Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μύθοι ή πραγματικότητα; Γυναικείος οργασμός

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Astarty, στις 18 Απριλίου 2006.

  1. Astarty

    Astarty Contributor

    Έναυσμα πήρα από την δήλωση του αγαπημένου μου Χάινριχ

    "Δεν υπάρχουν ανοργασμικές γυναίκες ανοργασμικές σχέσεις υπάρχουν"

    στο thread Γυναίκες, Μύες και Φετίχ

    Μύθοι ή πραγματικότητα λοιπόν απόψεις που κυκλοφορούν ανάμεσα μας;

    - Υπάρχουν γυναίκες ανοργασμικές.
    - Δεν διαθέτουν όλες οι γυναίκες το σημείο G.
    - Ο τελευταίος οργασμός από μια σειρά οργασμών είναι ο δυνατότερος.
    - Όλες οι γυναίκες μπορούν να κάνουν squirting.

    Οποιαδήποτε άλλη προσθήκη προς συζήτηση είναι φυσικά ευπρόσδεκτη.

    Αστάρτη
     
  2. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Astarty μηπως μπορεις να μου εξηγησεις τι ακριβως ειναι το squirting γιατι δεν εχω ιδεα??  
    Ως προς την ερωτηση,πιστευω πως καμια γυναικα δεν ειναι ανοργασμικη, αλλα ολες μπορουμε να γινουμε καποια στιγμη στη ζωη μας!! (Μακαρι να μη τυχει σε καμια μας!) Για μενα, η κυρια αιτια για την ανοργασμικοτητα ειναι το αγχος και η 'πιεση' κατα τη διαρκεια της ημερας λογω της δουλειας τους,αλλα και ο φοβος οτι δε θα καταφερουν να ερθουν σε οργασμο!

    Επισης ειναι μυθος οτι δε διαθετουν ολες το σημειο G. Φυσικα και το εχουν!!Απλα σε καποιες δε βρισκεται ακριβως στο σημειο που το εχουν οι περισσοτερες,αλλα λιγο πιο πανω ή λιγο πιο κατω και ισως το σημειο G τους να μην ειναι τοσο 'ευερεθιστο'.Υπαρχουν ομως και αλλα "σημεια" που φερνουν μια γυναικα σε οργασμο,οπως η κλιτοριδα αλλα και αυτο που χαριζει τον δυνατοτερο οργασμο απ'ολους,το σημειο X!!

    Tελος πιστευω πως ειναι αληθεια οτι ο τελευταιος οργασμος ειναι ο δυνατοτερος!! Εκτος φυσικα αν ειναι πολυ κουρασμενη και χασει ολη τη "δυναμη" της με τον πρωτο ,οι υπολοιποι θα ειναι χαμηλοτερης εντασης!

    Οι δικιες σου αποψεις ποιες ειναι Astarty?
     
  3. Guest05

    Guest05 Guest

    Μύθος : Ανοργασμικές γυναίκες

    Πραγματικότητα : Ανοργασμικές σχέσεις


    Είναι φοβερά παράξενο στην σεξιστική εποχή μας το ερωτικό πάθος, ο έρωτας του ασώτου να έχουν αφανισθεί.
    Και το χειρότερο αντί να δούμε το πρόβλημα στα μάτια χωρίς κανείς να αντιλαμβάνεται ότι η σεξουαλικότητα έχει χαθεί, εφευρίσκονται κάτι νεολογισμοί που υποκρύπτουν τη σκληρή πραγματικότητα και αντί να λέμε η σχέση μας είναι ανοργασμική λέμε η γυναίκες ( κάποιες ) πάσχουν άκουσον άκουσον πάσχουν από ανοργασμικότητα .


    Ας ξεκινήσουμε από τα αγοράκια , σαν αγοράκι και γώ από αυτήν την πλευρά βλέπω τα πράγματα και από αυτήν θα μιλήσω .

    Μεγάλη βλακεία έτσι; Να μιλάει ο άντρας για τον οργασμό της γυναίκας. Για ένα θέμα δηλαδή που δεν θα μπορέσει να προσεγγίσει ποτέ. Και πιστέψτε με είναι μεγάλο κρίμα να μην μπορούμε να «βιώσουμε ποτέ αυτό το θέμα»

    Το χειρότερο από όλα είναι τα διάφορα δημοσιεύματα σε περιοδικά κυρίως lifestyle για τον οργασμό κυρίως τον γυναικείο .
    Εξ ορισμού το Lifestyle είναι ανοργασμικό . Το πώς βιώνει ο καθένας τον οργασμό είναι καθαρά δική του υπόθεση. Μην περιμένετε δηλαδή να έχει η άλφα ερωτική σας σύντροφος σας την ίδια αντίδραση με την βήτα; ( αλφα και βήτα = μετέχοντες στο lifestyle ) Αν έχουμε μπει σ’ αυτό το φάουλ θα μείνουμε με την απορία πως είναι να χάνει μια γυναίκα τον κόσμο κάτω από τα πόδια της .

    Θα μου επιτρέψετε να κάνω μια παρένθεση και να αναρωτηθώ : Πολλοί σε αυτό το χώρο αυτόπροσδιοριζόμαστε ως Masters – Mistresses μεθερμηνευόμενο ελέγχουμε και καθοδηγούμε τα πάντα στην/στον sub – slave .
    Πόσοι από εμάς ελέγχουν τον οργασμό του sub – slave συντρόφου τους ;
    Και δεν ομιλώ για την λεγόμενη « άρνηση οργασμού » αλλά για το να μπορεί κανείς να κάνει τον/την σύντροφο του να «χύνει» κατά την επιθυμία του ( κυριάρχου ) ;

    Και αν κάποιος το ισχυριστεί αυτό πόσοι από εσάς θα τον/ την πιστέψετε ;

    Κλείνω την παρένθεση και επανέρχομαι στο συλλογισμό μου .
    Οι άνθρωποι «οργάζουν» με τον εγκέφαλο , τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για να «χύσουν» είναι τα γεννητικά τους όργανα καθώς και άλλα μέλη του κορμιού τους αλλά «οργάζουν» με τον εγκέφαλο και μόνο .

    Ένας «άνθρωπος αμοιβάδα» δηλαδή μπορεί να «χύνει» αλλά δεν οργάζει.

    Όμως, όπως ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του προσωπικότητα, έτσι και το σώμα του έχει τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να βιώνει το μάξιμουμ της σεξουαλικής ηδονής. Ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες τα πράγματα είναι πολύ πολύπλοκα κατά την γνώμη μου πιο ενδιαφέροντα .

    Τι συμβουλή θα έδινα ( στον εραστή ) ; Μα το ρήμα «ψάξε » .

    Αν ρωτήσουμε εκατό γυναίκες πώς βιώνουν τον οργασμό, θα πάρουμε εκατό διαφορετικές απαντήσεις. Αυτό δεν σημαίνει ότι ψεύδονται ή ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Είμαι πεπεισμένος ότι υπάρχουν τόσα διαφορετικά είδη οργασμών όσες και οι σεξουαλικά ενεργές γυναίκες πάνω στη γη ;

    Χρόνια τώρα ακούμε για το περίφημο σημείο G. Λένε λοιπόν οι ειδικοί ( εγώ που να ξέρω ο έρμος ) ότι η άμεση διέγερση αυτού του σημείου, το οποίο είναι και δυσεύρετο ( πάλι λένε οι ειδικοί ), οδηγεί σε εκρηκτικούς οργασμούς.

    Αυτό βέβαια ισχυρίζονται οι ειδικοί . Γιατί οι ίδιες οι ενδιαφερόμενες δεν φαίνονται να συμφωνούν ούτε με τη θεωρία, αλλά ούτε και μεταξύ τους . ( Αν αναπτυχθεί η συζήτηση στο παρόν νήμα θα καταλάβετε τι εννοώ ) .

    Θεωρώ ότι μια γυναίκα που αυτόπροσδιορίζετε ως ανοργασμική δεν πρέπει να νιώθει μειονεκτικά και να στενοχωριέται με τη δικαιολογία ότι χάνει τη μερίδα του λέοντος στο σεξ.
    Καμία δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι δεν είναι «φυσιολογική, επειδή δεν χύνει όπως η φίλη της γιατί δεν είναι στο κρεβάτι με τον γκόμενο της φίλης της αλλά με τον δικό της γκόμενο .
    Όλες οι γυναίκες θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η κάθε μία είναι μοναδική στα πάντα, ακόμα και στον τρόπο που βιώνει τον οργασμό.

    Και όλες πρέπει να καταλάβουν ότι μπορούν πράγματι να βιώσουν αυτή την εμπειρία, αρκεί να αφεθούν σε μια σχέση οργασμική . Με έναν άντρα που το μόνο που τον κάνει να οργάζει είναι να βλέπει την ερωμένη του να χάνει πολλές φορές κατά την διάρκεια της συνεύρεσης τον κόσμο και να της τον ξαναπροσφέρει και να τον ξαναχάνει και ξανα μανα και ξανα μανα ….


    Υ.Γ. Λατρεμένο θέμα θα επανέλθω .

    Υ.Γ. 2
    Φιλάνθη : Πες μου πως περάσατε χτες είδατε αγκαλιά την ανατολή .
    Μαριγώ: Ποια ανατολή, Φιλάνθη μου; Τον Χριστό φαντάρο είδα.
     
  4. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Μύθοι ή πραγματικότητα; Γυναικείος οργασμός

    Κατά την διάρκεια του οργασμού ο κόλπος διευρύνεται ( για να φάει το ... κεχρί )και οι μύες γύρω από το αιδοίο συσπώνται , πολλές φορές αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την έκκριση κολπικών υγρών σε ασυνήθιστη ποσότητα αλλά κυρίως με ασυνήθιστη ορμή που οφείλετε στις δυνατές συσπάσεις των μυών λόγω του έντονου οργασμού .
    Πολλές γυναίκες μπερδεύουν αυτή την έκκριση με ούρα πρώτον γιατί πριν την κορύφωση έχουν μια έντονη αίσθηση ότι θα ουρήσουν και δεύτερον η ποσότητα των υγρών τις μπερδεύει .
     
  5. Astarty

    Astarty Contributor

    squirting...Πολλοί το ονομάζουν η γυναικεία εκσπερμάτωση. Οι γυναίκες που κάνουν squirting κατά τον οργασμό τους χύνουν τεράστιες ποσότητες (συνήθως) ενός υγρού που προέρχεται από τον "θηλυκό προστάτη", κάπου μεταξύ κόλπου και ουρήθρας. Σου δίνεται η αίσθηση ότι θα ουρήσεις γιατί το υγρό ξεπήδα από την ουρήθρα αλλά δεν είναι ούρα. Είναι πεντακάθαρο.

    Παραπέμπω σε συννημένη φωτογραφία.
    1867]
    Αστάρτη
     
  6. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    Σας ευχαριστω πολυ κυριε Χαινριχ και Ασταρτυ!Δεν το'ξερα οτι το λενε ετσι.. Δυστυχως δε μπορω να απαντησω αν το κανουν ολες οι γυναικες γιατι δεν εχω ιδεα...Το σιγουρο παντως ειναι οτι εγω το κανω.
     
  7. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    Μεγαλύτερος απ' όσο φαντάζονται οι περισσότεροι φίλτατε   και ως επι το πλείστον θέμα ... (ρυθμιζόμενης) έντασης <s>
     
  8. Guest05

    Guest05 Guest

    RE: RE: Μύθοι ή πραγματικότητα; Γυναικείος οργασμός

    Όχι όχι επιμένω στην αρχική μου διατύπωση .

    Το λες και μόνος σου «η ούρησις αναστέλλεται κατά κανόνα από τον σεξουαλικό ερεθισμό» κυρίως πριν την κορύφωση και βέβαια οφείλετε σε αμυντικό μηχανισμό υγιεινής συμπεριφοράς του σώματος .

    Ελπίζω δε ότι δεν αμφισβητείς και τις αισθήσεις μου ( γεύση όσφρηση ) .

    Κατ’ εξαίρεση θα υπάρχουν περιπτώσεις όπου η ούρηση μπορεί να δώσει αίσθημα ανακούφισης και χαλάρωσης παρόμοιο με αυτό που επέρχεται μετά τον οργασμό .

    Δυστυχώς δεν μπορώ να βρω τώρα κατάλληλες «παραπομπές » που θα στηρίξουν πέραν αμφιβολίας τα λεγόμενα μου αλλά επιφυλάσσομαι να το κάνω .
     
  9. Astarty

    Astarty Contributor

    RE: RE: Μύθοι ή πραγματικότητα; Γυναικείος οργασμός

    Θα διαφωνήσω μαζί σου αγαπητέ μου Όσκαρ. Είναι υγρά από τον παραουρητικό αδένα (urethral sponge). Αν η γυναίκα δεν έχει πλήρη έλεγχο του pubococcygeus μύος της (επιτυγχάνεται με τις ασκήσεις Κεγκέλ) τότε ναι της φεύγουν ούρα.
    1868]






    Αστάρτη
     
  10. slv_hana

    slv_hana Regular Member

    RE: RE: Μύθοι ή πραγματικότητα; Γυναικείος οργασμός

    Επετρεψε και σε μενα να διαφωνησω μαζι σου.. Και μαλιστα με απτες αποδειξεις! Αν ,οπως λες ,ειναι ουρα, πως γινεται κατα τη διαρκεια ενος squirting να "αδειαζω" τουλαχιστον 2 ποτηρια απ'αυτο το υγρο(και να ειμαι σιγουρη οτι μες το σωμα μου δεν υπαρχει αλλο αυτου του ειδους) και αμεσως μετα να με κατακλυει μια εντονη αναγκη να ουρησω και να κατουραω κανονικα?? Ειναι πρακτικα αδυνατο η ουροδοχως κυστη να μπορει να κραταει τοσα υγρα!
    Τελος οι γυναικες αυτες δεν ειναι καθολου ανοργασμικες, γιατι αν και συμφωνω οτι ντρεπονται να τελειωσουν ετσι,εχουν και αλλους τροπους(και αυτους χρησιμοποιουν) για να ερθουν σε οργασμο! Οπως πχ. οταν μια γυναικα νιωθει ζαλισμενη,ξεχναει ακομα και να αναπνεει και οι μυες του κολπου συσπουνται(πιστευω οτι ειναι πιο δυνατος απ'το squirting)... ή ο απλος κλιτοριδικος οργασμος! Δεν ειναι αναγκη να κανει τα παντα "λούτσα" για να τελειωσει!  
     
  11. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Θα ηθελα να εκφρασω τα συγγχαρητιρια μου στην Ασταρτι και στον Χαινριχ για τις παντα ευστοχες και ομολογουμενος επιστημονικα αποδεδειγμενες αναλυσεις τους!Απλα θα ηθελα να προσθεσω και λιγο χιουμορ στο καυτο θεμα σας με μια ρητορικη ερωτηση:Γιατι οι γυναικες προσποιουνται οτι εχουν οργασμο;;Γιατι νομιζουν πως μας ενδιαφερει!!!!Βεβαια τονιζω ξανα πως ειναι χιουμορ και οχι οι αποψεις μου!!
     
  12. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Η αλήθεια ειναι ότι μέχρι και τώρα αμφισβητούσα την ύπαρξη του squirting.
    Πρώτη και μοναδική φορά, το είδα σχετικά πρόσφατα να συμβαίνει πάνω σε ένα παιχνίδι που κάναμε Eγώ και ένα ζευγάρι (Master & slave)
    Όταν το είδα την πρώτη φορά με τα μάτια μου να συμβαίνει από την σκλάβα δεν μίλησα διότι πίστεψα ότι εκείνη ούρησε. Ο Master της δεν είπε κουβέντα, ούτε είχε καμία περίεργη η άλλη έκφραση στο πρόσωπο του εκείνη την στιγμή.
    Εμένα η σκηνή δεν μου άρεσε διότι συμμετέχοντας στο παιχνίδι θα έπρεπε να είχα ενημερωθεί για την σκηνή αυτή που συνέβαινε.
    Μη θέλοντας να χαλάσω την όμορφη ερωτική και αισθησιακή ατμόσφαιρα συνέχισα κάνοντας σα να μην είχε συμβεί τίποτε παραβλέποντας το γεγονός.

    Το θέμα ειναι ότι η σκλάβα δεν σταμάτησε να το κάνει συνεχεία μουσκεύοντας τον χώρο ακόμα και χωρίς να την ακουμπά κανένας μας.
    Κάποια στιγμή μην αντέχοντας το βρέξιμο που έκανε στα παντα της είπα με ένταση και σχεδόν θυμωμένη να σταματήσει να ουρεί.

    Έμεινα άφωνη όταν αυτή ζητώντας μου συγγνώμη γι αυτό που της συνέβαινε μου είπε ότι δεν ειναι ούρα αλλά έτσι ειναι ο οργασμός της και ότι δεν μπορεί να το σταματήσει.
    Κοίταξα με απορία τον σύντροφο της ο οποίος μου επιβεβαίωσε τα λόγια της γελώντας.
    Δεν είχα λόγους να αμφισβητήσω ότι έλεγαν αλήθεια.
    Ήταν όλα γύρω μας μούσκεμα αλλά τίποτε δεν είχε την μυρωδιά ούρων.
    Απορούσα σε όλη την διαδικασία για το που τα είχε αποθηκευμένα τόσα πολλά ούρα.
    Σκεφτόμουν ότι ήταν αδύνατον να μη τα βγάζει με την μια αλλά σταδιακά και με πολύ ένταση. Σαν μικρές εκρήξεις από πηγές. (Μου θύμισαν το Bain des P&acirc;quis στην Γενεύη)
    Έφυγα από εκεί και μουσκεμένη και προβληματισμένη.
    Όταν και όποτε έβρισκα την ευκαιρία ρώταγα να μάθω γι αυτήν την παράξενη για εμένα οργασμική υγρή έκρηξη.
    Οι απαντήσεις και οι εξηγήσεις που έχω πάρει για το φαινόμενο (για μένα) δεν με έχουν καλύψει έως τώρα.

    Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί ποτέ... δεν ξέρω τι χάνω και αν χάνω, ούτε και τι αισθήσεις και συναισθήματα αυτό προκαλεί.
    Δεν ξέρω αν μπορεί να προκληθεί εύκολα, δεν ξέρω αν ειναι μια ειδική διαδικασία εγκεφαλική, τεχνική, η κάτι άλλο που το προκαλεί.

    Δεν νιώθω όμως την έλλειψη του squirting και δεν θα μου άρεσε να κάνω μούσκεμα τα παντα και τους πάντες.

    Το θέαμα και η αίσθηση που αποκόμισα πιο πολύ περισσότερο με απώθησε παρά με προκάλεσε.

    (Ας μη λεω και μεγάλα λόγια διότι το μέλλον δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει...μικρή είμαι ακόμα!! 

    Y.Γ. Διευκρίνιση: στο όλο μου το post αναφέρομαι στο squirting και όχι στο οργασμό όπως τον βιώνουμε κατά κόρον όλες /οι.
    Μερικοί άσπονδοι φίλοι μου από εσάς είσαστε ικανοί να με παρεξηγήσετε και να με βαφτίσετε και ανοργασμική.
    Δεν θα το αντέξω και αυτο.