Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαστίγια. Είδη και χρήσεις

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος MasterJp, στις 6 Ιουλίου 2005.

  1. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Ποιά είδη μαστιγίων χρησιμοποιείτε; Ποιά προτιμάτε περισσότερο και για ποιούς λόγους (είτε από την πλευρά του κυρίαρχου είτα από αυτήν του υποτακτικού) ; Τί κινδύνους έχετε συναντήσει; Ποιό τρόπο χρήσης προτιμάτε και γιατί;
     
  2. Consul

    Consul New Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Εγώ,MasterJp,χρησιμοποιώ κυρίως μαστίγιο ιππασίας και μαστίγιο με ουρές.Τα προτιμώ περισσότερο από τον βούρδουλα,την βίτσα,την βέργα.Άν είναι από δέρμα γνήσιο κι αν τα φροντίζουμε επαρκώς με τα ανάλογα μέσα(ειδικό λάδι και κερί),τότε είναι όσο πρέπει εύκαμπτα και αποτελεσματικά.Τα προτιμώ για το είδος του πόνου που προκαλούν και γιατι,βέβαια,έχω εξοικειωθεί με αυτά πολύ πιο πολύ.Κίνδυνοι πάντα υπάρχουν αλλά θεωρώ ότι όσο καλύτερα γνωρίζει ο Κυρίαρχος τις αντοχές της υποτακτικού του και όσο καλύτερα έχει μελετήσει τη χρήση των οργάνων του,αποσωβεί αυτούς σε ικανό βαθμό.
     
  3. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    flogger μικρό και εύχρηστο
     
  4. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Τα δικά μου μαστίγια είναι αυτά, αλλά δεν ξέρω την ονομασία του καθενός, τα ξέρω γενικώς ως μαστίγια
     
  5. Konstantinos

    Konstantinos Staff Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    floggers λέγονται και υπάρχουν σε πολλές παραλλαγές. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα τους είναι οι πολλές "ουρές" και το μικρόμεσαίο μήκος
     
  6. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Αν είναι με μια ΄΄ουρά΄΄ πως λέγεται; ψάχνω να βρω τέτοιο αλλά δεν υπάρχει σε κανένα μαγαζί από αυτά που έχουν site. ένα έχω δει όλο κι όλο το οποίο δεν μ αρέσει, μου φαίνεται πολύ άσχημο και είναι και πολύ μακρύ. Ενα μονό θα το ήθελα πάντως. Αλλά floggers είναι ξένη λέξη
     
  7. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Ο βασιλιάς των μαστιγίων είναι αυτό με τις ουρές γιατί είναι σαν να σε χτυπούν πολλά μαστίγια μαζί. Επίσης αυτό που έχει πολύ μεγάλο μήκος γιατί η αφέντρα είναι μακρία σου και μπορεί να βάλει λεγάλη δύναμη. Επίσης είνα μικρό που έχει ένα γλωσίδι στην άκρη το οποίο χρησιμοποιείται για το στήθος και το πέος.
     
  8. MasteR_PieR

    MasteR_PieR Regular Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Μέχρι στιγμής flogger και το χρησιμοποιώ μόνο για λόγους ευχαρίστησης, δικής μου και επιβράβευσης της σκλάβας μου, όχι για τιμωρία. Και προτίθεμαι στο μέλλον να μεγαλώσω τη συλλογή μου και το κάθε ένα από αυτά να το χρησιμοποιώ για συγκεκριμένους λόγους. Αυτή μου την απόφαση, το να διευρίνω τη συλλογή μου, την πήρα μετά από μια πολύ σοβαρή συζήτηση που είχα με τον MasterJp ο οποίος είναι τουλάχιστον για μένα, πολύ συνειδητοποιημένος και σοβαρός σύμβουλος και άνθρωπος πάνω απ'όλα και πολύ καλός γνώστης του θέματος. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουνε εξίσου σοβαρά άτομα στην κοινότητα μας, αλλά δεν τους γνωρίζω.
     
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    sakis3000: λέγονται single tail whips και έχουν διάφορες κατηγορίες, όπως bullwhips, snakewhips, stockwips, signalwhips, quirts κ.α.
    είναι δύσκολα στην χρήση και πολύ επικίνδινα για κάποιον που δεν ξέρει να τα "δουλεύει". Η αίσθηση που προκαλεί είναι διαφορετική από κάθε άλλο μαστίγιο.

    Πανέμορφα και πανάκριβα.

    Ένας από τους καλύτερους κατασκευαστές είναι ο http://www.cobrawhips.com

    consul: Συμφωνώ και ως προς την περιποίηση και ως προς τις επιλογές, αν και ένα κοντό (1-1.5m) και σχετικά ελαφρύ single tail μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα χρήσιμο  
     
  10. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Master_PieR: Eυχαριστώ. Η γνωριμία μας αποτελεί τιμή για μένα.
     
  11. sakiss3000

    sakiss3000 Regular Member

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    Κάποτε συνομιλούσα με κάποιον που είχε παραγγείλει μαστίγιο από την cobra και μου το έδειξε από την κάμερα. Ηταν πολύ σκληρό και μου φάνηκε ότι δεν είναι για πολύ δυνατά χτυπήματα γιατί θα κάνει πληγές. Για κάποιον που θέλει να νιώθει δύναμη στο μαστίγωμα αλλά χωρίς να πληγιάζει ή να λιποθυμήσει από τον πόνο μάλλον δεν κάνει. Προσωπικά μ αρέσουν τα μαλακά, στις φωτο που έβαλα έχω κι ένα σκληρό το οποίο είναι σκέτο φαρμάκι (αυτό με τη μεταλλική λαβή). καλό είδος πόνου αλλά για μετά από πολύ καλή προετοιμασία, για πολύ μεγάλες καύλες και για ελαφριά χτυπήματα, γιατί αν χτυπήσει δυνατά χάθηκες.
     
  12. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    RE: Μαστίγια Είδη και χρήσεις

    sakkis3000: άν με το " θέλει να νιώθει δύναμη στο μαστίγωμα" ενοείς θέλει να νοιώθει την ορμή του χτυπήματος, τότε το single tail δεν κάνει για σένα. Θα πρότεινα ένα βαρύ αλλά μαλακό flogger με φαρδιές ουρές. Το single tail "δαγκώνει", to fogger αυτού του τύπου έχει αρκετή ορμή για να σε ρίξει κάτω αλλά το χτύπημά του απλώνεται και προκαλεί περισσότερο ζέστη παρά πόνο.