Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία, αλλά πληθωρική

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 16 Ιουνίου 2010.

  1. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    Να την πεθάνετε θέλετε τη γυναίκα;
     
  2. dora_salonica

    dora_salonica Contributor

    Εξαιρετικό το νήμα, alnair.

    Η προσωπική μου άποψη είναι πως είναι ένα απόλυτα ρεαλιστικό σενάριο. Κάποτε πίστευα ότι, there can be only one. Όχι πια. Όμως αυτό το σενάριο εξαρτάται αποκλειστικά από τους Κυρίαρχους. Αυτοί θα πρέπει να θέσουν το πλαίσιο και τους κανόνες, εάν βεβαίως η κατάσταση αυτή είναι της αρεσκείας τους και εάν θελήσουν να δρομολογήσουν την ιδιοκτησία μίας σκλάβας κατ' αυτόν τον τρόπο.

    Πρακτικά, λαμβάνοντας υπόψη τον μικρό αριθμό (αληθινών) Κυρίαρχων και τον μεγάλο αριθμό των εν δυνάμει σκλάβων, πρόκειται για σπατάλη πόρων. Το αντίθετο θα έπρεπε να εφαρμόζεται, για την βέλτιστη κάλυψη των αναγκών της πλειοψηφίας... 
     
  3. llazouli

    llazouli Contributor

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    Απολύτως λογικός ο τρόπος που το θέτεις. Ο εγωισμός, που λίγο ως πολύ υπάρχει σ' όλους μας, καλό είναι να εμπνέει κι όχι να εγκλωβίζει. Σκέφτομαι, όμως, ότι δυσκολα λειτουργεί ένα τέτοιο σχήμα γιατί έχω την εντύπωση ότι η σχέση των δύο δεν προχωράει σε βάθος αλλά μένει στην επιφάνεια...Τουλάχιστον, έτσι θα ένοιωθα εγώ...κάπου με μπερδεύει η εναλλαγή, χάνεται η απολαυστική διεργασία της εντός μου επεξεργασίας των καταστάσεων που βιώνω.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    είχε ανοίξει ένα σχετικό νήμα η female, το κοινοκτημοσύνη

    Από πλευράς μου θα παραπέμψω στο "Υπηρέτης δύο Αφεντάδων", για μένα δεν το συζητώ, όχι ότι μου έχει τύχει δηλαδή   εδώ έχω πρόβλημα να δέσω αρμονικά σκλαβιλίκι και δουλειά, δύο Αφέντες δεν θα μπορούσα διόλου να έχω, πού θα αφοσιωνόμουν, πώς θα υπηρετούσα, τί περιθώριο θα μου έμενα να απολαύσω;
     
  5. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    Καλό νήμα alnair

    Προσωπικά δεν μοιράστηκα ποτέ σκλάβα μου, όμως εχω υπάρξει μάρτυρας στο εξωτερικό δύο "παρόμοιων" καταστάσεων όπως αυτής που περιγράφεις.
    Η πρώτη δούλεψε ομαλά η δεύτερη όχι.
    Α περίπτωση: (Γνώριζα τον πρώτο Master και τη slave) Και οι 3 ήταν γνωστοί. Yπήρχε σαφής διαχωρισμός πως η κυριαρχία του ενός θα υπερτερεί πάντα στην κυριαρχία του άλλου. Ετσι η slave δεν χανόταν στο τι διαταγές θα εκτελέσει στη σπάνια περίπτωση να λάβει ταυτόχρονα εντολές.
    Είναι γενικός κανόνας: Oταν το πλαίσιο είναι ξεκάθαρο και συγκεκριμένο, όλα δουλεύουν ομαλά.

    Β περίπτωση: (Γνώριζα τη slave) O αρχικός Master δεν είχε πολύ χρόνο διαθέσιμο συν του ότι υπήρχε μεγάλη χιλιομετρική απόσταση, έτσι έδωσε άδεια στη slave του, να βρει αν θελήσει και άλλον Master. Τα προβλήματα υπήρξαν από τη πρώτη στιγμή. Αναφέρομαι κυρίως σε πρακτικές δυσκολίες. Καθημερινά υπήρχε προστριβή και διένεξη. Οι βασικοί λόγοι δύο και απλοί. Ταυτόχρονη προσταγή για διαφορετικά πράγματα και ασυνταύτιστη προσέγγιση στην καθοδήγηση. Αποτέλεσμα; Η slave σύντομα προτίμησε τον δεύτερο Master και αφιερώθηκε σε αυτόν.

    Γνώμη μου είναι πως δεν μπορεί να δουλέψει ικανοποιητικά ένα τέτοιο πλαίσιο. Ούτε λογικό είναι, ούτε εφικτό. Η slave πρέπει να αφοσιωθεί στον Master της και να ακολουθήσει πιστά τους δρόμους που την οδηγεί και τις διαδικασίες που της ορίζει. Η καθοδήγηση δεν είναι καθόλου αμελητέο θέμα, αλλά ακριβώς το αντίθετο.

    Η πολυγαμία είναι ένα γεγονός που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους, πέρα και πάνω από το bdsm και φυσικά έξω από το φύλο. Υπάρχουν άνθρωποι που είναι ή που θέλουν να είναι ή που έχουν μάθει να είναι μονογαμικοί, αλλά πιστεύω πως η πιο σταθερή και συνειδητή μονογαμικότητα μπορεί να έρθει από πολυγαμικό άνθρωπο. Δύσκολο αλλά εφικτό. Και ό μ ο ρ φ ο.

    Aλλά πιστεύω πως η νηματοθέτης πρέπει να ορίσει το πως εννοιολογεί την πολυγαμία.
    1. Ταυτόχρονες συναισθηματικές-σεξουαλικές σχέσεις με δύο, τρεις ή περισσότερους ανθρώπους;
    2. Μόνο μια σχέση που είναι συναισθηματική-σεξουαλική και παράλληλες σεξουαλικές δραστηριότητες από το ένα ή και από τα δύο μέλη;
    3. Ενα ζευγάρι που πολυγαμεί από κοινού για να διανθίσει σεξουαλικά τη σχέση του;

    Σαφώς για πολλούς είναι και θέμα εγωισμού. Δεν το κατακρίνω ούτε με απασχολεί αν έχει ή δεν έχει θέση τέτοιου είδους εγωισμός στο bdsm. Aπλά για μένα δουλεύει και το γουστάρω αλλιώς. Για να λειτουργήσει σωστά και να έχει την απαιτούμενη αρμονία μια τέτοια σχέση, η slave πρέπει να γνωρίζει και να νιώθει που (και γιατί) ανήκει και αυτό να είναι πέρα από κάθε αμφιβολία. Είναι, θέλει, αποφάσισε ή "έγινε" slave για απόλυτα συγκεκριμένους λόγους τους οποίους ούτε μπορεί να υπηρετήσει, ούτε και να διαχειριστεί ή επεξεργαστεί την κατάσταση που βιώνει αν μοιράζεται Master, εντολές, καθοδήγηση, διδασκαλία κλπ κλπ κλπ.

    Κατά τη γνώμη μου, οι μόνες περιπτώσεις να δουλέψει το "μια slave, δύο Masters" είναι όταν η slave είναι απλά κάτι για να παίζουν και όχι σε πλαίσιο σχέσης ή αυτό που περιέγραψε η Mikra_Psemata.
     
  6. Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική


    Έλα τώρα και εσύ βρε llazouli...τι πράγματα είναι αυτά που λες;επιφάνεια...που την είδες ήθελα να'ξερα  
     
  7. Mikra_Psemata

    Mikra_Psemata Contributor

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    Δεν μπορώ να σου απαντήσω στο πμ για τους γνωστους μη=γκολντ λόγους..

    Ναι όπως σωστά λες,κάποτε ήταν άλογα και γυναικες, μετα έγινε αυτοκινητο και γυναικες και τώρα πια ειναι αυτοκινητο και λεφτα..
    Ειδικα μετά τα νέα μέτρα θα ειναι δανεισε την γυναικα σου οχι το αυτοκινητο σου.  

    και εγώ χαιρομαι να σε διαβάζω.. κ αυτο ειναι Μεγάλη Αλήθεια

    φιλικα
    Μαρία
     
  8. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    Επειδή δεν έχω αποκρυσταλλώσει ακόμα άποψη, θα σχολιάσω κάποια επιμέρους ζητήματα από τις απαντήσεις μήπως και βγάλω άκρη. Εντύπωση πάντως μου κάνει που ελάχιστοι μόνο άγγιξαν το θέμα του "κακού" εγωισμού στην πολυγαμία της σκλάβας.

    Θα το θέσω αλλιώς γιατί μάλλον το παράκανα με την ευτυχία και τα ροζ συννεφάκια στο αρχικό μου ποστ. Το ότι υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση, δεν σημαίνει ότι και οι υπόλοιπες δεν θα είναι ισορροπημένες. Δεν τίθεται δίλημμα ή το ένα ή το άλλο. Και για να απαντήσω και στον Seduction, μιλάω για ταυτόχρονες σεξουαλικές και συναισθηματικές σχέσεις οι οποίες αγγίζουν ισάξιες αλλά διαφορετικές χορδές. Σκοπός δεν είναι να ξεχωρίσει κανείς την καλύτερη, αλλά να τις ακούει όλες μαζί, σαν μουσική.

    Αυτό δεν είναι εφικτό στις μονογαμικές σχέσεις, πόσο μάλλον στις πολυγαμικές. Εκτός αν ο αφέντης ή η σκλάβα έχουν βρει το μυστικό πώς να διακτινίζονται  

    Το βλέπεις από πρακτική μεν σκοπιά, αλλά υπό το πρίσμα κάποιου αόριστου, γενικού καλού. Δεν θα έλεγα ότι διαφωνώ. Εδώ μιλάμε όμως για ανθρώπινες ανάγκες συγκεκριμένες και όχι για το καλό του χώρου.

    Εξαρτάται από πού εκκινεί κανείς. Εάν είσαι μονογαμικός ή διανύεις φάση μονογαμίας, είναι λογικό να θέλεις να εστιάζεις σε έναν άνθρωπο και να αναζητάς σε αυτόν τα πάντα. Δεν είμαι σίγουρη όμως αν καταλαβαίνω από πού προκύπτει ότι μονογαμία = βάθος, ενώ πολυγαμία = επιφάνεια. Καμία από τις δύο καταστάσεις δεν αποτελεί εγγύηση είτε για το βάθος είτε για τη ρηχότητα. Σκέψου μια οικογένεια με 4 παιδιά VS μια οικογένεια με 1 παιδί, ή τη σχέση που έχεις με 5 φίλες σου VS τη σχέση που θα είχες με μία μόνο. Το βάθος έχει να κάνει με τον τρόπο που προσεγγίζουμε τη σχέση κι όχι τόσο με το χρόνο που της αφιερώνουμε. Κάνω λάθος;

    Θα μπορούσες να πάρεις απόλαυση από τις υπηρεσίες που παρέχεις και από την αφοσίωση στους αφέντες σου. Δεν επιμένω όμως, γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν σε εκφράζει καθόλου αυτό το πλαίσιο – δεν είναι υποχρεωτικό άλλωστε  
    Το "Υπηρέτης δύο Αφεντάδων" είναι νήμα; Δεν το βρήκα στην αναζήτηση.

    Θα χαρώ πολύ να ακούσω μια άποψη από τα βάθη (έχει χρυσόψαρα εκεί; ) Όπως επίσης και το πλαίσιο το οποίο έχεις στο μυαλό σου. Μονογαμία, συγκατοίκηση, on-line παιχνίδι με γνωστό-άγνωστο αφέντη, τι βλέπεις στον βυθό;

    Χαίρομαι που δούλεψε για αυτούς τους ανθρώπους. Δεν είχα βέβαια αυτό ακριβώς στο μυαλό μου, να υπερτερεί ο ένας έναντι του άλλου.

    Μπορεί μια σκλάβα να μη χρειάζεται λεπτομερή καθοδήγηση, παρά μόνο ένα γενικό πλαίσιο το οποίο θα μπορούσε εύκολα να συμφωνηθεί μεταξύ των κυρίαρχων.

    Αυτοί οι λόγοι για τους οποίους έγινε κάποια σκλάβα είναι όλο το ζουμί. Κανείς αφέντης δεν μπορεί να δράσει έξω από τις ανάγκες της σκλάβας. Το όλο σκεπτικό μου μέχρι στιγμής αφορά αυτές τις σκλάβες που στις ανάγκες τους δεν συγκαταλέγονται η αφοσίωση, η καθοδήγηση, η διδασκαλία από ένα μόνο άτομο.

    Παρ’ όλο που ακούγεται σαν κινέζικο ρητό, γούστο έχει.
     
  9. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική




     
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική


    Για δες καιρό που διάλεξες βρε alnair...με τόση ζέστη όχι χρυσόψαρα, τίποτα δεν έχει μείνει...ακατοίκητο πλήρως!!! 
    Ωστόσο στο βυθό βλέπω μονογαμία...και γιατί? Επειδή δεν πιστεύω πως σε μια σχέση άνω των δύο καλύπτονται κάποιες ανάγκες ή επιθυμίες καλύτερα αλλά πιστεύω στο "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει"...
    Πιο απλά : εδώ δεν μπορούμε να ικανοποιήσουμε πλήρως τους εαυτούς μας ή τον σύντροφό μας, θα προσθέσουμε και άλλους από πάνω?? α πα πα!!!
    Σου είπα ακατοίκητο ντιπ... 
     
  11. atasai

    atasai Regular Member

    @alnair
    Are you from the future?
     
  12. alnair

    alnair Regular Member

    Απάντηση: Re: Μία, αλλά πληθωρική

    Άι αμ ε γέλλοου σαμπ-μαρίν