Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου αρέσει εκτος των άλλων ο σύζυγος να είναι θεατής

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος Apetitikos, στις 4 Σεπτεμβρίου 2007.

  1. john_slave96

    john_slave96 Contributor

    Το ενδιαφέρον είναι να υπάρχουν το ζευγάρι αυτός ή αυτή που δρα με τον ένα από το ζευγάρι κάπου να βρίσκεται το έτερον ήμισυ του μοναχικού και η σκλάβα τους που θα μοιράζει τσιψ, γαριδάκια και πασατέμπους, στο διάλειμμα.  
     
  2. Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    πολυ ερεθιστικο αυτο που ειπε η μιρρελλα στο εργοστασιο αν και εμενα θα μου αρεσε μιρελλα μου το εξηs να σε ιπηρετω μπροστα σε αλλεs κυριεs ωπου θα γελανε με την καταντια μου το γελιο ειναι ερεθιστικο οσο πιο πολλη εξευτελιζομαι τοσο μεγαλωνει η ιδονη μου επισηs ομαδικο στραπ ον κατουριμα ομαδικο χτηπημα στα κολωμερια με τη σειρα μια μια επισηs το να εξεφτελιζομαι μπροστα στην γιναικα μου αν ειχα βεβαια η οποια δεν θα ηξερε τα γουστα μου και να οριεται την ωρα που η μιρελλα με περναει με στραπ ον και μετα να τα παιρνει η γιναικα μου και να μου λεει τωρα πουστρα θα σε σκισο και εγω τελοιο μιρελλα τι λεs
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Re: Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    Αν είναι πρόταση δεν ταιριάζει σε αυτό το νήμα, υπάρχουν και τα pm.
    Αν είναι ερώτηση για την αποδοχή ή όχι μίας τέτοιας φαντασίωσης, σεβαστή.
     
  4. Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    ερωτηση ειναι
     
  5. Apetitikos

    Apetitikos Regular Member

    Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    Ευχαριστώ που καταθετε τις αποψεις σας . εμενα προσωπικα με εκφραζει το να εχω αυτο το ρολο και δεν κανω παντα ψυχαναλυση για να διαπιστώσω γιατι κατι τέτοιο με τρελλαινει. Ισως γνωριζω ,ισως υποψιαζομαι αλλα σε όλα δεν υπάρχει παντα μια απάντηση και αιτιολογηση. Υπαρχει και η φυσικη ταση και αλλα. Αβυσσος η ψυχη του αθρωπου ιδιως αν γραφτει με τρία σ (!). Παντως δεν θα ηταν ασχημο να προσθεσει καποιος και μια εμπειρια που μπορει να ειχε με παραπλησια στοιχεια.

    Ας πουμε να εφερνε ο σκλαβος τη συζυγό του με δεμενια τα ματια οπως της κοπελασ... στη φωτο...
     
    Last edited: 25 Ιανουαρίου 2008
  6. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    @chemical23: πολύ πιο συχνό απ' οτι φανταζεσαι, αποτελεί μια από τις "κατηγορίες" του cuckolding:

    Cuckolding as a dominant voyeuristic act

    While word origin and most historic accounts define the cuckold husband as being submissive, powerless and/or in need of humiliation to receive stimulation, contemporary practice suggests the possibility of something altogether different. Rather than passively acceeding to the infidelity and desires of an errant wife, this cuckold is more in keeping with the male partners defined in polyamorous, open, or swinging relationships.

    In this manifestation, the cuckold is a consummate voyeur... who derives great pleasure from seeing his "hot wife" or partner being pleasured and serviced by another male (or males...or a female). Although he assumes a submissive role and will often assist during the course of the sex act, the "cuckhold husband" may actually be the controlling, dominant party in the relationship. He may invite, encourage, and initiate consideration of the practice with his partner, and may be the one to make arrangements and approve how, when and with whom his wife may have the intended encounter. In street parlance, he may "pimp" his wife for the encounters he wishes.

    Often, the excitement of the encounter with third parties is followed by more sex play between the relationship partners. The encounter becomes an aphrodisiac, helping to initiate and enhance further sex play between them, as visions of the encounter are revisited and replayed during subsequent love making sessions.

    και μπορούν κάποιες φορές τα πράγματα να είναι αισθητα πιο διαφορετικά απ' οτι δείχνουν.

    Περισσότερες πληροφορίες για το θέμα εδώ

    ΥΓ. Μπορείς, πιστεύω να είσαι λιγώτερο απαξιωτικός προς κάτι που εκφράζει κάποιους άλλους μόνο και μόνο γιατί δεν εκφράζει εσένα, ισως μεγαλώνοντας ...
     
  7. tasos69

    tasos69 Regular Member

    Πολυ ωραιο!!
     
  8. subpho

    subpho Guest

    Το cuckolding για μένα είναι η ανώτατη μορφή υποδούλωσης στην γυναίκα-αφέντρα. Όποιος είδε ή διάβασε το Venus in Furs ίσως να καταλάβει. Πάντως για μένα και την αγαπημένη μου είναι η πιο καυτή μας φαντασίωση. Κι επειδή είναι πολύ επικίνδυνη, μάλλον φαντασία θα μείνει. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
     
  9. Re: Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    Κατά τα άλλα εσύ είσαι Master?
     
  10. Garfield

    Garfield Regular Member

    Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    Πολύ θα ήθελα να σού προσφέρω την γυναίκα μου να πραγματοποιήσεις την φαντασίωσή σου (που είναι και δικιά μου φαντασίωση) αλλά αρνείται να κάνει σεξ με άλλον άνδρα. Πρέπει να βρω έναν τρόπο να την μεταπείσω.
     
  11. cuckold

    cuckold New Member

    Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    Και η δική μου η γυναίκα μου στη διάθεση σου!!!
     
  12. OwnerSadist

    OwnerSadist Regular Member

    Απάντηση: ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΗΣ!

    Ειναι ενα πολυ ιδιαιτερο παιχνιδι για εμπειρα ατομα.Και πολυ ερεθιστικο.!!Στην "σταδιοδρομια μου"ειχα πολλες επαφες με τετοιου ειδους ζευγαρια οπου ο αντρας αρεσκεται να παρακολουθει την γυναικα του να χρησιμοποιειται απο εναν αλλο αντρα (τουλαχιστον) και εκεινος να παρακολουθει η να συμμετεχει ενοιοτε.Δεν ειναι σκλαβοι αυτοι οι αντρες, αλλα τους ερεθιζει το οπτικο και το εξευτελιστικο κομματι του θεματος, αλλα μεχρι εκει.Οι πιο σκληροπυρηνικοι γινονται "cuckolds"μια μεγαλη κοινοτητα παγκοσμιως με πολλα σαιτς και μπλογκς.Αυτην την στιγμη βρισκομαι με 2 ζευγαρια σχετικα με το θεμα μας.Στο ενα ο αντρας φερνει την γυναικα του σπιτι..,και ερχεται μετα και την περνει χωρις ναναι καν παρων.Το αλλο υπαρχει σχεση ετων οπου ο αντρας ειναι "cuckold"και η γυναικα του sub/γκομενα μου.Διανυκτερευει κανονικα σπιτι ειτε δυο τους ειτε μονη,και υποχρεωνεται (οχι οτι δεν θελει)σε σεξουαλικα παιχνιδια τοσο με μενα, οσο και με πολλους φιλους μου εντος χωρου ειτε εκτος.Strangers/dogging/theaters/glory/hotels για οσους καταλαβαινουν.Σχετικες φωτος υπαρχουν στο προφιλ μου στο ***.Το ματι παντως εχει και την γλυκα του.Αλλωστε ολες οι sub μου κατα καιρους,που ειναι πολλες,περασαν απο ενα τουλαχιστον σεμηναριο πολυχρηστικοτητας,και καμμια δεν εξεφρασε αντιρηση για επαναληψη.Παντως ειναι πολυ ιδιαιτερα παιχνιδια αυτα για συνειδητοποιημενους και θαραλεους αλλιως καταληγουν σε απιστευτους τραγελαφους..B.S