Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μα δεν υπαρχουν αληθινες Αφεντρες στην Ελλαδα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος Phaedra, στις 12 Δεκεμβρίου 2005.

  1. Durcet

    Durcet In Loving Memory

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Και τι είναι αυτό που κάνει μία αφέντρα συνειδητοποιημένη ή όχι; Το γεγονός πως βγαίνει να το διαλαλήσει; Το ότι αντιλαμβάνεται η ίδια το ρόλο της;
     
  2. Alexander

    Alexander Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    To ότι ξέρει τι θέλει. Τι της αρέσει.
     
  3. Georgia

    Georgia Owned Contributor

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    οπότε δεν μπορούμε να λέμε οτι είναι λίγες βρε παιδιά.απλά ίσως να μην ξέρουν τον όρο bdsm.να ζουν το d/s χωρίς ορισμούς και πρωτόκολλα. και να μην τις έχετε γνωρίσει
     
  4. Eri

    Eri

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ



    Θελω καλο σεξ και πολλα λεφτα.....

    Μ'αρεσουν τα γεμιστα, τα μακαρονια και ο μουσακας.....



    Μπηκα στην κατηγορια των πραγματικων αφεντρων τωρα?????

    Ε?ε?ε?ε?ε?????



    Πες μου ναιιιιιιι.......
     
  5. thelma

    thelma Regular Member

    Απάντηση: Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Μπηκες, μην αγχωνεσαι.
    Χτυπα αλυπητα κι ενα μουσακα τωρα να το γιορτασεις.

     
     
  6. Jomaru

    Jomaru Guest

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    υπαρχουν πολλοι ανθρωποι που ασχολουνται με το bdsm αλλα ειναι εκτος της διαδικτυακης κοινοτητας. επισης στον τομεα σεξ σχεδον οι παντες κατι εχουν δοκιμασει. εμενα η πρωτη μου κυρια ηρθε εντελως τυχαια και η πρωτη μου σκλαβα εντελως απροσμενα..
     
  7. Nonsense

    Nonsense New Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Η δική μου γνώμη είναι ότι η Ψωροκώσταινα είναι μερικά έτη φωτός "πίσω" από τις υπόλοιπες ευρωπαικές και μη χώρες σε ό,τι αφορά την ευρεία γνώση/δίαδωση ( ίσως και κοινωνική κατοχύρωση ???, αν είναι αυτή ποτέ δυνατή) του bsdm και των μορφών του.
     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Ερώτηση: Ο μουσακάς είναι submissive, ή απλώς bottom;


    Αν πάντως διοργανώσουμε ποτέ λαχειοφόρο αγορά, ξέρουμε πλέον ποιός θα την κερδίσει...


    Ανακρίβειες... Εγώ, που είμαι ως γνωστόν μιά από τις μεγαλύτερες μορφές στο bdsm, είμαι αρκετά διαδεδομένος...
     
  9. fractal

    fractal Regular Member

    Απάντηση: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Δεν θα μείνω στα στενά όρια ενός ορισμού και τις διαφορετικές αποχρώσεις του ,σύμφωνα με τα πρωτόκολλα των 'Σοφών του Bdsm'(sic!) αλλά θα αναζητήσω την αλήθεια στο συλλογικό ασυνέιδητο εκεί όπυ βρίσκονται κρυμμένες οι νοητικές προδιαθεσεις και τα αρχέτυπα της κοινης μνήμης . είναι η μνήμη που κληρονομήσαμε με το DNA χωρίς άμεσες εμπειρίες."Το ασυνείδητο είναι η άγραφη ιστορία της ανθρωπότητας από αδιανόητους χρόνους".
    Η ιστορικός Marija Gimbutas υποστηρίζει ότι:
    "Τεσσεράμιση χιλιάδες χρόνια π.χ. στον κόσμο βασίλευε ειρήνη και ομόνοια. Οι άνθρωποι αντί να φτιάχνουν όπλα για ν' αλληλοσκοτώνονται έφτιαχναν υπέροχους ναούς, σπίτια που ήταν θαύματα αισθητικής, αγγεία απαράμιλλης ομορφιάς, αγάλματα. Οι άνθρωποι για αιώνες έζησαν μέσα σε δημιουργία και ισορροπία. Κανείς δεν σκεφτόταν τον πόλεμο. Η βία ήταν άγνωστη. Οι κοινωνίες που ήταν δεμένες με το χώμα έζησαν ειρηνικά στην κυριαρχία των γυναικών. Στην Νοτιανατολική και Κεντρική Ευρώπη η μητριαρχία κράτησε από το 7000 έως το 3500 π.χ. ενώ στην Δυτική Ευρώπη από το 4500 μέχρι το 2500. Μετά οι κοινωνίες αυτές άρχισαν να κυριεύονται από φύλα που μετακινήθηκαν προς αυτές και είχανε αρσενικούς Θεούς. Από τότε και μέχρι σήμερα ο κόσμος ζει την επιθετική ανδροκρατική παράδοση. Όσο για κείνη την πολιτιστική παράδοση της Ευρώπης, που δεν βασίζεται στη βία και έχει κέντρο της τη γη, μόλις τώρα αρχίζει να ανακαλύπτεται".
    Προσωπικά λατρεύω τη βια και με αναστατώνει. Απο την άλλη είμαι και υπό και λατρεύω τις εντυπωσιακές αμαζόνες και σας διαβεβαιώ υπάρχουν αυτές που έχουν βρει τα μυστικά μονοπάτια στις κρυμμένες μνήμες.
    όσο για μένα συμβιβάζομαι με τις αντιφάσεις μου.
    δε γμτ
     
  10. jimboy

    jimboy Regular Member

    Απάντηση: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Mεσα στην κοινωνια υπαρχουν αρκετες γυκαικες οι οποιες εχουν κυριαρχικο ρολο μεσα στη σχεση τους, στο γαμο τους(απολυτο ελενχο των καταστασεων και των συναισθηματων των συντροφων των κτλ) ασχετα αν αυτο δεν εκφραζεται με τους ιδιους ακριβως τροπους που το κανει μια τυπικη "bdsm αφεντρα".αυτες θα χαρακτηριζοταν αφέντρες?.επισης υπαρχουν γυναικες που αυτοπροσδιοριζονται σαν αφεντρες αλλα δεν ανακατεβονται με foroumς, κοινονικες bdsmικες εκδηλωσεις κτλ οποτε παραμενουν στην αφανεια και αρκουνται στο να απολαμβανουν τη λατρεια και την κυριαρχεια πανω στον εκαστωτε σκλαβο τους χωρις να απολαμβανουν την αναγνωριση της "κοινοτητας".

    οσο για το ερωτημα κατα τη γνωμη μου καλυτερα που ειν ετσι γιατι αν φτασουν να ειναι πιο πολλες οι αφεντρες απ τους σκλαβους τοτε θα δημιουργηθει μεγαλυτερο προβλημα καθοτι τι νοημα θα ειχε μια γυναικα να αυτοπροσδιοριζεται αφεντρα αν δεν θα υπηρχε το αντικειμενο που της δινει την αιτια για να υπαρχει?μου ηρθε και μια ιδεα για ενα νεο νημα....
     
  11. anasia

    anasia Contributor

    Απάντηση: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    πλακα μας κανεις , δεν μπορει !

    μονο Κυριαρχες βλεπω και ζω εγω γυρω μου .

    σωστη ερωτηση θα ηταν ... '' Γιατι ειναι τοσο λιγοι οι αντρες Κυριαρχοι ? ''
     
  12. leopoldos

    leopoldos Regular Member

    Re: ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΝΤΡΕΣ

    Μήπως είναι παραπάνω από όσες πιστεύουμε; Μήπως οι περισσότερες γυναίκες είναι εν δυνάμει αφέντρες, απλά δεν έχουν δημιουργηθεί οι κατάλληλες συνθήκες για να βγεί αυτό προς τα έξω, ή και αν αυτό έγινε εκείνες δεν το αντιλήφθηκαν, ή φοβήθηκαν και το απώθησαν;
    Πχ. Άρτεμις μια που θέτεις το ερώτημα, πως το συνειδητοποίησες και πως σου βγήκε προς τα έξω;