Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετάβαση από υποτακτική/ος σε σκλαβα/ος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Master / slave' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 15 Ιανουαρίου 2017.

  1. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Nαι φυσικά και υπάρχουν διαστροφές. Η διαστροφή δεν έχει να κάνει αναγκαστικά με κάποιες συγκεκριμένες ερωτικές επιλογές  
    Κι εγώ θεωρώ ότι όλες οι (πετυχημένες) σχέσεις έχουν κάποια στοιχεία βδσμ  
     
  2. v1979

    v1979 Regular Member

    Θες να μου προσδιορισεις πως οριζεις την διαστροφη?
     
  3. Για μένα ο όρος "σκλάβα" δεν υπάρχει. Το 24/7 είναι πολύ δύσκολο να υπάρχει. Δεν έχει φίλους? Δεν έχει συγγενείς? Πάνε όλα? Τα διαγράφει τελείως όλα? Κι αν μετά ο Αφέντης της την αποδεσμεύση, αυτή τί κάνει? Τρέχει σε ψυχολόγους? Πως επιβιώνει?
    Μπορεί να υπάρξει πλήρης υποταγή αλλά κάτω από τα πλαίσια του υπο.
     
  4. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Ποιος είπε ότι διαγράφει τα πάντα; Αν δεν υπάρχει για σένα, υπάρχουν και το στηρίζουν άλλα άτομα, δύσκολη η σκλαβιά και μόνο στο άκουσμα διακρίνω.

    Με ποια λογική βγάζετε τέτοια συμπεράσματα, δεν το κατανοώ.
     
  5. angel42

    angel42 Regular Member

    Από την αρχή της πορείας Μου στη Γυναικεία Κυριαρχία ήξερα ότι Επιθυμούσα σκλάβο, ιδιοκτησία και όχι υποτακτικό... Επιθυμούσα την Ολική Ανταλλαγή και Παράδοση Ελέγχου και την Ευθύνη που υπάρχει σε μία τέτοιου είδους σχέση. Συνάντησα, έπαιξα, δημιούργησα σχέσεις με αρκετούς υποτακτικούς, άλλοτε πρόσκαιρες άλλοτε για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα με σημαντικότητα. Συνάντησα και αρκετούς ανθρώπους που αποκαλούσαν κι ένιωθαν τους εαυτούς τους σκλάβους. 'Αλλοι ήταν άλλοι δεν ήταν. Άλλοι θα μπορούσαν να γίνουν με τον κατάλληλο για εκείνους άνθρωπο, άλλοι ήταν απλοί φαντασιόπληκτοι. Δε θεώρησα ότι άξιζε να δωθεί αυτός ο τίτλος ως προς τη δική Μ/μας συσχέτιση. Γιατί έβλεπα ότι δεν ήθελα να αναλάβω την ευθύνη της Ιδιοκτησίας ως προς αυτούς τους ανθρώπους. Δεν έβλεπα δηλαδή προοπτική σε βάθος χρόνων (και όχι χρόνου)... Και όσο καυλερή και αν είναι αυτή η εκφώνιση, απέφευγα να τη χρησιμοποιήσω ως καυλόλογο εκτός από ελάχιστες στιγμές και σε ξεκάθαρο τοπίο ότι αυτό ήταν μόνο καυλόλογο και τίποτε άλλο κι αυτό σπάνια. Τους αποκαλούσα υποτακτικούς Μου και όχι σκλάβους Μου. Δημιουργούσα D/s, συνήθως αρκετά σκληρό. Όχι Μ/s όμως. Πέρασαν αρκετά χρόνια, 7 περίπου. Συνάντησα κάποιον που αποκαλούσε τον εαυτό του μπότομ/φετιχιστή. Το διαισθάνθηκα αμέσως ότι αυτός μπορεί και θα γίνει σκλάβος Μου. Είχε την προδιάθεση για τη δυναμική αλλά κι Εγώ ένιωσα συμβατότητα και να Θέλω να τον σκλαβώσω. Επιβεβαιώθηκα γι αυτό που διαισθάνθηκα στον πρώτο μήνα της γνωριμίας Μ/μας ως προς τη λειτουργικότητα αναμεταξύ Μ/μας. Ακολούθησε συμβόλαιο αρχικής εκπαίδευσης. Είναι η πρώτη φορά που αποκάλεσα και αποκαλώ κάποιον σκλάβο Μου. Εκπαιδευόμενο μεν, σκλάβο Μου, δε. 'Οχι γιατί είναι καυλερό. Αλλά γιατί είναι αρμόζον στη μόνη δυναμική που μπορεί να υπάρξει αναμεταξύ Μ/μας. Ελπίζω αυτή η δυναμική να μακροημερέψει. Αυτός είναι και ο στόχος όταν επιλέγεις κάποιον για σκλάβο/ιδιοκτησία. Είναι εντελώς διαφορετική δυναμική το M/s από το D/s. Και δεν το ξεκινάς για πλάκα, ούτε για πειραματισμό. Το να σκλαβώσεις κάποιον, πρέπει να το θέλεις, να το μπορείς και να επιθυμείς την ευθύνη για αυτό που φτιάχνεις και δημιουργείς. Τα ζητάς όλα. Και ο άλλος μαθαίνει και στα παραδίδει όλα. Πρέπει να είσαι σίγουρος ότι αυτό είναι κάτι που το θέλεις από αυτόν τον συγκεκριμμένο άνθρωπο. Οι άνθρωποι δεν είναι παιχνιδάκια για να παίζουμε, να τα σπάμε, να κάνουμε τα κέφια μας και μετά να τα πετάμε... Τουλάχιστον όχι, στο δικό Μου σύμπαν. Εκεί που κατοικώ και συνοδοιπορώ με τους αγαπημένους και τις αγαπημένες Μου... Α.
     
  6. brenda

    brenda FU very much

    Αν μου επιτρέπετε να σάς ρωτήσω κάποια πράγματα. Αποκαλώντας κάποιον σκλάβο, γίνεται αυτόματα και σκλάβος; Ή πρέπει να περάσει από εκπαίδευση και δοκιμασίες προκειμένου να δείτε αν όντως είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλετε; Aν κατάλαβα καλά, λέτε ότι δεν ήταν εξελικτική διαδικασία και σε αυτό το σημείο έχω μπερδευτεί λίγο. Πίστευα ότι είναι κάτι που γίνεται σε στάδια προκειμένου να εδραιωθεί πεποίθηση αμφότερης καταλληλότητας και σχέση εμπιστοσύνης. Θεωρείτε ότι είναι μία απόφαση που μπορεί να ληφθεί διαισθητικά ή σχεδόν αυθόρμητα;
     
  7. angel42

    angel42 Regular Member

    Έχετε δίκιο για το "μπέρδεμα". Όχι δε γίνεται κάποιος σκλάβος σου επειδή τον αποκαλείς έτσι. Τουλάχιστον όχι στο δικό Μου το μυαλό. Αν έχει υπάρξει συμφωνία όμως να καταστεί σκλάβος σου σταδιακά, το να τον αποκαλείς έτσι βοηθάει κι εσένα και εκείνον ως εδραίωση του τί σχέση πας να χτίσεις... Όντως περνάει από δοκιμασίες, στάδια, εκπαιδεύσεις. Περνάει από περιόδους δέσμευσης και περιόδους ανανέωσης της δέσμευσης. Διαισθητικά μπορείς μόνο να καταλάβεις ότι η δυναμική έχει προοπτική. Ότι εδώ υπάρχει το κατάλληλο υλικό, ότι το εν δυνάμει είναι ισχυρό... Τόσο ισχυρό ώστε να δεσμευτείς κι εσύ αρχικά αφού κάνεις εκείνες τις διερευνήσεις που να σου το επιβεβαιώνουν. Σε τι δεσμεύεσαι όμως; Να αρχίσεις να δουλεύεις προς τη συγκεκριμμένη κατεύθυνση σε γνώση και συναίνεση και των δύο: της σκλαβοποίησης και της ιδιοκτησίας. Γνωρίζοντας ότι ο χρονικός ορίζοντας για να φτάσει κανείς να γίνει σκλάβος σου είναι μεγάλος. Προσωπικά δεν Εκτιμώ ότι μπορεί να αρχίσει να γίνεται κάποιος σκλάβος σου πριν από τρία τέσσερα χρόνια κοινής πορείας... Έχω γράψει και αλλού ακόμα και για το D/s ότι τα στάδια είναι σημαντικό πράγμα και βοηθάει τη σχέση να μην είναι όλα γενικώς για το άπειρο με βάρκα την ελπίδα. Αυτό το τηρώ και σε αυτή τη σχέση. Στάδια, δοκιμαστική περίοδος, ανανέωση συμφωνίας μετά από αξιολόγηση, νέα συμφωνία κάθε φορά για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα... Μέχρι να θεωρηθεί και από τα δύο μέρη ώριμα και συνειδητά η απόφαση του μόνιμου κολλάρου. Αν φτάσει μέχρι εκεί. Αυτό που προσπαθούσα να πω όμως είναι ότι η συμβατότητα είναι μαγικό πράγμα (και όχι ο έρωτας). Δεν υπάρχει αμφιβολία από κανένα από τα δύο μέρη για την κατεύθυνση κι επιθυμία πάνω στην οποία δουλεύουμε... Η δέσμευση η αρχική είναι ότι πάνω σε αυτήν την κατεύθυνση πάμε και όχι κάπου άλλου. Με στόχο και προοπτική την ιδιοκτησία. Από εκεί και πέρα, φυσικά είναι πολλά αυτά που έχουν να γίνουν, να κατακτηθούν, να εδραιωθούν. Βήμα βήμα που γίνεται μέχρι στιγμής η αξιολόγηση είναι θετική και υπάρχει φυσική ροή. Ενώ σε άλλες περιπτώσεις, η έλλειψη συμβατότητας έκανε ένα μακροχρόνιο ορίζοντα να φαντάζει από κοπιαστική έως καταπιεστική είτε για το ένα, είτε για τα άλλο, είτε και για τα δύο μέρη... Ελπίζω να το ξεμπέρδεψα λίγο... Φεύγω για δουλειά και το έγραψα στο ποδάρι... Α.
     
  8. afenthsbikys

    afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

    το σκλαβο τον πλαθεις τον εκπεδευεις οπως θες οπως σου αρεσει
     
  9. brenda

    brenda FU very much

    Σάς ευχαριστώ για την απάντηση, ήσασταν αρκετά σαφής, το ξεμπερδέψατε πλήρως.
     
  10. Iagos

    Iagos Contributor

    Υποκλίνομαι....