Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου το έστειλαν με e-mail No3

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος ManMasterFirst, στις 18 Ιουλίου 2014.

  1. ManMasterFirst

    ManMasterFirst Ποτέ μη λες ποτέ Μπορεί να εκπλαγείς...

    Παντοτε μου αρεσε ο παρτενερ μου να μου φερεται βιαια στο sex… Ποτε ομως δεν καναμε κατι παραπανω… Μια φορα σκεφτηκα πως θα ηταν ωραια να δοκιμασω κατι τετοιο… Ετσι κανονισα να συναντηθω με καποιον που αναζητουσε την σκλαβα του μεσω ιντερνετ… Η συμφωνια ηταν να συναντηθουμε για μια νυχτα… Οταν εφτασα με χαιρετησε και μου ειπε να περασω… Οταν μπηκα μου ειπε να βγαλω τα ρουχα μου, κι εγω το εκανα… Εμεινα με τα εσωρουχα… Υστερα, με πλησιασε και εντελως ξαφνικα με χαστουκισε! Πολυ δυνατα! “Ειχαμε ραντεβου στις 9 και εσυ ηρθες 9 και δεκα…” μου ειπε… “Συγνωμη…” απανταω και πριν προλαβω να τελειωσω την λεξη μου μου δινει αλλο ενα πολυ δυνατο χαστουκι… “Σου εδωσα την αδεια να μιλησεις?” μου λεει… “Εισαι η σκλαβα μου και απο εδω και στο εξης θα με αποκαλεις αφεντη.. Θα κανεις οτι λεω την στιγμη που το λεω χωρις καμια αντιρρηση! Η τιμωρια σε οτι δεν μου αρεσει θα ειναι να σε μαστιγωσω 50 φορες… Καταλαβες πουτανα?”… “Μαλιστα αφεντη..” Ειχα ξαφνιαστει παρα πολυ! Δεν περιμενα οτι θα ηταν ετσι.. Αλλα επρεπε να το υποστω… Μετα απο λιγο πηγε στην ντουλαπα κι εβγαλε ενα μαστιγιο… “Σκυψε στα τεσσερα..” με διεταξε… Αμεσως υπακουσα παροτι ειχα καταλαβει το θα ακολουθουσε… Αρχισε να με μαστιγωνει με πολυ δυναμη στον κωλο και εγω ουρλιαζα απο τον πονο… Υστερα μου εκοψε με ενα ψαλιδι το σουτιεν και πεταχτηκαν τα βυζια μου.. Οι ρογες μου ηταν κοκκινες και πεταχτες… Τις τσιμπουσε και χαστουκιζε τα βυζια μου…Μετα εφερε 2 κλιπς και τα εβαλε στις ρογες μου και μου μαστιγωνε τα βυζια περιπου 10 λεπτα… Ο πονος ηταν αφορητος… Τα βυζια μου ηταν κατακκοκινα και οι ρογες μου ειχαν ματωσει.. “Θελω να σφουγγαρισεις το δωματιο με τα βυζια σου μου ειπε..” Εφερε ενα μπολ με χλωρινη και το εριξε στο πατωμα… Εγω επρεπε να σερνομαι στο πατωμα και να σφουγγαριζω χρησιμοποιοντας τα βυζια μου εκει που ειχε χλωρινη… Εκτος απο την ταπεινωση ο πονος απο την χλωρινη στις πληγιασμενες ρογες μου ηταν υπερβολικος… Αφου εκπληρωσα και αυτη του την επιθυμια με διεταξε να γονατισω και να του παρω πιπα… Το εκανα χωρις δευτερη κουβεντα… Εγω του επαιρνα πιπα και αυτος με μαστιγωνε και με εβριζε… Μετα με γαμησε απο παντου και με υποχρεωσε να τα πιω ολα… Την επομενη ημερα συνειδοτοποιησα οτι μου αρεσε πολυ!
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    φίλε, για spam, το κόβω, να το προσέξεις  
     
  3. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Είμαι 1000% σίγουρη ότι αυτή την ιστορία την διάβασα και πέρσι. Και μάλιστα θυμάμαι ότι την ρώτησε από την αρχή πού έχει ευαισθησία, για να μην την πονέσει εκεί και εκείνη είπε στο στήθος.
    Επίσης τελειώνει πολύ απότομα, σα να λείπουν κομμάτια.
    Λυπάμαι, αλλά θα βαθμολογήσω με 3!  
     
  4. Inexperienced

    Inexperienced Regular Member

    Νομίζω έχεις δίκιο.. που χρησιμοποίησε και έντομα;
     
  5. Black Butterfly

    Black Butterfly Αηδιασμένη

    Νομίζω πως τα έντομα τα διάβασα φέτος κάπου αλλού, αλλά τα υπόλοιπα τα θυμάμαι έτσι ακριβώς.
    Θα προτιμούσα να διαβάζαμε αληθινές ιστορίες. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ώρες ώρες έχω την αίσθηση πως ο κόσμος (και μιλάω γενικά, χωρίς να αναφέρομαι σε άτομα που ούτως ή άλλως δεν γνωρίζω προσωπικά) δεν προσπαθεί να ζήσει αυτά που φαντασιώνεται και περιορίζεται μόνο στο να τα περιγράφει σε άλλους. Μπορεί να κάνω και λάθος.