Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετάβαση από υποτακτική/ος σε σκλαβα/ος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 15 Ιανουαρίου 2017.

  1. Ορίων

    Ορίων Omnia mors aequat

    Κινούνται είπα..
    Στηρίζονται επιπλέον στην
    Απόλυτη Ανταλλαγή Ενέργειας..

    @lagos δεν με βολεύει η συσκευή,
    αλλά τί ακριβώς δεν ήταν κατανοητό
    για να αναφέρω παράδειγμα καθώς
    έχω γράψει ήδη ένα..
     
  2. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor


    Πριν από αυτό, ο περί ου ο λόγος,θα πρέπει ήδη να (γνωρίζει ότι) μπορεί να υποστηρίξει μια τέτοια σχέση.Ελάχιστοι μπορούν.Οι περισσότεροι Masters κατά δήλωση τους, νομίζουν ότι μπορούν και αυτό συνάγεται από την ευκολία και την ελαφρότητα με την οποία προσεγγίζουν το θέμα.
    Εχω την εντύπωση πως όταν μπορεί,γνωρίζει να διακρίνει το slave material.
    Ετοιμο να γίνει σκλαβί δεν είναι και δεν μπορεί σε αυτή τη φάση να είναι.Μόνο κρυμμένες δυνατότητες έχει και την επιθυμία να τις εξερευνήσει.Μετά την αρχική επί τούτου συναίνεση,απαιτείται δουλειά χρόνων.
    Οτιδήποτε άλλο,κατά την άποψη μου, δεν είναι παρά καυλάντισμα και ενίοτε δυνητικώς επικίνδυνο.
     
  3. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Όταν το Κ ξέρει πως, θέλει και μπορεί και το υ είναι κατάλληλο και θέλει.
    Γίνεται αλλά όχι απαραίτητα. Απαιτείται διαφορετική νοοτροπία η μή ύπαρξη της καταδικάζει την απόπειρα σε αποτυχία.
    Δεν πρόκειται για επίπεδο ή "επίπεδο". Το υ που έχει την δυνατότητα να μετατραπεί σε σ φαίνεται εξ αρχής ακόμη και αν είναι παντελώς άπειρο.
    Συνήθως, εκ πείρας, ναι, δεν αποτελεί όμως κανόνα.
    Εξαρτάται από το υ. Όσο καλύτερα γνωρίζει και αποδέχεται τον εαυτό του και τις ανάγκες του τόσο ευκολότερη η μετάβαση.
    Ναι.
    Ο πρώτος όρος αφορά Κ, ο δεύτερος υ. Εκφράζουν τις δύο πλευρές του ιδίου νομίσματος.
    Η δυνατότητα - πιθανότητα είναι εμφανής από τον πρώτο μήνα γνωριμίας. Το "να γίνει" απαιτεί χρόνια.
     
  4. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Σωστά επισημαίνεται πως το ηγούμενο μέλος χρειάζεται να θέλει, να μπορεί και να ξέρει (με αυτήν ακριβώς την σειρά), όπως για οτιδήποτε άλλωστε...
    Αν αυτή η σειρά δεν ισχύει τότε μάλλον πρόκειται για κάτι άλλο, δεν το γνωρίζω...

    Επιπλέον είναι στην διακριτική ευχέρεια του ηγούμενου μέλους αφού κατακτήσει και το μπορώ και το ξέρω να μην υλοποιήσει ποτέ κάτι που δεν θέλει.

    Η εκδήλωση του θέλω του ηγούμενου μέλους, μού φαίνεται πως είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την προσωπικότητα του διαπιστωμένα δυνάμει εθελόδουλου μέλους.

    Προσωπικά, εν πλήρει συνειδήσει, το θέλω αυτό δεν αποτελεί επιλογή μου.
     
  5. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ισως ειμαι μονο εγω αλλα αυτα που διαβασα για την αφοσιωση και υπερβαση του υ ατομου σε σ και του υ γενικως κι ειδικα οσα εχω quatάρει δεν μου εκανε διαφορα απο μια hardcore βανιλοσχεση.Λεω hardcore γιατι δε γινονται αυτα σε απλες ελξεις και σχεσεις να ειχαμε να λεγαμε.Πως διαχωριζονται λοιπον ολα οσα λες απο την αγαπη ανευ ορων;(δε μιλαω για σαιξπηρ,ρομαντιλες,χτυποκαρδια και κομμενα γονατα,μιλαω για την αγαπη που σε λυγιζει,που ξεχειλιζει απο μεσα σου και απλως δημιουργηθηκε μονη της κι απ τη στιγμη που δημιουργηθηκε νιωθεις δεσμιος αλλα οσο ελευθερος οσο ποτε) Σε μια τετοια κατασταση λειτουργεις αυτοματα με βαση ολα τα θελω του προσωπου που απλως θες να ευχαριστησεις,κι οταν για οποιοδηποτε λογο τον δεις δυσαρεστημενο ειναι η χειροτερη καταστροφη του κοσμου,ειδικα οταν αυτο σχετιζεται με εσενα ακομη κι αν για εσενα δεν εισαι λαθος....)
    Ειναι εντονο και τελικα αν δεν συνειδητοποιει ο αλλος τι γινεται ή δε ξερει να το διαχειριστει,γινεται πικρο ποτηρι για το ατομο που δινεται (ξερω αρκετες κωμικοτραγικες αντιδρασεις να περιγραψω πανω σ αυτην την αγνοια και των δυο ατομων σ αυτη την οντως σπανια περιπτωση)
     
  6. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor


    Και όμως υπάρχουν τεράστιες διάφορες και μάλιστα είχα αυτή τη συζήτηση πρόσφατα με ένα ζευγάρι βανίλα φίλων μου που μου έλεγε πάνω κάτω πως η μαμά του άφησε τα πάντα για τον πατερά του, συνειδητά και είναι το ίδιο κτλ κτλ

    Θα σου πω μόνο αυτό, κάπου τα έχω ξαναγράψει, δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση το συναίσθημα και την δύναμη του, την καλοσύνη και την ανιδιοτέλεια! Έχει τεράστια δύναμη και όντως σε φτάνει σε ένα επίπεδο κοντά με αυτό που περιγράφω

    Η διαφορά είναι ότι μέσα σε μια σχέση ανταλλαγής ελέγχου, υπάρχει επιθυμία τέτοιου τρόπου (ανταλλαγής ελέγχου δηλαδή, απόλυτου στην περίπτωση που συζητούμε ) συσχέτισης με το συγκεκριμένο άτομο, πάνω από την επιθυμία να είναι γενικά και αόριστα με αυτό το άτομο. Σε μια βανίλα σχέση, η πλήρης παράδοση αν προκύψει, προκύπτει από συναίσθημα προς το άτομο και σε καμία περίπτωση δεν εξασφαλίζει πως το "κάτω" άτομο θα ακολουθεί το άλλο. Μπορεί να υπάρχει φουλ αγάπη, φουλ ανιδιοτέλεια φουλ όλα και όμως το άτομο να δρα κατά πως του ορίζουν όλα αυτά τα "φουλ" του, να δρα και να το ορίζει το συναίσθημα του, όσο pure και αν είναι. Δεν υπακούει, κάνει κατά πως θέλει και θεωρεί.

    Σε ένα M/s ορίζεσαι, απολυτά, ακολουθείς, αν νοιώθεις καλό και σου ζητηθεί κακό, κακό θα κάνεις! Δεν ξέρω πως να στο εξηγήσω ποιο απλά.

    Το συναίσθημα απογειώνει ένα M/s αλήθεια..το απογειώνει *-* αλλά δεν το ορίζει! Δεν καταφέρνετε ό,τι καταφέρνετε επειδή είστε γεμάτοι έρωτα και αγάπη, το καταφέρνετε γιατί ξέρετε τι θέλετε ο ένας από τον άλλον, και τότε ερωτεύεστε ενώ σέβεστε απόλυτα το πως επιλέξατε να συσχετισθείτε και έρχεστε και χτίζετε αυτόν τον έρωτα και το συναίσθημα πάνω σε αυτή την αρχή.
    Τέλος να πω πως..ακόμη και αν περάσει ο έρωτάς στο Μ/σ πιστεύω...αν και δεν το ‘χω ζήσει και ούτε θέλω..η αλήθεια είναι, αλλά πιστεύω πως η υποταγή δύσκολα έως αδύνατο να φύγει. Ίσως φύγουν άλλα, ίσως φύγει η χαρά και ποιος ξέρει τι..άλλα η υποταγή ειδικά η δουλεμένη η ειλικρινής υποταγή, η αληθινή, δεν νομίζω ότι μπορεί να φύγει. Εκεί θα είναι το σ και θα παλεύει να είναι αυτό που του ζητούν, σε ό,τι κατάσταση και αν είναι. Σε μια βανιλα, όσο φουλ και αν είναι σχέση, άμα φύγει ο έρωτάς και το συναίσθημα..δύσκολα να προχωρήσει, η ακόμη και αν προχωρήσει από αγάπη πχ η ανιδιοτέλεια...τραστ μι..δεν θα έχει καμία σχέση με υπακοή και υποταγή και M/s.

    Αυτά από εμένα, hope I helped
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    You helped me a lot,thank you
     
  8. skia

    skia Contributor

    Δεν υπαρχει συγκεκριμενο manual στο να γινει κατι τετοιο. Υποκειται στο πως κινειται μεταξυ του το ζευγαρι και στη μεταξυ Τ/τους σημασια. Τα πρωτοκολλα μπορει να παιζουν το ρολο τους αλλα η δικη μου εμπειρια μου εχει πει και μου λεει οτι πολλοι το κανουν για το θεαθηναι. Η ουσια ειναι οτι για να εξελιχθει η οποιαδηποτε σχεση ειναι το δεσιμο που υπαρχει. Απο εκει και μετα παιζει μεγαλο ρολο η εμπιστοσυνη πρωτα απο ολα, η αντοχη, η ανοχη, κι η δουλεια. Η σκλαβια δεν ειναι τοσο απλο πραγμα. Χρειαζεται χρονο, κοπο και πολυ δακρυ.
     
  9. v1979

    v1979 Regular Member

    συναινετικη διαστροφη? μου προκαλεσε ενδιαφερον η χρηση τις λεξεις διαστροφη. θεωρειτε οτι στο βδσμ υπαρχουν διαστροφες?
     
  10. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Όχι περισσότερες από ότι μπορεί να υπάρχουν σε οποιαδήποτε σχέση.
     
  11. kinkynik

    kinkynik Guest

  12. v1979

    v1979 Regular Member

    και σε μια οποιαδηποτε σχεση υπαρχουν διαστροφες? αν και αποψη μου ειναι οτι δεν υπαρχει σχεση περα και εξω απο το βδσμ. συνειδητα η μη ολες οι σχεσεις εχουν στοιχεια βδσμ