Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

  1. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Master Do, είσαι απο τα άτομα,που έχω ξεχωρήσει από το πλήθος. Έχω διαβάσει πράγματα που γράφεις, το λίγο καιρό που είμαι στο fotum, και έχω πειστεί οτι είσαι άτομο που έχεις προβληματιστεί και σίγουρα η γνώμη σου,έχει βαρύνουσα σημασία. Υπόσχομαι λοιπόν να μην στενοχωρηθώ απο την οποιαδήποτε δική σου καλοπροαίρετη κριτική, και να λάβω σοβαρά υπόψη μου την γνώμη σου. Παράλληλα βέβαια οφείλω να σου υπογραμμίσω, οτι έχω και εγώ ορισμένα προσωπικά βιώματα τέτοια, που μου επιτρέπουν να φιλτράρω ποιές απόψεις θα εστερνηστώ και ποιές ίσως χρειάζονται λίγο περαιτέρω διερεύνηση εάν είναι αντίθετες με πράγματα που έχω ζήσει. Ένα άτομο επίσης στο forum,που πραγματικά γνωρίζει πολύ καλά τι λέει,και την λαμβάνω πολύ σοβαρά υπόψη μου είναι η Dora. Όπως καταλαβαίνεις σε καμιά περίπτωση δεν το παιζω ξερόλας και μακάρι να δινόταν η ευκαιρία κάποια στιγμή, υπό κατάλληλες συνθήκες να μπορούσα να σας δώ επι το έργο και να μάθω πράγματα (από εσάς τους 6-7 ανθρώπους που έχω ξεχωρίσει ενοώ.)
     
  2. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Μια και πιάσαμε τα σενάρια ας γράψω κι εγώ κάτι.  

    Προσωπικά δεν έχω γνωρίσει καμία η οποία πραγματικά να έχει ψυχοσύνθεση σκλάβας που να μετατραπεί σε βανίλλα.
    Αντίθετα έχω γνωρίσει πολλές επίδοξες σκλάβες να γίνονται βανίλλα, όταν δεν πετύχει η δοκιμή τους.

    Προσωπικά ορίζω ως σκλάβα όχι εκείνη που μπορεί κάποια περίοδο της ζωής της να συμπεριφέρεται και να ζει ως σκλάβα (συνήθως από μερικούς μήνες μέχρι δύο χρόνια, όσο κρατάει ο έρωτας) και μετά συνειδητοποιεί πως δεν είναι πραγματικά αυτή που πίστευε πως είναι. Και δεν το βρίσκω και κακό εδώ που τα λέμε.

    Μια γυναίκα που έχει ψυχοσύνθεση σκλάβας είναι διαμορφωμένη προσωπικότητα και δεν είναι κάτι που αλλάζει, όπως δεν αλλάζει το ότι είναι γυναίκα.
    Σκλάβα δεν γίνεται κάποια επειδή έχει Κάποιο στη ζωή της, τον υπηρετεί, τον υπακούει και κάνουν και σεσσιονς, ακόμα κι αν τα κάνει όλα αυτά τέλεια, αν δεν υπάρχει μέσα της η ΑΝΑΓΚΗ να το κάνει.
    Όχι επιθυμία, όχι περιέργεια αλλά ανάγκη.

    Τόσο βαθιά και τόσο απαιτητική και τόσο έντονη που δεν τις δίνει επιλογές στην πραγματικότητα.
    Αν δεν είναι σκλάβα δεν υπάρχει.
    Και δεν μιλώ για κάποιο διάστημα που μπορεί να χρειαστεί κάποια για να ανασυνταχθεί, μέχρι να προχωρήσει πιο πέρα με τη ζωή της.
    Η σκλάβα είναι σκλαβωμένη χωρίς διέξοδο από την ίδια της την ψυχοσύνθεση και τις ανάγκες της.
    Ο Αφέντης είναι απλά ο αποδέχτης της ανάγκης της.
    Δεν δημιουργεί την σκλάβα ο Αφέντης.
    Την εκπαιδεύει,τη βελτιώνει, την τροποποιεί.
    Αλλά το υλικό υπάρχει εκεί, δεν μπορεί να δημιουργήσει κανείς οτιδήποτε από το μηδέν.

    Μπορεί να μείνει μόνη για το υπόλοιπο της ζωής της.
    Μπορεί να μην ξανακάνει σέσσιον.
    Αλλά αυτό που είναι δεν μπορεί να αλλάξει.

    Έμαθε να αποδέχεται την ιδιαιτερότητα της και γνωρίζει πόσο αίμα, ιδρώτα και αντοχές χρειάστηκε για να φτάσει εκεί που είναι για να μπορεί εύκολα να το απαρνηθεί.
    Κι εξάλλου κατανοεί πως όσο και να προσπαθήσεις να τρέξεις, δεν μπορείς να ξεφύγεις από τον εαυτό σου.

    Και το αποδέχεται...
    Και μπορεί - το πιθανότερο -και να μην χαίρεται κιόλας που δεν έχει άλλη επιλογή.
    Αλλά είναι ωριμότητα και σοφία να αποδέχεσαι αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις και να τα αξιοποιείς στο μέτρο που μπορείς.

    Μια σκλάβα λοιπόν δεν θα μπορούσε να μετατραπεί σε βανίλλα.
    Θα μπορούσε να επιλέξει να ζει σαν υποτακτική, για να διατηρήσει κάποιες δικές της ισορροπίες, αλλά βανίλλα?

    Θα μπορούσε να μετατραπεί σε βανίλλα εκείνη η υποτακτική που ΔΕΝ βρισκεται στην κατηγορία των υποτακτικών εξ ανάγκης (Ανάγκη να υπακούει, να ζει υπό τον Κ της, απλά διατηρεί κάποια ανεξαρτησία στους τομείς που η ίδια επιθυμεί), αλλά στις υπόλοιπες κατηγορίες, από bottom μέχρι το επίπεδο πριν απ αυτό που περιέγραψα πιο πάνω.

    Και δεν ξέρω τι θα έκανε κάποιος που ξεγελάστηκε κι ενώ περίμενε σκλάβα του προέκυψε βανίλλα, αλλά για ένα Αφέντη, αυτό θα ήταν ισοδύναμο με το να παντρευτεί με γυναίκα και να του πει κάποια στιγμή πως αποφάσισε να γίνει άντρας.
    Όποιος έχει γνωρίσει αρκετούς Αφέντες, θα γνωρίζει πως προτιμούν να μην πηδήξουν, από το να πηδήξουν βανίλλα.
    Άντε να το κάνουν καμιά φορά για να καλύψουν την βιολογική τους ανάγκη.
    Μετά απ αυτό μια τέτοια συνεύρεση, γίνεται πιο βαρετή κι απ τον αυνανισμό, οπότε why bother?

    Πως λοιπόν ένα τέτοιου είδους Αφέντη να αποδεχτεί κάτι τέτοιο?
    Και να την αγαπά σαν άνθρωπο, δεν μπορεί μαζί της να ολοκληρωθεί.
    Οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να βρεί εκείνες τις λύσεις αργά ή γρήγορα που ακόμα και να αποφασίσει να παραμείνει στο γάμο, θα καλύπτουν αυτή του την ανάγκη.
    Χωρίς να κρύβεται, χωρίς να ντρέπεται και χωρίς να φοβάται.
    Στην τελική...εκείνη τον ξεγέλασε...
     
  3. Captain_Morgan

    Captain_Morgan https://www.youtube.com/watch?v=9wj6BqmyjM4

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Μια μικρή παρέμβαση στο σενάριο της αγαπητής Λάρας.

    Την αδυναμία στύσης συνήθως την ρίχνω στην κούραση, στην ουρολοίμωξη που πέρασα ή στην επέμβαση βλεφαροπλαστικής που έκανα πριν 23 χρόνια. Όχι όμως στο status μου και όταν δεήσει ο μεγαλοδύναμος να κάνει το θαύμα του να θυμάμαι ότι υπάρχουν και βιολογικές ανάγκες. Αυτά τα ολίγα, έτσι ενημερωτικά, για να μην ευνουχίζουμε τους νεαρούς wannabe Κυριαρχικούς και να μην παραμυθιάζουμε τα νεαρά κορίτσια.
     
    Last edited: 7 Ιουνίου 2011
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Εσύ καλά κάνεις και με ρωτάς προσωπικά αλλά εγώ έχω την αναθεματισμένη συνήθεια να μιλάω για τα προσωπικά μου, προσωπικά και όχι δημόσια... εναλλακτικά θα έγραφα στο personal experience αν ένιωθα την ανάγκη να δημοσιοποιήσω πώς διάγω τον ερωτικό βίο μου. 

    Όσον αφορά στην ουσία του ερωτήματός σου, απαντώ ότι δεν θεωρώ το bdsm σύνολο πρακτικών (και άρα η τάδε πρακτική συνάδει ή άλλη όχι) αλλά έναν ασύμμετρο τρόπο που ερωτικά σχετίζονται ορισμένοι άνθρωποι. Στη δυναμική μιας τέτοιας σχέσης μπορούν να συμπεριληφθούν τα πάντα. Όσο για το γάμο, δεν μπορώ να θεωρήσω καλό γάμο, έναν κατακερματισμένο γάμο, όπου δεν υπάρχει ερωτική απόλαυση παρά μόνο η ευθύνη, στο όνομα μάλιστα των παιδιών και της οικογενείας. Σε αυτή την περίπτωση δεν αντέχεται, όσο καλοί και άξιοι άνθρωποι και αν τον έχουν αποφασίσει.
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    @ Seduction,

    όσον αφορά το κομμάτι του ποστ σου # 134 που ήταν απάντηση στο ποστ μου # 122, παρατηρώ ότι δεν έχω τίποτα νεώτερο ή ενδιαφέρον να προσφέρω στην ομήγυρη που να οδηγεί στην οριστική διελεύκανση του ακανθώδους θέματος που έγειρες:

    Είναι ο παντρεμένος Κυρίαρχος fake ή δεν είναι; Και αν δεν είναι πώς τολμάει να γαμάει βανίλλα;

    Ως προς το δεύτερο ερώτημα, ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει, εν γένει και δεν θα επεκταθώ γιατί δεν έχω τίποτα εναντίον των βανιλλέων κυριών.

    Ως προς το πρώτο ερώτημα, για μένα, το αν είναι ένας Κυρίαρχος fake και το αν είναι παντρεμένος είναι δύο παντελώς άσχετα πράγματα. Δεν συσχετίζονται.

    Η ορολογία "fake" σημαίνει κάποια συγκεκριμένα πράγματα στον χώρο. Σημαίνει αυτόν που γνωρίζει τον χώρο, γνωρίζει τί είναι Κυρίαρχος, γνωρίζει - τουλάχιστον κατά βάθος - ότι αυτός δεν είναι και όμως τον παριστάνει, γιατί άραγε; Επειδή νομίζει τις υποτακτικές για εύκολες που οι μη fake δεν είναι διόλου; Επειδή του αρέσουν τα παλαβωμένα μουνιά; Τρέχα γύρευε.

    Αυτός ο fake Κυρίαρχος, ο οποίος έχει κι άλλα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, διεθνώς αναγνωρίσιμα, σε βαθμό που να κάνουν μπαμ από μακριά, αλλά ας μην καταχρώμαι το νήμα σου για άσχετα πράγματα, είναι πιό πιθανό, για την ακρίβεια, να είναι ανύπαντρος παρά παντρεμένος. Αλλά ούτε και γι αυτό προτίθεμαι να πω περισσότερα, μη και φάω ξύλο...

    Να τρέχει ο παντρεμένος ο πανάσχετος από bdsm να κάνει απ αυτό για να ξεδώσει, το καταλαβαίνω αλλά δεν με απασχολεί. Να κάνει bdsm συνειδητό με άτομα με συμβατές ανάγκες ο Κυρίαρχος ο παντρεμένος επίσης το καταλαβαίνω. Αλλά τον fake και παντρεμένο, ομολογώ ότι δεν τον πιάνει ο φακός μου. Γιατί θα μπει στον κόπο τούτο ένας παντρεμένος; Γιατί δεν βρίσκει βανίλλα ερωμένη αν δεν θέλει - μόνο - την γυναίκα του; Ας είμαστε λίγο λογικοί.

    Όσο για τους οργασμούς με παραισθήσεις αντί για αισθήσεις, σε παραπέμπω στον όρο "παλαβωμένα μουνιά". Δεν τους εκτιμώ ιδιαίτερα. Αλλά δεν μου πέφτει και λόγος.

    Επειδή, στο κάτω κάτω είμαι μια μεγάλη γυναίκα κι αν αρχίσω ξαφνικά να κυνηγάω τέτοιους οργασμούς περίεργους εκεί που χύνω μια χαρά με τους σε λογικό βαθμό υπερβατικούς, οι πιθανότητες είναι ότι αντί να χύσω θα πάθω εγκεφαλικό! Θα προτιμούσα να αποφύγω μια τέτοια εξέλιξη...

    Ωστόσο, αν ο οργασμός της χ είναι αποτέλεσμα κάποιων διεγρασιών, όπου διεργασία μπορεί να είναι η τριβή στύσης με κλειτορίδα ως την θέαση βιντεακίων youtube με κροκοδείλους που τρώνε σαύρες, σε κάθε περίπτωση δεν βλέπω γιατί να είναι σκοπός του bdsm. Αλλά και να είναι, για κάποιους, δεν βλέπω γιατί αυτό να αποτελεί πλανητική αλήθεια ως προς bdsm.
     
    Last edited by a moderator: 7 Ιουνίου 2011
  6. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Αγαπητέ MasterAndreas.
    Συμπάθα με, μα ο καιρός που έκρινα ανθρώπους
    παρήλθε μαζί με την όση αθωότητα μου είχε απομείνει,
    κυνηγώντας κάποια μέρα ένα τραίνο κάπου στη Β. Ιταλία.

    Να κουβεντιάσουμε αν θέλεις, πολύ ευχαρίστως.

    Υπάρχουν πολλές «σχολές» που θα ήθελαν να οριοθετήσουν επακριβώς το Κυριαρχικό Ον,
    όπως και το υποτακτικό.
    Μία από όλες Θέλει (με Κεφαλαίο Θ ) το Κυριαρχικό να είναι έτσι από τα γεννοφάσκια του.
    Προσωπικά διαφωνώ.
    Μία έτερη το Φαντασιώνεται (κεφαλαίο επίσης Φ ) διακαώς πανταχού και στα πάντα δεσπόζον.
    Επίσης διαφωνώ.
    Αντιστρόφως ανάλογα, σύμφωνα πάντα με τις παραπάνω δοξασίες,
    ένα υποτακτικό πλάσμα είναι ένα φτερό στον (παγίως ούριο) άνεμο του γίγαντα Κ,
    ο οποίος μοιραία αποτελεί και μια ανεξάντλητη πηγή ενέργειας
    για να τροφοδοτεί το ετερόφωτο, άβουλο και εξαρτημένο περιουσιακό του στοιχείο.

    Ας αφήσουμε όλες τις υπόλοιπες για κάποια άλλα νήματα κι’ ας επικεντρώσουμε στα άνωθεν.

    Τι πιστεύω εγώ πάνω σε όλα αυτά.
    Πιστεύω λοιπόν πως Ό/όσοι και Ό/όσες εδράζουν την προσχώρησή τους στην Κ/υ
    πάνω σε τέτοιου είδους μυθολογία,
    εκτρέφουν εντός τους και γύρω τους έναν ακατάσχετο εγωισμό.
    Ο εγωισμός των Κ έγκειται στην αυταπάτη τους πως μπορούν να είναι κάποιο είδος υπερ-όντων,
    των δε υ, ότι δύνανται να φέρουν τη ζωή τόσο βολικά στα μέτρα τους
    ώστε να μεταθέσουν όλες τις ευθύνες και υποχρεώσεις
    (δλδ. τα δύο θεμελιώδη κριτήρια ενδυνάμωσης και ωρίμανσης του ατόμου)
    στις πλάτες ενός πρόθυμου κορόιδου.

    Αν σου ακούγεται κομμάτι τραχύ όλο αυτό το σκεπτικό,
    μπορώ να στο αναλύσω επιμέρους, σημείο προς σημείο.
    Επί του παρόντος, ταύτα και παραμένω,
    ελπίζοντας πως βοήθησα στην εξέλιξη της ιστορίας και τη διάψευση του Μύθου
    που συντηρείται από βαρβάτους, καρασερνικούς, πολυεκσπερματιστές μαστεράδες
    αλλά και
    υποτακτικώς αυνανιζόμενες μοναχές του Οσίου Αφέντη,
    που όπως και οι συμβατικές συναδέλφισσές τους
    αντί να δημιουργούν πραγματική ζωή για να έχουν να ζουν μέσα στη διαπάλη των σχέσεων,
    αποτραβιούνται σε σκήτες δοξολογώντας οράματα.

    Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός, προβοκάτωρ ή και τα δύο,
    αν με εννοείς.
     
  7. thaleia

    thaleia Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    αγαπητη elfcat
    συγγνωμη για την προσωπικη ερωτηση δεν ηθελα να σε θιξω ουτε να σε φερω σε δυσκολη θεση
    απλα επειδη η ερωτηση σου ηταν αν "τον επιθυμει ερωτικα" ,
    αυτο που ηθελα να τονισω ειναι οτι μεσα σε μια M/s 24/7 σχεση
    υπαρχουν (?) βανιλα στιγμες οσον αφορα στην ερωτικη πραξη,
    αρα στην τωρινη κατασταση της η "βανιλα" συζυγος τον επιθυμει "βανιλα" ερωτικα.

    στα υπολοιπα δεν εχω να προσθεσω κατι ...
    ηδη εχω ολοκληρωσει την παρεμβαση μου στο νημα

    καλημερα  
     
  8. Seduction

    Seduction Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    @lara

    γι' ακόμα μια φορά, η γραφή σου πρόσθεσε.

    @ tender,

    δεν "κατάλαβες" τι σου απάντησα, αλλά δεν πειράζει
    δεν "κατάλαβες" ούτε καν το ερώτημα του νήματος, αλλά και πάλι δεν πειράζει

    Χαίρομαι για σένα, που χύνεις μια χαρά και που δεν χρειάζεται να βλέπεις στο youtube κροκοδείλους που τρώνε σαύρες. Kανένας δεν επιθυμεί να πάθεις εγκεφαλικό

    Για το τι αποτελεί ή όχι πλανητική αλήθεια ως προς το bdsm, δεν κατέω πράμα.

    ...........

    Ενα ερώτημα ωστόσο, όχι πλανητικό αλλά γήινο, που δεν σχετίζεται με την τοποθέτηση της tender, αλλά και που δεν έχει σχέση με το θέμα, θα το θέσω, έτσι για το ονόρε.

    Ποιός ο λόγος που οδηγεί κάποιον
    α. να μπαίνει σε ένα νήμα, σε μια (χιλιοπαιγμένη) προσπάθεια να λοιδορήσει το θέμα και τον νηματοθέτη
    β. να ματαξαναμπαίνει για τον ίδιο ακριβώς λόγο
    γ. και τελικά να συμμετέχει σε αυτό, με "τοποθέτηση" του;

    Άγνωσται αι Βουλαί...

    Αντε, διαψεύστηκε γι' ακόμα μια φορά ο μύθος. Συγχαρητήρια

    Αντε, καλημέρες
     
  9. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla



    Και κατανοητός γίνεσαι αγαπητέ μου και δεν με απογοητεύεις. Καταπολεμώ τον εγωισμό μου, επιζητώ την ταπεινότητα και δεν θα δείς ποτέ από εμένα, έπαρση και απόλυτες απόψεις. Το forum με βοηθά ανέλπιστα, στο να αποκτήσω αυτογνωσία και να εκτιμήσω ανθρώπους, που είχα δίπλα μου και τυφλωμένος από τους δαίμονές μου, δεν τους έδινα την θέση που πραγματικά αξίζουν στην ζωή μου. Είμαι ανοιχτός σε κάθε σωστή άποψη. Θέλω να μάθω περισσότερα και να αποκτήσω περισσότερες δεξιότητες, και χαρακτήρα τέτοιο, που να εμπνέω ακόμα μεγαλύτερο πάθος και ευχαρίστηση.

    Με εκτίμηση
    MasterAndreas.
     
  10. MasterAndreas

    MasterAndreas Master of Scorpio

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla


    Εξαιρετική ανάλυση....απόλυτα εποικοδομητική και τεκμηριωμένη. Ακόμα και σε αυτό που λές, ότι το sex με vanilla φαίνεται άνευ ενδιαφέροντος για έναν Master έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει να λάβεις σοβαρά υπόψη σου τον παράγοντα φαντασία την ώρα της πράξης. Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι έχει ο Master στο μυαλό του, την ώρα που συνουσιάζεται με μια vanilla. Ειδικά όταν ξέρει, πως αυτό που εκείνος φαντασιώνεται, είναι πολύ πάνω από τα όριά της. Σε διαβεβαιώ πως είναι άριστο αφροδισιακό. Όσο πιό ακραία η φαντασίωσή του, τόσο περισσότερο η vanillitsa χάνει τον κόσμο γύρω της, και μένει στο τέλος με ένα υπέροχο χαμόγελο ευτυχίας, που λέει όσα χίλιες λέξεις. Μην κάνεις τον κόπο, να μου πείς για προσποίηση ή εξαπάτηση της συντρόφου γιατί γνωρίζεις καλά πως εσείς οι γυναίκες έχετε τα πρωτεία σε αυτό. (ψεύτικοι οργασμοί, φαντασιώσεις με ηθοποιούς κλπ)
     
  11. Valkiria

    Valkiria Regular Member

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Καλό αυτό, αλλά, κάποιος τρώει κέρατο και δεν ξέρω αν ο σούπερ-ντούπερ μάστερ που έχει χρόνο για όλα και για την υποτακτική του ερωμένη γουστάριζε να μάθει κάποια στιγμή πως η γυναίκα του ξενοπηδιέται. Ναι η υποτακτική είναι ειλικρινής στην προκειμένη περίπτωση, ο μάστερ όχι.



    Με μια δεύτερη ματιά στο τοπικ, ένα έχω να πω ΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.   
     
    Last edited: 16 Ιουνίου 2011
  12. Astrovroxi

    Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

    Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

    Αυτο ειναι γνωστο...το αφηνω ασχολιαστο ομως για προφανεις λογους.