Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος gh_kai_ydwr, στις 8 Ιανουαρίου 2006.

  1. gh_kai_ydwr

    gh_kai_ydwr Regular Member

    Α, πόση όρεξη είχα το καλοκαίρι του '96!

    Με δικό μου χώρο και πάλι μετά απο τρία χρόνια, ποιός με έπιανε. Πήρα σβάρνα τις Σούπερ Αγγελίες (θυμάστε τις υποκατηγορίες "Εκκεντρικότητες" και "Τάσεις"  και σκιαγραφούσα το πορτραίτο της ελληνίδας Prodomme. Δηλαδή πλήρωνα να με μαστιγώνουν. Παρέλαση από πόρνες που είχαν ανακαλύψει (αυτές ή οι προστάτες τους) οτι προσθέτοντας τη λέξη "Αυταρχικό" στην αγγελία τους, ανοίγεται μπροστά τους μια καινούρια αγορά, γεμάτη κοροϊδα με τα οποία δε χρειάζεται καν να κάνουν σεξ. Το βλέμμα της Αλβανίδας Αφέντρας όταν της φίλησα τα πόδια ήταν το πιο ηχηρό "Είσαι μαλάκας" που έχω ακούσει στη ζωή μου.

    Στην παρέλαση αυτή παρεμβάλλονταν μερικές κοπέλλες που πολύ φιλότιμα πάλευαν να καταλάβουν τι ήθελα και να το υλοποιήσουν. Και ελάχιστότατες που τα κατάφερναν, πείθοντάς με μάλιστα πως το ευχαριστιόνταν κι οι ίδιες. Το ευχαριστιόνταν ή ήταν πολύ καλές ηθοποιοί; Ποτέ δε θα μάθω.

    Εκείνο το βράδυ δε θα με σταμάταγε τίποτε. Το προχωρημένο της ώρας (2 π.μ.) και η εποχή (τέλη Ιουλίου) δε βοηθάγανε: τα περισσότερα τηλέφωνα δεν απαντούσαν. Έτσι παραβίασα τον πρώτο κανόνα: Τηλεφώνησα σε γραφείο που δεν είχε μόνο αγγελίες για "Αυταρχικό" αλλά και για απλή "Ελεύθερη Σχέση" (πάντα τη γούσταρα αυτή τη jargon). Τα κανόνισα και μου στείλανε την "ειδικό" τους.

    Όταν ήρθε και της εξήγησα τι θέλω, έγινε έξω φρενών. "Δεν κάνω αυταρχικό εγώ", μου είπε "και κακώς με στείλανε". Πήρε μπροστά μου το "γραφείο" και τους ξέχεσε. "Τι θα πώ τώρα στον πελάτη" κ.λπ. Στο τέλος μου ζήτησε συγγνώμη και μου πέταξε το δόλωμα: αν θέλω να της εξηγήσω τι ακριβώς μου αρέσει ήταν διατεθειμένη να προσπαθήσει. Αλλά έπρεπε να ξέρω οτι δεν είχε καμιά εμπειρία επι του θέματος. Αν δεν ήθελα θα έφευγε χωρίς φυσικά να μου πάρει χρήματα. Αλλά άλλη κοπέλα δεν έιχε το γραφείο διαθέσιμη εκείνο το βράδυ.

    Και το τυρί το είδα, και τη φάκα την είδα, και σιγά μην της έλεγα "Φύγε"!

    Δεδομένων λοιπόν των κατάστασεων παραβίασα (για μία και μόνη φορά στη ζωή μου) τον άλλο πολύ βασικό κανόνα: Έγραψα σενάριο. Tarantino και αδελφοί Coen με ολίγη από Woody Allen. "Είμαι αυτός, είσαι αυτή, θα σου κάνω αυτό, θα μου κάνεις εκείνο, θα λές αυτά", μπλα-μπλα-μπλα, φώτα, μοτέρ, πάμε!

    Τι 'ταν τούτο; Φυσικό ταλέντο! Natural born mistress! Η φωνή της, οι κινήσεις της! Κάποια στιγμή έπιασα τον εαυτό μου να πιστεύει, πραγματικά να πιστεύει, πως είμαι σκλάβος, στο έλεός της, πως όλα αυτά τα κάνω γιατι δεν έχω άλλη επιλογή. Ικέτευα να με λυπηθεί λες και δεν έφτανε να σηκωθώ επάνω και να της πώ "Σταμάτα" για να σταματήσουν όλα. Εξάντλησε στα γρήγορα το σενάριό μου και άρχισε να αυτοσχεδιάζει πάνω στις περσόνες που μαζί πλέον, σιγά σιγά χτίζαμε. Η συλλογή των φαντασιώσεων μου ξαφνικά έγινε πιο πλούσια.

    Τη συνάντησα άλλη μια φορά που όμως, με δική μου ευθύνη, δεν πήγε και τόσο καλά. Κι ύστερα όταν την ξαναέψαξα, απο το "γραφείο" μου είπαν οτι σταμάτησε να δουλεύει.

    Κι ετσι κι αλλιώς το καλοκαίρι του '96 είχε περάσει.

    Αγαπητή Αλίκη,

    Δεν ξέρω που είσαι, αλλά εύχομαι η τύχη να σου έχει φερθεί τόσο καλά όσο μου φέρθηκε εμένα εκείνο το βράδυ που την προκάλεσα κάνοντας όλα τα λάθη μαζεμένα. Θα ήθελα να σου πω οτι σύμφωνα με την Ανώτερη Θεωρητική Μπιντιεσεμολογία δε δικαιούσαι τον τίτλο της Αφέντρας αφου οτι έκανες το έκανες για τα λεφτά. Κι οτι δε σου χρωστάω παρα μόνο το τυπικό "ευχαριστώ" των επαγγελματικών συναλλαγών. Ξέρεις, αυτό που λέμε στα Goody's όταν μας δίνουν το hamburger.

    Αφέντρα Αλίκη Σας ευχαριστώ.

    Υ.Γ. Γιατι σας τα είπα όλα αυτά; Μη με ρωτήσετε, δεν ξέρω...
     
  2. DocHeart

    DocHeart Δυσνόητα Ευνόητος

    Εκπληκτικό post, Γη και Ύδωρ! Γέλασα (λίγο πικρά) και σε ένοιωσα. Ευχαριστώ που το μοιράστηκες.

    Χαιρετισμούς,
    DocHeart
     
  3. savra

    savra Guest

    Πολύ καλό post και εξαιρετική περιγραφή !  
     
    Last edited by a moderator: 23 Μαϊου 2006
  4. gh_kai_ydwr

    gh_kai_ydwr Regular Member

    Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια.
     
  5. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Με την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων.

    Πολύ ,πολύ καλό !  
     
  6. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    gh_kai_ydwr πολύ καλό, αλλά γιατί βρε παιδί μου προσπαθείς να φτιάξεις μία γυναίκα μη αυταρχική σε αυτό που θες? Γιατί δεν ψάχνεις να βρεις το αυθεντικό? Είναι πολύ δύσκολο όμως όχι ανύπαρκτο   good luck !!!