Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετα απο πολλη σκεψη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος The System, στις 22 Μαϊου 2006.

  1. The System

    The System Guest

    Οπως εχω γραψει στην εισαγωγη μου δεν εχω ιδεα απο BDSM. Απο χθες το βραδυ μεχρι και αυτη τη στιγμη εχω διαβασει μερικες δεκαδες σελιδες και εκανα και μια βολτα στο φορουμ προσπαθωντας να κατανοησω που βρισκομαι εγω σε ολα αυτα.

    Οι φαντασιωσεις μου παντα τριγυριζαν γυρω απο την εικονα του Αφεντη. Η εικονα του Κυριου μου φαινεται ψυχρη. Μου αρεσει η ιδεα μιας ισοτιμης σχεσης με μια γυναικα που με τον καιρο και καθως αυξανεται η εμπιστοσυνη θα εξελιχθει σε μια πληρης σχεση Αφεντη/Υποτακτικης, θελω να ειναι οικειο παντως. Καθαρα για την απολαυση και την αυτο-εξερευνηση μας.

    Μου αρεσει αυτη η σχεση αλληλεξαρτησης που βρισκεται περα απο εγωισμους. Ξερουμε ακριβως τι θελουμε και φροντιζουμε ωστε η σχεση να λειτουργει μεσα απο τους ρολους μας.

    Οι δραστηριοτητες για τις οποιες διαβασα μου φανηκαν λιγο πολυπλοκες, καποιες τιμωριες μου αρεσαν. Αυτο το οποιο μου εχει διαγειρει τη φαντασια, και για το οποιο δεν βρηκα τις πληροφοριες που ηθελα, ειναι η ψυχολογικη πλευρα του ολου θεματος. Για ποιο λογο εγω θελω να ειμαι αφεντης? Και για ποιο λογο καποια θα γινοταν η υποτακτικη μου? Υπαρχει κατι περα απο την ηδονη η ειναι απλα μια σεξουαλικη φαντασιωση? Τι μπορουμε να προσφερουμε ο ενας στον αλλον? Και τελικα πως θα μας επηρεασει ολο αυτο, θα εξελιχθουμε ως προσωπικοτητες? Μου θυμιζει δραματοθεραπεια.

    Αυτα για την ωρα.
     
  2. carissa[L_T]

    carissa[L_T] Contributor

    Για κάποιον που ξεκινάει είναι πολύ φυσικό να αναρωτιέται για τις αιτίες και τους λόγους, τις επιδράσεις και τα συνεπακόλουθα. Θα έλεγα πως είναι και σωστό αρκεί να μην προκύψει μια ατέρμονη αναζήτηση εσωτερικής αυτοανάλυσης που ίσως καταλήξει και σε ατελείωτους κύκλους απομακρύνοντας από το ζητούμενο. Το λέω αυτό γιατί το βλέπω συχνά να συμβαίνει.

    Η απάντηση στο ερώτημα
    θα έλεγα πως έχει να κάνει καθαρά από τον χαρακτήρα και την ιδιοσυγκρασία. Κάποιοι είναι έτσι, κάποιοι αλλιώς. Το ερώτημα «από που προέκυψε» προσπαθεί να αναλυθεί χρόνια τώρα από διάφορους και η πιο λογική, έστω και απλοϊκή απάντηση που είδα είναι “it is what it is”. Αφού έχει αντίκρισμα και μπορεί να καλυφθεί ως ανάγκη, γιατί το ψάχνουμε?

    Στο ερώτημα
    απαντήσατε (έστω και μερικώς) μόνος Σας...
    ...και δεν νομίζω πως όταν το γράφατε να το περιορίζατε στο σεξουαλικό.


    Τα πάντα, εννοώντας, οτιδήποτε χρειάζεται για να αισθανόμαστε πλήρωση και ικανοποίηση. Ο βαθμός εξαρτάται από εμάς τους ίδιους.

    Αν αυτό ή και αυτό αναζητάει κανείς μέσα από μια D/s σχέση δεν βλέπω γιατί να μην το πετύχει. Ξέρω πως συμβαίνει, είναι εφικτό.

    Δεν μου είναι familiar ο όρος δραματοθεραπεία. Αυτό που έχω όμως επίσης δεί και εντοπίσει, είναι πως μέσα από κάθε υγιή σχέση πολλά θεραπεύονται. Δεν το προσδιορίζω στο BDSM.
     
  3. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    αγαπητε The system καλως όρισες και απο μένα.

    Ισως σε βοηθήσει αρκετα το να συλλεξεις πληροφοριες απο διαφορετικά μερη. Εχω να προτείνω μερικά σαιτς εκτος του φόρουμ μας που επίσης εχουν χρησιμες πληροφοριες.

    http://www.sexuality.org/authors/henkin/att21.html

    http://www.darkshire.net/~jhkim/rpg/whatis/psychology.html

    βασικό ειναι να κατανοήσει κανεις τι οδηγεί τον ιδιο προς το ενα ή το άλλο στατους αλλα και την ψυχολογια και τις ανάγκες του αντίθετου.

    Είναι κάποια απο τα πρωτα πράγματα που βρηκα ψάχνοντας στο νετ και θεωρώ οτι μου εδωσαν αρκετες απαντήσεις. (υπαρχουν και αλλα αλλα ας μη σε βομβαρδίσουμε)
    καλη πορεία!!