Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Γενικά, εφόσον μιλάμε για bdsm όπου η συναίνεση είναι προυπόθεση, και ειδικά όταν δεν υπάρχουν μέσα εξουσίας σαν αυτά που δεν θέλει να χρησιμοποιεί ο Τιθών, είναι αδύνατο να μιλάμε για κυριαρχία/υποταγή που δεν την ορίζουν δύο, ο δυσαρεστημένος πελάτης δεν έχει μεγάλη διαφορά με τον δυσαρεστημένο/η υποτακτικό/η.

    Ειδικά, εφόσον μιλάμε για αρσενική υποταγή, πόσες πιθανότητες θα είχε να είναι διαφορετικά στην προσωπική της ζωή όταν πλείστοι σκλάβοι/υποτακτικοί είναι "Α εγώ την μιστρες μου την θέλω έτσι και όχι αλλιώς και να με μαστιγώνει από τις 10 μέχρι της 10:30 που έχω διάλειμμα και μετά να ανοίγει τα πόδια της για να την γλείψω, κτλ κτλ".

    Από την άλλη, ένας φορτηγατζής είναι λιγότερο οδηγός επειδή οδηγεί επί πληρωμή ?
     
  2. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor



    Μα για να τους δειρει και τους φτύσει για να τους ανοίξει καινούργια τρύπα πάνε. Τα έχεις μπερδέψει.
     
  3. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Agree. Εχει και τετοιες, εχει ει απ τις αλλες. Αρα το προντομα γενικως δεν λεει κατι. Ποια προντομα και τι ειναι η καθε μια...
     
  4. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    εσυ κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
    οπως ειπα και πολυ πιο πανω, πιθανως.
     
  5. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Και σου απάντησα: Στην προσωπική της ζωή μπορεί να είναι ό,τι θέλει. Στα επί πληρωμή session είναι πάροχος υπηρεσίας. Προφανώς η υπηρεσία της πρέπει να πληροί κάποια standards που ζητάνε οι υποτακτικοί/μαζοχιστές γιατί αλλιώς δεν θα είχε πελατεία αλλά δεν παύει να είναι υπηρεσία.
     
  6. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Αν δεν κανει forced fed bamia... τα λεφτα μου πισω καριόλα!
     
  7. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    Εννοει οτι δεν τρεχει το δικο τους μενου αλλα το δικο της. Κι οποιου του αρεσει...
     
  8. Seras Victoria

    Seras Victoria Danger! Danger! High Voltage! Contributor

    Α, οκ, got it, γιατί εγώ το κατάλαβα να κάθεται η Ντομα να κάνει το σκυλάκι του υποτακτικού έτσι όπως το έγραψε.
     
  9. eyes_closed

    eyes_closed polished our dreams

    χαχαχαχαχαχα παντελος ασχετος
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Κατανόησα την απάντηση σου, αυτό που έχεις κάνει quote δεν το είπα ως ανταπάντηση.

    Η κυριαρχικότητα είναι ιδιότητα (όπως και η δυνατότητα οδήγησης) η οποία δεν αλλάζει με το αν αυτή εξασκείται επαγγελματικά ή όχι. Πιστεύω ότι δεν θα διαφωνήσουμε στο ότι το να είναι μία γυναίκα καλή Domme έχει μεγάλη διαφορά με το να είναι μία Domme καλή επαγγελματίας, σύμφωνα με το τι ορίζει ο πελάτης ως καλή επαγγελματία.

    Θα επαναλάβω ότι θεωρώ ότι όσο μιλάμε για "αγαθή" συναίνεση από την πλευρά του υποτακτικού στελέχους μίας ασύμμετρης σχέσης, το κυριαρχικό είναι αναγκαία πάροχος υπηρεσίας, όπως και λήπτης ταυτοχρόνος.

    Σχετικά με την σχέση standards/πελατεία, για το προφανές σου έχω κάποιες αντιρρήσεις και μιας και το μουχαμπέτι ήρθε σε παρόχους, θα φέρω ένα παράδειγμα προσδοκώντας σε καλύτερη κατανόηση αυτών που υποστηρίζω. Στην γειτονιά μου η καμπίνα του ΟΤΕ θα είχε καλύτερη χρήση ως περιστερόνας και το υποκατάστημα του Γερμανού είναι για διακοσμητικούς λόγους (έχουμε και εμείς Γερμανό στο χωριό μας, πολιτισμός). Παρόλα αυτά η απάντηση μου θα ανεβεί με 0.28 mbps στην καλύτερη (παρόλα που τα σκάω για 2 mbps) στους hosting servers του community από servers του ΟΤΕ. Όχι γιατί μου αρέσει να με πιάνουν μαλάκα ή επειδή όλοι οι εναλλακτικοί πάροχοι εδώ είναι πιο καραπουτσαριό και από τον ΟΤΕ. Απλά επειδή αυτή είναι η παροχή και επειδή την παροχή εδώ που είμαι δεν την καθορίζουν ούτε τα θέλω μου ούτε οι ανάγκες μου.
     
  11. eteros

    eteros Regular Member

    Αν πάει ένας τρελός πλούσιος και της βγάλει 5 εκατομμύρια και της πει πως για δύο ώρες θα κάνεις ότι γουστάρω εγώ, θα αντιστραφούν οι ρόλοι ναι ή όχι;
     
  12. eteros

    eteros Regular Member

    Κοιτάξτε να δείτε είναι κάποια πράγματα στη ζωή μας που όσο και να τα θέλουμε δεν μπορούμε να τα έχουμε. Οι πιθανότητες να βρεις την γυναίκα που θες στην ζωή σου είναι λίγες. Πρέπει είτε να ρίξεις τις απαιτήσεις που έχεις είτε να βγάλεις προς τα έξω κάτι που δεν θα βρει σε άλλους για να έρθει εκείνη σε σένα. Τι είναι αυτό; Ειλικρινά δεν ξέρω, πάντως με τα λεφτά μεταμορφώνεις την πλειοψηφία του κόσμου σε αυτό που θες εσύ. Πιστεύω πως μόνο 3 στις 100 είναι Κ που το νιώθουν μέσα τους και δεν χρειάζεται να μπούνε εδώ μέσα ξέρεις γιατί; Επειδή αυτό που θα κάνει σε εσένα μπορεί να το κάνει στον οποιοδήποτε άντρα αν αυτός νιώσει έλξη για αυτή!

    Άδικο ε; Το ξέρω.... Θες να σου δώσω μια συμβουλή σαν πρώην υ; Προστπάθησε να απεμπλακείς από αυτό, κίνησε γη και ουρανό για να βρεις τρόπο να απεμπλακείς γιατί ο χρόνος κυλάει δεν γυρίζει πίσω και επειδή έχεις εστιάσει την προσοχή σου στην αναζήτηση της Κ χάνεις ότι περνάει από δίπλα σου! Αυτά!