλούσε τον εαυτό του ως μάστερ...
    Οπότε καταλαβαίνετε...
    Ούτε τίτλοι ούτε ταμπέλες ούτε αυτοαναγόρευση ούτε κάτι...
    Το ότι χρησιμοποιείται ως τίτλος ή στάτους εδώ, είναι μόνο στο πλαίσιο μιας ψυχαναγκαστικά αντιλαμβανόμενης "κοινότητας", η οποία στην καλύτερη περίπτωση έχει ανάλογη βαρύτητα με παιδικές παρέες -κάτι του στιλ "η συμμορία με τα ποδήλατα" ή "οι εξπέρ των αεροβόλων" ή "οι αριστογάτες της Μαγκουφάνας"- δεδομένου πως ποτέ επί της ουσίας δεν δημιουργήθηκε το ζητούμενο για κάτι τέτοιο, για λόγους που εκφεύγουν του παρόντος.
    Το "εκφεύγουν του παρόντος" καταδείχνεται χοντρικά από το γεγονός πως δεν έχουν δημιουργηθεί ποτέ ανάλογα νήματα διαλόγου για το θέμα επί της ουσίας, κάτι γύρω-γύρω-όλοι ποστ στο παρεμπιπτόντως ψιλοϋπάρχουν.
    Οπότε καταλαβαίνετε πως η ανάγκη αυτοπροσδιορισμού, αυτού που στα ελληνικά το λέμε self entitlement, έχει να κάνει με αλλουνού ψυχοπαππά ευαγγέλιο.
    Οπότε, στο δικό μου σκεπτικό, το οποίο μπορείτε κάλλιστα να αγνοήσετε και να προσπεράσετε, η έννοια μάστερ στερείται περιεχομένου και δεν αποτυπώνει τίποτε παραπάνω από ιδεατό προσδοκώμενο καβλάντισμα σε επίπεδο προσωπικών φαντασιώσεων εξ ου και η κατά καιρούς ζούρλα περί μαστερολογίας.
    Στο πλαίσιο αυτού του φόρουμ και μόνον, όπως έχω ξαναπεί, μόνον ένα άτομο μπορεί να αυτοαποκαλείται μάστερ και να αποκαλείται από τους άλλους, με το σκεπτικό πως αν υπάρχει αυτό το φόρουμ ουσιαστικά οφείλεται σε αυτόν και σε ό,τι καλώς ή κακώς έχει προσφέρει γι' αυτό.

    Ααααα και κάτι άλλο...
    Λέμε πως "στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι" (ατάκα της Μαρίκας Κοτοπούλη, που λανθασμένα αποδίδεται στον Γιάννη Τσαρούχη, που την επανέφερε κάποια χρόνια μετά στο προσκήνιο)...
    Λάθος μέγιστον!
    Η ανάγκη για αναγνώριση είναι δραματικά επιτακτικότερη σε πιο οργανωμένες κοινωνίες από την ελληνική, στο πλαίσιο της αυτοεπιβεβαίωσης της ίδιας της οργανωμένης λειτουργίας τους. Είναι η εξαπάτηση λόγω μεγάλου ελλείμματος παιδείας, ο λόγος που στην ελληνική κοινωνία λειτουργεί η αυτοαναγνώριση και το "αυτοβάφτισμα", ακριβώς διότι δεν υπάρχουν οι όποιοι μηχανισμοί διακρίβωσης των όποιων ισχυρισμών.
    Τόσο απλά...

    _______________
    Έδιτ:
    Οπότε αν ακούτε τίπουτας "κομενάκια" να λένε πως "μάστουρας είν' ευτούνος", ή κάτι σερνικά να απλώνουν τα φτερά βεντάλια τα χρ'σά μ' λέγοντας σε ευρισκόμενα σε ληβυθική έξαρση θήλεα πως είναι έτσι κι αλλιώς μάστουρες καθόσον και τα λοιπά, καλό είναι να αντιλαμβάνεστε πως "τρία πουλάκια κάθουνταν και πλέκανε μαλλάκι"...
    Δεν είναι κακό, χου κέαρς άλλωστε, απλώς καλό είναι να μην ανοίγουν το ράμφος τους δώθε-κείθε, διγιότι μπορεί να μας εύρει και κανάς ντουβρουντζάς στα καλά του καθουμένου, άσε που τέτοιες ατάκες σηκώνουν λόγω και έργω το κάτι τις τους και μετά αρχίζουν τα αντιαισθητικότατα κλαψουρονιαουρίσματα.
    Ναι..?
    Τι, όχι..?
    Ελάτε καλέ τώρα...
     
    Last edited: 15 Δεκεμβρίου 2017
  8. MasterK77

    MasterK77 Regular Member

    Σαφως και υπαρχουν μηχανισμοι διακριβωσης των οποιων ισχυρισμων, τοσο σε μαστεραδες οποιασδηποτε τεχνης οσο και σε μαστεραδες βουδουσουμου και κατεπεκταση σε οποιαδηποτε αυτοαναγνωριση και 'αυτοβαφτισμα'. Και δεν μιλω μονο για διαπιστευτηρια αναγνωρισμενα απο χψ οργανισμο ή κοινοτητα ή οποιοδηποτε οργανωμενο συνολο.Δυο τρεις ερωτησεις φτανουν (αν και καποιες φορες ειναι αχρειαστες μιας και αυτα που δεν λεγονται, λενε περισσοτερα).
     
  9. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ναι, αλλά αν το πας έτσι τότε Μαστερ μπορεί να είναι και μια σκλάβα...
     
  10. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ισχύει εν πολλοίς καταπώς τα λες...
     
  11. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Ως ποιοτικό δυναμικό στο πλαίσιο της σχέσης της/τους.
     
  12. Λύσανδρος

    Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

    Μπορεί να είναι σκλάβα και συνάμα Μάστερ στο



    ή στο