Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία, αλλά πληθωρική

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM & Πολυγαμία' που ξεκίνησε από το μέλος alnair, στις 16 Ιουνίου 2010.

  1. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μία, αλλά πληθωρική

    Μα δεν μιλάμε για μονογαμία. Αυτό το ξεκαθάρισα. Όποιοι βρίσκονται σε μονογαμική φάση δεν τους αφορά. Αυτό που λέω είναι ότι οι ερωτικές σχέσεις είναι οι πιο δυναμικές σχέσεις, ανεξαρτήτου μονογαμίας ή πολυγαμίας. Δεν είναι φιλίες, δεν είναι οικογένεια. Αυτό λέω. Ως εκ τούτου για να ισορροπούν αυτές, η σκλάβα πρέπει να έχει μεγάλη ψυχική ισορροπία μέσα της και το κυριότερο να έχει το χάρισμα να ισορροπεί γενικότερα στη ζωή της, με τα πράγματα και τους ανθρώπους. Αν έτσι είναι, γιατί θέλει την M/s σχέση? Δεν την χρειάζεται. Να είμαι σαφής, ούτε διαφωνώ ούτε συμφωνώ με το σενάριο που συζητάμε. Απλά συζητάμε. Ξέρεις τί αυτοπειθαρχία και συνεργασία χρειάζοτναι οι μουσικοί μιας ορχήστρας για να αποδώσουν μουσικά, ακόμηπ ερισσότερο σε εκείνες τις ορχήστρες που δεν υπάρχει μαέστρος,

    ΥΓ. Ομολογώ ότι σε αντίθεση με αυτό που γράφεις, για εμένα έχει και παρα έχει σημασία ποιος μου προσφέρει τους ερωτικούς σπασμούς.  . Ίσως γιατί έχω τη νεύρωση ο άλλος να βλέπει εμένα όταν διαπράττουμε ερωτικά εγκλήματα και όχι άλλους και άλλα. Πιθανόν εγωιστικό, αλλά... c est la vie. Ίσως και γι αυτό βλέπουμε με άλλα χρώματα το σενάριο σου.
     
    Last edited: 18 Ιουνίου 2010
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μία, αλλά πληθωρική

    Και μαυρο χαβιαρι με σαμπανια να τρως καθημερινα θα ρθει η μερα που θα πεθυμησεις ενα κομματι μαυρο ψωμι.