Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια φορά κι έναν καιρό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος vautrin, στις 8 Ιουνίου 2018.

  1. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Αυτο λεω...αυτο δεν είναι συζητηση ομως.. επιτρεπονται..ναι..συζητηση δεν ειναι. Να ξέρουμε τι μας φταίει και τι γινεται.

    Οποτε μην το πας αλλου και επιβεβαιωνεις το ο καθενας τον χαβα του..γιατί ούτε μίλησα για επιτρέπεται, ούτε για κανονες.
     
  2. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Και να φανταστείς @anthea[C_M] εμείς όλες τις κουβέντες τις κάναμε σε ενα νήμα ουσιαστικά .... άσε που τώρα έφερα στο μυαλό μου τον 20 χρόνο thief
     
  3. skia

    skia Contributor

    Kishna δεν προσπαθώ να το πάω πουθενά. Λέω απλώς ότι υπάρχει ελευθερία λόγου, και μπορεί ο καθένας να λέει την γνώμη του με τον τρόπο που θέλει. Δεν είπα ότι μίλησες για κανόνες. Τώρα αν επιβεβαιώνω εγώ ειδικά το ''ο καθένας το χαβά του'' είναι κι αυτό μια άλλη ιστορία και δεν θα μπω καν στη διαδικασία να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω μαζί σου ή να ασχοληθώ περισσότερο τη στιγμή που δεν καταλαβαινόμαστε.  
     
    Last edited: 9 Ιουνίου 2018
  4. skia

    skia Contributor

    Βλέπεις διαφορά τότε με τώρα στον τρόπο σκέψης σου;
     
  5. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    Στον τροπο απαθεια μου βλεπω ....

    Τοτε ημουν ενα ομορφο πλουσιο 20χρονο κακομαθημενο κωλοπαιδο αλλα τα ατομα που γνωρισα με τον τροπο τους με εκαναν να τα συμπαθω , να τα θυμαμαι ακομη και τωρα και να προσπαθω να μαθω απο αυτα

    Τωρα απλα τους γραφω ξερετε που ....

    Απλα ωρες ωρες νευριαζω με τις μαλακιες που διαβαζω προσπαθω να μην το κανω
     
  6. thief

    thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

    ΥΓ.. νευριαζω με τον εαυτο μου που καθομαι και διαβαζω
     
  7. ilias1

    ilias1 https://vimeo.com/61962404 Contributor

    Το φόρουμ είναι μια εικόνα της κοινωνιας. Όπως εκτός της κοινωνίας λείπει ο σεβασμος, έτσι και εδώ μέσα λείπει ο σεβασμος.
    Όπως εκτός της κοινωνίας ένα ποσοστό των ανθρώπων έχουν ανασφαλείς και πιστεύουν ότι οι άλλοι συνέχεια τους τη λενε, έτσι και εδώ, με αποτέλεσμα τα νήματα γρήγορα να εκφευγουν του σκοπού τους και να μετατρεπονται σε μαλλωματα επί προσωπικού, που καθόλου δεν ενδιαφέρουν κανεναν.
    Όπως και εκτός της κοινωνίας δεν ενδιαφερονται ολοι για το βδσμ , έτσι και εδώ δεν ενδιαφέρονται όλοι για το βδσμ.
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Πάντως έχουμε και ένα πανέμορφο νήμα με φωτογραφίες μελών που το φόρουμ δεν είχε ποτέ παλιά.
    Να τα λέμε και αυτά, μην μένουμε μονάχα σε ότι ενοχλεί.

    Αx community se agapo..

     
  9. Circe

    Circe Lemon zest

    Συμφωνώ απολύτως και αυτό ισχύει σε όλα τα "αφηγήματα"!
     
  10. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    5 σελιδες και το "πώς να μην σας κόψει το αυγολέμονο στα γιουβαρλάκια…" ΔΕΝ εχει απαντηθει ακομα !

    Για τις πιπες δε λεω τιποτα, σωσιβια να βρουμε μην πνιγουμε.
     
  11. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Εγω προσωπικα ερχομαι και φευγω ανα διαστηματα. Οταν οι ψυχικές μου αντοχές εξαντλούνται και βλέπω να καταλήγει άθελα μου, να μπορούν ακόμη κάποιοι να έχουν εξουσία πάνω στα συναισθήματά μου και έχουν εξουσία εφόσον με επηρεάζουν σε βαθμο που να ξυπνούν αυτόματες αντιδράσεις που δεν καταφέρνω να συγκρατήσω και γεννιούνται αρνητικά συναισθήματα έντονα, σαν δηλητήριο τοξικό μες την ψυχή μου, αποχωρώ.

    Επανέρχομαι πάντα λίγο ανθεκτικότερη, προσπαθώ να αποφύγω παγίδες που στήνουν όσοι δεν επιθυμούν να εκφράζομαι και για όσο το καταφέρνω άκοπα, παραμένω. Μόλις αρχίσει ο οποιοσδήποτε διωγμός και επιθέσεις και κακεντρέχειες και παράλληλα άσχετα και καλά νήματα, όπου προσπαθούν να φωτογραφήσουν και καλά διακριτικά κάποιον, επειδή δεν έχουν τα κότσια να πουν ευθέως τίποτα, μια και οι ίντριγκες, τα πηγαδάκια και το κουτσομπολιό είναι βασικά και αναπόσπαστα κομμάτια της εδώ παρουσίας όσων δεν έχουν κάτι καλύτερο στην ζωή τους και πιο ενδιαφέρον να τους απασχολήσει ίσως, αν αντέχω να το προσπεράσω το προσπερνώ.

    λλλά κάποτε δεν τα καταφέρνω να προσπεράσω, αγαναχτώ και ξεσπώ. Δοκιμάζω τώρα την αξιοποίηση της ignore list ως δικλείδα ασφαλείας, επειδή κατέληξα πως δεν είναι αδυναμία να μην κάθεσαι να σου πίνει το αίμα ένας βρυκόλακας, υπο την λανθασμένη πεποίθηση πως αυτό θα σε κάνει ακόμα πιο ανθεκτικό στο να σου ρουφούν το αίμα. Υπάρχει και η επιλογή να μην επιτρέψεις να σε πλησιάσουν ώστε να μπορέσουν να χώσουν τα δόντια τους.

    Κι άμα όπου κοιτάξω έχει δόντια και δη ομαδοποιημένα και οργανωμένα, την κάνω. Σημαίνει κανείς δεν θέλει να διαβάσει αυτό που έχω να πω και ανέχονται και υποστηρίζουν αυτούς που φιμώνουν, με το σύστημα που έχουν πλέον ανάγει σε τέχνη, μια και μόνο με αυτό ασχολούνται και αναπτύσσουν δεξιότητες, όποιον τους φανεί ότι "απειλεί" κάτι δικό τους ή απλά γιατί ποτέ δεν κατάφεραν να διαχωρίσουν πως άλλο είναι να κάνεις τον έξυπνο κι άλλο να είσαι.

    Οπότε όταν η έκφραση απόψεων, ερωτήσεων κ.τ.λ. γίνεται τόσο κοπιαστική και ψυχοφθόρα και η εκτός βδσμ ζωή έχει πολλά και σημαντικότερα θέματα και προκλήσεις προς επίλυση, λες ένα "δε βαριέσαι" και πας να αναλώσεις ενέργεια εκεί που θα έχεις και κάποιο κέρδος πέραν της ανάπτυξης ψυχικής ανθεκτικότητας και πολεμικών δεξιοτήτων διαλόγου.
     
  12. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    Μπερδεύτηκαν τα ΜΚΔικά κινκο"μπούτια"*...
    .
    .
    .
    *(Τα "μπούτια" σε φωτορομάντσο "ό,τι κάτσει")...
    Για απορίες στο Cosmopolitan...