Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μην κατουράς σε... ξένο τοίχο"

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος lara, στις 29 Μαϊου 2013.

  1. skia

    skia Contributor

    Το πρόβλημα δεν είναι ούτε τα κείμενα που ανεβαίνουν ούτε τα κείμενα που κατεβαίνουν, ούτε οι βίαιες φαντασίωσεις, ούτε οι βανίλα. Το πρόβλημα είναι η ψωνίστικη διάθεση του καθενός που την έχει δει κάτοικος στις ανώτερες τάξεις του bdsm και θεωρεί ότι ο δικός του ο τρόπος είναι ο καλυτερότερος και ο πιο ενδεδειγμένος χωρίς να είναι ικανός να δεχτεί το bdsm του διπλανού του, πόσο μάλλον να το σεβαστεί.
    Εδώ μέσα πλέον έχει γίνει χώρος λασποπάλης με την ειρωνία και την ασχήμια λόγου σε πρώτο πλάνο. Λυπάμαι, αλλά το νέο bdsm που πάνε να πουλήσουν κάποιοι δεν με εκφράζει καθόλου. Το θεωρώ άθλιο και χωρίς καμία ηθική.
    Καλό σας καλοκαίρι.
     
  2. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Κάποια ερωτήματα με εύκολες μονολεκτικές απαντήσεις:

    Είναι ποτέ δυνατόν να περιοριστεί/φυλακιστεί η σκέψη;
    Απάντηση: Όχι.

    Είναι ποτέ δυνατόν να περιοριστεί/φυλακιστεί η καύλα;
    Απάντηση: Όχι.

    Είναι ποτέ δυνατόν να περιοριστεί/φυλακιστεί η πράξη του συναινετικού BDSM;
    Απάντηση: Όχι.


    Μπορεί να σφάλλω, αλλά τον τελευταίο καιρό παρατηρώ ότι πολλοί είναι έτοιμοι να τσακωθούν με πολλούς και το μόνο που ψάχνουν είναι μια αφορμή.
    Καλό καλοκαίρι κι από μένα.
     
  3. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    1. Γράψατε για εμένα αυτά που έγραψα για εσάς. Σας είπα τουλάχιστον να προσπαθησετε να γράψετε δικές σας σκέψεις.
    2. Σας είπε κανείς ότι τα μέλη χρειάζονται δικηγόρο;
    3. Δεν θέλετε να καταλάβετε και ετσι
    4. Βαρέθηκα να διαβάσω παρακάτω γιατί δεν συνηθίζω να ασχολούμαι με άτομα που μοναδικό σκοπό έχουν την δημιουργία εντυπώσεων.

    Υποκρισία μόνο. Ή μάλλον υποκρισία, μεγαλοστομιες και λατινικά γιατί εντάξει αν είναι με κεφαλαία ή στα λατινικά it has to be true!

    Και είστε και δεν είστε και θέτε και δε θετε και μακρύ και κοντό και υπερασπιστρια και αντικειμενικη και συνήγορος και δικαστής αλλα και κατηγορουμενος και με τους αποδω και με τους αποκει και τέλος πάντων όπως ξαναειπα ζεπελιν.
     
  4. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Δλδ συγγνώμη. Γίνεται κάτι τραγικό με το οποίο πολλά άτομα είναι αντίθετα και το εκφράζουν δημόσια.

    Τι είναι πιο σημαντικό; Η πράξη που προκάλεσε την αναστάτωση ή να μην "φωνάξουμε" και μας ακούσει η γειτονιά;

    Επιπλέον και αν δεν με απατά η μνήμη μου ειπώθηκαν πράγματα πραγματικά απεριγραπτα για ένα bdsm φόρουμ όπως "μα ποιος καβλωνει με κάτι τετοιο;!"

    Δηλαδή αυτό ήταν απόλυτα φυσιολογικό και το θέμα ήταν απλά αν μην γίνει καυγάς;

    Όχι πραγματικά θέλω να καταλάβω.

    Εντιτ - έχουμε περάσει εργατοωρες ανάλυσης των πιο μικρών πραγμάτων και τσακωμους επί τσακωμων ακόμα και για εντελώς ασήμαντα πράγματα και τώρα που είναι κάτι τόσο σημαντικό και θεμελιώδες μας βγήκε η Ευρώπη από μέσα μας; ριλι;
     
  5. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Αγαπητή @MauveDelastrange , προσωπικά δεν είδα κάποιον να μην μπορεί να εκφράσει την άποψή του (όποια και να είναι αυτή).

    Αυτό που σχολιάζω είναι ειδικά τον τελευταίο καιρό σε πάρα πολλά νήματα γίνεται κατευθείαν τσακωμός αντί για διάλογος.
    Το αν κάποιος απορεί με την καύλα του άλλου, δεν μου κάνει κάποια εντύπωση και ούτε μου πέφτει λόγος να κρίνω την άποψή του .. όπως δεν μου πέφτει λόγος να κρίνω την καύλα του καθενός.
     
  6. _voltage_

    _voltage_ Ιδιόκτητη. Contributor

    Τέλος πάντων νομίζω ότι το παραπάνω ποστ μου κακώς απευθύνεται με τόση ένταση σε εσένα και ζητώ συγγνώμη για αυτό  

    Όμως είναι βασικό να μπορούν τα μέλη και να εκφράζουν τη δυσαρέσκεια τους και να τσακωθουν για τα σοβαρά αν χρειάζεται και να υπάρχει και ένας χώρος να γίνει αυτό. Έχουν ήδη αφαιρεθεί άπειρα ποστ και έχουν κλειδωθεί δύο νηματα και απλά τα μέλη περιμένουμε μια εξήγηση αν και όταν.

    Απλά το να παίζει παράλληλα η ιδέα και η συζήτηση "ε ναι με αυτά δεν κάνει να καβλωνουμε" για εμένα πάντα πάντα πάντα είναι απλά απαράδεκτο και το να εκφράσω την οποία αγανάκτηση μου τουλάχιστον αυτονόητο.

    Καλή σου μέρα.
     
  7. Stalker

    Stalker Not a very nice guy Contributor

    Eχει με άλλα λόγια και ανακεφαλαιωτικά, τη μη συναίνεση.
    Ο καθαρός,πρωτογενής(φαντασιωτικά και προφανώς εκτός bdsm-τα απαραίτητα φραγκοδίφραγκα) Σαδισμός δεν έχει και δεν θέλει να έχει καμία σχέση με τη συναίνεση.
    Οταν βουτάμε το χέρι στη σκοτεινή λίμνη των φαντασιώσεων μέσα μας δεν υπάρχει και δεν μπορεί να υπάρχει κανενός είδους μομφή,ψόγος ή ενοχή.
    Ολα αυτά έχουν νόημα μόνο στην περίπτωση που επιχειρηθεί η φαντασίωση να γίνει πράξη.
    Τα παραπάνω ισχύουν σε κάθε περίπτωση κατ΄εμέ, πολλώ δεν μάλλον (θα έπρεπε να) ισχύουν σε ένα forum όπως το παρόν.
    Δυστυχώς,από καιρού εις καιρόν, πρέπει να επαναλαμβάνονται, έστω για την τιμή των όπλων, που λέει ο λόγος.
     
  8. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Από την μια έχεις να προστατέψεις το δικαίωμα της έκφρασης, από την άλλη έχεις να προστατέψεις τον ίδιο το χώρο που κινείσαι.
    Τι αγαπας περισσότερο ;
    Διαλέγεις και παίρνεις. Και τα δυο δεν μπορείς να τα χεις.

    Δεν θα σου πει το φόρουμ, με τι φτιάχνεσαι, είναι προφανές.
    Ούτε όμως το φόρουμ θα υποκαταστήσει την δουλειά ενός Κ η ενος Perv, όσον αφορά το βάθος, όταν υπάρχουν οι προυποθέσεις ( οι πρωτες υλες ειναι τετοιες δηλαδή)

    Σκοπός του φόρουμ είναι α) το μπάσιμο νεων μελών, β) ενημέρωση, γ) κοινωνικοποίηση.
    Και ως εκεί.

    Οτιδήποτε δημοσιο, που αγνοεί τον πυλώνα συνέναιση, πρέπει να μπαίνει οφ τοπικ, για λόγους αυτο-προστασίας.
     
  9. subwhat

    subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

    Θα μου επιτρέψεις να πεταχτω λίγο...

    Θα διαφωνήσω ως προς το "τσακωμός". Από κάποιους επιχειρηται μια ανταλλαγή απόψεων ή αν το θες καλύτερα, αντιπαράθεση απόψεων.

    Έλα όμως που υπάρχουν και κάποιοι που δεν μπορούν βρε αδερφέ. Και αφού δεν μπορούν, αρχίζουν τα επί προσωπικού, το να το παίζουν θιγμένοι, να λένε για τα θλιβερά παιδικά μας χρόνια (αλήθεια πόσο προσωπικό είναι αυτό; ).

    Ένα φόρουμ, προσφέρεται για επικοινωνία. Αν κάποιοι δεν το αντέχουν και θέλουν να ακούν μόνο ότι τους χαϊδεύει και πόσο μουνάρες είναι, ε μετά και ο άλλος δεν θα κάτσει να σκάσει!

    Ελεύθερα να με κρίνει ο καθένας γτ έχω φαντασίωση τον βιασμό και καυλώνω με τις σκλάβες στις ταινίες. Αν μπορεί! Αν έχει επιχειρήματα! Και ελεύθερα να του απαντήσω και εγώ.

    Αλλά να μπορεί, όχι να βγάζει την πίκρα, τον καημό και τον φόβο του. Όχι να τα φορτώνει, σε μένα και σε όποιον βρει μπροστά του.
     
  10. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Του εναντίου, θα ήθελα να πω ότι αν θα θέλαμε να λέμε ότι προωθούμε την ελεύθερη έκφραση δεν θα έπρεπε να υποβάλουμε στους άλλους τι να λένε, τι να βγάζουν, πως να σκέφτονται. Όταν το κάνουμε γινόμαστε μία από τα ίδια με αυτούς. Μπορούμε να διαφωνούμε, μπορεί αυτά που διαβάζουμε να μας προκαλούν συναισθήματα αλλά δεν μπορούμε να επιβάλουμε γνώμη ή να προσπαθούμε να σταματήσουμε την έκφραση όσων δεν μας αρέσει να εκφράζονται, γιατί αυτό είναι λογοκρισία και αυτό είναι αυτό που κάνουν οι τυφλά φανατικοί.

    Η μεγάλη μου αγάπη και οι αγάπες της είναι τυφλά φανατικοί μιας υποτιθέμενης "αλήθειας" στον μυαλό τους και υπέρμαχοι κάθε βίας με σκοπό την θέσπιση αυτής. Από όποια μεριά και να το δεις κάτι τέτοιο δεν διαφέρει σε τίποτα με τον θρησκευτικό προσηλυτισμό και αυτός ίσως να είναι ο λόγος που τον αγαπάω τόσο. Εμείς ας προσπαθήσουμε να είμαστε ανώτεροι μίας τέτοιας τύφλωσης, ας μην είμαστε βίαιοι, ας επιστρέψουμε το λιγότερο το δικαίωμα στον καθένα να ξεδιπλώνει τις σκέψεις του και ας περιοριστούμε στο δικαίωμα μας να ξεδιπλώσουμε τις δικές μας σκέψεις όσο αφορά τις σκέψεις των άλλων όχι να λέμε τι μπορεί ο άλλος να λέει. Η ενθάρρυνση του άλλου να λέει να την γνώμη του ακόμη και όταν είμαστε κάθετα και οριζόντια αντίθετοι με αυτή είναι αρετή.

    Είναι πάρα πολλά αυτά που έχει ο καθένας μας να κερδίσει αν είναι όσο το πιο δυνατό ελεύθερη η έκφραση σε κάτι τόσο μεγάλο όσο το greekbdsmcommunity. Αν ο καθένας μας είχε το θάρρος και την ελευθερία να πει αυτά που πιστεύει και αυτά που αντιλαμβάνεται, αυτά που του αρέσουν και αυτά που μισεί θα ξέραμε όλοι μας με ποιους ταιριάζουμε, με ποιους θα μπορούσαμε να κάνουμε bdsm, να καυλώσουμε και να πηδηχτούμε και με ποιους όχι.

    Be glorious και άσε τους άλλους να μιζεριάζουν με τους λεπρούς στο μυαλό τους. Μην αναλώνεσαι.
    Αυτά είναι που έχω να προτείνω, αν θα μου επέτρεπες να σου προτείνω. Αν όχι παρακαλώ αγνόησε τα.


    Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι παρόλα που στους όρους χρήσεις υπάρχει σαφής γενική απαγόρευση δημοσίευσης υλικού σχετικά με βιασμούς η ιδιοκτησία και διαχείριση είναι φλου σχετικά με το θέμα. Αυτό είναι που πρέπει να αλλάξει. Θα πρέπει να παρθεί μία οριστική απόφαση σχετικά με το τι επιτρέπεται και τι όχι να δημοσιεύεται εδώ και μετά να εφαρμοστούν σωστά οι όροι χρήσεις. Αν η διαχείριση περιμένει ένα ρεπορτ για να κάνει αυτό που πρέπει και αφήνει παρόμοιες δημοσιεύσεις ανέγγιχτες επειδή δεν ενόχλησαν κάποιον και διαγράφει αυτές που ενόχλησαν είναι αναπόφευκτο το μπάχαλο.


    Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το νέο έτος.
     
    Last edited by a moderator: 1 Αυγούστου 2017
  11. gaby_m

    gaby_m open for S/m discussion Premium Member Contributor

    Αν κανένα conflict, τότε ό,τι (αντίληψη) ισχύει για τα λογοτεχνικά ισχύει και για τα μη λογοτεχνικά ποστ;

    Ασήμαντο, κατ' εμέ. Ουδείς λόγος ανασφάλειας, κατ εμέ, αν είναι αυτό το πρόβλημα. Θέλει πιο πολύ εξήγηση; Βρισκόμαστε σε ένα dedicated forum και συζητάμε επί του θέματος. Να είστε βέβαιη ότι θα ξεσπούσαν και έχουν ξεσπάσει πολύ πιο βίαιες αντιπαραθέσεις μεταξύ BDSMers για το τί θεωρείται βία, αν και καλά το BDSM οπωσδήποτε περιλαμβάνει την βία, αν η επικυριαρχία είναι βία και αν ο βιασμός - σε συναινετικό πλαίσιο - είναι BDSM> Προσωπικά έχω εκπαιδευτεί για να μη συσχετίζω την βία με την επικυριαρχία, δεν λέω ότι δεν ξέρω την βία διόλου αλλά είναι μάλλον καρύκευμα και δεν είναι αυτό που με καβλώνει.

    Όμως μίλησα για πραγματικό περιστατικό σε τελείως άλλη βάση, που συσχετίζεται με το δικό σας "κανένα conflict", πώς είστε τόσο σίγουρη όταν εξετάζεται σε τελείως άλλη βάση το θέμα; και δείχνει πόσο πραγματικά ευαίσθητο, για πάρα πολλούς λόγους είναι το θέμα του βιασμού.

    Πολλά νήματα μπορεί να προκαλέσουν τρόμο "εκεί έξω", παράδειγμα τα νήματα περί τιμωριών και ο κακός χαμός που παραδοσιακά γινόταν σε αυτά, όπως επίσης νήματα περί συνδρόμου Στοκχόλμης και μάλιστα αδιαχείριστου που προκαλούν αποτροπιασμό σε μας "εδώ μέσα" αλλά είμαστε ένα φόρουμ ενηλίκων, οπότε υποτίθεται ότι οι διαφορές από περίπτωση σε περίπτωση γίνονται αντιληπτές.

    Εσείς, όταν ψάχνετε τα κλειδιά σας στα σκοτεινά, τα ψάχνετε εκεί όπου εικάζετε ότι έχουν πέσει ή εκεί όπου πέφτει το φως;

    Ως προς τα λοιπά που αναλύετε θεωρώ ότι η βάση στην οποία τα θέτετε θυμίζει λίγο κίτρινο τύπο, δηλαδή εστιάζει πάρα πολύ στο ποιος, πώς και γιατί και όχι στο τι έγινε και αν έπρεπε ή δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν είναι η δική μου μάρκα λαδιού φιδιού και δεν ασχολούμαι. Χώρια από αυτό δεν είναι ΑΥΤΑ που λέτε τα πραγματικά περιστατικά, για το θέμα αυτου του νήματος είναι αυτά που θέλησε να σχολιάσει η @lara. Ίσως δεν το γνωρίζετε, με αφορμή ένα περιστατικό μέλους που είχε έρθει εδώ για να πει "βδελύσσομαι το M/s" ανοίχτηκε.

    Για τα ακροτελεύτια σας έχω να πω ότι μοιάζει να μην αναλογούν σε πραγματικά περιστατικά και το εννοώ αυτό, χωρίς να επεκταθώ περαιτέρω. Ξέρετε, τα πολύ ισχυρά λόγια, όταν χρησιμοποιούνται όπως τύχει, χάνουν την βαρύτητά τους.
     
  12. gazza

    gazza Regular Member

    Καλοκαιρινες διακοπες..παιδια