Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μηχάνημα ελέγχου προσωπικότητας

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Ηλίας, στις 9 Μαϊου 2006.

?

Θα χρησιμοποιούσατε ένα τέτοιο μηχάνημα , έστω και για μία φορά ;

  1. Ναι

    34 vote(s)
    53,1%
  2. Όχι

    30 vote(s)
    46,9%
  1. gaby

    gaby Guest

    Ένα τέτοιο μηχάνημα θα στερούσε ένα μεγάλο μέρος της απόλαυσης Του κάθε Κυρίαρχου που αν έχω καταλάβει σωστά αποκομίζει μεγάλη ευχαρίστηση από το fine tuning της μικρής Του. Εμένα από τη θέση μου με λυπεί βαθιά η προοπτική της απομείωσης της πιθανής απόλαυσης του οποιουδήποτε Κυρίαρχου.

    Και αν ποτέ καταφέρετε να κατασκευάσετε τέτοιο μηχάνημα slave - shadow δεν ξέρω αν θα βγάλετε χρήματα, αυτό είναι θέμα μάρκετιγκ κυρίως αλλά σίγουρα θα συμβούν τα παρακάτω:

    α) θα γίνει πολύ μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά σας.

    β) θα σας αντιπαθήσουν κάποιοι Κυρίαρχοι γιατί θα βρεθούν κάποιοι με σατανικά μηχανάκια που θα Τους χαλάνε την πιάτσα απορρυθμίζοντας τις "υπό" Τους, γεμίζοντας τον κόσμο με ψεύτικες "υπό" κλπ, κλπ.

    γ) θα έχει βρεθεί, λογικά, και το μηχανάκι που θα ακυρώνει τα αποτελέσματα του δικού σας, αλλά και τα αποτελέσματα της τίμιας εργασίας του κάθε Κυρίαρχου πάνω στην μικρή Του. Με αποτέλεσμα η αντιπάθεια κάποιων Κυρίαρχων στο πρόσωπό σας να μεταβληθεί πλέον σε μίσος...

    Κύριε φον Κλαιστ,

    υπάρχει ήδη κουμπάκι που μετατρέπει τα θηλυκά σε βρωμοθήλυκα. Το λένε κλειτορίδα. Βέβαια, τρόπος μαζικού χειρισμού του, αν και αναζητείται δεν έχει βρεθεί ακόμα. Και αναζητείται μετά πάθους εδώ και χρόνια, αλλά φευ.

    ευχαριστώ <το θερμότερό μου χαμόγελο>
     
  2. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

    Συγνωμη , αλλα εγω πολύ θα γούσταρα ενα τέτοιο μηχάνημα!!! Δεν λεει πουθενα... "οτι θα ελεγχει μονο υποτακτικους..." λεει...

    Συγνωμη αλλα ο πειρασμός είναι μεγάλος και δε νομίζω ότι θα του αντιστεκόμουν!!! Και δεν μιλώ να ελέγξω πχ εναν Κυρίαρχο ή έναν άλλο υποτακτικό/η...μα... come oooon lets be honest!!! Toν προϊστάμενο? τον επαγγελματικό αντιπαλο? τον ερωτικό αντιπαλο?? την μαμα...τον μπαμπα.... κάποιον...λολ Μη μου πειτε οτι δεν θα μπαινατε σε πειρασμό.... Δεν σας πιστεύω!!!!!     
     
  3. Wildchild

    Wildchild Regular Member

    Εννοειται και πως θα το χρησιμοποιουσα. Τι τωρα, ψεμματα να λεμε?
     
  4. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Η ερώτηση μου γλυκιά tender lilly αφορά , το αν κάποιος το χρησιμοποιούσε , όχι τι θα γινόταν μετά   , έχει σημασία .
     
  5. gaby

    gaby Guest

    Απλά εξηγούσα τις αιτίες για τις οποίες θα ψήφιζα όχι, αλλά έχετε δίκηο... ήμουν λίγο εκτός θέματος slave shadow <χαμόγελο>

    Θα ήθελα να ρωτήσω γνωρίζετε ανθρώπους που να μπορούν να κυριαρχήσουν 100% σε (κάποιες) αλλότριες προσωπικότητες χωρίς κανένα μηχανάκι, και να μην κάνουν χρήση της ευχέρειας αυτής;

    Ρωτώ επειδή γνωρίζω τουλάχιστον έναν τέτοιον άνθρωπο.

    Τους χρησιμοθηρικούς λόγους της χρήσης ενός τέτοιου μηχανισμού, ουσιαστικά μίας τυποποιημένης στρατηγικής με άπειρες δυνατότητες μετακίνησης των επιμέρους μεταβλητών της, δεν τους έβαλα καθόλου στο νου μου, διότι δεν θεώρησα ότι είναι εκεί το ζήτημα.
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Ναι σε (κάποιες) προσωπικότητες γνωρίζω. Απλά σκέψου ένα τέτοιο ερώτημα σε παγκόσμιο δείγμα . Μήπως θα αποδείκνυε κάτι μια πλειοψηφική τάση του "Ναι" για την έμφυτη τάση προς την Κυριαρχία ή ακόμα και την υποταγή , του ανθρώπινου είδους ;
     
  7. Dome of Affection

    Dome of Affection Contributor

      υπάρχουν tender μου...αχ υπάρχουν!!!....αλλα όλα είναι στο μυαλό ημών ...με Η των κυριαρχούμενων... lol
     
  8. Striker

    Striker Regular Member

    Τώρα αν αυτή η ερώτηση απευθύνεται και σε Masters τότε μάλλον θα πρέπει να απαντηθούν πρώτα προκύπτοντα ερωτήματα πρίν δωθεί οποιαδήποτε απάντηση. Μερικά από αυτά...


    1. Τί είδους firmware θα τρέχει? Ποιος ο κατασκευαστής?
    2. Τι θα γίνει με τα ...bugs, θα τα ανέχόμαστε μέχρι να κυκλοφορήσει η επόμενη έκδοση χωρίς να μπορούμε να κάνουμε κάτι?
    3. Θα είναι ανοιχτός κώδικας ώστε να μπορεί κανείς να επέμβει ή προκαθορισμένες επιλογές?
    4. Θα συνδέεται δικτυακά? (κακόμοιρα δίκτυα πολυεθνικών εταιρειών, τα βέπω να υποφέρουν, ενώ οι HNG θα κάνουν πανηγύρια στο διαδίκτυο).
    5. Πώς διασφαλίζεται η προστασία του απέναντι σε hacking/cracking, ιούς κλπ? (ή θα τρέχει καμμιά υπορουτίνα συν-(υποθέστε εσείς) αντίστοιχη των προγραμμάτων ...συνακροάσεων που απασχολούν τελευταία?)


    Χμμ...στην εφηβεία μου μπορεί και να με ενδιέφερε, τώρα δεν νομίζω στα χρονικά όρια αυτής της ζωής να μπορέσει κάποιο μηχάνημα να αντικαταστήσει τις ανθρώπινες εμπειρίες. Ακόμα και σε διαφορετική περίπτωση όμως νομίζω ότι οι ...custom λύσεις(!) θα γίνονταν περιζήτητες <s>.


    *χαμογελά και ξεκινά για άλλο thread*
     
  9. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Μηχάνημα ελέγχου προσωπικότητας


    Ωραία παρατήρηση και μιας και όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά θα σας δώσω ένα βιαστικό κομμάτι κώδικα που θα κάνει shutdown και reboot την σκλάβα σας σε περίπτωση που δεχτεί επίθεση από κανα τέτοιο διαολομηχάνημα .

    Προσοχή ο κώδικας δουλεύει …αλλά έχει ένα μικρούλι παραθυράκι χεεχχε

     
  10. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    "Η μαγκιά είναι να σπρώξεις την πιο μιξοπαρθένα στον βούρκο της αμαρτίας . Αυτό ναι έχει φάση ."
    ... γιατι να το κανεις αυτο στη κοπελα ? ... ποσοστα απο τον βουρκο εχεις ? ....
    Βασικα για μενα μαγκια ειναι τελος του μηνα να μπορεις να πληρωσεις τις επιταγες-υποχρεωσεις ... κανενα μηχανημα γι΄αυτο ξερει κανεις ? ...
    Τελος μην ξεχνατε οτι αν γνωριζαμε την προσωπικοτητα του αλλου , σε μια στραβη , θα επρεπε να κατηγορησουμε τον εαυτο μας διπλά ... ενω τωρα με ενα "μα δεν του/της φαινοτανε" εχουμε καθαρισει ....
     
  11. savra

    savra Guest

    Για μερικούς
    υπάρχει και το "έρπον χάος"
     
  12. naruto

    naruto New Member

    Ναι στο πολυ χαλαρο θα το χρησιμοποιουσα ( θεωρητικα παντα ) γιατι μου φενεται απλα πολυ δελεαστικο.