Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Nikos_34_Thess

    Nikos_34_Thess Regular Member

    Αυτό ακριβώς! 
     
  2. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Ειναι σημαντικό το υ να θέλει να ικανοποιήσει τις ανάγκες τις αφεντρας και όχι τις δικές του.

    Όμως ακόμη κ αυτό μαθαινεται....

    Το ερώτημα είναι ο χρόνος κ η ενέργεια που πρέπει να αφιερωθεί εκατερωθεν.
     
  3. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Για να φερω το επίπεδο κοντά σε μια πραγματικοτητα, όταν βίτσιο της αφεντρας είναι το υ να της ψωνίζει από το σουπερμαρκετ να έρχεται σπίτι να πλένει να κάνει δουλειές σπιτιου και μετά να το ανταμοιβή με 2 χαστούκια κ να του λέει οκ τώρα κάτσε και κάνε ότι θες, τότε μιλάμε για καλή αφεντρα?
     
  4. Siren_Peisinoe

    Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

    Τι πάει να πει καλή αφέντρα;
    Και ναι, αν ο υ είναι house boy/slave μία χαρά τη βρίσκω την αφέντρα.
    Είναι άκομψο το κάτσε και κάνε ότι θες, αλλά η ουσία της φρασης στησυγκεκριμένη περίπτωση που ανέφερα αρμόζει κατάλληλα.
     
  5. Afsana

    Afsana Batida de coco

    Δεν υπαρχει το ενα... δεν υπαρχει το αλλο... αμα ολα δεν στο μυαλο μας γιαυτο δεν και στην πραξη... γαματε το συμπαν σας και μαζι και τα δικα μας ..

    Αν φανταζεστε την Αφεντρα με μποτα μεχρι το γονατο και μαστιγιο στο χερι 24/7 οχι δεν υπαρχουν... παρτε το αλλιως..
     
  6. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Η αλήθεια είναι ότι αν είσαι στον πραγματικό κόσμο αυτό το ξεπερνάς τελειως.

    Και γίνεσαι και ποιο θετικός εν τελει.
     
  7. angel42

    angel42 Regular Member

    Αυτό που λες είναι σωστό μεν αλλά του λείπει κάτι... Το θέμα δεν είναι να φοράς μπότα μέχρι το γόνατο και μαστίγιο στο χέρι 24/7 αυτό δε γίνεται στην πραγματικότητα και έχεις δίκιο. Κι αυτό χρειάζεται να είναι κατανοητό και από τους Δ/δύο αν δομούν D/s ή Μ/s 24/7, δηλαδή και όχι μόνο play. Το θέμα όμως είναι να καταφέρεις ως Κ να νιώθει ο υπό ότι είτε είσαι γυμνή, είτε είσαι με τις μπυτζάμες, τις παντούφλες και τα μπικουτί (ίουου) είτε είσαι όπως και να είσαι, όπως και να φέρεσαι και να μιλάς και να νιώθεις και να μοιράζεσαι όπως και να σου βγαίνει, το θέμα είναι να καταφέρεις να νιώθει το υπό ότι είσαι στη σχέση "με τις μπότες μέχρι το γόνατο και το μαστίγιο στο χέρι 24/7" στα συμφωνημένα πεδία ελέγχου, να λειτουργεί δηλαδή αποσυμβολίζοντας και επανασυμβολίζοντας η ασυμμετρία. Πως μπορεί να γίνει αυτό; Όταν και οι δύο ΄Ε/έχουν την ασυμμετρία ως πραγματικό και όχι απλά φαντασιακό ζητούμενο και ανάγκη. Όταν καταφέρνουν και οι Δ/δύο αυτό να γίνεται από τα μέσα προς τα έξω... Για να το καταφέρει αυτό όμως ένα υπό εκτός από τη θέληση και την ανάγκη του/της χρειάζεται και τα κατάλληλα ερεθίσματα, καθοδήγηση και εκπαίδευση από τον/την Κ... Εδώ όμως μπαίνει το θέμα και της διαφοροποίησης ανάμεσα στο "φετίχ της υποταγής" και την ανάγκη για υποταγή γιατί ο άλλος είναι όντως υποτακτικός... Συχνά αυτά τα δύο μπερδεύονται και εντός των υποτακτικών αλλά και από τους/τις Κ γιατί η "φόρμα" η εξωτερική έκφραση μοιάζει αλλά δεν είναι απαρραίτητα και η εσωτερική... Συν το χρόνω, μέσα από τις εμπειρίες, τα λάθη, τις ταλαιπωρίες αλλά και τις επετυχημένες διαδράσεις κανείς μαθαίνει και από τις Δ/δύο πλευρές να τα ξεχωρίζει μέσα του και έξω του καλύτερα... Α.
     
    Last edited: 21 Ιουλίου 2017
  8. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Φήμες καλέ, διαδόσεις των κομμουνιστών.... ξυπόλητες τις θέλουμε! 
     
  9. dimfetishman

    dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

    Το κάθε τι ξεκινάνει από το μυαλό μας. Από το πόσο κατασταλαγμένοι είμαστε και τι πραγματικά ζητάμε, τι θέλουμε. Αλλά και τι είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε.

    Οι ισορροπίες σε όλα τα επίπεδα και κυρίως μέσα μας αποτελούν τη βασικότερη ίσως παράμετρο, προκειμένου να κατανοήσουμε σε ποια μονοπάτια θέλουμε να βαδίσουμε.

    Θεωρώ ισοπεδωτικό μα και άδικο να λέμε ότι δεν υπάρχουν αληθινές αφέντρες ή αντίστοιχα σωστοί υποτακτικοί. Τα πάντα υπάρχουν. Όμως απαιτείται σωστή αναζήτηση, υπομονή και καλή διάθεση εκατέρωθεν.

    Στο τέλος κάτι καλό θα έρθει. Κι αν δεν έρθει, δεν έχουμε φτάσει ακόμη εκεί, που θέλουμε.
     
  10. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    για σένα σίγουρα δεν είναι. μην παραξενέυεσαι πάντως, υπάρχουν υ που τα θέλουν έτσι. ψύχρα, αδιαφορία κλπ.
     
  11. masterlord

    masterlord https://youtu.be/9qbRHY1l0vc

    Δεν υπάρχει ειλικρίνεια επικοινωνία ουσιαστική, να πουν θέλω ή απλά δεν θέλω, και καταλήγουμε στο είπα μήπως θέλεις και ντρέπεσαι... Η πες πως θέλω, τελικά θελεις; Σ είπα πες... Και εγώ τι είμαι ο μάντης Καλχας...;
     
  12. giorgosfp07

    giorgosfp07 Regular Member

    Η ταπεινη μου γνωμη ειναι πως ενα εμπειρο ατομο, ειτε ειναι υποτακτικος είτε Αφέντρα, καταλαβαινει εαν η Αφέντρα ή ο υποτακτικος αντιστοιχα δεν εχει πειρα, πριν γίνει κάτι...και απο μια συζητηση ακόμα.