Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός στο bdsm. Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος brenda, στις 16 Νοεμβρίου 2018.

  1. Είτε μισογυνισμός είτε μισοανδρισμός το bdsm στηρίζεται πάνω σε αυτό , σκοπός των δυνατών είναι να χειραγωγήσουν να μειώσουν και εν τέλει να χρησιμοποίησουν τους αδύναμους για τούς οποίους δε τρέφουν και ιδιαίτερα αισθήματα εάν χαθεί το παιχνίδι.
     
  2. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Το BDSM στηρίζεται στο ότι υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να κυριαρχούν, υπάρχουν άνθρωποι που αποζητούν να κυριαρχηθούν και άνθρωποι που τη βρίσκουν να εναλλάσουν ρόλους.

    Το BDSM δεν στηρίζεται ούτε στο μισογυνισμό, ούτε στη μισανδρία ούτε στην ψυχοπάθεια, απλά είναι η φύση του τέτοια που έλκει αυτού του είδους τα παράσιτα.

    Γιατί αυτό είνα οι μισογύνιδες και οι μίσανδροι: παράσιτα.
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    έλα καλέ μου να μας δείξεις τον ίσιο δρόμο, είναι γνωστό οτι είναι όλοι άρρωστοι, τα πιο φωτισμένα μυαλά έχουν συμφωνήσει σ' αυτό. απάλλαξέ απ' το βάρος τις ψυχές μας, οδήγησε μας στο φώς. φέρε μας (σ)τη φωτισμένη πλειοψηφία μπας και δουν χαρά τα σκέλια μας. και το πικραμένο χειλάκι μας.
      
     

  4. το δίπολο Κ/υ θα μπορούσε να ισχύσει για οτι λες εάν οι δυνατοί στόχευαν στη μονιμοτήτα της σχέσης και δούλευαν πάνω σε αυτό , ευτυχώς που υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Οσόν αφορά το δίπολο Σ/μ είναι απλά γυμναστική να ζεσταθούν οι μύες και να ευαισθητοποιηθούν οι νευρικές απολήξεις.
     
  5. brenda

    brenda FU very much

    Το σχόλιό μου ήταν «παρατηρούνται ενίοτε», δεν αποτελεί γενικευμένο συμπέρασμα, απλή στατιστική παρατήρηση μόνο. Και ως τέτοια, θα μού επιτρέψεις να πω πως υφίσταται, χωρίς φυσικά να είναι ο κανόνας.

    Σε ότι αφορά την ταπείνωση, δεν είναι απαραίτητο να θαυμάζεις αυτόν που σε ταπεινώνει, σε οποιοδήποτε πλαίσιο, μπορεί να το επιζητάς, ακριβώς γιατί αναπαράγεις πρότυπα που έχεις ήδη βιώσει, ενκαύλως ή μη και να τρέφεις κάθε άλλο παρά θετικά συναισθήματα για το άτομο αυτό.
    Μπορεί να είναι απλά ο φορέας της καύλας σου και τίποτε άλλο, να μην επιζητάς περαιτέρω εμπλοκή (σύνηθες).
    Γενικά, εγώ δεν είμαι fan της ταπείνωσης, σε οποιοδήποτε πλαίσιο, αλλά υποθέτω πως πολλοί αρέσκονται σε αυτήν, ο καθένας για τους λόγους του, δεν είπα, ούτε υπονόησα πως εκ προοιμίου όλοι είναι μισογύνηδες ή μίσανδροι.
    Μία παράμετρος που έθεσα ήταν αν αποκαθίσταται ο σεβασμός μετά το πέρας της σκηνής και της καύλας. Αυτό κάνει μία τεράστια διαφορά. Γιατί αν η συμπεριφορά είναι πάντα ταπεινωτική προς το υ, τότε καλό θα ήταν να εξεταστούν και τα υπόλοιπα ενδεχόμενα.

    ΥΓ ευχαριστώ  
     
  6. bumblebee

    bumblebee Contributor

    Πριν απαντήσουμε στην ερώτηση αν υπάρχει μισογυνισμος στο αθλημα πρέπει να απαντήσουμε στο αν υπάρχουν θηλυκά που αρέσκονται η την βρίσκουν μονο με μισογυνηδες.

    Και αν υπάρχουν ; Δεν δικαιούνται τα Υ αυτα εφόσον η συναίνεση είναι καθαρή, τη δική τους γωνία ;

    χμμμμ
     
  7. margarita_nikolayevna

    margarita_nikolayevna Δ Contributor

    Γιατί ημών των αδύναμων ποιος είναι ο σκοπός μας;;;  
     
  8. Black Dog Stray Michael

    Black Dog Stray Michael Regular Member

    Ο μισογυνισμος ειναι μια αντιληψη η οποια υποδηλώνει για τον ανθρωπο που την υιοθετεί καποια πραγματα σε σχεση με την παιδεια του, και αρα με τον τροπο που σκέφτεται, διασκεδαζει, συζητα - και φυσικα και με τον τροπο που κανει ερωτα. Οι άνθρωποι στο χώρο του bdsm ειναι αυτο ακριβως, ανθρωποι. Και μιας που ολοι εχουμε συναναστραφει με ανθρωπους, επιτυχως ή ανεπιτυχώς, εχουμε κρατησει καποιους απο αυτους γυρω μας γυρω μας με βαση το ποσο καλα ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασια μας. Δε θα με πειραζε πχ το ιδιο ενας μισογυνης συναδελφος με τον οποιο εχω τυπικές σχεσεις, οσο ενας μισογυνης φίλος με τον οποιο θα περναω χρόνο - ή, για να ειμαι στο θεμα, θα με πειραζε μια παρτενερ που μισει τις γυναικες, γιατι ποσο καλο σεξ να κανει ενα στενομυαλο ατομο;

    Τελικά ομως, μας αρεσουν δε μας αρεσουν αυτοι οι ανθρωποι υπαρχουν, τους συναναστρεφομαστε, πολλοί απο εμας ανηκουμε σε καποια απο αυτες τις κατηγοριες που εχουν καποιες παραλλογες απέχθειες (για καποιους μπορει αντι για τις γυναικες να μισουν τους μεταναστες, τους αστυνομικους, τους αναρχικους, τους τραπεζιτες), και αυτο δεν ειναι κατι που εχει αλλαξει τα τελευταια δυόμισι χιλιαδες χρόνια. Ειτε ειναι στο χωρο, ειτε στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ειτε σε δημοσιους διαλογους, τους αποδεχομαστε ή οχι αναλογα με τη σχεση που επιδιώκουμε να δημιουργησουμε μαζι τους.
     
  9. goodevil

    goodevil arcade Premium Member

    Τι μίσος τι μισός το ιδιο ειναι οποτε οχι μονο να κανει bdsm σχεση δε μπορει αλλα κ να τον παιξει δεν ευχαριστιεται.
     
  10. brenda

    brenda FU very much

    Ενδιαφέρον ίσως θα μπορούσα να το βρω το βιντεάκι για την ενδοοικογενειακή βία, αλλά δεν είμαι σίγουρη για το πως σχετίζεται με το θέμα. 800 εκατομμύρια γυναίκες υφίστανται βία, αυτό είναι ένα νούμερο ίσως, που με την σειρά του να οδηγεί κάπου, πάλι αριθμητικά για τον μισογυνισμό. Πέραν αυτού, δεν βλέπω άλλη σύνδεση.
    Aπ΄την άλλη, το παρακάτω βιντεάκι, παρόλη την σφαιρικότητά του, παρέχει επαρκή τεκμηρίωση του πως γεννήθηκε, συντηρήθηκε και υπάρχει ακόμη ο μισογυνισμός, η επονομαζόμενη και αρχαιότερη προκατάληψη, με ενδιαφέρουσες αναφορές στον φόβο απέναντι στις γυναίκες και την σεξουαλικότητά τους, όπως επίσης στην πνευματικότητά τους και πως αυτή αμφισβητήθηκε από άνδρες, φιλοσόφους, θρησκείες. Τελικά, η ιστορία απλά ανακυκλώνεται. Καλώς εχόντως, με διπλή, ή τριπλή διύλιση, να μένουν έξω τα πιο άρρωστα στοιχεία τουλάχιστον...
     
  11. MasterK77

    MasterK77 Regular Member