Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. Seduction

    Seduction Regular Member

    Με αφορμή το post ενός μέλους, (μακριά και έξω από την οποιαδήποτε προσωπική χροιά, προς αυτόν) θέτω προς συζήτηση κάποιες σκέψεις:

    Ποτέ μα ποτέ δεν κατάλαβα όσους δηλώνουν Μaster ή Dom και παρ' όλα αυτά επιλέγουν μια vanilla για συνταξιδιώτη στο μονοπάτι της ζωής τους.

    Είναι δυνατόν το ερωτικό κομμάτι να παίζει τόσο μηδαμινό ρόλο γι' αυτούς;

    Αυτό το εντελώς έξω από την ψυχοσύνθεση τους (σύμφωνα βέβαια με το status που δηλώνουν οι ίδιοι) που βιώνουν στην καθημερινότητα τους επί χρόνια, μέσα από τον γάμο τους, δεν τους ασφυκτιά; Δεν τους μαραζώνει; Πως ένας Κυριαρχικός αποδέχεται ένα τόσο μεγάλο και μίζερο συμβιβασμό και μάλιστα για ένα μάκρος χρόνου που μπορεί να φτάσει έως και το τέλος της ζωής τους;

    Από την άλλη, τι Master και τι Dom μπορεί να είναι κάποιος, και εν πάση περιπτώσει τι Κυριαρχική νοοτροπία και στάση ζωής, μπορεί να έχει/είναι η ακόλουθη συμπεριφορά;

    Μέσα στον γάμο και με τη σύζυγο παρόν, αποδέχονται την καταπίεση των θέλω τους, αλλά όταν η σύζυγος απουσιάζει ή κοιμάται το παίζουν σούπερ ντούπερ μαστερς και έχουν και σκλάβα, η οποία φυσικά και να πεθαίνει δεν μπορεί να τους ενοχλήσει όταν βρίσκονται στο σπίτι, στα ψώνια, στις επισκέψεις κλπ κλπ κλπ

    Που είναι η αυθεντικότητα πάνω σε αυτό και που η Κυριαρχικότητα;

    Εντελώς άρρωστο, παράλογο και fake είναι κατά την γνώμη μου.

    Κοροϊδεύουν (πρωτίστως) τον εαυτό τους, αλλά και τη σύζυγό τους και τον κοινωνικό - συγγενικό τους περίγυρο και την υ τους και το περιβάλλον της υ που γνωρίζει τη σχέση.

    Φυσικά πάνω απ' όλα ο άνθρωπος, αλλά τι στο διάολο, δεν μπορεί κάποιος να έχει σταθερές και πάνω σ' αυτές να πορευτεί αγέρωχα και αρσενικά και να επιλέξει μια σύντροφο που να του κάνει, σε βαθμό τέτοιο που και η καθημερινότητα και ο ερωτισμός να είναι υπέρ της συμβίωσης και της συντροφικότητας και όχι κατά;

    Γιατί Master σε γάμο με βανίλα και όχι Master σε γάμο με την σκλάβα του;
    Γιατί Κυριαρχικός σε γάμο με βανίλα και όχι σε γάμο με την υποτακτική του;

    Και τελικά τι κόλλημα είναι αυτό με τις ταμπέλες όταν το περιεχόμενο απέχει παρασάγγας; O καφενές του χωριού δεν μετατρέπεται σε Hard Rock Cafe, eπειδή θα βάλει στην πρόσωψη του μια επιγραφή νέον!

    Η δική σας γνώμη;
     
  2. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    πολυ "καυτο" κι ενδιαφερον το θεμα του νηματος
    ελπιζω τα ιδια ερωτηματα να αφορουν και τα υπολοιπα status
    π.χ. γιατι μια υποτακτικη να παντρευτει εναν βανιλα?

    αρχικα βαζω τα "λεγομενα" μου σε αλλο νημα για να μην τα ξαναγραφω ...

    συμπληρωνω : το γεγονος να ανακαλυψε την ερωτικη του ταυτοτητα μετα τον γαμο του το σκεφτηκες?

    λογω της προχωρημενης ωρας αυτα προς το παρον , θα επανελθω ....
     
    Last edited: 3 Ιουνίου 2011
  3. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Είναι επίσης ένα ερώτημα, αυτό που θέτεις και με χαρά θα δω τις απαντήσεις όσων από τις κυρίες (υ) τοποθετηθούν.

    Ωστόσο το κύριο θέμα παραμένει Master (και Dom) σε βανίλα γάμο.

    Σωστή και η συμπλήρωση σου φίλη μου, και είναι ένα θέμα επίσης προς συζήτηση.

    Το θεωρώ λίγο σπάνιο για ένα αρσενικό να του βγει τόσο αργά, ειδικά με τον σχετικό μέσο όρο ηλικίας γάμου που ισχύει στις μέρες μας, εντούτοις είναι δυνατόν να καταπιέζει ένας άνθρωπος τον ερωτισμό του και την προσωπικότητα του και επίσης να κοροϊδεύει, στην ουσία να εξαπατά, την σύντροφό του προσποιούμενος τον βανίλα ή τον ευτυχισμένο ή να βρίσκει αφορμές από άλλα γεγονότα για να ξεσπάει, ενώ μέσα του γνωρίζει την αιτία.

    Για μένα ο Κυρίαρχος είναι πρωτίστως αυθεντικός. Εάν συμβεί μέσα στον γάμο, αρχικά πρέπει να είναι παρόν στο "πρόβλημα" που θα προκύψει, να το δει κατάματα και στη συνέχεια να βρει και να δώσει τη λύση

    1. Να βγάλει την υποτακτικότητα της γυναίκας του και να το ζήσουν μαζί. Εστω κι αν αυτό σημαίνει να πειραματιστούν από "κοινού".
    2. Αν δεν συμβεί το παραπάνω, να χωρίσει, αναλαμβάνοντας εξ' ολοκλήρου τις ευθύνες του, ώστε ούτε αυτός να ταλαιπωρηθεί, ούτε την σύντροφό του να ταλαιπωρήσει, ούτε τις υ που θα συναντήσει εξωσυζυγικά στον δρόμο του.

    Σε κάθε περίπτωση, την ημέρα βανίλας και την νύχτα μαστερ, εφόσον κοιμάται ή απουσιάζει η σύζυγος, τις καθημερινές βανίλας και ένα Σάββατο που μπορεί να λείψει δικαιολογημένα από το σπίτι να φοράει τον μανδύα του μαστερ σε έξοδο με την υ, κατά προτίμηση σε συνοικιακό ξενοδοχείο ή στο σπίτι της υ, μόνο pathetic μου κάνει.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    @ Seduction,
    όταν μερικοί από εμάς σου λέμε ότι BDSM δεν είναι μόνον ερωτισμός και δεν έχει να κάνει με σχέση αρσενικού - θηλυκού, δεν μας πιστεύεις, τώρα έχεις αυτή την απορία, αν μας πίστευες δεν θα την είχες.

    Μου είναι απολύτως κατανοητό, διαισθαντικά, γιατί ένας σαδιστής Κυρίαρχος μπορεί να κάνει vanilla γάμο και συνειδητά μάλιστα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, σε κανένα επίπεδο.

    Παρενθετικά, θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο να συνδυάσει κανείς γάμο με σχέση Κυριαρχίας - υποταγής εντός του γάμου. Για πολλούς λόγους - ακόμα και νομικούς, αν το υποταγμένο στοιχείο είναι υποχρεωμένο από το νόμο να έχει ισοδύναμη άποψη για τα του γάμου του και αυτό δεν μπορεί να το στηρίξει σε προσωπικό επίπεδο, δυνητικά μπλέκει πολύ, μα πάρα πολύ η κατάσταση, άρα το έγγαμο ζευγάρι είναι σχεδόν αναγκασμένο σε BDSM games (vs. BDSM lifestyle).
     
  5. thanasis

    thanasis Contributor

    Χωρίς να μπαίνω σε you-are-not-twue ατραπούς μηαυθεντικοτητοκαταδικαστοειδείς κουνώντας το δάκτυλο αφενός και αφετέρου έχοντας υπόψην οτι μάλλον δεν πρόκειται να λάβουμε απαντήσεις από τους άμεσα ενδιαφερόμενους,

    μοιράζομαι την ίδια απορία με τον Seduction.
     
  6. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Πραγματικά ενδιαφέρον το θέμα και μπράβο Seduction που το θέτεις προς συζήτηση.

    Θεωρώ ότι έναν γάμο οφείλεις να τον βασίζεις κυρίως σε πράγματα που έχουν να κάνουν με την θεμελίωση μιας καλής οικογένειας και είναι αυτά που βάζεις πάνω πάνω στην λίστα των προτερημάτων του ανθρώπου τον οποίο διαλέγεις για σύζυγο, αν δεν το κάνεις βέβαια για καθαρά συναισθηματικούς λόγους. Εδώ μετράει η τύχη περισσότερο, νομίζω.

    Το απόλυτα ιδανικό είναι βεβαίως να βρεις ένα ταίρι άξιο να στηρίξεις οικογένεια πάνω του και συνάμα να είναι συμβατό με τα βίτσια σου. Και αν όχι συμβατό τουλάχιστον να αναγνωρίσει τις ανάγκες σου και το ρόλο που παίζουν στα θέλω σου.

    Θεωρώ ότι είναι μεγάλο λάθος να μετατρέψεις μια σχέση που βασίζεται κυρίως στο BDSM, σε γάμο.

    Βέβαια νομίζω, δική μου στατιστική, ότι στους περισσότερους γάμους των οποίων ο ένας σύζυγος έχει σχέση με τον χώρο, ο άλλως δεν δέχεται καν να το συζητήσει δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα και χάσμα. Εκεί πιστεύω αναγκαία την κρυφή παράλληλη σχέση. Νομίζω ότι έχει περισσότερα καλά παρά κακά.

    Προσωπικά ανήκω στην κατηγορία αυτών που είναι παντρεμένοι με «ομώνυμο» . Είμαι Dom και η λατρεμένη μου σύζυγος προέκυψε και αυτή γεννημένη Mistress παρόλα που λίγο πριν την συμβίωση μας ορκιζόμουν για το αντίθετο. Και μπορώ να πω ότι και αυτό είναι ένα σοβαρό προβληματάκι στην καθημερινότητα μας…
     
  7. kardy_

    kardy_ Regular Member

    ειλικρινά απορώ...και δυσκολευομαι προσπαθωντας να σκεφτω τι ακριβως να κάνω...να απντησω...να μην απαντησω...να απαντησω σοβαρα...να μην απαντησω σοβαρα...
    τελος παντων...
    θα συμφωνησω με αυτο που σου είπε η tender....
    δυστηχως όμως πρεπει να μαθεις να ακους αυτα που σου λενε για να το καταλάβεις και νομίζω οτι δεν είσαι διατεθημένος να ακούσεις αυτα που σου
    λένε οι άλλοι γιατι εισαι πολύ βαθυά χωμένος στα "πιστευω/γνωμη/θελω/αποψη" σου, οπως και να λεγετε αυτό και δεν θες να ακούσεις.

    Απο κει και πέρα δεν εχω υπάρξει παντρεμένη και δεν μπορω να απαντήσω...
    μπορω να πω οτι για εμενα είναι ακαταλαβίστικο κάποιος να απατάει την γυναίκα του για να ικανοποιήσει το βδσμικο κομματι...
    και αφου ηξερε τι ηθελε πριν τον γαμο...γιατι εκανε εναν γαμο που δεν του ικανοποιουσε ενα κομματι που γι αυτον ειναι τόσο συμαντικο τελικα?
    εχει προσπαθησει κανεις να βαλει το βανιλλα μισο του να μαθει για το βδσμικο δικο του μισο μπας και καταφερουν να κανουν χωριο?
     
  8. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Ξερεις Seduction,
    αν και θυμωνω λιγο οταν αντιλαμβανομαι το θεμα οπως ακριβως το γραφεις,διοτι ειναι οντως μιζερο και υποκριτικο να εισαι καλος συζυγος στο σπιτι και μετα να μεταμορφωνεσαι σε σουπερ ντουπερ μαστερα δυο φορες την εβδομαδα.....μπορω και καταννοω πληρως καποιες περιπτωσεις, οχι ολες.
    Και τις καταννοω οχι γιατι με συμφερει, οντας υποτακτικη παντρεμενου, αλλα γιατι μεγαλωνοντας,ωριμαζοντας και εχοντας την εμπειρια του γαμου, μπορω να δω καποιες παραμετρους που πριν δεν μπορουσα.
    Δεν θα μακρυγορησω αναφεροντας ολους τους πιθανους λογους.
    Θα σου αναφερω εναν που εχω αντιληφθει εγω.
    Καποιος που φτανει σε μια ηλικια 40-45 ετων, με ολοκληρωμενη καριερα και μεγαλο ερωτικο backround,συναντα μια δεδομενη χρονικη στιγμη μια γυναικα απο αυτες που λεμε...."φτιαγμενη για σπιτι" και αποφασιζει να αποκτησει μαζι της παιδια και οικογενεια,γιατι εχει κουραστει απο το "γυρω-γυρω" και ως τωρα δεν εχει συναντησει μια γυναικα απο αυτες που συναναστρεφεται και ανηκει στο χωρο του bdsm,που να θελει γαμο και να μπορει να μοιραστει μαζι της κατι τοσο σημαντικο.
    Ειναι μια γυναικα εκτος bdsm, πολυ χαμηλων τονων και γενικα δεν του σκοτιζει τoν ερωτα.
    Και ετσι πορευεται, εχοντας παραλληλα και μια σχεση με γυναικα απο το χωρο του bdsm, απολυτα ειλικρινης για την ζωη του και τις προθεσεις του.
    Δυστυχως εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε και δυστυχως με τοσους μαλακες γυρω μας, που απλα επιβεβαιωνουν την θλιβερη υπαρξη τους και τον ανυπαρκτο ανδρισμο τους,με το να το παιζουν κοκκορες και αφενταδες, ενω σπιτι ειναι "σουζα" στην γυναικα τους, συχνα παρεξηγουμε και ολους τους παντρεμενους που βιωνουν παρομοιες καταστασεις.
    Ευτυχως δεν ειναι ετσι.
    Σημασια εχει ο καθε παντρεμενος που για δικους του λογους προχωραει σε bdsm εξωσυζυγικη σχεση, να ενημερωνει με ειλικρινεια το bdsm ταιρι του για την κατασταση του , χωρις δικαιολογιες και ψεματα που απλα τον κανουν να φαινεται πιο γελοιος απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα.
    Γιατι πολυ απλα, ευκολα μπορει καποιος να εγκλωβιστει σε μια σχεση-γαμο και χιλιοι δυο απιθανοι λογοι να τον αποτρεπουν απο διαζυγιο και ξεκαθαρισμα.
    Μην τσουβαλιαζουμε λοιπον ολους τους ανθρωπους που βιωνουν παρομοια κατασταση.
    Δεν ειναι ολοι ανθρωπακια που θελουν να παραστησουν τους ανδρες.
     
  9. domino_hell

    domino_hell Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    ωραια να απαντησω και εγω...βασικα δεν εχω παντρευτει ακομα...
    αν και πιο παλια το ηθελα οσαν διαολεμενος...φυσικα πλεον
    ειναι νωρις για κατι τετοιο..και αυτο γιατι ανακαλυψα και
    απελευθερωθικα ενμερη...κατα την γνωμη μου ειναι δυσκολο..
    να βρεις ενα ταιρι και να προχορησεις σε γαμο μαζι του που
    να αποδεχτει τα βιτσια σου..και φυσικα να αποδεχτει αυτην
    την πλευρα σου..οστοσο αυτο κανει και δυσκολη την συμβιωση..
    ενος Master/Dom με μια βανιλα...οστοσο ομως ειναι πιο ευκολο..
    για μια Mistress να προχορησει σε γαμο με εναν βανιλα..γιατι
    πιστευω οτι ολοι σχεδον οι βανιλα αντρες θα γουσταραν κατι τετοιο..
    ισως να ειναι και λανθασμενη η αποψη μου...
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Απάντηση: Re: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Πιθανολογώ ότι σου είναι ακαταλαβίστικο επειδή σου λείπει η εμπειρία ενός μακροχρόνιου γάμου. Εάν την είχες είμαι σίγουρος ότι θα δικαιολογούσες έστω και μερικώς μια τέτοια συμπεριφορά.



    Ή γιατί ήταν μαλάκας ή γιατί το έτερο ήμισυ του ικανοποιεί δέκα άλλα εξίσου σημαντικά πράγματα στην ζωή του. Βέβαια πάντα θα του λείπει κάτι και θεωρώ ανθρώπινη την τάση του να προσπαθεί να το ικανοποιήσει με τον πιο ανώδυνο για την οικογένεια του τρόπο.



    Νομίζω οι περισσότεροι παντρεμένοι εδώ πέρα άσχετα με το αν οι προσπάθειες τους έπιασαν τόπο.
     
  11. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Στην Ελλάδα, μας "έχουν πει" ότι οικογένεια και ερωτισμός δεν παντρεύονται. Από εκεί και μετά, όλα δικαιολογούνται...
     
  12. Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Αρκεί δηλαδή να είναι ειλικρινής με την βδσμ σχέση του, και με τη/τον νόμιμη/ο σύζυγό του, όχι;;

    Επιπλέον, τα παιδιά τα έχει σκεφτεί κανείς;

    Εγώ το αντιλαμβάνομαι ως "και τη πίτα ολόκληρη, και το σκύλο χορτάτο".