Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαγειρεύοντας μία γυναίκα

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 23 Ιουνίου 2017.

  1. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Υλικά:

    Η ψυχή μίας γυναίκας που δύναται να εμπνευσθεί και να εμπνεύσει από και την διαδικασία. Από τον και τον μάγειρα. Για να υπάρχει πετυχημένη δημιουργική σύλληψη, απαράβατος κανόνας είναι κάθε βήμα να γεννάει την θετική πρόθεση για το επόμενο.

    Καρυκεύματα και σάρκα από τον πόθο και το πάθος του μάγειρα. Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το φούρνο φαγητό που δεν περιέχει κομμάτια και του ίδιου του μάγειρα και να είναι νόστιμο. Βασική αρχή της μαγειρικής.

    Οι εξωτερικές συνθήκες βοηθούν, αλλά όχι όταν η διαδικασία προσαρμόζεται σε αυτές. Οι συνθήκες θα πρέπει να προσαρμοστούν στην διαδικασία. Χαμηλώνοντας τη θερμότητα σε αυτές που αποτρέπουν και δυναμώνοντας την πυρά σε αυτές που συνεισφέρουν.

    Προετοιμασία:

    Επιτρέπεις την γυναίκα στο να απλωθεί. Ακόμα και να σε αγγίξει. Μένεις ακίνητος, με όλες τις αισθήσεις ενεργές. Δίχως καμία προκατάληψη, δίχως κανένα προηγούμενο βίωμα ή εμπειρία να μεταφράζει αυτά που αισθάνεστε από εκείνη, σαν να είσθε βρέφος που για πρώτη φορά ανοίγει τα μάτια του και να βλέπει τον κόσμο.

    Είσθε ένα δέντρο γεμάτο παρθένα κλαδιά ευαίσθητα και έτοιμα να πάρουν την θέση που θα τους φέρει και το παραμικρό φύσημα του ανέμου. Κάθε μικρή της κίνηση, λέξη, έκφραση, παύση, συχνότητα, ένταση, χρώμα, εισπνοή και εκπνοή, είναι ένα φύσημα που θα σας οδηγήσει εμπρός, πίσω, δεξιά, αριστερά. Θα σας αλλάξει θέση αρκετές φορές και σε καμία μέχρι να χρειασθεί, δε θα φέρετε αντίσταση. Θα περάσετε πολλές φορές από την τελική θέση και η συχνότητα της επανάληψης και μόνο αυτή, θα σας οδηγήσει στην ανακάλυψη του σωστού σημείου.

    Όταν έρθει η ώρα παγώστε τα κλαδιά στη θέση τους. Κλειδώστε. Νιώστε αυτό που είστε. Αντιληφθείτε τη θέση σας, την αίσθηση του βάρους, το φως και τις σκιάσεις της κάθε λεπτομέρειας που έχετε. Ήσασταν ένα βρέφος που για πρώτη φορά άνοιγε τα «μάτια» του στον κόσμο. Νιώστε τα «πρωτόγνωρα» συναισθήματα σας (μόνο σαν πρωτόγνωρα θα πρέπει να τα βιώνετε) και δείτε την ολοκληρωμένη εικόνα και σκεφθείτε το πως θα θέλατε να σας μαγειρέψουν. Κεντρικός γνώμονας στην διαδρομή σας θα είναι ο τρόπος ώστε να γίνει το κρέας το βέλτιστο δυνατό εύγεστο και όχι το πως θα θέλατε εσείς να το μαγειρέψετε. Δεν στοχεύετε προς την ικανοποίηση της αρχικής σας άποψης για την διαδικασία, αλλά προς την εύγεστη βρώση.

    Ψήσιμο:

    Ποτέ σε απότομη φωτιά. Εκτός αν σκοπός σας είναι το καμένο δέρμα και το ωμό εσωτερικό.

    Μηδενική φωτιά και ανεβαίνετε βαθμό, βαθμό.
    Ένα ζεστό ξάφνιασμα ο βαθμός. Πιο θερμό από το προηγούμενο, αλλά όχι τόσο όσο να κάνει το κρέας να σφίξει. Θέλουμε να χαλαρώσει και να ανοίξει τους πόρους της. Να απελευθερώσει υγρό και μέσα σε αυτό να βράσει αργά.

    Ένα ξάφνιασμα, δανεισμένο από την ψυχή της. Μία εικόνα, ένας ήχος, μία πρόταση, μία κίνηση, δράση που γνωρίζουμε από την προετοιμασία, ότι θα την ξαφνιάσει και θα την ζεστάνει. Αλλά δε θα την τρομάξει. Θα την κάνει να νιώσει πιο ασφαλής, πιο άνετη, πιο σίγουρη, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να φοβάται λιγότερο να τολμήσει να ικανοποιήσει την περιέργεια της. Να θελήσει να ακολουθήσει στην διαδρομή που της ανοίγετε.

    Βήματα μικρά για να έχετε το χρόνο να κατανοήσετε την ψυχολογία της γυναίκας ακόμα περισσότερο και την φύση της φωτιάς πάνω της. Φανταστείτε νήματα και στις άκρες τους οι φλόγες που κατευθύνετε. Πρέπει να νιώσετε το βάρος των νημάτων που θέλετε να κινήσετε. Να αντιληφθείτε τις αντιστάσεις και τις δυναμικές τους. Τα αποτελέσματα και τις αποτυχίες τους, να διορθώσετε, να εκμεταλλευθείτε στο μέγιστο τις κινήσεις του όλου συστήματος.

    Αφήστε το κρέας να πλυθεί στο ζουμί του, να απολέσει την ωμότητα του, να μαλακώσει σε αυτό και λίγο πριν σωθεί προχωρήστε στο επόμενο.

    Το πότε θα σταματήσετε είναι θέμα προσωπικού γούστου.

    Το πώς θα το σερβίρετε και το πώς θα το απολαύσετε είναι άλλο θέμα. Ίσως μία άλλη ενότητα. Ίσως όχι.

    Καλή σας όρεξη…
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Γυμνός και ζωντανός, εσείς;

    Στην υγειά σου φάτσα.